میبینم ک چقد مزخرف بازی کردن.....حیف این همه تماشاگر.....
این عربا چ جوری خوشحالی میکردن میخواستم بزنم تو سرشون....![]()
آی گفتی...
من میخواستم برم داوره رو بزنم

مسخره هی سوت میزد، بعدش هم میخندید!

میبینم ک چقد مزخرف بازی کردن.....حیف این همه تماشاگر.....
این عربا چ جوری خوشحالی میکردن میخواستم بزنم تو سرشون....![]()
آی گفتی...
مسخره هی سوت میزد، بعدش هم میخندید!![]()
وقتی دیشب اقای ماجدی زنگ میزنه به برنامه نود و میگه ما خیلی خوب بازی کردیم بازی قبلی تو رو خدا ما رو ی بار دیگه نشون بدین یعنی حتی مسئولین باشگاه هم نتونستن بازی قبل فراموش کنن و به فکر این بازی باشن!
واقعا دلم برا این همه ادمی که خودشون معطل این بازیکنای و مربیای بی فکر کردن میسوزه....
در حال حاضر من ترجیح میدم خودم بزنم که فردا صبح امتحان دارم هیچی هم نخوندم انقدم حرص خوردم سرم درد گرفته دیگه نمیتونم بخونم!الان اونا ک عین خیالشون نیس فقط ما سرکاریم دیگه...
آی گفتی...
مسخره هی سوت میزد، بعدش هم میخندید!![]()
آره واقعن براچی هی میخندید !!
راستی سمت جدیدتونو تبریک میگم.....![]()
تیم تاکتیک نداره که من از اول فصلم گفتم باید توپ بدن خسرو اون سانتر کنه بعد یکی با سر بزنه تو گل!ک اگه یکی خسرو رو بگیره دیگه بدبخت شدیم رفته...از یه چیزی زوووووورم میگیره.....
این چه صیغه ایه دیگه؟؟؟؟
یارو تیمش دو تا حمله کرده،تیم حریف 14 بار به نیت 14 معصوم توپ رو زده به تیر دروازه.7 تا تو یه نیمه و 7 تا هم تو یه نیمه دیگه.بعد مربیه بعد بازی میاد میگه: بله تیم ما نیمه اول خوب نبود.ولی نیمه دوم بازی دست ما بود و بهتر از حریف بودیم!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا زورت میاد بگی اونا بهتر از ما بودن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
مشکل ما بد بازی کردنه.مشکل ما اینه که نمیتونیم موقعیت خلق کنیم...موقعیت هم که خلق نشه،باد که توپ رو نمیبره تو دروازه!!!!
حالا هی بچسبن به نتیجه تا هم لیگ رو از دست بدیم و هم جام قهرمانان رو....
(ببخشید تشکراتم تموم شده)
.
.
در ضمن واقعه جانسوز زلزله بوشهر و از دست رفتن تعدادی از هموطاننمون رو هم به همگی تسلیت میگم....خیلی ناراحت شدم
تیم تاکتیک نداره که من از اول فصلم گفتم باید توپ بدن خسرو اون سانتر کنه بعد یکی با سر بزنه تو گل!ک اگه یکی خسرو رو بگیره دیگه بدبخت شدیم رفته...
البته ی سری گل دیگه هم بازیکنا خودشون با توانایی نداشتشون میزنن ک اون پولایی که گرفتن حلال شه!
واقعا دوس دارم یکی پیدا شه بگه این تعویضای قلعه نوعی 2هزار می ارزید؟؟؟؟؟
واقعا چرا فرهاد بازی نکرد چرا آرشو جواد نکونام اومدن بیرون چرا مجتبی حتی یه پاسم نتونست بده چرا سامول چنتا بازیه اینجوری بازی میکنه چرا خسرو جون نداشت بازی کنه چرا ما نیمه دوم هیچ کاری نکردیم چرا چرا چرا....![]()
من فقط این بازی ازش دیدم!برای این بازی بنظرم خوب نبود!یعنی کوچیک بود واسه بازی به این مهمی...نه.دقیقا هزار و پونصد می ارزیدن!
نظرت درباره ایمان موسوی چیه؟؟؟ به نظر بازیکن فعالی میرسه ولی اونجوری که باید موثر نبود....سرعت خوبس هم داره
بهتر نیست با ارش کنار هم باشن؟؟
خدایش کاملا" موافقمخیلی جالبه جباری گفته بازیکنان استقلال از مجیدی که تازه به تیم اضافه شده بیشتر زحمت کشیدن
یکی نیست به این بشر بگه جنابعالی سالی یه نیم فصل و گاهی یه فصل کامل نیستی و پول مفت میگیری حرف زیادی هم میزنی ، گاهی ما تماشاگرا هم یه نفر رو الکی بزرگ میکنیم
خیلی جالبه جباری گفته بازیکنان استقلال از مجیدی که تازه به تیم اضافه شده بیشتر زحمت کشیدن
یکی نیست به این بشر بگه جنابعالی سالی یه نیم فصل و گاهی یه فصل کامل نیستی و پول مفت میگیری حرف زیادی هم میزنی ، گاهی ما تماشاگرا هم یه نفر رو الکی بزرگ میکنیم
یکی هم پیدا نمیشه این از تیم بندازه بیرون!!!!!بخدا ضررش از نفعش بیشتره!!!!!خیلی جالبه جباری گفته بازیکنان استقلال از مجیدی که تازه به تیم اضافه شده بیشتر زحمت کشیدن
اگه ازتیم بره که دیگه جایگزن خوب براش نیست مجبورن باهاش بسازن چاره ای نیست........یکی هم پیدا نمیشه این از تیم بندازه بیرون!!!!!بخدا ضررش از نفعش بیشتره!!!!!
تو سالهای قبلی هم کادر فنی و هم بازیکنان تیم از تشویق قلعه نویی تو استادیوم ناراحت بودند، تا استقلال نتیجه نمیگرفت تماشاگرا اسم قلعه نویی رو صدا میزدن و ایشون میگفتن تماشاگرا به من لطف دارنقلعهنویی: بازیکنان از تشویق مجیدی ناراحتند
آنهایی که این کار را میکنند آیا دلسوز استقلال هستند؟ یک سری هماهنگی در فیسبوک و یکسری هماهنگی با تلفن انجام شده که این اتفاقات بیافتد.
تماشاگران ما در کدام بازی پیاپی 70 هزار نفر به استادیوم آمدهاند؟
در بازی با نفت تهران 4 هزار تماشاگر به استادیوم آمده بودند ولی در بازی پرسپولیس و پیکان که هیچ تأثیری در جایگاه دو تیم نداشت 15 هزار نفر به استادیوم آمده بودند.
در جام حذفی چند سال پیش مقابل 100 هزار نفر باختیم، اما تماشاگران ما را تشویق کردند آیا این فرهنگ همان فرهنگ هواداری است؟
جباری با 10 عمل جراحی همه وجودش را گذاشته تا استقلال موفق شود و حتی حاشیهای هم نداشته است.
اما اینجا همه میگویند «مجیدی، مجیدی».
. ما میدانیم تلفنهایی که در استادیوم رد و بدل شده چه بوده ولی عدهای با یک دسته خاص همراه شدند. طرفداران گهر باب خوبی راه انداختند و طرفداران پرسپولیس هم صعه صدر به خرج دادند و باعث شدند تیمشان به فینال جام حذفی برسد.
.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |