قهرمانی لیگ برتر 91_92 هم اضافه میشه ایشاا...![]()
ایشاا.... قهرمانی تو آسیا
قهرمانی لیگ برتر 91_92 هم اضافه میشه ایشاا...![]()
داغون؟!!!!دیگه در اون حد نه، همون فولادُ میبریم بسهدر ضمن جا داره از تیم داماش هم بخاطر برد سپاهان تشکر کنیم و بگیم که خیلی میخوایمتون
اگه به ما هم ببازین و بذارین داغونتون کنیم که دیگه وحشتناک میخوایمتون
دمتون گرم
داغون؟!!!!دیگه در اون حد نه، همون فولادُ میبریم بسه![]()
[h=1]استقلال با درخواست سازمان ليگ مخالفت کرد[/h] [h=2]باشگاه استقلال با درخواست سازمان ليگ مبني بر تغيير زمان ديدارهاي دو هفته پاياني مخالفت کرد.[/h] |
![]() |
مهدي تاج سرپرست سازمان ليگ برتر در نامهاي به باشگاه استقلال خواستار تغيير در زمان بازيهاي 2 هفته پاياني شده است که مسئولان باشگاه استقلال نسبت به اين موضوع واکنش نشان دادند. ميرشاد ماجدي سرپرست تيم استقلال در گفتوگو با فارس در اين خصوص گفت: در اين زمينه با امير قلعهنويي سرپرست تيم مشورت کردم و او به طور کل با اين مسئله مخالفت کرد. ما به هيچ عنوان حاضر به تغيير شرايط نيستيم به اين خاطر که روزهاي سخت و فشرده مسابقاتمان را پشت سر گذاشتيم مگر ميشود ما دهم به مصاف العين برويم و يازدهم به تهران برگرديم و پس از يک روز استراحت مجددا روز سيزدهم در ليگ برتر بازي کنيم. هرگز اين برنامه را نميپذيريم و به همان برنامه قبلي سازمان ليگ پايبند هستيم. ديدار تيمهاي استقلال و البيان روز سهشنبه از ساعت 19 در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود و آبيپوشان روز 15 ارديبهشت بايد تا هفته سي و سوم به مصاف فولاد خوزستان برود. |
وقتی میشه فولاد و برد چرا بزاریم واسه بازی آخر؟؟سخته درست...یخورده به خودشون زحمت بدن بازی کنن...فولاد که بردنش یکم سخته اونم تو خونه ی خودش ولی داماشو راحت تو آزادی میتونیم ببریم.....
[h=1]رحمتي: درد دارم ولي برابر الريان بازي ميکنم[/h] [h=2]دروازهبان استقلال ميگويد مشکلي براي بازي برابر الريان ندارد.[/h] |
![]() |
به گزارش ايسنا ، مهدي رحمتي درباره آخرين وضعيت آسيبديدگياش گفت: خدا به خير کرد. لحظهاي که مصدوم شدم، درد بسيار زيادي داشتم ولي خوشبختانه الان بهتر هستم. در حال حاضر هم اندکي درد دارم اما مشکلي براي بازي با الريان ندارم و با تيم تمرين خواهم کرد و خودم را براي بازي با الريان آماده ميکنم. |
[h=1]رييس باشگاه الريان: استقلال لجباز است![/h] [h=2]رييس باشگاه الريان قطر بازي برابر استقلال را بسيار مهم توصيف کرد. او گفت بازيکنان الريان تنها با شکست استقلال و الهلال شايسته صعود به دوره بعد هستند.[/h] |
![]() |
استقلال در دور برگشت مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا فردا شب (سهشنبه) در ورزشگاه آزادي از الريان قطر پذيرايي ميکند. به گزارش ايسنا ، علي سالم عفيفه، رييس باشگاه الريان قطر بازي برابر استقلال را براي هر دو تيم بسيار مهم دانست: " اين بازي از اهميت بالايي برخوردار است چرا که هر دو تيم براي پيروزي به ميدان مي آيند. با تيمي ديدار ميکنيم که در ورزشگاه خانگي خود سخت کوش و لجباز است. ما بايد در ورزشگاه آزادي و مقابل طرفداران استقلال به ميدان برويم و اين ميتواند انگيزه خوبي براي بازيکنان باشد. در ديدار رفت برابر استقلال به تساوي سه بر سه دست يافتيم که اين همچون شکست براي ما بود. مي خواهيم در ديدار فردا شب جبران کنيم. " او افزود: بازيکنان ما بايد در بازي برابر استقلال هر آنچه که را در توان دارند رو کنند. بايد برابر نماينده ايران با نهايت تمرکز به ميدان برويم و در خط دفاعي اشتباه نکنيم. تکليف صعود در اين گروه در هفته پاياني مشخص ميشود. اگر الريان نتواند در دو بازي پاياني خود برابر استقلال و الهلال به پيروزي برسد، مطمئنا شايسته صعود به دور بعد نيست. بازيهاي مرحله بعد بسيار سخت هستند. تيمهاي بزرگتري در دور بعد حضور خواهند داشت. الريان براي اثبات تواناييهاي خود بايد در برابر استقلال در بازي فردا و الهلال در بازي پاياني به پيروزي برسد. من به توانايي بازيکنان الريان ايمان دارم. اگر آنها بتوانند در سطح عادي خود ظاهر شوند. مطمئنا استقلال را شکست خواهند داد. استقلال با هفت امتياز در صدر جدول گروه D قرار دارد. تيمهاي العين و الهلال با شش امتياز و اختلاف تفاضل گل به ترتيب در ردههاي دوم و سوم هستند. الريان با چهار امتياز قعرنشين است. |
[h=1]استقلال- الريان؛ رستگاري در استاديوم آزادي[/h] [h=2]تيم فوتبال استقلال سهشنبه شب در ليگ قهرمانان آسيا به مصاف تيم الريان قطر ميرود.[/h] |
![]() |
سهشنبه شب تيم فوتبال استقلال در دور پنجم ليگ قهرمانان آسيا در گروه D مسابقات ميزبان تيم الريان قطر است. آبيپوشان تهراني که صدرنشين گروه هستند براي قطعي کردن صعودشان از گروه مرگ بايد سه امتياز را از حريف قعر جدولي خود بگيرند. به گزارش فارس، آبيپوشان که در ليگ برتر يک قدم با قهرماني فاصله دارند، در بهترين شرايط روحي و رواني هستند و همه چيز براي يک پيروزي خانگي و دلچسب مهياست. استقلال ميتواند با اين پيروزي صعودش را از گروه مرگ ليگ قهرمانان آسيا قطعي و گره جدول را هم باز کند اما مساوي يا شکست آبيپوشان وضعيت اين گروه را پيچيدهتر خواهد کرد و همه چيز به روز آخر کشيده ميشود. سيدمهدي رحمتي تنها مصدوم استقلال است، البته دروازهبان شماره يک آبيپوشان قطعا به اين بازي حساس خواهد رسيد. پيروزي سهشنبه شب استقلال ميتواند تکميل کننده جشن قهرماني احتمالي اين تيم در ليگ برتر باشد. الريان با 9 گل خورده ضعيفترين خط دفاع اين گروه را در اختيار دارد که 3 گل از اين 9 گل را از استقلال در بازي رفت دريافت کرده است. مسابقهاي که آبيپوشان به دليل اشتباههاي ساده به راحتي برد را با مساوي عوض کردند اما فردا شب وضعيت فرق ميکند. استقلال از سوي تماشاگران خودي حمايت ميشود. هر دو تيم هم با 7 گل زده بهترين خط حمله را دارند. دروازهبان اصلي الريان هم در اين بازي محروم است. بنابراين فرصت خوبي براي مهاجمان استقلال است که در ورزشگاه آزادي با گلباران الريان براي قطريها که در مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل هم حريف ايران هستند خط و نشان بکشيم. جدول گروه D: 1- استقلال ايران 7 امتياز 2- العين امارات 6 امتياز 3- الهلال عربستان 6 امتياز 4- الريان قطر 4 امتياز |