کلوپ خیلی سوت و کور شده عقربی ...
دیگه حس کلوپ و باشگاه نیس:|
سلام خانوم دکتر.
خوبی؟؟
چرا؟؟؟
البته تو که معلوم الحالی :دی
کلوپ خیلی سوت و کور شده عقربی ...
دیگه حس کلوپ و باشگاه نیس:|
سلام خانوم دکتر.
خوبی؟؟
چرا؟؟؟
البته تو که معلوم الحالی :دی
سلام
چطوری یا نه؟
قربونت من خوبم ..
نمیدونم!
کلوپ ک خیلی بی نوره!
هوم؟:دی

بالاس دیگه! 
| [h=1]برنامه نيمه نهايي و فينال جام حذفي اعلام شد[/h] [h=2] از سوي کميته مسابقات سازمان ليگ فوتبال ايران برنامه مرحله نيمه نهايي و فينال جام حذفي اعلام شد.[/h] |
|
| به نقل از سايت سازمان ليگ، بازي هاي مرحله نيمه نهايي سه شنبه 15 بهمن و ديدار نهايي روز جمعه25 بهمن برگزار خواهد شد. سازمان ليگ فوتبال ايران قصد دارد مانند سال گذشته مراسم اختتاميه باشکوهي را براي ديدار فينال اين دوره برگزار کند. برنامه اين مسابقات بشرح ذيل است : سه شنبه 15 بهمن تراکتورسازي-(برنده فولاد خوزستان/پيروزي)-ساعت 14:30 استقلال تهران-مس کرمان - ساعت 17:00 فينال جمعه 25 بهمن- ساعت و مکان مسابقه متعاقبا اعلام مي شود |

اتفاقی عجیب در انتظار تاثیرگذارترین بازیکن استقلال
4 بازیکن سرشناس لیگ برتری با هم قرار گذاشته اند در اولین فرصت به تلافی بازی های خشن آندرانیک تیموریان، پای این بازیکن را بشکنند!
به گزارش پارس به نقل از رادنیوز، بازی های خشن آندرانیک تیموریان طی هفته های اخیر که با ناراحتی و آسیب دیدگی برخی بازیکنان لیگ برتری نظیر سینا عشوری همراه بوده، اتحاد 4 ستاره سرشناس لیگ برتری را به همراه داشته است.
از ما نشنیده بگیرید اما می گویند این 4 بازیکن که تیم های شان در جام حذفی و لیگ برتر با استقلال بازی دارد، با هم قرار گذاشته اند به تلافی بازی های خشن آندو، پای تیموریان را بشکنند و او را چند ماهی خانه نشین کنند.
به گفته یک منبع موثق این 4 بازیکن در حال تماس و رایزنی با مدافعان و هافبک های دفاعی سایر تیم هایی که باید تا پایان فصل در لیگ یا جام حذفی با استقلال بازی کنند، هستند و قصد دارند تعداد بیشتری را برای اجرای این برنامه جذب کنند.
اگر این بازیکنان که گویا دو نفرشان در نیم فصل اول لگدهای بدی از آندو خوردند، در اجرای این برنامه جدی باشند، تیموریان جام جهانی 2014 برزیل را از دست می دهد.
امیدواریم این بازیکنان که می گویند یک نفرشان رفیق صمیمی سینا عشوری در ذوب آهن است و گفته می شود یکی دیگر از آنها در گذشته با سینا همبازی بوده و هنوز هم با عشوری که ضربه آرنج آندو پای چشمش را کبود کرد، رابطه دوستانه ای دارد، از روی عصبانیت این تصمیم را گرفته باشند و پس از فروکش کردن عصبانیت شان از اجرای این تصمیم منصرف شوند. چون بدون تعارف تیم ملی در جام جهانی برزیل به دوندگی و جنگندگی آندرانیک تیموریان نیاز دارد.
همچنین امیدواریم آندو هم ضمن عذرخواهی از کسانی که سلامتی شان را با بازی فیزیکی و خشن به خطر انداخته، در روش بازی خود تجدید نظر کند تا ماجرا ختم به خیر شود!
ریز میبینیمتون![]()

خل شدن دیگه نمیدونن چ بکنن![]()
زورشون به آندو نمیرسه مجبورن جو رو بر علیه اش ایجاد کنن.
ببخشید سلام.چه طوری؟
اندو ک عشقه
سلام بر شما
خوبم شما خوبی؟؟؟از این ورا
منور کردید کلوپو

اهاخدا رو شکر ما هم خوبیم.
بخاطر امتحانات این چند وقت کم اومدم.هر وقت هم که اومدم کسی نبود.
آواتارت کجاست؟تموم شد؟![]()
منتظرم عکس جدید بیاد
اها
امیدوارم امتحاناتونو خوب داده باشید
اره داریم میریم برا جهانیمنتظرم عکس جدید بیاد
اقا یادش بخیر
قبلن چ قد اینجا خوب بود
من که امتحان بد نمیدم...
الانم خوبه فقط بچه ها درگیر دانشگاه و درس و زندگی هستن
من قبلا راحت روزی 5الی6ساعت پای نت بودم ولی خیلی وقته به زور روزی 1ساعت اونم اخر شب.
زندگی در حال تغییره.
1روز میاد که این کلوپ رو 1عده دیگه میچرخونن و ما درگیر زندگیمون میشیم...
ولی من قبلنو بیشتر دوس داشتم
اره خب دمشونگرم ک هستن
ولی هیچی مثه قبل نمیشه
شبت خوشاره قبلا هر چیزی بهتر الانشه..
ایشاا.. بهتر میشه.
من برم شبت آبی
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
|