بله، بازهم پرچم رو به اهتزاز درمیارم
پرچمو به اهتزاز درمیارم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

پرچمو به اهتزاز درمیارم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بله که نمیشه دیگهجواب چیو بدم؟؟ بگم حالا مثلا خانوادش چجورین شما دیگه دعواتون نمیشه؟!!!
نه به من میگن سعید پلیمر![]()
سلام به روی ماه نشستت.........مرسی من خوبم تو چه میکنی؟؟؟؟؟خبری نیست؟؟؟؟سلام ممنون.تو خوبی؟
اقا گفتن که 22 اردیبهشت میاد نتایج.یا خدا دیگه خودش کمکم کنه
باشه شما روز تاسوعا تشریف بیارید میدون دانشگاه شهید بهشتی اونجا 1 شتر به افتخار بازگشت شما میکشیم خوبه؟؟؟؟؟؟؟یییییییخو اکشال نداره حالا که میدونی بکش ترجیحا شتر، من ناراحت نمیشم کِ دیر شده !:دی
نه نه یادت نبود قبول نیس!خخخ

باشه شما روز تاسوعا تشریف بیارید میدون دانشگاه شهید بهشتی اونجا 1 شتر به افتخار بازگشت شما میکشیم خوبه؟؟؟؟؟؟؟ییییییی
خداییش خب یادم نبود دیگه والا دروغ چرا تا قبر ا آ آ ا..........ولی خودت یادم انداختی پس باز میگم........
صل علی محمد خانم رضایی خوش آمد......
![]()
![]()
همین جمعه میدون انقلاب خوبه !:دی
مهم اینه کِ یادت نبود الان بگی دیگه فایده نداره خخخ.............. استقلااااااااااال قهرمااااااان ............
![]()
![]()
![]()
![]()
اون موقع دیگه خودمم نیستم..........البته ان شالله به حق 5 تن آل عبا اگه خدا اجازه بده هی سنگ جلو پای ما نندازن ایشالا منم دیگه نیستم.........خخخخخخاووووووه کو تا تاسوعا؟!من تا اون موقع باز میرم!همین جمعه میدون انقلاب خوبه !:دی
آخ جون من بردممهم اینه کِ یادت نبود الان بگی دیگه فایده نداره خخخ
خودت گلی باوو:دی
اون موقع دیگه خودمم نیستم..........البته ان شالله به حق 5 تن آل عبا اگه خدا اجازه بده هی سنگ جلو پای ما نندازن ایشالا منم دیگه نیستم.........خخخخخخ
نننننننن..........من اگه جنتی نباشه نماز جمعه نمیام.......و چون هفته پیش جنتی بود عمرا زودتر از ماه دیگه بیام.........خخخخخخ
خوبه حالا فک کنم مثل پدرت حاج محسن پس از شکست های متوالی اولین باره بردییییاااااااااا..........خخخخخخخخ
قربانت بله در گل بودن من که شکی نیست این گلارو برای ورود غرور آفرینتون به میهن گذاشتم......![]()

باش شما برو از اون شیرنی فروشیه سر راسته کتاب فروشا ضلع جنوب غربی میدون 2 تا خامه ای مدل ساندویچی بگیر تا منم بیام.......ییییخو پس شد همین جمعه میدون انقلاب جنتیم باش صوبت می کنم واس خاطر توام ک شده بیاد
خو هر چی مهم ابنه ک بردم نمیتونی با این حرفا شیرینیشو ب کامم تلخ کنی!
خو فهمیدم واس چی گذاشتی خواستم تشکری کرده باشم البته خیلی غلو کردم میدونم خخخ
باش شما برو از اون شیرنی فروشیه سر راسته کتاب فروشا ضلع جنوب غربی میدون 2 تا خامه ای مدل ساندویچی بگیر تا منم بیام.......یییی
البته بگما من شخصا دوتا میخورم اگه براخودت خواستی جدا بایس بگیری البته یه دونم باید بیام خونه واسه اهل بیت پس 3 تا میشه درمجموع برامن اخ اخ اخ شتره رو یادم رفت 7-8 تام برای شتره بگیر.......اصلا شما 1 جعبه بگیر من با شتره کنار میام..........این جوری شیرنی این فراموشی به منم میچسبه میشه جبران این فرحی که براتون فراهم کردم.........خخخخخخ
ای بابا خوشم میاد می دونی با1 تشکر خشک و خالی جبران این فداکاری من نمیشه الان گل شاخه ای 4تومنه شما ببین من چند شاخه گذاشتم دیگه از خجالتمون دربیا دیگه.......خخخخخخخخ

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
|
|
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
|
|
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
|