کلوپ آبیدلان.

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، 4 بازيکن استقلال در ليست آبي‌پوشان براي ديدار مقابل ذوب‌آهن حضور ندارند.

مهدي نظري
به دليل آسيب‌ديدگي، مجيد غلام‌نژاد و هاشم بيک‌زاده به دليل محروميت و کبه به دليل پشت‌سرگذاشتن دوران بدنسازي در فهرست استقلال براي بازي با ذوب‌آهن قرار نگرفتند.
و بالاخره داش گلمون احمد جمشيديان با تشخيص کادرفني در فهرست هيجده نفره استقلال براي اين بازي قرار گرفت.:w11:

thumb_12710.jpg

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااا م بر آبيدلاااااااان عزيز.................... :d

:d.................................. استقلال.................................
:d

بدرووووووووووووود......... :surprised::d

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- امیر قلعه نویی در نشست خبری پیش از دیدار استقلال مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: بازی فردا برای ما مانند پلی برای گذشتن از مرحله‌ای سخت است. گذشتن از این پل می‌تواند هم شرایط ما را در جدول بهتر کند و هم باعث افزایش اختلاف امتیازات‌مان با دیگر رقبا شود.

وی با اشاره به دیدار پیشین استقلال مقابل ذوب‌آهن در چارچوب مسابقات جام حذفی عنوان کرد: اعتقاد دارم ذوب آهن می‌توانست در آن بازی برنده باشد. ذوب آهن تیمی قدرتی، تاکتیکی است که قطعاً فردا بازی سختی مقابل این تیم خواهیم داشت با این وجود اگر از این پل عبور کنیم از نظر روحی و روانی و شرایط جدول بهتر شده و به آینده خوش‌بین می‌شویم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: اعتقاد دارم اگر 2 بازی آینده‌مان را با پیروزی پشت سر بگذاریم، شرایط تیمی ما بهتر خواهد شد.

قلعه نویی در ادامه به تمجید از سعید آذری، مدیرعامل باشگاه ذوب آهن پرداخت و گفت: ذوب آهن مدیرعاملی معرفتی دارد. مجتبی تقوی و اکبر محمدی، سرمربی و مربی این تیم نیز فوتبال روز دنیا را خوب می‌دانند. به نظرم آنها تحول خوبی در تیم ذوب آهن به وجود آورده‌اند.

وی با قدردانی از تلاش بازیکنان استقلال در دیدارهای گذشته، تصریح کرد: بازیکنان ما مخلصانه کار می‌کنند و فردا اگر با همان انگیزه چند دیدار گذشته به میدان بروند، می‌توانند مقابل ذوب آهن به برتری برسند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطر نشان کرد: ما استقلال هستیم و امیدوارم طرفداران‌مان از بازی فردا استقبال کنند. بدون شک با حضور آنها می‌توانیم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم و به آنچه می‌خواهیم دست یابیم.

قلعه‌نویی در واکنش به صحبت خبرنگار تسنیم که محرومیت یک جلسه‌ای آندرانیک تیموریان و مهرداد اولادی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به دلیل رفتارشان در دیدار مقابل پرسپولیس را یادآور شد، گفت: من صاحب‌نظر نیستم که نظر بدهم. ما باید به قانون احترام گذاشته و از آن تمکین کنیم. خیلی از آرای کمیته انضباطی علیه من بوده اما آنها از تمام زوایا مسائل را بررسی می‌کنند. شاید در صدور برخی از آرا زمان صرف شده است اما به هر حال رای مورد نظر کمیته انضباطی صادر شده است.

وی افزود: باید از رایی که آقای حسن زاده و کمیته انضباطی داده‌اند، تمکین کنیم. من با این 2 بازیکن به ویژه مهرداد اولادی صحبت کردم. من صحنه رفتار اولادی را ندیدم اما او توضیح داد که در حالتی نبوده که بخواهد به بازیکن پرسپولیس ضربه بزند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد پیوستن جواد نکونام و پژمان منتظری به تیم‌های الکویت کویت و ام‌صلال قطر و اینکه قطری‌ها اکنون خواهان جذب سیدجلال حسینی شده‌اند، تصریح کرد:‌ من در مورد بازیکنان خودم صحبت می کنم و در مورد دیگر بازیکنان اظهارنظر نمی‌کنم. رفتن این نفرات (نکونام و منتظری) در این شرایط به ما در لیگ و آسیا ضربه می‌زند.

وی در ادامه افزود: در چند دیدار اخیر بازیکنان ما زحمات زیادی را متحمل شده‌اند و در این‌جا باید از زحمات همکارانم، کادر پزشکی و بازیکنان تشکر کنم که با هر شرایطی زحمت خود را می‌کشند. به عنوان مثال به خسرو حیدری اشاره می‌کنم که باید به اواستراحت دهیم اما به دلیل فشردگی مسابقات و همچنین ارادتی که او به استقلال و مردم دارد، تلاش می‌کند همچنان برای تیم ما بازی کند.

قلعه نویی همچنین به تمجید از آندرانیک تیموریان پرداخت و گفت: آندو بازیکنی حرفه ای است و نباید شرایطی برای او به وجود آید که تحت تاثیر قرار گرفته و بر علیه اش رای صادر کنند. چرا در انگلیس برای آندو این کار را نکردند؟ به نظرم این جوسازی برای سرمایه های ما خوب نیست. تیموریان بازیکنی فیزیکی است و طبیعتاً برخوردهایی در زمین فوتبال پیش می آید. کل ایران و فوتبالی ها آندو را به خاطر رفتار و اخلاقش و همچنین روابط عمومی خوبی که دارد، دوست دارند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه به نظر می رسد نصب بنر ناصر حجازی در تمرین روز گذشته دردسرساز شده است، گفت: اعتقادم این است که باید عکس همه را در محل تمرین باید نصب کنیم. آیا سلطان علی جباری و منصور پورحیدری اسطورههای استقلال کم برای این تیم زحمت کشیده‌اند؟ اصغر حاجیلو نماد استقلال است، چرا که با یک پیراهن به این باشگاه آمد و با یک پیراهن رفت، نه مانند برخی که سر بازی‌های حساس دنبال طلب شان بودند. خیلی ها در استقلال حضور داشته اند اما حاجیلو نماد استقلال بوده است.
منبع: تسنیم

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]برنامه نيمه نهايي و فينال جام حذفي اعلام شد[/h]
[h=2] از سوي کميته مسابقات سازمان ليگ فوتبال ايران برنامه مرحله نيمه نهايي و فينال جام حذفي اعلام شد.[/h]

به نقل از سايت سازمان ليگ، بازي هاي مرحله نيمه نهايي سه شنبه 15 بهمن و ديدار نهايي روز جمعه25 بهمن برگزار خواهد شد.

سازمان ليگ فوتبال ايران قصد دارد مانند سال گذشته مراسم اختتاميه باشکوهي را براي ديدار فينال اين دوره برگزار کند.

برنامه اين مسابقات بشرح ذيل است :

سه شنبه 15 بهمن

تراکتورسازي-(برنده فولاد خوزستان/پيروزي)-ساعت 14:30

استقلال تهران-مس کرمان - ساعت 17:00

فينال

جمعه 25 بهمن- ساعت و مکان مسابقه متعاقبا اعلام مي شود

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]اتفاقی عجیب در انتظار تاثیرگذارترین بازیکن استقلال [/h] 4 بازیکن سرشناس لیگ برتری با هم قرار گذاشته اند در اولین فرصت به تلافی بازی های خشن آندرانیک تیموریان، پای این بازیکن را بشکنند!
به گزارش پارس به نقل از رادنیوز، بازی های خشن آندرانیک تیموریان طی هفته های اخیر که با ناراحتی و آسیب دیدگی برخی بازیکنان لیگ برتری نظیر سینا عشوری همراه بوده، اتحاد 4 ستاره سرشناس لیگ برتری را به همراه داشته است.
از ما نشنیده بگیرید اما می گویند این 4 بازیکن که تیم های شان در جام حذفی و لیگ برتر با استقلال بازی دارد، با هم قرار گذاشته اند به تلافی بازی های خشن آندو، پای تیموریان را بشکنند و او را چند ماهی خانه نشین کنند.
به گفته یک منبع موثق این 4 بازیکن در حال تماس و رایزنی با مدافعان و هافبک های دفاعی سایر تیم هایی که باید تا پایان فصل در لیگ یا جام حذفی با استقلال بازی کنند، هستند و قصد دارند تعداد بیشتری را برای اجرای این برنامه جذب کنند.
اگر این بازیکنان که گویا دو نفرشان در نیم فصل اول لگدهای بدی از آندو خوردند، در اجرای این برنامه جدی باشند، تیموریان جام جهانی 2014 برزیل را از دست می دهد.
امیدواریم این بازیکنان که می گویند یک نفرشان رفیق صمیمی سینا عشوری در ذوب آهن است و گفته می شود یکی دیگر از آنها در گذشته با سینا همبازی بوده و هنوز هم با عشوری که ضربه آرنج آندو پای چشمش را کبود کرد، رابطه دوستانه ای دارد، از روی عصبانیت این تصمیم را گرفته باشند و پس از فروکش کردن عصبانیت شان از اجرای این تصمیم منصرف شوند. چون بدون تعارف تیم ملی در جام جهانی برزیل به دوندگی و جنگندگی آندرانیک تیموریان نیاز دارد.
همچنین امیدواریم آندو هم ضمن عذرخواهی از کسانی که سلامتی شان را با بازی فیزیکی و خشن به خطر انداخته، در روش بازی خود تجدید نظر کند تا ماجرا ختم به خیر شود!

ریز میبینیمتون:)

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقی عجیب در انتظار تاثیرگذارترین بازیکن استقلال

4 بازیکن سرشناس لیگ برتری با هم قرار گذاشته اند در اولین فرصت به تلافی بازی های خشن آندرانیک تیموریان، پای این بازیکن را بشکنند!
به گزارش پارس به نقل از رادنیوز، بازی های خشن آندرانیک تیموریان طی هفته های اخیر که با ناراحتی و آسیب دیدگی برخی بازیکنان لیگ برتری نظیر سینا عشوری همراه بوده، اتحاد 4 ستاره سرشناس لیگ برتری را به همراه داشته است.
از ما نشنیده بگیرید اما می گویند این 4 بازیکن که تیم های شان در جام حذفی و لیگ برتر با استقلال بازی دارد، با هم قرار گذاشته اند به تلافی بازی های خشن آندو، پای تیموریان را بشکنند و او را چند ماهی خانه نشین کنند.
به گفته یک منبع موثق این 4 بازیکن در حال تماس و رایزنی با مدافعان و هافبک های دفاعی سایر تیم هایی که باید تا پایان فصل در لیگ یا جام حذفی با استقلال بازی کنند، هستند و قصد دارند تعداد بیشتری را برای اجرای این برنامه جذب کنند.
اگر این بازیکنان که گویا دو نفرشان در نیم فصل اول لگدهای بدی از آندو خوردند، در اجرای این برنامه جدی باشند، تیموریان جام جهانی 2014 برزیل را از دست می دهد.
امیدواریم این بازیکنان که می گویند یک نفرشان رفیق صمیمی سینا عشوری در ذوب آهن است و گفته می شود یکی دیگر از آنها در گذشته با سینا همبازی بوده و هنوز هم با عشوری که ضربه آرنج آندو پای چشمش را کبود کرد، رابطه دوستانه ای دارد، از روی عصبانیت این تصمیم را گرفته باشند و پس از فروکش کردن عصبانیت شان از اجرای این تصمیم منصرف شوند. چون بدون تعارف تیم ملی در جام جهانی برزیل به دوندگی و جنگندگی آندرانیک تیموریان نیاز دارد.
همچنین امیدواریم آندو هم ضمن عذرخواهی از کسانی که سلامتی شان را با بازی فیزیکی و خشن به خطر انداخته، در روش بازی خود تجدید نظر کند تا ماجرا ختم به خیر شود!

