هممون هدایت یافتگان ذات کبریاییم...میخام شرح حالمونو چاپ کنم..."از دختران بی زار"اخلاقت رو غریبه هم تاثیر گذاشته!!!!اونم چند روز پیش همینو میگفت!!!!!!!!
![]()
هممون هدایت یافتگان ذات کبریاییم...میخام شرح حالمونو چاپ کنم..."از دختران بی زار"اخلاقت رو غریبه هم تاثیر گذاشته!!!!اونم چند روز پیش همینو میگفت!!!!!!!!
![]()
هممون هدایت یافتگان ذات کبریاییم...میخام شرح حالمونو چاپ کنم..."از دختران بی زار"
غریبه کجایی؟؟ بیا خواب خوبی دیدم دربارت...شفا گرفته بودی پا برهنه از ایسن صحن به اون صحن خندون میدویدی...ده بیستا خادمم با جارو افتاده بودن دنبالت...اخرش یکیشون با اون گرزاش زد تو سرت تبخیر شدی رفتی تو اسمون![]()
نه بابا جدی چی...اخه امام رضا بیکاره تو رو شفا بده؟؟؟...سوغاتی چی میخای حالا؟؟ ی چن تا سوهان اوردم از همین الان صاحب دارن...اگه خاستی بگو تا عکسمو برات بفرستمجدی؟؟ خدا بخیر بگذرونه سوغاتی که نیاوردی خوابم برامون دیدی؟؟
اقا ما رفتیم. امام رضا هم شفام نداد. برم ثبتنام کنم برا حج عمره. اینترنتم خو هی قط میشه. فعلا یا علی به امید پیروزی
نه خط رو خط شده....اینا نه سوراخن به امید اینا میمومنیم که بتونیم از توشون رد بشیمبه امید استقلال، منافق!!!!!!!!!![]()
همون برو ثبت نام حج کن ، از نوع واجبنه بابا جدی چی...اخه امام رضا بیکاره تو رو شفا بده؟؟؟...سوغاتی چی میخای حالا؟؟ ی چن تا سوهان اوردم از همین الان صاحب دارن...اگه خاستی بگو تا عکسمو برات بفرستم![]()
نه خط رو خط شده....اینا نه سوراخن به امید اینا میمومنیم که بتونیم از توشون رد بشیم![]()
سلام زائر امام رضا...زوار جمع زائره.. بله دعا کردم هم برای شما هم برای خانم الی که بهشون قول دادم تا گنبدو دیدم براشون دعا کنم....زیارتنامه هم بجای همه ابیدلا خوندمسلام زوار امام رضا .. اتفاقا الان یادتون بودم .. گفتم یعنی هنوز مشهدید .... دعا کردید !!!!!!!!!! یا دوباره باید بفرستیمتون ..![]()
سلام زائر امام رضا...زوار جمع زائره.. بله دعا کردم هم برای شما هم برای خانم الی که بهشون قول دادم تا گنبدو دیدم براشون دعا کنم....زیارتنامه هم بجای همه ابیدلا خوندم
سلام علیکم...خیلی ممنونسلام آقا سعید رسیدن ب خیر..زیارتتون قبول.
خیر مقدم مقدم برادر پلیمرررررررررررررررررررررررررر زیارت قبول
به امید برد استقلالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()