کلوپ آبیدلان.

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشتباه نی.ورژن جدیدشه.
شما معلومه از او مسلمونای ابکی هستی.برو انتها مفاتیح گزینه اپدیته بزن...نوشته "الاپ دیت"

نهههه بابا ..... جل الخالق غير از جعل حديث...... تو كار جعل كتااابم هستيييي؟؟//....:surprised::D

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه تقصیر من نی.اونا دادن
بابام کفشا رو به شماره پای من سفارش داد.حالا بدرد خودش نمیخوره بدبخت.مخابرات هم مسابقات انداخته.باید پا برهنه بازی کنه تو سالت.ی دونگی بذارین رو هم برا بابام کفش بخرین

یعنی فقط به درد لای جرز میخوری سعید :D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نهههه بابا ..... جل الخالق غير از جعل حديث...... تو كار جعل كتااابم هستيييي؟؟//....:surprised::D

ها نه...دیگه عیالواریه مجبوریم پروژه های سنگین برداریم
شیش تا بچه دارم.زنم هم ی بیست قلو تو شکمش داره.دکتر گفته یه قلو دیگه اضافشون بشه شکم زنم میترکه.الان با جرثقیل جابجاش میکنیم

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن اتفاقا غریبه برا شیلنگ توالتم جواب میدم

خوبه این کاربردت رو الان که درس میخونی به آپشنهات اضافه شده ، بعد میگن درس تاثیر نداره.... آفرین ادامه بده رو اون جایزه منم حساب کن

بيچارههههه لاي جرز....http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_surprised.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif
آره واقعا ...

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ها نه...دیگه عیالواریه مجبوریم پروژه های سنگین برداریم
شیش تا بچه دارم.زنم هم ی بیست قلو تو شکمش داره.دکتر گفته یه قلو دیگه اضافشون بشه شکم زنم میترکه.الان با جرثقیل جابجاش میکنیم

معلومهههه كلا بالاخونهههه رو تعطيل كرديا اينا از عوارض تو نور كم درس خوندنههههههه.....:D
واسههه ارشد تو نور مناسب مطالعههه كن انشاللله كم كم حالت خوب ميشهههه....:surprised::D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا مو رفتوم
گریبان چاک بدین و مو پریشان کنین
بای

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معلومهههه كلا بالاخونهههه رو تعطيل كرديا اينا از عوارض تو نور كم درس خوندنههههههه.....:D
واسههه ارشد تو نور مناسب مطالعههه كن انشاللله كم كم حالت خوب ميشهههه....:surprised::D

پایین خونه خو بابامینا میشین
وسط خونه هم کردیم انباری
ی بالا خونه بود دادیمش همسایمون بزاشه بریزه توش
.
.
به ذاتوم قسم رفتوم

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرچم رو با اهتزاز در میارم ( بچه ها یاد بگیرید، از این به بعد از این کلمه استفاده کنید :D )

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صرفأ جهت ارادتمندی به آبی و آبی دلا

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خو اول که گفتم {دراکولا} ... گیرنده ها انگار و تا حدودی مشکل داره به 10 درجه شرقی بچرخونید ....
خو بیاد ... آخه آدمه بهش اعتنا کنم ....:d
{بی شوخی این چی هست ؟}

مگه تا الان داشتیم شوخی میکردیم؟ :D
این یه آدمه، هنرمنده، استاد دانشگاه هم هستن :D

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نع .. فک کنم گیرنده هاتون بدجور ویروس پخش می کنند ....
آهان پس جز مخلوقات هستش!!!! عجب.خب اسمم داره !!!!!!! لابد بازیگره ... دیدم از اینا . پسرا خوششون میاد از اینا و فیلماش ...
خیر
خواننده هست
رایان هیو وارنر

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
بچــــــــــــه هااااااااااا کمــــــــــــــــک!
:D
کسی هس؟!

عقرب؟؟؟!!!!نرگس؟؟؟!!!
کوشن شما ها!:دی

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
چی شده ................ ؟
من هستم .. هر گونه کمک و راهنمایی در خصوص پایان نامه،تحقیق،تز و .. را تو کارشم .. چی شده بگو.؟

نه خب کارم پژوهشی نیس!
نیاز ب همون عقرب و نرگس هست!ب شما روم نمیشه بگم:D اونا باهام هم دردن