کلوپ آبیدلان.

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله، بازهم پرچم رو به اهتزاز درمیارم :D

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
این همون کلوپیه کِ تو یِ ساعت کلی صفحه میرفت جلو؟! :|
هی روزگار!
:|
کجایین بچه ها؟! :| دایی ،شادونه، تسی، عقرب، سری،یاسی سلاخ، موصی ، غریبه،مهنا،پلیمر،استارتر،الی،امالیا ، داداش محمد:w05:

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
جواب چیو بدم؟؟ بگم حالا مثلا خانوادش چجورین شما دیگه دعواتون نمیشه؟!!!
نه به من میگن سعید پلیمر:D
بله که نمیشه دیگه
من یه اتو از این بدست بیارم دیگه صداش در نمیاد که بخاد اینقد قپی بیاد واسه من

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ممنون.تو خوبی؟
اقا گفتن که 22 اردیبهشت میاد نتایج.یا خدا دیگه خودش کمکم کنه
سلام به روی ماه نشستت.........مرسی من خوبم تو چه میکنی؟؟؟؟؟خبری نیست؟؟؟؟
پیش ما بیا بیا1 سری..........نمایشگاه بریم ما دونفری..........خخخخخخخخخخ
عب نداره بسپر به خدا نتیجش مهم نیست مهم اینه که از امتحان انداره کافی درس گرفته باشی..........
خو اکشال نداره حالا که میدونی بکش ترجیحا شتر، من ناراحت نمیشم کِ دیر شده !:دی
نه نه یادت نبود قبول نیس!خخخ

باشه شما روز تاسوعا تشریف بیارید میدون دانشگاه شهید بهشتی اونجا 1 شتر به افتخار بازگشت شما میکشیم خوبه؟؟؟؟؟؟؟ییییییی:D
خداییش خب یادم نبود دیگه والا دروغ چرا تا قبر ا آ آ ا..........:razz:ولی خودت یادم انداختی پس باز میگم........
صل علی محمد خانم رضایی خوش آمد......:biggrin:
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنها چراغی که بعد از اومدن روحانی در زندگیم روشن شده چراغ بنزین ماشینمه..........
.
.
.
.
.
روحانی مچکریم............:biggrin:

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز

باشه شما روز تاسوعا تشریف بیارید میدون دانشگاه شهید بهشتی اونجا 1 شتر به افتخار بازگشت شما میکشیم خوبه؟؟؟؟؟؟؟ییییییی:D
خداییش خب یادم نبود دیگه والا دروغ چرا تا قبر ا آ آ ا..........:razz:ولی خودت یادم انداختی پس باز میگم........
صل علی محمد خانم رضایی خوش آمد......:biggrin:
:gol::gol::gol: :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

اووووووه کو تا تاسوعا؟!من تا اون موقع باز میرم!:D همین جمعه میدون انقلاب خوبه !:دی
آخ جون من بردم :w42:مهم اینه کِ یادت نبود الان بگی دیگه فایده نداره خخخ

خودت گلی باوو:دی

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
اووووووه کو تا تاسوعا؟!من تا اون موقع باز میرم!:D همین جمعه میدون انقلاب خوبه !:دی
آخ جون من بردم :w42:مهم اینه کِ یادت نبود الان بگی دیگه فایده نداره خخخ

خودت گلی باوو:دی
اون موقع دیگه خودمم نیستم..........البته ان شالله به حق 5 تن آل عبا اگه خدا اجازه بده هی سنگ جلو پای ما نندازن ایشالا منم دیگه نیستم.........خخخخخخ
نننننننن..........من اگه جنتی نباشه نماز جمعه نمیام.......و چون هفته پیش جنتی بود عمرا زودتر از ماه دیگه بیام.........خخخخخخ
خوبه حالا فک کنم مثل پدرت حاج محسن پس از شکست های متوالی اولین باره بردییییاااااااااا..........خخخخخخخخ
قربانت بله در گل بودن من که شکی نیست این گلارو برای ورود غرور آفرینتون به میهن گذاشتم......:biggrin:

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون موقع دیگه خودمم نیستم..........البته ان شالله به حق 5 تن آل عبا اگه خدا اجازه بده هی سنگ جلو پای ما نندازن ایشالا منم دیگه نیستم.........خخخخخخ
نننننننن..........من اگه جنتی نباشه نماز جمعه نمیام.......و چون هفته پیش جنتی بود عمرا زودتر از ماه دیگه بیام.........خخخخخخ
خوبه حالا فک کنم مثل پدرت حاج محسن پس از شکست های متوالی اولین باره بردییییاااااااااا..........خخخخخخخخ
قربانت بله در گل بودن من که شکی نیست این گلارو برای ورود غرور آفرینتون به میهن گذاشتم......:biggrin:

خو پس شد همین جمعه میدون انقلاب جنتیم باش صوبت می کنم واس خاطر توام ک شده بیاد :D
خو هر چی مهم ابنه ک بردم نمیتونی با این حرفا شیرینیشو ب کامم تلخ کنی!:biggrin:
خو فهمیدم واس چی گذاشتی خواستم تشکری کرده باشم البته خیلی غلو کردم میدونم خخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو پس شد همین جمعه میدون انقلاب جنتیم باش صوبت می کنم واس خاطر توام ک شده بیاد :D
خو هر چی مهم ابنه ک بردم نمیتونی با این حرفا شیرینیشو ب کامم تلخ کنی!:biggrin:
خو فهمیدم واس چی گذاشتی خواستم تشکری کرده باشم البته خیلی غلو کردم میدونم خخخ
باش شما برو از اون شیرنی فروشیه سر راسته کتاب فروشا ضلع جنوب غربی میدون 2 تا خامه ای مدل ساندویچی بگیر تا منم بیام.......یییی
البته بگما من شخصا دوتا میخورم اگه براخودت خواستی جدا بایس بگیری البته یه دونم باید بیام خونه واسه اهل بیت پس 3 تا میشه درمجموع برامن اخ اخ اخ شتره رو یادم رفت 7-8 تام برای شتره بگیر.......اصلا شما 1 جعبه بگیر من با شتره کنار میام..........این جوری شیرنی این فراموشی به منم میچسبه میشه جبران این فرحی که براتون فراهم کردم.........خخخخخخ
ای بابا خوشم میاد می دونی با1 تشکر خشک و خالی جبران این فداکاری من نمیشه الان گل شاخه ای 4تومنه شما ببین من چند شاخه گذاشتم دیگه از خجالتمون دربیا دیگه.......خخخخخخخخ

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
باش شما برو از اون شیرنی فروشیه سر راسته کتاب فروشا ضلع جنوب غربی میدون 2 تا خامه ای مدل ساندویچی بگیر تا منم بیام.......یییی
البته بگما من شخصا دوتا میخورم اگه براخودت خواستی جدا بایس بگیری البته یه دونم باید بیام خونه واسه اهل بیت پس 3 تا میشه درمجموع برامن اخ اخ اخ شتره رو یادم رفت 7-8 تام برای شتره بگیر.......اصلا شما 1 جعبه بگیر من با شتره کنار میام..........این جوری شیرنی این فراموشی به منم میچسبه میشه جبران این فرحی که براتون فراهم کردم.........خخخخخخ
ای بابا خوشم میاد می دونی با1 تشکر خشک و خالی جبران این فداکاری من نمیشه الان گل شاخه ای 4تومنه شما ببین من چند شاخه گذاشتم دیگه از خجالتمون دربیا دیگه.......خخخخخخخخ

نَ نَ منم دیگه نمی تونم شیرینی بخورم اونم از نوعِ خامه ایش! دیشب کلی خوردم اسمش میاد حالم بد میشه!:hate:
شترو وردار بیار یِ دورم بزنم باهاش تومیدون! خخخخ
من کِ میدونم اینا رو از تو پارک کندیشون همون تشکرم خعلیییییییی بود باووو:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشاش کور بشه
زبونش لال
سرش کچل
دماغش چماقی
دس و پاش چلاق
هر کی بیاد اینجا پستای منو ببینه تشکر نزنه
.