ریز میبینیمتون:)

خل شدن دیگه نمیدونن چ بکنن:D

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] فرهاد مجیدی و داستان بازگشتش به استقلال! [/h] قائم مقام باشگاه استقلال گفت: «مجیدی به شدت پیگیر کارهای خود برای برگزاری دوره های مربیگری است و هدف های بزرگی برای آینده اش دارد.»
به گزارش پارس به نقل از اوج نیوز ، علی نظری جویباری درباره شایعه بازگشت فرهاد مجیدی به جمع آبی پوشان برای ادامه لیگ برتر و جام حذفی و همچنین فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: «چنین بحثی صحت ندارد. مجیدی مطابق تصمیمی که گرفته بود در روز 7 آبان امسال از فوتبال خداحافظی کرد. قبل و پس از این اتفاق فتح الله زاده و قلعه نویی بارها و بارها با او صحبت کردند تا تصمیمش عوض شود اما فرهاد تصمیمش را گرفته بود که از فوتبال خداحافظی کند.»
وی افزود: «پس از اینکه مجیدی رسما از فوتبال خداحافظی کرد نام او از فهرست تیم هم کنار رفت و بنابراین بازگشتش به فوتبال به عنوان بازیکن دیگر ممکن نیست. ضمن اینکه فرهاد به شدت پیگیر کارهای خود برای حضور در دوره های مربیگری است و هدف های بزرگی برای آینده اش دارد. امیدوارم مجیدی به عنوان یک استقلالی اصیل به خواسته های خود در بعد مربیگری هم برسد.»

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اندو ک عشقه
سلام بر شما
خوبم شما خوبی؟؟؟از این ورا
منور کردید کلوپو

خدا رو شکر ما هم خوبیم.
بخاطر امتحانات این چند وقت کم اومدم.هر وقت هم که اومدم کسی نبود.
آواتارت کجاست؟تموم شد؟:)

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا رو شکر ما هم خوبیم.
بخاطر امتحانات این چند وقت کم اومدم.هر وقت هم که اومدم کسی نبود.
آواتارت کجاست؟تموم شد؟:)
اها
امیدوارم امتحاناتونو خوب داده باشید
اره داریم میریم برا جهانی:cool:منتظرم عکس جدید بیاد:D
اقا یادش بخیر
قبلن چ قد اینجا خوب بود

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اها
امیدوارم امتحاناتونو خوب داده باشید
اره داریم میریم برا جهانی:cool:منتظرم عکس جدید بیاد:D
اقا یادش بخیر
قبلن چ قد اینجا خوب بود

من که امتحان بد نمیدم...
الانم خوبه فقط بچه ها درگیر دانشگاه و درس و زندگی هستن
من قبلا راحت روزی 5الی6ساعت پای نت بودم ولی خیلی وقته به زور روزی 1ساعت اونم اخر شب.
زندگی در حال تغییره.
1روز میاد که این کلوپ رو 1عده دیگه میچرخونن و ما درگیر زندگیمون میشیم...

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که امتحان بد نمیدم...
الانم خوبه فقط بچه ها درگیر دانشگاه و درس و زندگی هستن
من قبلا راحت روزی 5الی6ساعت پای نت بودم ولی خیلی وقته به زور روزی 1ساعت اونم اخر شب.
زندگی در حال تغییره.
1روز میاد که این کلوپ رو 1عده دیگه میچرخونن و ما درگیر زندگیمون میشیم...

ولی من قبلنو بیشتر دوس داشتم
اره خب دمشونگرم ک هستن
ولی هیچی مثه قبل نمیشه