کلوپ آبیدلان.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا ، با اینکه مساوی 1-1 با این اوضاع تیم هم بد نبود اما اگه بازیکنای ما هم هجومی بازی میکردن میشد از دفاع تراکتور راحت رد شد
برای نیم فصل باید تیم تقویت شه ، تقریبا تو همه جناح ها ، خط حمله ، هافبک بازیساز و هافبک هجومی و حتی اگه پژمانم بره تو خط دفاع

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر آبی دلا
بازی بدی نبود ولی خدایی لک آخر بازی کاسیاس شده بود میتونستیم بازیو کنترل کنیم گل نخوریم.

بیشترازاین نمیتونستن کنترل کنن شانس آوردیم گلای بیشتری نخوردیم!

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشترازاین نمیتونستن کنترل کنن شانس آوردیم گلای بیشتری نخوردیم!

نیمه اول آره ، خوش شانس هم بودیم ، اما نیمه دوم خوب بازی رو بستن ، تراکتورم تا قبل از گلش موقعیت جدی نداشت
این گزارشگر تبریزم حرفهایی میزدا ، که تو تهران 50 درصد ظرفیت واسه ماست ، فقط اون سالی که 100 هزار نفر اومدن 25 هزار نفر از آذریها و ترکهای منطقه و یه سریا از تبریز اومدن ، 25 هزار نفر میشه 50 درصد
هفته اول رو یادتون میاد با گسترش فولاد داور ساموئل رو اخراج کرد ، امروز یه خطای شدید تر همون شکلی محمد نصرتی کرد یه کارت زرد داد ، بعد میگن داوری به نفع استقلاله ، گزارشگر تبریزی اینو نمیگفت ، اما سر صحنه علی کریمی میگفت ترکی فلان چیو پنالتی گرفته اما پارسال یادش نمیاد همین مظفری پنالتی روی میداوودی رو نگرفت

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیمه اول آره ، خوش شانس هم بودیم ، اما نیمه دوم خوب بازی رو بستن ، تراکتورم تا قبل از گلش موقعیت جدی نداشت
این گزارشگر تبریزم حرفهایی میزدا ، که تو تهران 50 درصد ظرفیت واسه ماست ، فقط اون سالی که 100 هزار نفر اومدن 25 هزار نفر از آذریها و ترکهای منطقه و یه سریا از تبریز اومدن ، 25 هزار نفر میشه 50 درصد
هفته اول رو یادتون میاد با گسترش فولاد داور ساموئل رو اخراج کرد ، امروز یه خطای شدید تر همون شکلی محمد نصرتی کرد یه کارت زرد داد ، بعد میگن داوری به نفع استقلاله ، گزارشگر تبریزی اینو نمیگفت ، اما سر صحنه علی کریمی میگفت ترکی فلان چیو پنالتی گرفته اما پارسال یادش نمیاد همین مظفری پنالتی روی میداوودی رو نگرفت

اصن مگه گزارشگر باید نشون بده طرفدار کدوم تیمه! من نیمه دوم داشتم ی کاری انجام دادم ازدادی ک زد گل گل فهمیدم گلو خوردیم!

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من رفتم هیچ کس که نیست اینجا

میگ میگ.........................................................................