کلوپ آبیدلان.

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازی که فوق العاده افتضاح بود ، تو ساق پای بازیکنای استقلال اثری از میل به حمله و جنگیدن و پیروزی دیده نمیشه
این خیلی بد تر از تاکتیک نداشتنه ، تو بدترین حالت هم آدم ببینم بازیکن داره زحمت میکشه و برای بردن میجنگه باز اعصاب خوردی کمتر میشه ، اما تاکتیک رو هم باید با تلاش اجرا و پیاده کرد ، نه با دادن پاسهای اشتباه
اون صحنه رو دیدید قلعه نویی داد زد سر امیر حسین صادقی که خجالت بکش؟؟

بعله دیدیم ولی کو خجالت!!!چقد توپارو اشتباهی پاس میدادن!!همشم میگن بازیکن نداشت این همه بازیکن تیم ملی تو این تیمه مگه مس چی داشت!!!والا ب خدا مس بااینکه هیچیم نداشت ازاینا بهتر بود!

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا دیگه کسی مثل اون نمیشه خدا به دادمون برسه تا آخر فصل سکته میکنیم .
الان که دادا فرهاد بود این طوری .... بعد از این دیگه چی می خواد بشه باید پژمان نوری و نیکبخت بازی کنن ما حرص بخوریم

وای از پژمان نوری وای از گوران لاوره!:w09:
برهانیم ک خود آقای قلعه نوعی نمیخواد فرهادم ک نیست دیگه دورهمیم تا آخر فصل!:w05:

mohammad sabri

کاربر بیش فعال
وای از پژمان نوری وای از گوران لاوره!:w09:
برهانیم ک خود آقای قلعه نوعی نمیخواد فرهادم ک نیست دیگه دورهمیم تا آخر فصل!:w05:

واقعا مسخرس .... کاش حداقل فرهاد تو یه بازی بهتر خداحافظی میکرد مصیبتمون یکی میشد

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا جای تعجبه با این همه بازیکن چرا نمیتونیم نتیجه بگیریم آخه اینم مربیه ما داریم مسخرس..............

Arch_masoud1

عضو جدید

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازیکن داریم ، ولی تیم بازیکن با تعصب میخواد ..... نه امثال پژمان نوری

نه خدایی اینو قبول ندارم همش بخاطر قلعه نویی هست نمیخوام از نوری طرفداری کنم ولی نوری اصلا جاش اونجا نیست این مربیه که باید از بازیکنا بازی بگیره البته بازیکن با تعصب هم قبول دارم تو این تیم فقط مجیدی با تعصب بود اونم که رفت پژمان منتظری هم که نبم فصل میره دیگه هیچی...

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

توضيحات فرهاد مجيدي در خصوص تصميم جنجالي اش
مهاجم استقلال گفت: «فوتبالیست باید یک روز خداحافظی کند و من هم می‌خواستم روزی از فوتبال بروم که در اوج باشم.»

جام ورزشي؛ فرهاد مجیدی پس از خداحافظی از فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: «حرف اصلی‌ام فقط با هواداران است و می‌خواهم برای آنها صحبت کنم. فوتبالیست باید یک روز خداحافظی کند و من هم می‌خواستم روزی از فوتبال بروم که در اوج باشم.»

وی اظهار داشت: «شرایط بدنی‌ام باید طوری باشد که هواداران از من راضی باشند. باید همین جا از قلعه نویی تشکر کنم که خداحافظی مرا در این مقطع زمانی پذیرفت.»

کاپیتان استقلال گفت: «باید در کلاس‌های مربیگری شرکت می کردم و اگر دو ماه از تمرینات دور می‌شدم از شرایط بدنی‌ام برای بازی خارج می‌شدم. به همین دلیل نخواستم این اتفاق رخ بدهد و زمانی خداحافظی کنم که آمادگی لازم را نداشته باشم.»

مجیدی تاکید کرد: «باید از تمام هواداران، خبرنگاران و عکاسانی که در این چند وقت از دست من ناراحت شدند، عذرخواهی کنم.»

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زحمتای زیادی واسه استقلال کشید
درسته که مشکلاتی هم در گذشته بوده اما باید قدرشناس زحمتایی باشیم که واسه تیم کشید
یه روزی باید خداحافظی میکرد
و چه خوب که در اوج آمادگی این کارو کرد

به امید موفقیت آبی و آبیدل

nasim_shsh

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااااای من خیلی شوکه شدم...
آخه این چه کاری بود؟ چرا یدفعه؟ چرا نذاشت با ی مراسم خدافظی کنه؟
یعنی دیگه بازی فرهادو نمیبینیم... حیفه بخدا...
چقدم تیم بهش نیاز داشت تو این زمان...