کلوپ آبیدلان.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسرو حیدری هافبک تیم استقلال در خصوص آخرین وضعیت خود اظهار داشت: این روزها در حال انجام تمرینات فیزیوتراپی هستم و
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، خسرو حیدری هافبک تیم استقلال در خصوص آخرین وضعیت خود اظهار داشت: این روزها در حال انجام تمرینات فیزیوتراپی هستم و فکر می*کنم این روند را باید تا پایان هفته داشته باشم. همه تلاشم بر این است تا بتوانم از اولین بازی در خدمت استقلال باشم.
وی درخصوص اینکه امسال در چه پستی برای استقلال به میدان خواهد رفت، گفت: خودم دوست دارم تا در دفاع راست بازی کنم ولی تشخیص این مهم برعهده کادرفنی است.
حیدری ضمن تمجید از عملکرد استقلال در فصل نقل*و*انتقالات تصریح کرد: به نظرم استقلال امسال حرف*های زیادی برای گفتن دارد. تمدید قرارداد این همه بازیکن خوب کار هر مدیری نیست و فقط از دکتر فتح*الله*زاده برمی*آید. با این شرایط فکر می*کنم امسال بتوانیم به ستاره سوم برسیم.

براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 1200x840 مي باشد

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

فهرست آبی پوشان به AFC ارسال شد/ نام نکونام در لیست استقلال

باشگاه استقلال اسامی بازیکنان این تیم را برای حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به AFC ارسال کرد.
مسئولان این باشگاه پس از ارسال نامه به فدراسیون فوتبال و در اختیار گذاشتن اسامی به کمیته روابط بین الملل از طریق این کمیته فهرست بازیکنان و عوامل فنی و اجرایی خود را به AFC ایمیل کردند.

نکته جالب توجه در این فهرست نام جواد نکونام است که به عنوان بازیکن این تیم به AFC ارسال شده اشت.

این در حالی است که گفته می شد نکونام شب گذشته راهی امارات شده اما این بازیکن سفرش را به امارات به تعویق انداخته است.

مسئولان باشگاه استقلال تا امشب می توانند نام هر بازیکنی را که با او به توافق برسند به این فهرست اضافه کنند که در حتی در صورت توافق با تیموریان نام این بازیکن هم در فهرست این تیم گنجانده خواهد شد.

استقلال در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا باید در دو دیدار رفت و برگشت به مصاف بویرام تایلند خواهد رفت.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حاشيه ديدار دوستانه ذوب آهن و استقلال

استقلال و ذوب آهن از ساعت 18 در کمپ مرحوم ناصر حجازي در ديداري دوستانه به مصاف يکديگر رفتند.

به گزارش فارس،ذوب آهن با لباس سبز و سفيد و استقلالي ها با لباس يک دست آبي در ميدان حاضر شدند.

*محسن بياتي نيا بازيکن سابق استقلال و کنوني ذوب آهن که با لباس شخصي امروز آمده بود به سمت استقلالي ها رفت و با آنها گرم گرفت. هواداران استقلال لحظاتي اين بازيکن را تشويق کردند.

*کمپ استقلال روز شلوغي را پشت سر مي گذارد، حدود سه هزار هوادار در محل تمرين استقلال حاضر شدند و تعدادي از آنها نيز در گوشه هاي زمين و پشت دروازه استقلال نشستند.

*در پشت بام خانه هاي اطراف مشاهده مي شود که برخي از مردم مشغول نگاه کردن مسابقه هستند.

*سامان گوران بازيگر برنامه هاي طنز تلويزيون از اين بازي ديدن مي کند.

*مجيد صالح مربي سابق ذوب آهن و فعلي استقلال با اعضاي ذوب آهن خوش و بش کرد.

*عليرضا نيکبخت واحدي با پيراهن شماره 22 و پژمان نوري با پيراهن شماره 18 امروز در ميدان حاضر شدند. اين در حالي است که پيراهن شماره 8 مجتبي جباري را به پژمان نوري دادند.

*قبل از شروع مسابقه امير قلعه نويي و لوکا بوناچيچ با يکديگر خوش و بش کردند. همچنين ميرشاد ماجدي و فروتن سرپرستان دو تيم نيز با يکديگر به خوش و بش پرداختند.

*مهدي پاشازاده، منصور پورحيدري، سيروس دين محمدي، فرزاد مجيدي و افشين حاجي پور در کمپ مرحوم ناصر حجازي حضور دارند.

*برخورد ملي پوشان دو تيم مثل اميرحسين صادقي و محسن مسلمان جالب توجه بود.

*استقلال با ترکيب اوليه مهدي رحمتي، حنيف عمران زاده، اميرحسين صادقي، هاشم بيک زاده، مهران قاسمي، عليرضا نيکبخت واحدي، آرش برهاني، پژمان نوري، محمد قاضي، ساموئل و محمدمهدي نظري در ميدان حاضر شدند.

*کاسپاروف، عليرضا محمد، هادي تأميني، سپهر حيدري، وحيد علي آبادي، اسمائيل فرهادي، مهدي رجب زاده، محمد سلسالي، مصطفي اکرامي، ميلاد زنيدپور و محسن مسلمان نيز بازيکنان ذوب آهن را تشکيل مي دهند.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تیم فوتبال استقلال در سومین بازی تدارکاتی خود به مصاف ذوب آهن اصفهان رفت

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ،تیم فوتبال استقلال در سومین بازی تدارکاتی خود به مصاف ذوب آهن اصفهان رفت. دیداری که بیش از 3 هزار نفر برای تماشای آن به کمپ استقلال آمده بودند و در نهایت با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت.

براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 1200x840 مي باشد

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

جي لويد ساموئل درباره حضورش در مراسم افتتاحيه رستوران مجتبي جباري عنوان کرد:مراسم خوبي بود و خيلي به من خوش گذشت.حس مطلوبي در آنجا داشتم و فکر مي کردم در خانه ام هستم.

به گزارش اوج نيوز،وي درباره اينکه آيا با جباري درباره جدايي اش از استقلال صحبتي کرد يا نه گفت:نه،اين مراسم ربطي به فوتبال نداشت.ما صحبتي از باشگاه نکرديم.

ساموئل درباره اينکه آيا علاقمند است روزي او هم در ايران شغل ديگري جز فوتبال براي خود دست و پا کند گفت:در حال حاضر فقط به فوتبال فکر مي کنم و تصميمي براي شغل ديگري ندارم.نمي دانم در آينده چه اتفاقي مي افتد.حرفه من در حال حاضر فوتبال است.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

گزارش تصویری افطاری دادن مجتبی جباری به بازیکنان استقلال در رستوران جدیدش + حاشیه ها

شب گذشته تعدادی از آبی پوشان در مهمانی افطاری مجتبی جباری که به مناسبت افتتاح رستورانش برپا شده بود شرکت کردند.

گوشه ای از حواشی این مهمانی را در زیر می خوانید:

*دسته گلی آبی که به شکل عدد ۸ تزئین شده بود در مقابل درب ورودی قرار داشت. مجتبی جباری هم با تیپی کاملاً آبی که چندان بی دلیل هم نبود ، میزبانی این مراسم را بر عهده داشت. جالب اینجاست که حتی کفش های مجتبی هم آبی بود.

*بابا زاده اولین مهمان استقلالی جباری بود. پس از او آندو و آرش به جمع مهمانان پیوستند.

*پژمان منتظری، ساموئل و خسرو حیدری با هم رسیدند و جواد نکونام هم آخرین چهره سرشناسی بود که خود را به رستوران ۸ رساند.

*پژمان پس از حال و احوال و تبریکات مرسوم به آرامی به جباری گفت که ساموئل کمی از دستت دلخور است. پس از آن دقایقی جباری و ساموئل با هم صحبت کردند (البته به زبان انگلیسی) تا اندک کدورت به وجود آمده برطرف شود.

*همه مهمانان استقلالی مجتبی به صورت خانوادگی در این مراسم حضور یافتند به غیر از آندو و جواد که البته عذر جواد به خاطر فرزند تازه متولد شده اش موجه بود.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عکس: حنیف همچنان سوژه تمرین استقلال

حنیف دیروز هم سوژه اول عکاس سایت باشگاه استقلال بود و با حرکاتش باعث شد لنز دوربین بارها به سوی او بچرخد و البته دو عکس او در بین عکس های برگزیده تمرین دیروزقرار گیرد.

ملت ایران: حنیف عمران زاده تنها دلخوشی بازیکنان استقلال در تمرینات سخت پیش فصل بوده و معلوم نیست اگر او نبود چطور می شد در این گرمای وحشتناک تابستان تهران بدنسازی و تمرین های دو سه نوبته در طول روز را پشت سر گذاشت.

حنیف دیروز هم سوژه اول عکاس سایت باشگاه استقلال بود و با حرکاتش باعث شد لنز دوربین بارها به سوی او بچرخد و البته دو عکس او در بین عکس های برگزیده تمرین دیروزقرار گیرد.
ظاهرا در یکی از این عکس ها مدافع شوخ استقلال برای عکاس مورد نظر خط و نشان می کشد و در دیگری در فوتبال دستگرمی احتمالا همه برای شادی گل سراغ حنیف رفته اند و به او تبریک می گویند!

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رضایت مربي استقلال از عملکرد گلرها

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگارانحمید بابازاده مربی دروازه بانان استقلال از معدود مربیانی است که بدون حاشیه و سرو صدا کارش را در هر تیمی دنبال می کند و عملکرد مطلوب از خود به جای می گذارد.

بر این اساس : فصل گذشته بابازاده روی رحمتی و حسینی حساب ویژه ای باز کرده و با برنامه منظم و فشرده ای که در طول فصل برای آن ها تدوین کرد توانست دروازه استقلال را مقابل حریفان بیمه کند.

شایان ذکر است : بابا زاده عملکر د سید حسن حسینی را در بازی مقابل دینامو کیف اوکراین مورد تمجید قرار داد و این بازیکن را جانشین مطمئن برای سید مهدی رحمتی عنوان کرد.

لازم به ذکر است : امیر قلعه نویی د ر طول حضور تیم در اردوی اوکراین از بابا زاده خواست تا بیش از پیش به حسینی توجه کند و برای حضور در دروازه استقلال به او اعتماد به نفس لازم را بدهد.

مطمئناً کارنامه درخشان بابا زاده فصل جدیدی نیز به کار استقلال خواهد آمد و از حسینی دروازه بانی آینده دار می سازد.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رحمتی: تاوان خداحافظی از تیم ملی را می دهم!/ مخالف جدایی نکونام از استقلال هستم

به گزارش ایسنا، دروازه بان تیم استقلال پس از مدت ها سکوت در گفت وگو با سایت شخصی خود از وضعیت این تیم و احتمال جدایی نکونام گفت:

* شرایط استقلال چگونه است؟

البته کمی دیر کار را شروع کردیم اما با تلاش بسیار و انگیزه بالا پیگیر روند آماده سازی هستیم تا حضور آبرومندانه ای در آغاز لیگ برتر و سپس رقابت های لیگ قهرمانان آسیا داشته باشیم. امید ما به کسب قهرمانی آسیا بسیار بالاست و امیدواریم که این مهم با کمک و حمایت و دعای خیر اهالی فوتبال تحقق یابد.

وضعیت خود شما چگونه است؟

من هم مشغول آماده سازی هستم و تا پیش از شروع مسابقات به شرایط مطلوب برای بازی کردن می رسم.

عدم انتخاب شما به عنوان بازیکن برتر فصل دوازدهم حرف و حدیث هایی را به همراه داشت در این خصوص چه نظری دارید؟

لیگ دوازدهم نقطه اوج من در دوران فوتبالم بود طبق اعلام رسانه ها در 27 بازی موفق شدم دروازه استقلال را البته با کمک مدافعان بسته نگه دارم. طبق شنیده های من مجموع امتیازاتم در میان کاندیداهای انتخاب بهترین های فصل با نمره 205 بالاتر از سایرین بود، اما انتخاب نشدم و باید بگویم وقتی که من آن تصمیم تاسف برانگیز را درباره کناره گیری از تیم ملی گرفتم باید تا مدتها تاوان آن را پس بدهم.

اردوی اوکراین چگونه بود؟

نکته منفی برگزاری اردوی استقلال در اوکراین کامل نبودن تیم ما بود اما جدا از این مطلب باید بگویم این یکی از بهترین اردوهایی آماده سازی بود که بنده در دوران فوتبالم تجربه کرده بودم.اردویی که به لحاظ فنی و روحی در سطح بسیار خوبی قرار داشت و بازیکنان در فضایی بسیار خوب و دوستانه به تمرین پرداخته و یک بازی خوب را برابر تیم مطرح دیناموکیف رقم زدند.

درباره جدایی احتمالی جواد نکونام از استقلال چه نظری داری؟

امیدوارم که جواد در استقلال بماند تا همه در کنار هم برای قهرمانی استقلال در لیگ قهرمانان تلاش کنیم.

شنیده اید که برخی جدایی ایشان از استقلال را به شما ربط میدهند؟

بله. از این قبیل شایعات همیشه وجود داشته. در شأن باشگاه بزرگ استقلال نیست یک بازیکن برایش شرط و شروط بگذارد. در شأن سید مهدی رحمتی نیست از این شرط ها بگذارد، اگر قرار به این کارها بود پس من با برخی ها چه فرقی داشتم. من نه تنها مخالف ماندن نکونام در استقلال نیستم بلکه مخالف جدایی ایشان از تیممان هستم.

واقعا این تمام صحبت های شماست؟

مسلما نه . صادقانه باید بگویم دلم از برخی مسائل خون است اما عقل میگوید بیان درد دلهایم می تواند تبعات سنگینی داشته باشد. منصب و نفوذ و جایگاه خاصی ندارم که بتوانم با تکیه بر آن حرف هایم را بزنم چون مرا محروم می کنند که از این بابت خودم و سپس تیمم متضرر خواهیم شد.سه راه برایم باقی مانده. یا حرف هایم را بزنم و محروم شوم، یا به من اجازه بدهند این حرف ها را مطرح کنم و قول بدهند محرومم نکنند و یا اینکه صبر کنم پس از خداحافظی از دنیای بازیگری این مطالب را بازگو کنم.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پژمان نوری: حس کردم چندین سال است در استقلالم

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پژمان نوری هافبک تیم استقلال، در گفت و گو با سایت باشگاه استقلال در خصوص آخرین وضعیت خود و تیم به صحبت پرداخت.

*شنیده می شود که در تمرینات استقلال یکی از آماده ترین نفرات هستید؟

من انگیزه های زیادی برای فصل جدید دارم و از همین رو سعی می کنم در تمرینات پیش فصل به آمادگی خوبی برسم تا بتوانم با شروع لیگ، برای استقلال بازی های خوبی را به نمایش بگذارم.

*اردوی یک هفته ای را هم در اوکراین سپری کردید که البته با یک بازی تدارکاتی مقابل دیناموکیف همراه بود؟

به نظرم برگزاری چنین اردوهایی، می تواند برای هر تیمی مفید باشد. ما در آنجا، تمرینات فشرده و خیلی خوبی را سپری کردیم و البته یک بازی تدارکاتی با سطح بالا مقابل دیناموکیف هم داشتیم. بردی که در آن بازی به دست آوردیم، این خودباوری را به ما داد که می توانیم در سطحی فراتر از فوتبال قاره آسیا هم موفق ظاهر شویم. این قبیل بازی ها نه تنها به اعتبار هرچه بیشتر فوتبال ما کمک می کند که باعث خواهد شد تا محک خوبی هم بخوریم.

*با توجه به اینکه توانایی بازی در چند پست را دارید، قرار است برای استقلال در کدام پست به میدان بروید؟

این موضوع به نظر کادرفنی بستگی دارد. برای من مهم این است که بتوانم با استفاده از توانایی هایم به موفقیت تیمی استقلال کمک کنم.

*به نظر می آید که امیر قلعه نویی هم نگاه ویژه ای به سبک بازی شما دارد؟

به هر حال قطعا آقای قلعه نویی روی بازی من نظر داشته اند که خواستار جذب من شدند. خود من به شخصه اما همیشه دوست داشتم تا روزی افتخار شاگردی ایشان را داشته باشم که در نهایت این اتفاق افتاد و حالا هم از بابت این موضوع خوشحالم.

*هواداران استقلال هم خیلی زود شما را پذیرفتند تا جایی که در تمرینات، شاهد این هستیم که همواره به شدت از سوی آنها مورد تشویق قرار می گیرید؟

واقعا فکر نمی کردم که اینقدر زود در میان هواداران پذیرفته شوم. از روز اولی که به تمرین استقلال آمدم اینقدر به من ابراز لطف کردند که حس کردم چندین سال است در این تیم توپ می زنم. به همین دلیل هم سعی می کنم تا با انجام بازی های خوب این لطف آنها را جبران کنم.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
غلامحسین هنوز آقای گل دربی ها است/ برای سلامتی برادرم دعا کنید

به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، پرویز مظلومی پس از عیادت از برادرش درباره آخرین وضعیت غلامحسین مظلومی گفت: خدا را شکر عمل جراحی که روی او انجام گرفته، خیلی خوب بوده است. جا دارد از همین جا هم تشکری داشته باشم از دکتر سروش و پرسنل بیمارستان بهمن و همینطور از همه آنهایی که در طی این مدت، چه به صورت حضوری و چه تماس تلفنی پیگیر وضعیت غلامحسین بودند.

وی افزود: از فتح الله زاده، خانواده حجازی، منصور پورحیدری، علی جباری، علی پروین، کفاشیان، تاج، سردار احمدی مقدم، سردار رادان، مهدی کشاورز، علی نظری، سردار عزیزمحمدی و کانون پیشکسوتان استقلال که با حضورشان به غلامحسین روحیه دادند. از همه می خواهم دعا کنند تا ان شاء الله غلامحسین هرچه زودتر از بیمارستان مرخص شود.

مربی پیشین تیم آلومینیم هرمزگان در خصوص مشکلات اخیرش با فتح الله زاده اظهار داشت: آقای فتح الله زاده همیشه از من حمایت کرد و یکی از دوستان خوب بنده محسوب می شود. ما 2 سال با هم کار کردیم و خاطرات خیلی خوبی هم داشتیم. خود او می داند که قرارداد من کم بود و در حالی که هنوز این پول را نگرفتم، مالیات آن را هم پرداخت کردم.

مظلومی ادامه داد: من از این بابت گله مند بودم وگرنه خودم می دانم که باشگاه استقلال چه مشکلات مالی دارد با این حال از آقای فتح الله زاده می خواهم تا بحث طلب مان را در اولویت قرار دهد زیرا من و او با هم رفیق هستیم و خودش هم می داند که قصد و غرضی نداشته ام. دو سال در استقلال بودم و هرچه که انجام دادم، وظیفه ام بود و چه باشم و چه نباشم، آقای فتح الله زاده را دوست دارم.

وی همچنین ضمن قدردانی از هواداران این تیم خاطرنشان کرد: از آنها تشکر می کنم و می خواهم تا برای سلامتی غلامحسین دعا کنند. غلامحسین مظلومی هنوز هم آقای گل دربی هاست با 5 گل زده، ولی الان روی تخت بیمارستان است.

مربی پیشین تیم آلومینیم هرمزگان همچنین گفت: همه می گفتند که من و غلامحسین با هم اختلاف داریم ولی اینطوری نبود و ما 2 برادر، مثل 2 کوه پشت هم هستیم. از هواداران استقلال می خواهم تا امسال هم حمایت خوبی از تیم داشته باشند تا تیم، هم در آسیا موفق باشد هم لیگ چون در هر کدام از این مسابقات که جام بگیرد، افتخارش برای همه استقلالی ها و ما هم خواهد بود.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
غرش فرهاد مجیدی ، وحشت رقبای استقلال + عکس

فرهاد مجیدی کاپیتان محبوب استقلال با توجه به سطح فنی بالایی که دارد و تجربه بالای او توقع میرود در هفته های آخر لیگ و به ویژه در این شرایط سخت کمک حال باشگاه استقلال باشد.او که سابقه درخشش در جام باشگاه های آسیا را دارد میتواند مهره ای سرنوشت ساز و کلیدی برای باشگاه استقلال باشد.فرهاد مجیدی بدون شک کابوس رقبای استقلال به ویژه رقبای آسیایی است.

نویسنده: امیر آبزاده

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آبیته...
:w32:
ب افتخار هر چی آبیدله:w17:

:biggrin::w17::w17::w17::w17:

استقلال........

یه پیشنهاد هم برای این مسابقهه که استارتره عزیزم میخوان بذارن...اول ثبت نام کنید و بعد رأی گیری.......خخخخخخخخخخ----بندازین گردنشون:D

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]گوران لاوره به استقلال پیوست/ حضور جاجا در جمع آبی پوشان منتفی شد[/h]
به گزارش خبرگزاری فارس، گوران لاوره هافبک هجومی و 30 ساله صربستانی که سابقه حضور در تیم پارتیزان بلگراد صربستان و بارنزلی انگلستان را دارد با عقد قراردادی یک ساله به تیم استقلال پیوست.

این بازیکن طی 48 ساعت آینده طی پروازی به تهران خواهد آمد و در تمرینات استقلال شرکت خواهد کرد.

همچنین جاجا هافبک برزیلی که حتی در تست پزشکی آبی پوشان هم موفق بود به دلیل رقم درخواستی بالا امشب راهی کشورش خواهد شد. باشگاه استقلال با جذب کرار عملا حضور جاجا در این تیم را منتفی کرد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]فتح‌الله‌زاده:نکونام باید سوءتفاهم با قلعه‌نویی را برطرف کند/جذب کرار ربطی به جباری ندارد[/h]
علی فتح‌الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص جذب جاسم کرار و اینکه باشگاه در قبال این بازیکن چه رفتاری خواهد داشت گفت: این مسائل فنی است و امیر قلعه‌نویی خواستار به خدمت گرفتن این بازیکن بود.

وی افزود: بازیکن باید کنترل شود و با او در همه زمینه ها صحبت می‌کنیم تا مشکلی به وجود نیاید. ضمن آنکه کرا از لحاظ فنی یکی از بهترین بازیکنانی است که تاکنون در ایران حضور پیدا کرده است.

مدیرعامل باشگاه استقلال، در خصوص اینکه آیا جذب کرار به جدایی مجتبی جباری ربط داشت یا خیر گفت: این موضوع هیچ ربطی به جدایی جباری نداشت.شاید کرار رفتار تندی داشته باشد اما کادر فنی همه چیز را تحت کنترل دارد و قطعا از این بازیکن بهترین کارایی را بهره خواهد گرفت.

فتح الله زاده با اشاره به این موضوع که کرار به جای جاجای برزیلی به استقلال آمد گفت: رقم درخواستی جاجا بالا بود و نمی توانستیم این بازیکن را تامین کنیم اما واقعیت این است که از لحاظ فنی هم زیاد نتوانستیم زیاد او را ارزیابی کنیم.

مدیر عامل استقلال در خصوص جواد نکونام و اینکه سرانجام این بازیکن با باشگاه استقلال چه شد تصریح کرد: ما که مشکلی نداریم.سوء تفاهماتی پیش آمده که باید برطرف شود.به نظر من نکونام باید خودش تیمش را انتخاب کند. وی باید با قلعه‌نویی صحبت کند و تصمیم نهایی را بگیرد که بقیه موارد دیگر دست من نیست.

وی در خصوص اینکه آیا باید با نکونام جلسه دیگری بگذارد گفت:

من حرفهایم را با نکونام زده‌ام و صحبت‌هایم با این بازیکن انجام شده است ولی باید مشکلات حل شود که همانطور که گفتم نکونام باید خودش تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

مدیر عامل استقلال در پایان گفت: لیست استقلال کامل و اسامی کامل تیم نیز به AFC ارسال شد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]دومین فرزند مهاجم سابق استقلال به دنیا آمد[/h]
دومین فرزند مهاجم سابق تیم فوتبال استقلال به دنیا آمد.

به گزارش اوج نیوز، میلاد میداودی پنجشنبه شب برای دومین بار صاحب فرزند دختر شد.

وی نام دختر خود را "آتریسا" گذاشته است.

میداودی در حال حاضر دختر 3 ساله ای به نام "آمیتیس" دارد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]امیری: لاوره به استقلال پیوست، لیست آسیا نهایی شد[/h]
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، علی امیری معاون باشگاه استقلال ضمن اعلام خبر عقد قرارداد باشگاه استقلال با گوران لاوره، هافبک اهل صربستان اظهار داشت:

قرارداد یکساله‌ای با این بازیکن انعقاد کردیم تا او در فصل سیزدهم همراه استقلال باشد.

وی در مورد جاجا، بازیکن اهل برزیل که به ایران هم آمد و در تست پزشکی شرکت کرد نیز یادآور شد: با این بازیکن بر سر مسائل مالی به توافق نرسیدیم.

امیری در ادامه اضافه کرد: ساعت 16 عصر امروز لیست نهایی استقلال را برای شرکت در دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ارسال کردیم چرا که امروز، آخرین فرصت ما برای انجام این مهم بود.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]حضور آندو در تمرین[/h]
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،

آندرانیک تیموریان هافبک تیم ملی که به تازگی به عضویت باشگاه استقلال درآمد لحظاتی پیش در محل تمرین استقلال حضور پیدا کرد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]قلعه‌نویی: سال خوبی را برای هواداران رقم می‌زنیم[/h]
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیر قلعه‌نویی‌، سرمربی تیم استقلال در گفت‌وگوی اختصاصی با سایت باشگاه استقلال در خصوص مسائل مختلف به صحبت پرداخت.

*شرایط این روزهای استقلال را چطور ارزیابی می‌کنید؟

نسبت به سال قبل در همین زمان به نظرم شرایط بهتری داریم، ‌تنها مشکلی که داشتیم، دیر شروع شدن تمرینات و همین‌طور بازیکنان ملی‌پوش‌مان بود که دیرتر از سایرین به تمرینات ملحق شدند.

چند بازی تدارکاتی تا الان داشته‌ایم و اگر چه شرایط بدنی بچه‌ها خوب است، اما فکر می‌کنم هنوز به مرز آمادگی ایده‌آل نرسیده‌ایم. البته با اضافه شدن بازیکنان مدنظرمان نقاط ضعف را برطرف خواهیم کرد.

*جواد نکونام هم که به جمع استقلالی‌ها اضافه شد، چه صحبتی در این خصوص دارید؟

جواد زحمات زیادی در فوتبال ما کشیده و در صعود تیم‌ملی به جام‌جهانی نقش به سزایی داشت. حالا هم باید بگویم او به ما اضافه شده است.

*استقلال امروز با دو بازیکن خارجی یعنی کرار و لاوره قرارداد بست، نظرتان را در این خصوص می‌فرمایید؟

من فکر می‌کنم که ما یک ایراد تاکتیکی داشتیم که با اضافه شدن این دو بازیکن و همین‌طور آمادگی احمد جمشیدیان می‌توانیم این ضعف را به خوبی پوشش دهیم. لاوره یک اردوی بدنسازی را در آلمان سپری کرده بود. او رزومه خوبی دارد چون در لیگ بلژیک و هلند بازی کرده است.

*آندرانیک تیموریان هم به استقلال پیوست، نقش آندرانیک تیموریان در تیم امیر قلعه‌نویی چه خواهد بود؟

آندو بازیکن بزرگی است، چه به لحاظ اخلاقی، چه فنی و چه وزنی. من امیدوارم که او مخصوصا در بازی‌های آسیایی به تیم ما کمک کند.
*روز پنجشنبه اولین بازی‌تان در لیگ را مقابل گسترش فولاد برگزار خواهید کرد، چه شناختی از این حریف دارید؟

گسترش تیم جوانی است و ما بازی این تیم را مقابل نفت دیدیم. یک هافبک با شماره 40 دارند که از همین الان می‌توانم بگویم او یکی از بازیکنان خوب آینده فوتبال ما خواهد بود.

*هواداران استقلال هم در طی این مدت استقبال خیلی خوبی از تمرینات استقلال داشته‌اند؟

از آنها ممنونم چون سرمایه واقعی این باشگاه هستند. امیدوارم کمپ استقلال هر چه زودتر تجهیز شود تا هواداران بتوانند بیشتر از الان در کمپ حاضر شوند. ما هم سعی می‌کنیم به لطف خدا و اهل‌بیت سال خوبی را برای آنها رقم بزنیم.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]گزارش تمرین استقلال/ استقبال گرم هواداران از آندو[/h]
بازیکنان تیم فوتبال استقلال به مراسم افطاری انجمن حمایت از بیماران ام اس دعوت شدند.
به گزارش اوج نیوز، امروز دعوت نامه هایی در تمرین استقلال بین بازیکنان این تیم پخش شد. بر این اساس بازیکنان استقلال فردا به مراسم افطاری انجمن حمایت از بیماران ام اس دعوت شدند. جالب بود که کادر فنی استقلال به این مراسم دعوت نشدند.
* آندرانیک تیموریان بعد از 2 سال دوری از استقلال امروز در تمرین این تیم حاضر شد. آندو مورد استقبال شدید هواداران استقلال قرار گرفت و با شعار آندوی با تعصب از طرف آنها تشویق شد.
* تیموریان قبل از شروع تمرین دقایقی با قلعه نوعی صحبت کرد.
* مهدی رحمتی قبل از شروع تمرین به صورت اختصاصی تمرین کرد.
* حدود 100 هوادار در کمپ مرحوم ناصر حجازی حاضر بودند.
* تمرین راس ساعت 19 آغاز شد.
* احمد جمشیدیان که مصدوم است در تمرین گروهی استقلال شرکت کرد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]قلعه‌نویی: نکونام حالا دیگر به ما اضافه شده است/ ایراد تاکتیکی ما با اضافه شدن کرار و لاوره حل شد[/h]

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، امیر قلعه‌نویی‌، در خصوص برخی مسائل این تیم صحبت‌های زیر را انجام داد.

*شرایط این روزهای استقلال را چطور ارزیابی می‌کنید؟

نسبت به سال قبل در همین زمان به نظرم شرایط بهتری داریم، ‌تنها مشکلی که داشتیم، دیر شروع شدن تمرینات و همین‌طور بازیکنان ملی‌پوش‌مان بود که دیرتر از سایرین به تمرینات ملحق شدند. چند بازی تدارکاتی تا الان داشته‌ایم و اگرچه شرایط بدنی بچه‌ها خوب است، اما فکر می‌کنم هنوز به مرز آمادگی ایده‌آل نرسیده‌ایم. البته با اضافه شدن بازیکنان مدنظرمان نقاط ضعف را برطرف خواهیم کرد.

*جواد نکونام هم که به جمع استقلالی‌ها اضافه شد، چه صحبتی در این خصوص دارید؟

جواد زحمات زیادی در فوتبال ما کشیده و در صعود تیم‌ ملی به جام‌جهانی نقش بسزایی داشت. حالا هم باید بگویم او به ما اضافه شده است.

*استقلال امروز با دو بازیکن خارجی یعنی کرار و لاوره قرارداد بست، نظرتان را در این خصوص می‌فرمایید؟

من فکر می‌کنم که ما یک ایراد تاکتیکی داشتیم که با اضافه شدن این دو بازیکن و همین‌طور آمادگی احمد جمشیدیان می‌توانیم این ضعف را به خوبی پوشش دهیم. لاوره یک اردوی بدنسازی را در آلمان سپری کرده بود. او رزومه خوبی دارد چون در لیگ بلژیک و هلند بازی کرده است.

*آندرانیک تیموریان هم به استقلال پیوست، نقش آندرانیک تیموریان در تیم امیر قلعه‌نویی چه خواهد بود؟

آندو بازیکن بزرگی است، چه به لحاظ اخلاقی، چه فنی و چه وزنی. من امیدوارم که او مخصوصا در بازی‌های آسیایی به تیم ما کمک کند.

*روز پنجشنبه اولین بازی‌تان در لیگ را مقابل گسترش فولاد برگزار خواهید کرد، چه شناختی از این حریف دارید؟

گسترش تیم جوانی است و ما بازی این تیم را مقابل نفت دیدیم. یک هافبک با شماره 40 دارند که از همین الان می‌توانم بگویم او یکی از بازیکنان خوب آینده فوتبال ما خواهد بود.

*هواداران استقلال هم در طی این مدت استقبال خیلی خوبی از تمرینات استقلال داشته‌اند؟

از آنها ممنونم چون سرمایه واقعی این باشگاه هستند. امیدوارم کمپ استقلال هر چه زودتر تجهیز شود تا هواداران بتوانند بیشتر از الان در کمپ حاضر شوند. ما هم سعی می‌کنیم به لطف خدا و اهل ‌بیت سال خوبی را برای آنها رقم بزنیم.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سرمربی تیم فوتبال استقلال در شرایطی حضور کاپیتان تیم ملی در جمع بازیکنان آبی پوش تهران را تایید کرده است که جواد نکونام در تازه ترین اظهار نظر خود عنوان کرده هنوز مشکلش با استقلال حل نشده و امیدوار است تا 48 ساعت آینده این مشکل برطرف شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سایت باشگاه استقلال عصر امروز یکشنبه گفتگویی اختصاصی از امیر قلعه نویی را روی خروجی خود قرارداد که طی آن سرمربی آبی پوشان تاکید کرد جواد نکونام به جمع آبی پوشان اضافه شده است. متن این گفتگو را در زیر می خوانید:

* شرایط این روزهای استقلال را چطور ارزیابی می‌کنید؟
- نسبت به سال قبل در همین زمان به نظرم شرایط بهتری داریم، ‌تنها مشکلی که داشتیم، دیر شروع شدن تمرینات و همین‌طور بازیکنان ملی‌پوش‌مان بود که دیرتر از سایرین به تمرینات ملحق شدند. چند بازی تدارکاتی تا الان داشته‌ایم و اگر چه شرایط بدنی بچه‌ها خوب است، اما فکر می‌کنم هنوز به مرز آمادگی ایده‌آل نرسیده‌ایم. البته با اضافه شدن بازیکنان مدنظرمان نقاط ضعف را برطرف خواهیم کرد.

* جواد نکونام هم که به جمع استقلالی‌ها اضافه شد، چه صحبتی در این خصوص دارید؟
- جواد زحمات زیادی در فوتبال ما کشیده و در صعود تیم‌ملی به جام‌جهانی نقش به سزایی داشت. حالا هم باید بگویم او به ما اضافه شده است.

* استقلال امروز با دو بازیکن خارجی یعنی کرار و لاوره قرارداد بست، نظرتان را در این خصوص می‌فرمایید؟
- من فکر می‌کنم که ما یک ایراد تاکتیکی داشتیم که با اضافه شدن این دو بازیکن و همین‌طور آمادگی احمد جمشیدیان می‌توانیم این ضعف را به خوبی پوشش دهیم. لاوره یک اردوی بدنسازی را در آلمان سپری کرده بود. او رزومه خوبی دارد چون در لیگ بلژیک و هلند بازی کرده است.

* آندرانیک تیموریان هم به استقلال پیوست، نقش آندرانیک در تیم قلعه‌نویی چه خواهد بود؟
- آندو بازیکن بزرگی است، چه به لحاظ اخلاقی، چه فنی و چه وزنی. من امیدوارم که او مخصوصا در بازی‌های آسیایی به تیم ما کمک کند.

* روز پنجشنبه اولین بازی‌تان در لیگ را مقابل گسترش فولاد برگزار خواهید کرد، چه شناختی از این حریف دارید؟
- گسترش تیم جوانی است و ما بازی این تیم را مقابل نفت دیدیم. یک هافبک با شماره 40 دارند که از همین الان می‌توانم بگویم او یکی از بازیکنان خوب آینده فوتبال ما خواهد بود.

* هواداران استقلال هم در طی این مدت استقبال خیلی خوبی از تمرینات استقلال داشته‌اند؟
- از آنها ممنونم چون سرمایه واقعی این باشگاه هستند. امیدوارم کمپ استقلال هر چه زودتر تجهیز شود تا هواداران بتوانند بیشتر از الان در کمپ حاضر شوند. ما هم سعی می‌کنیم به لطف خدا و اهل‌بیت سال خوبی را برای آنها رقم بزنیم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جاسم کرار به استقلال پیوست:surprised:
جاسم کرار هافبک عراقی که دو فصل پیش به دلیل درگیری با مجتبی جباری از این باشگاه جدا شده بود امروز مجددا به جمع آبی پوشان پایتخت بازگشت.

کرار در زمان سرمربیگری مظلومی در استقلال حضور داشت و با عقد قراردادی یک ساله به استقلال بازگشت.
این بازیکن با شماره 13 در فصل جدید بازی خواهد کرد.

واااا!کرار برا چی گرفتن؟؟!!!!!دوباره میخواد نصف فصل محروم باشه!تنها چیزی که ازش یادمه همین بی اخلاقیاش تو زمینه که برا تیم جز حاشیه و جریمه چیزی نداشت!!!!!!

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با این که استقلایم اما دم زاید گرم که رو هرچی مثل یو رو کم کرد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

خو وقتی استقلالی هستی این کارا چیه؟؟!!!!
شاید این تنها تاپیکی تو باشگاس که همه با هم دوستن! همه پشت همن!به نظر همه احترام گذاشته میشه!پای پستای همه تشکر میخوره!هر کی میاد از همه تشکر میکنه بدون اینکه براش مهم باشه این پست کی گذاشته مهم اینه که ی استقلالی پست گذاشته و باید ازش تشکر کرد!برو صفحه های قبل ببین تنها پستایی که تشکر نداره مال توه!برو تو تاپیکای دیگه و شیطونی کن اصلا ایرادی نداره ولی اینجا ی جوری باش که همه به عنوان ی استقلالی قبولت کنن البته اگه واقعا ی استقلالی هستی!
به عنوان ی دوست فقط
خواستم ی واقعیتی که تو این کلوپ دیدمو بگم، تصمیم با خودته!
چقد جدی شدم یهووووو!!!!!!!!
:surprised:ازم بعید بود!!!:D