کلوپ آبیدلان.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو هم برو به سلامت ...;)
باش رفتم........خداحافظ........
آخه این نویسنده هه رو خیلی دوسش میدارم آقا جهان بازم میگما متن کتاب ثقیله نخرید بعد بیاید بگید این چی بودا!
خب باشه چرا میزنی نمی خرم........به یکی معرفی میکنم اون که خرید مرم ازش میگیرم می خونم این جوری خوبه؟؟؟؟؟خخخخخ
جهان با دایلاپ زغالی میای؟
داری اون پشت هلاک میشی پا میزنی یه پست بدی؟:w02:
نه زغالی نیست پدالیه.......2 ساعته دارم میگم پا بزن نمی زنی دیگه تقصیر خودته...........ببینم تو که اینجا فقط با من حرف میزنی خب بیا تو پروفایلم.........وقت بچه هارم اینجا نگیریم.........

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باش رفتم........خداحافظ........

خب باشه چرا میزنی نمی خرم........به یکی معرفی میکنم اون که خرید مرم ازش میگیرم می خونم این جوری خوبه؟؟؟؟؟خخخخخ

نه زغالی نیست پدالیه.......2 ساعته دارم میگم پا بزن نمی زنی دیگه تقصیر خودته...........ببینم تو که اینجا فقط با من حرف میزنی خب بیا تو پروفایلم.........وقت بچه هارم اینجا نگیریم.........

اوه تو هنو نرفتی پهلوان؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه زغالی نیست پدالیه.......2 ساعته دارم میگم پا بزن نمی زنی دیگه تقصیر خودته...........ببینم تو که اینجا فقط با من حرف میزنی خب بیا تو پروفایلم.........وقت بچه هارم اینجا نگیریم.........[/QUOTE]

زکی خودت بیا
من هرجایی نمیرم

اوشکول ادم کن اول:weirdsmiley::lol:

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز

من دست بزن دارم! نه ک نداشته باشما نه ولی شمارو ک دیگه نمیزنم من از شما خجالت میکشم اصن ی وضی!!!:redface:
آره میتونه اینجوریم خوب باشه.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

زکی خودت بیا
من هرجایی نمیرم

اوشکول ادم کن اول:weirdsmiley::lol:[/QUOTE]

اوشکول خودتی نکبت چرا فش میدی؟؟؟؟؟
من تا حالا کسی رو ادد نکردم........همه رفیقام خود جوش اومدن پیشم......شمام بیا خوش بیومی........خخخخخ

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با رب، با فلفل دلمه با...اووووه انقد مدل هست ک نگوووو!:D

بگو ببینم!:w12:

خودت نصفشو گفتی دیگه

منم بقیشو میگم
تخم مرغ با هویج تخم مرغ با خیار تخم مرغ با گوجه تخم مرغ با سیب زمینی و برعکس گوجه با تخم مرغ خیار با تخم مرغ و....

نون با پنیر پنیر بانون
تن ماهی بانون نون با تن ماهی
همینارو بیشتر بلد نیستی:d

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
خودت نصفشو گفتی دیگه

منم بقیشو میگم
تخم مرغ با هویج تخم مرغ با خیار تخم مرغ با گوجه تخم مرغ با سیب زمینی و برعکس گوجه با تخم مرغ خیار با تخم مرغ و....

نون با پنیر پنیر بانون

افرين چقد به مقزت فشار اوردي؟ بيا شوكولات بوخور انر‍ي بگيري :biggrin:

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودت نصفشو گفتی دیگه

منم بقیشو میگم

نون با پنیر پنیر بانون

اه تن ماهی چیه بابا...نخیر اون تخم مرغارم اکثرن داداشم بلده!:D
اهم خوب خودم میگم من همین 3تارو با جزئیاتش بلدم:ماکارونی، لازانیا،موساکا،تازه کلیم دسر اینا بلدما
:redface:
بقیه غذهارم بلد نیستم اصن مگه باید بلد باشم!:surprised:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دست بزن دارم! نه ک نداشته باشما نه ولی شمارو ک دیگه نمیزنم من از شما خجالت میکشم اصن ی وضی!!!:redface:
آره میتونه اینجوریم خوب باشه.
احسنت یه جورایی خط و نشون کشیدیااااااا............خخخخخخ ولی باش عب نداره شما انقدخانمی که از این کارا نمیکنی.........;)
آقا من دیگه رفتم..........
داش محمد......گنده لوس........مهنا(خوبه؟؟؟؟؟؟؟) خدا حافظ.........

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
زکی خودت بیا
من هرجایی نمیرم

اوشکول ادم کن اول:weirdsmiley::lol:

اوشکول خودتی نکبت چرا فش میدی؟؟؟؟؟
من تا حالا کسی رو ادد نکردم........همه رفیقام خود جوش اومدن پیشم......شمام بیا خوش بیومی........خخخخخ[/QUOTE]

خخخخخخخخخخخخخخخخ:w07::w07::w07:
بالاخره حرصت درومد:ی:w07:
:lol:
منم تاحالا اد نکردم اومدی اومدی نیومدی هروقت دلم خاس هویجا اذتت میکنم

خخخخخخ

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
احسنت یه جورایی خط و نشون کشیدیااااااا............خخخخخخ ولی باش عب نداره شما انقدخانمی که از این کارا نمیکنی.........;)

:cool:

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز

معلوم نیست اینجا چ خبره دعوای جدیه یا شوخیه!:surprised:

دیگم از من تعریف نکنین توروخدا...باشه برید ب سلامت خدانگهدار بعله خوبه!

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اه تن ماهی چیه بابا...نخیر اون تخم مرغارم اکثرن داداشم بلده!:D
اهم خوب خودم میگم من همین 3تارو با جزئیاتش بلدم:ماکارونی، لازانیا،موساکا،تازه کلیم دسر اینا بلدما
:redface:
بقیه غذهارم بلد نیستم اصن مگه باید بلد باشم!:surprised:

نه میخواد بلد باشی واسه چی؟
:D