سلام آبی دلای عزیز....احوالتون؟؟؟ وقت همگی بخیر....
سلاااااااااااااام .... خوبین ؟؟
بازی بدی نبود
اف سی کره خیلی قوی بود![]()
سلام
ولی موقعیت گلامون زیاد بود ولی نشد که بشه
ممنون شما خوب هستید؟؟؟سلاااااااااااااام .... خوبین ؟؟
مرسیسلام شب بخیر
ممنون شما خوب هستید؟؟؟ مرسیحیف شد باختیم ..بازی خوبی بود حیف بدشانسی و ... نذاشت که بریم بالا
![]()
واقعأ...ولی از ارزش های استقلال چیزی کم نشده ...ایشالا امسال جبران کنیم ..حیف حیف از این بازی![]()
سلام من ک بعد از گل اونا دیگه نتونستم نگاه کنم![]()
سلام
کدوم گل؟؟؟! اول یا دوم؟؟؟!
من بعد گل دوم دیگه اشک جمع شد تو چشام.. اصن نفهمیدم چی شد!!!!!!
دقیقه ی سی و خورده ای بود ک اونا زدن بهمون!!!!!!!! من گریم گرفت دیگه نتونستم نگا کنم !!!
خو پس من طاقتم بیشتر بوده........
اصن همه ارزوهام برا استقلالو بر باد رفته میبینم ..........
هیییییییییییییییییییییییییی
گریه نکن خاله!
دنیا همینه دیگه.......
ی موقع هایی هر چی میدویی ، نمیشه......... قسمت بود دیگه............
ایییییییییییییی وایییییییییییییییی دیدی حذف شدیممممممممممممممممم![]()
خاله اشکال نداره اخه چ فابده داره ناراحتیه منو تو
نمی تونم آخه!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
هیییییییییییییییییییییییی! دیگه شده دیگه!!!ایییییییییییییی وایییییییییییییییی دیدی حذف شدیممممممممممممممممم![]()
آخه قسمتِ چی؟! چرا دفاعمون بهتر نشده بود؟ اصن ب نظرت ما دفاعم داشتیم !!!!! آره بهتر شده بودن ولی یکم بیشتر تلاش می کردن اینجوری نمی شد!!!! بابا حداقل گل نمی خوردن!!!!!!!![]()
دفاعمون که خوب بود... بنظر من تو گل اول رحمتی اشتباه کرد... نباید انقد بیرون میومد از دروازه... ولی تو صحنه های دیگه واقعا خوب بود... در کل خوب بودیم.. مهمتر از اون واقعا همه تلاش کردن..... بازی که تموم شد.. صادقی دراز کشیده بود رو زمین.. قفسه سینش چجوری بالا پایین میرفت... انقد دوییده بودن داغون شده بودن همشون!!! دیگه ته زورمون همین بود... اونا خیلی قوی بودن!!
از اول تا گلی ک خوردیم من دیدم دفاعمون اصن خوب نبود !!!! وقتی شوت میزد یه بازیکن دفاعم جلوش نبود !!!!! اونام ک آره واقعا قوی بودن!!!!!!
شاید.... نمیدونم..... البته ما همش تو حمله بودیم.. اونا هم مثل جت تو ضد حمله اضافه میشدن... سرعتشون باورنکردنی بود!
در عوض ما اصن سرعت نداشتیم !!!!!!! توپو ک می گیرن انقد لفتش میدن تا تقدیمش کنن ب حریف!! پاسای اونا همه دقیق ! ولی ما چی؟؟ ک قراره درست شیم آخه؟![]()
باز امروز که بهتر بودن... ولی فوتبال ایرانه دیگه... چه توقعی میشه داشت!!! همه چیزمون همینطوره!!!
هیچی واقعا هیچ توقعی نمیشه داشت
دوستای گلم شبتون خوش
هیچی واقعا هیچ توقعی نمیشه داشت
دوستای گلم شبتون خوش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |