کلوپ آبیدلان.

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان آبیدل آنلاین و آفلاین ، جدید و قدیم ....
فردا بازی خیلی سختی داریم ، ببینیم اردوی کیش چطور بوده ؟ بخور و بخواب و تفریح و خرج اضافه ؟؟ یا کار تاکتیکی و پیشرفت ؟؟

khanommohandes

عضو جدید
کاربر ممتاز
فردا بازی خیلی سختی داریم ، ببینیم اردوی کیش چطور بوده ؟ بخور و بخواب و تفریح و خرج اضافه ؟؟ یا کار تاکتیکی و پیشرفت ؟؟

اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف من درنهایت متوجه شدم فردابازیه وجواب سوتامم گرفتم ممنون رفیق
اهان سلام اقای پرانرژی:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام حاج علی
نیستی کجایی؟
اقا تا فردا پس فردا کلید سوالاتو میزنن.من یهو غیبم زد بدون دیگه کمرم شکسته میرم برا ارسال دفترچه

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol::gol::gol:
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف من درنهایت متوجه شدم فردابازیه وجواب سوتامم گرفتم ممنون رفیق
اهان سلام اقای پرانرژی:D
:gol::gol::gol:
سلام حاج علی
نیستی کجایی؟
اقا تا فردا پس فردا کلید سوالاتو میزنن.من یهو غیبم زد بدون دیگه کمرم شکسته میرم برا ارسال دفترچه
سلام
ایشالله که درست باشه ، رو کلید حساب نکن ... واسه همه یجوریه .... ایشالله قبولی

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه باب ، دوره ما هم کلید رو دادن بعد باز تغییر کرد ، البته نه خیلیا ،تو بعضی درسا تا 3-4 تا سوالم پیش اومد
از این لحاظ میگم ....

من ی سوالو خودم مطمئنننننننم اشتباه دادن.جریان این اشتباها چی میشه؟
ی سوالم خو ایقد مسخره بود هر چی چپ و راستش میکردم جوابش در نمیومد.با اینکه اسون بود!!!

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
غریبه این چ سوالیه درباره من رفتی تو صندلی داغ نوشتی؟ من کجا جنبه منفی دارم؟ از اواتارم خجالت بکش حداقل:D

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ی سوالو خودم مطمئنننننننم اشتباه دادن.جریان این اشتباها چی میشه؟
ی سوالم خو ایقد مسخره بود هر چی چپ و راستش میکردم جوابش در نمیومد.با اینکه اسون بود!!!
گاهی پیش میاد که معمولا درستش میکنن ، یا سوال رو حذف میکنن یا مثلا اگه بیشتر از یه گزینه صحیح داشته باشه هر دوش رو صحیح اعلام میکنن
گاهیم با وجود غلط بودن رو حرف خودشون میمونن و عوض نمیکنن
غریبه این چ سوالیه درباره من رفتی تو صندلی داغ نوشتی؟ من کجا جنبه منفی دارم؟ از اواتارم خجالت بکش حداقل:D
تو کلا وجودت منفیه ....
شطرنج ثبت نام نکردی؟؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گاهی پیش میاد که معمولا درستش میکنن ، یا سوال رو حذف میکنن یا مثلا اگه بیشتر از یه گزینه صحیح داشته باشه هر دوش رو صحیح اعلام میکنن
گاهیم با وجود غلط بودن رو حرف خودشون میمونن و عوض نمیکنن

تو کلا وجودت منفیه ....
شطرنج ثبت نام نکردی؟؟

نه ثبتنام نکردم
من بلدما.اومدم حواستون باشه.مثل خر زخمیم

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به زنبوره میگن میتونی تو 10 دیقیقه سه تا گل بخوری میگه مگه من استقلالم:smile:

حالا ی زنبورم بذا به ما تیکه بندازه...فعلا که کل زنبورای کندوهای خاورمیانه دارن زار زار به حال شما میگرین