که یعنی خوب میاد بیرون یا بد؟؟
نه بابا بد میاد...اصلا نمیدونم چرا اینجوریه بعضی وقتا
که یعنی خوب میاد بیرون یا بد؟؟
جولی رفیقمه بابا ، میشناسمش
شما هم خوبی بعدا اسمتو تو خوبها مینویسم کیف کنی
آره با حال بود ، من صحنه های گل رو بیشتر دوست داشتم اما
منم بدم؟؟؟
خوچرا![]()
نه بابا بد میاد...اصلا نمیدونم چرا اینجوریه بعضی وقتا
آره خیلی بدی یه دفعه به من گیر دادی تیکه انداختی
نه نه فقط آبیس بده ، همه خوبن
معذرت![]()
آخه دوست منم هس! من اون اوایل ک تازه باشگاه اومدم برام درخواست گذاشت اما الان یکی دو هفتس ک میشناسمش :|
میـــــــــــــدونم میـــــــــــدونم !همین الانم ک گفتین اسمتو تو خوبها مینویسم کیف کردم چ برسه ب اون موقع ک پاکش کنید:دی
آره صحنه های گل ک هیچی !!!!! خیلی خوب بود !
من یکم حالمم خوب نبود ب ازای هر یک گلی ک میزد پا میشدم اینورو اونور میپریدم !مامانم میگفت توحالت مگه بد نبود !هیچی دیگه جوابی نداشتم بدم رفتم تو افق![]()
معذرت![]()
آره خیلی بدی یه دفعه به من گیر دادی تیکه انداختی
نه نه فقط آبیس بده ، همه خوبن
اوه اوه گاهی اصلا در نمیاد ، تو استادیوم بهتر معلومه تا فضای تلویزیون ، گاهی خیلی بد میمونه تو دروازه ، فکر میکنم میترسه سوتی بده
اما در کل فعلا بهترین دروازه بانمونه ، حتی عابدزاده هم گاهی تو خروجا اشتباه میکرد ، یه زمانی هم طالب لو تو اوج بود اما بازم رو خروجها کمی مشکل داشت
مخ دوست منو نزنیا
آی من دلم میخواد این مجیدی گل بزنه ، بد میچسبه نمیدونم چرا ، البته مهم تیمه آ ... با یا بی مجیدی
به قران منم همین حسو دارم..میگم بابا چرا په در نمیاد از دروازه؟ توپ نزدیک شده رحمتی هنوز سرجاشه..میترسه ادم که الان خراب کنیم
بعضی دروازه بانامون انگار باید همیشه ی نقصی داشته باشن...مثل میرزاپور که تو شروع مجدد مشکل داشت
آره باوو قربونِ خودمون ک انقده گلی م :|...اصن بهترازما وجود نداره والا:دی
میگم غریبه حالا خودتم فوتبال چیزی بلدی؟![]()
شب همتون خوش خیلی مراقب خودتون باشید![]()
![]()
![]()
شب همتون خوش خیلی مراقب خودتون باشید![]()
![]()
![]()
آرع عزیزم ... تو کلوپ آبیدلا دخترا یه سر بیشتر از پسرااااااااااااا اکتی. هستن .. خوشت اومد ....
من فقط دروازه بانی بلد بودم ، از فوتبال چیزی حالیم نبود ، هنوزم بلد نیستما ، بخاطر اینکه منو بازی بدن دروازه بان میشدم خودمو رو آسفالت پرت میکردم در حد چی ...
من فقط دروازه بانی بلد بودم ، از فوتبال چیزی حالیم نبود ، هنوزم بلد نیستما ، بخاطر اینکه منو بازی بدن دروازه بان میشدم خودمو رو آسفالت پرت میکردم در حد چی ...
لامصبببببب...رو اسفالت خودتو پرت میکردی؟؟؟ خو میرفتی برا ضربه گیر پراید ثبتنام میکردم
من همیشه خونین و مالین بودم تو فوتبال
زمینی که بازی میکردیم اسفالتی بود.دور و برش هم ی حفاظ مانندی بود.منم خو قدم بلنده.ی مدت پشت دروازش چیزی نبود.توپ افتاد پشت دروازه.تو نگو حالا همون موقع اینا اونجا رو میله برا حفاظ گذاشته بودن.اقا منم با شور جوانی دویدن که توپ رو بیارم.رسیدم به این حفاظه(پایینش ی سیمی بود) اومدم از روش بپرم،تو نگو گردنم بگیره تو اون میلهه که تازه زده بودم.نفهمیدم چجوری شد.عین هندونه اومدم رو زمین.بچه ها رسیدن بالا سرم...ولی من خو از او سوسولاش نیستم.مثل پلنگ پا شدم![]()
ولی ما تودبیرستان تومدرسه بازی میکردیم !!کلن آخه 7نفر بیشتر توکلاس نبودیم ! همه هم معاف:دی
الکی میرفتیم حیاط فوتبال بازی میکردیم ! یادمه ی بار دروازه بان شدم توپ خورد تو سرم ، ب روی خودم نیاوردم ! اما تا شب سرم درد میکرد فک میکردم تومور گرفتم میخواستم گریه کنم:دی
بله بله من تیکه آخرشو باور کردم
الان دیگه فوتبال گل کوچیک کم میبینم بازی کنن اون موقع همش 2 تا دروازه آهنی بود و تازه اونایی که تور میذاشتن دیگه خیلی حال میداد ... دورانی بودا
اینترنت و موبایل و پلی استیشن همه چیزو بلعید
جدی؟؟؟ زنگ ورزش فوتبالم بازی میکردید؟؟ چه جالب
ها باور کن..به زیگل رو دماغت قسم سعید پلنگم
ی بار داشتم تو راهنمایی دور میله دروازه میچرخیدم(میله رو گرفته بودم).تو نگو ی تیکه اهن دم میله دروازه بود.اقا منم بچه بودم.رفت تو دستم.دستمو نگاه کردم.ووووی سوراخ شده بود ی چیز سفیدی توش معلوم بود...منمن رفتم خودمو جلوی دفتر زدم رزمین شروع کردم گریه کردن...بردنم بیمکارستان دستمو بخیه کردن...مثلا پول بیمه داده بودم مدرسه..بعد مدیرمون گقت پولشو بیار!!
اوه اون بیمه مدرسه که سوژه ای بود واسه خودشها باور کن..به زیگل رو دماغت قسم سعید پلنگم
ی بار داشتم تو راهنمایی دور میله دروازه میچرخیدم(میله رو گرفته بودم).تو نگو ی تیکه اهن دم میله دروازه بود.اقا منم بچه بودم.رفت تو دستم.دستمو نگاه کردم.ووووی سوراخ شده بود ی چیز سفیدی توش معلوم بود...منمن رفتم خودمو جلوی دفتر زدم رزمین شروع کردم گریه کردن...بردنم بیمکارستان دستمو بخیه کردن...مثلا پول بیمه داده بودم مدرسه..بعد مدیرمون گقت پولشو بیار!!
اهوم مربیمون کاری نداشت ! میگم ک 7نفر بودیمو قابل کنترل ....:دی
هربازی میخواستیم میکردیم !
ولی فوتبالمون انقد کیف میداد ! فقط مسخره بازی درمیاوردیمو میخندیدیم !!! منو همیشه میذاشتن تو دروازه !آخه وقتی میرفتم توبازی ی کارایی میکردم همه رو میخندوندم صدا ک بلند میشد مربیمون منو دعوا میکرد![]()
اوه اون بیمه مدرسه که سوژه ای بود واسه خودش
اون دفترا رو یادتونه میدادن؟؟ که روش نوشته بود تعلیم و تعلم عبادت است .. یه همچین چیزی .....پاک کن ، تراش ، مداد ، یه حالی میداد که نگو ....
به شما هم از اونا میدادن دیگه ، نه؟؟
ایول ایول ، پس فوتبالیستی ...
اوه اون بیمه مدرسه که سوژه ای بود واسه خودش
اون دفترا رو یادتونه میدادن؟؟ که روش نوشته بود تعلیم و تعلم عبادت است .. یه همچین چیزی .....پاک کن ، تراش ، مداد ، یه حالی میداد که نگو ....
به شما هم از اونا میدادن دیگه ، نه؟؟
ایول ایول ، پس فوتبالیستی ...
بما ولی همچین چیزی ندادن آ .... برم مدرسه ازشون بگیرم عاقا مالِ منو خوردن:دی .... من میخوام ازونااااا:دی
اهوم![]()
آخ اینو یادم رفت بگم من الان ک دارم باشما حرف میزنم اینجوریم آ :![]()
ی بار دیگه داشتیم با پسرداییم تو حیاط فوتبال بازی میکردیم...ی بشکه ابی داشتیم که زیرش یه چهار پایه بود.ما از سوراخ چهارپایه بعنوان دروازه استفاده میگیرم.پسرداییم سانت میکرد من میزدم.مامانم داشت اونور لباس میشد.حیاط خیس شده بود.اقا پسرداییم سانتر کرد من پریدم برگردون بزنم،یهو پام تو اب لیز خورد با چونه (بازم عین هندونه) خوردم زمین.چونم پاره شد بدجوووووور.خونمون میگفتن ی بند انگشت میرفت توش..و دوباره بردنم برا بخیه....واقعا من نمیدونم چرا با اینهمه بخیه تو بدن نیفتادم دنبال کارای جانبازی!××× زانوم هم بخیه داره
خخخ
آخه من سال 69 رفتم مدرسه آ ، اوایل سال از اینا میدادن ، 3-4 تا دفتر ، مداد ، پاک کن ، تراش گرد ... خیلی حال میداد اون یه روز ...
حالا یادم نمیاد که قبلا پ.لش. گرفته بودن یا نه
همیشه هم باید کچل میکردیم با شماره 4 ، الان دیگه همه مو بلند میرن ، به ما تو دبیرستانم سر مو گیر میدادن
خخخ ، دست به سینه بشین پاهاتو جمع کن، یه معلم داشتیم تو دوران راهنمایی این همش تیکه کلامش این بود ، پات جم کن آقا !!
آخه من سال 69 رفتم مدرسه آ ، اوایل سال از اینا میدادن ، 3-4 تا دفتر ، مداد ، پاک کن ، تراش گرد ... خیلی حال میداد اون یه روز ...
حالا یادم نمیاد که قبلا پ.لش. گرفته بودن یا نه
همیشه هم باید کچل میکردیم با شماره 4 ، الان دیگه همه مو بلند میرن ، به ما تو دبیرستانم سر مو گیر میدادن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |