چی بگم استقلالی هستی دیگه
من دیگه میرم
به همتون تبریک میگم
شب خوبی رو براتون ارزو میکنم
شب خوش
چی بگم استقلالی هستی دیگه
من دیگه میرم
به همتون تبریک میگم
شب خوبی رو براتون ارزو میکنم
سلام به ابي دلان گل
تبريک ميگم بچه ها![]()
اصلا من که نیاز به اجازه کسی ندارم اینجا خونه خودمه سرم رو میندازم پایین میام تو
تازه چند تا از دوستامم هنوز نیومدن
سلام موزنسلام به ابي دلان گل
تبريک ميگم بچه ها![]()
سلام موزن
باز که ناراحت اومدی
من که همیشه ناراحتم الان واقعنی خوژحالم
تبریک آقا محسن
میزاشتی فردا میومدی![]()
سلام موزن
باز که ناراحت اومدی
من که همیشه ناراحتم الان واقعنی خوژحالم
ن ديه همه با حضورم غافلگير ميکنم بچه ها رو خخخ
بله خیلی غافلگیر شدن گذاشتن در رفتن![]()
بله خیلی غافلگیر شدن گذاشتن در رفتن![]()
عه امتيازاتم زرد شدن خخخخخخخخ![]()
نیمه دوم خیلی خوش گذشت ، خیلی خوب بود ، خدا رو شکر خوب بردیم
سلام سارا حضور غیابه؟
آقا تبریک.....بازی رو ندیدم...آبجیم پرسپولیسیه،اصلن با یه ذوقی گله خسرو رو تعریف میکنه که نگو.....
زنده باد استقلال...ستاره سوم مبارک
مودور شدم رفت خخخخخخخ![]()
حتما،اتفاقا الان تو فکرش بودم...مرسی دوسته آبیدلم...پس از دستت در رفت ، البته میتونی بری تو سایت ورزش 3 خلاصه بازی رو ببینی که اون گل خیلی قشنگم توش هست
يه تحليل از بازي داشته باش...مبلغش هرچي شد با من![]()
نه نمیشه قبلیا رو ندادی چشمه تحلیلم خشکید
کلا خوب بود ، تابلو بود میبریم حتی وقتی 1-0 عقب بودیم ، اما وقتی 3-2 شد خیلی تابلو نبود ، ولی خوب تا 4-2 شد دوباره تابلو شد
[h=1]استقلال با 4 گل کار الشباب را تمام کرد[/h] [h=2] استقلال در ديدار رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا مقابل الشباب امارات به يک پيروزي پر گل دست پيدا کرد.[/h] |
![]() |
ديدار تيمهاي الشباب امارات و استقلال از ساعت 20:15 در ورزشگاه آل مکتوم شهر دبي برگزار شد که اين ديدار در پايان نيمه اول با پيروزي يک بر صفر الشباب به پايان رسيده بود اما اين مسابقه در نهايت با پيروزي4 بر 2 استقلال به پايان رسيد. به گزارش فارس، آبي پوشان هرچند در نيمه اول با گل دقايق پاياني شکست خوردند اما در نيمه دوم با ارائه يک بازي هوشمندانه توانستند از موقعيت هايي که ايجاد کردند نهايت استفاده را ببرند و در نهايت به پيروزي برسند. اين پيروزي خيال استقلال را تا حدود زيادي راحت کرد تا در ديدار برگشت استرس چنداني نداشته باشند. گلهاي الشباب را هنريکه لوئيز در دقيقه 2+45 و برونو داسيلوا 83به ثمر رساند. ساموئل 55، جواد نکونام 73 ،فرهاد مجيدي 79 و خسرو حيدري 89، 4 بار براي استقلال گلزني کردند. قضاوت اين ديدار بر عهده نيشيمورا از کشور ژاپن بود. وي به علي حمودي، فرزاد حاتمي و ساموئل از استقلال ، لوئيز و سامي از الشباب امارات کارت زرد نشان داد. ترکيب استقلال: سيد مهدي رحمتي، پژمان منتظري، امير حسين صادقي، علي حمودي (46 حنيف عمران زاده)، هاشم بيگ زاده، جواد نکونام، ساموئل، مجتبي جباري، خسرو حيدري، سياوش اکبرپور (74 فرزاد حاتمي)، فرهاد مجيدي(90، آرش برهاني) به ميدان رفت. |
واسه کسایی که ندیدن....
لیینکه خلاصه بازیه....
http://video.varzesh3.com/video/%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D8%A82-4%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84/
تبریک
اوووه دستتون دردنکنه من حتمن باید ببینمش......مرســـــــــــی..![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |