کلوپ آبیدلان.

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
مربي خو تو عاغا ديدي اسمش ستايش باشه؟:eek::D
اصن همه استقلاليا كارشون درسته باو:D

مزاح می فرمایند
مربی هستن ایشون؟
به به !

شما پستت چیه؟ :D
من حاضرم مدیر عامل بشم ها :D

دقیقا.
کافیه به اون لیست نظرسنجی کوتاه نظری بیفکنید :D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مزاح می فرمایند
مربی هستن ایشون؟
به به !

دقیقا.

اره مربيمونه ديگ:D
من قبل مهاجم تيم بودم كفشامو اويزون كردم الان همه كاره تيمم:D
به به حله ديگ:D

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
مربي خو تو عاغا ديدي اسمش ستايش باشه؟:eek::D

اصن همه استقلاليا كارشون درسته باو:D

خواستم با مدیر یه شوخ زده باشم.:D
مزاح می فرمایند
مربی هستن ایشون؟
به به !

دقیقا.

بله خواهش میکنم.مدتی با ژوزه و جوزپه همکار بودم البته اون موقع اونا دستیار من بودن:lol::w07:
بله خوشحال هم میشیم.یه مدیر عامل (آقا مجید گل ) داشتیم والبته هست منتها الان رفته جزایر قناری.:Dشما میتونید با ایشون گروه مدیر عاملی رو تشکیل بدین .
البته باید از لحاظ مالی بشدت از تیم حمایت بکنین.امسال بعد قهرمانی لیگ هدفمون قهرمانیه آسیا هست و باید تیم رو بیشتر تقویت بکنیم.

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
منم تبریک می گم
برادرم تازه بهم گفت
دیگه یعنی خیلی لذت بخش بوده که مدیر ارشد هم اومده
:D
سلام به همه استقلالی های گلللللللللللللللللللل
گلللللللللل گللللللللللل
گلللللللل
ماه ماه ماه ماه

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
سلام
منم تبریک می گم
برادرم تازه بهم گفت
گلللللللللل گللللللللللل
گلللللللل
ماه ماه ماه ماه

سلام
کاش بازیو دیده بودین قششنگ بووود !

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
قلعه‌نويي: فينال زودرس آسيا را برديم

قلعه‌نويي: فينال زودرس آسيا را برديم

بازيکنان استقلال مرد روزهاي سخت هستند
[h=1]قلعه‌نويي: فينال زودرس آسيا را برديم[/h]
[h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: فينال زودرس آسيا را برنده شديم ولي به بازيکنانم که ثابت کردند مرد روزهاي سخت هستند تبريک مي‌گويم.[/h]

امير قلعه‌نويي پس از پيروزي 2 بر يک استقلال مقابل الهلال در نشست خبري بعد از بازي در ابتداي صحبت‌هايش گفت: لطف خدا و اهل بيت شامل حال استقلال شد که ما توانستيم برنده بازي از زمين خارج شويم.

به گزارش فارس ، وي افزود: بازي بسيار سختي داشتيم چون الهلال يک تيم تاکتيکي و با برنامه بود و در ابتداي مسابقه مي‌خواستيم به حريف‌مان فضا ندهيم و به خوبي روي اين تيم شناخت داشتيم، ما مي‌دانستيم که نقطه قوت آنها خط هافبک‌شان است و الهلالي‌ها در 15 دقيقه ابتدايي هر دو نيمه فشار آوردند که ما تغييراتي داديم و مي‌دانستيم که آنها از دقيقه 70 به بعد تحليل رفته و بدن‌هايشان کم مي‌آورد.

قلعه‌نويي تأکيد کرد: الهلال هم مي‌توانست برنده بازي باشد و در دقايقي از بازي موقعيت‌هايي داشت اما همانطور که گفتم امشب لطف خدا شامل حال ما شد. اعتقاد دارم اين بازي فينال زودرس آسيا بود که آن را برديم.

خبرنگار کشور عربستان از سرمربي استقلال سؤال کرد شما در طول بازي خيلي عصباني بوديد و مي‌خواستيد روي داور فشار روحي وارد کنيد و اينگونه پيروز شويد و در طول 90 دقيقه تاکتيک خاصي نداشتيد که قلعه‌نويي گفت من فکر مي‌کنم اين دوستمان از باخت الهلال خيلي ناراحت است که اينگونه سؤال مي‌پرسد، اگر بازي را به دقت ديده باشيد دو تيم فوتبالي کاملاً تاکتيکي ارائه کردند و اعتقاد دارم داور پنالتي صد درصد ما را روي ايمان موسوي نگرفت و به جز آن صحنه در طول بازي او و تيم داوري‌اش خوب کار کردند و تنها روي همان يک صحنه به موسوي اخطار اشتباه دادند.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا با اين پيروزي مي‌توان به قهرماني در آسيا اميدوار بود، گفت: روز گذشته هم در نشست خبري اعلام کردم که هر تيمي از اين گروه که گروه مرگ نام دارد بالا بيايد مي‌تواند شانس رسيدن به فينال را داشته باشد اما به بازيکنانم خسته نباشيد مي‌گويم که ثابت کردند مرد روزهاي سخت هستند چون چهار روز پيش يک ماراتن 120 دقيقه‌اي را پشت‌ سر گذاشتند.

وي در پايان صحبت‌هايش تأکيد کرد: بايد از هواپيمايي زاگرس و تابان تشکر کنم که دو پرواز چارتر را در اختيار ما گذاشتند تا راحت‌تر سفر کنيم و فکر مي‌کنم مديران اين دو هواپيمايي نيز در اين پيروزي سهيم هستند.

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیگه سر تمرین نیا.:mad:وعده سر خرمن میده!
فعلا برو رو صندلی بشین .:w07:

آقا بیا ببینم چند مرده حلاجی؟(بیس مرده حلاجم)
چنتا سوالو جواب بده ببینم بلد بودی میاریمت تو تیم.
1- بهترین دروازه بان جهان؟مگه دروازبان بهتر از من هم زاده شده تا حالا
2- بهترین مهاجم جهان؟بهترین مهاجم اونم خودمم
3- بهترین 7 جهان؟ای بابا چه سوالای میکنی هفت هم شد عدد بهترین 1 جهان خودمم
4- بهترین مربی جهان؟بهترین مربی جناب ابوالفضل خان
اینارو جواب بده ببینم میتونی وارد تیم بشی یا نه.(اگه راه ندی دخیل میبندم تو خونتون)
البته بعد اون هم باید یه تست بدنی هم بدی ببینیم چه کاره ای.
من قبول شدم ؟
دم استقلال گرم

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال با کسب این پیروزی با ارزش 7 امتیازی شد تا در پایان دور رفت در صدر جدول گروه چهارم قرار بگیرد

استقلال با کسب این پیروزی با ارزش 7 امتیازی شد تا در پایان دور رفت در صدر جدول گروه چهارم قرار بگیرد

تیم استقلال در عربستان موفق به شکست تیم قدرتمند عربستان شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،آبی پوشان از ساعت 22:10 چهارشنبه شب در سومین بازی خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در ریاض به مصاف تیم الهلال رفتند و با ارائه یک بازی منطقی و با برنامه با نتیجه 2 بر 1 حریف خود را شکست دادند.
پژمان منتظری 80 و آرش برهانی 86 برای استقلال و سالم الدوصاری 68 برای الهلال در این بازی گل زدند.
استقلال با کسب این پیروزی با ارزش 7 امتیازی شد تا در پایان دور رفت در صدر جدول گروه چهارم قرار بگیرد.
در دیگر بازی این گروه، العین امارات برابر الریان با دو گل ژیرس اوکوکو و آلکس بروسکه در دقایق 34 و 70 برابر تک گل دقیقه 32 نیلمار برای الریان قطر به برتری رسید.

جدول رده بندی گروه D لیگ قهرمانان آسیا

ردیفتیمبازیهابردمساویباختزدهخورده+/-امتیاز
1استقلال32107437
2العین32015416
3الهلال3102561-3
4الریان3012583-1

ترکیب استقلال
سید مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی،پژمان منتظری، حنیف عمران زاده، هاشم بیک زاده(52 علی حمودی)؛ جواد نکونام، مجتبی جباری،خسرو حیدری، ساموئل، ایمان موسوی(46 سیاوش اکبرپور) و فرزاد حاتمی(69 آرش برهانی)

تبریک به همه آبیدلا...........

mkshojaei

عضو جدید
تیم استقلال در عربستان موفق به شکست تیم قدرتمند عربستان شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،آبی پوشان از ساعت 22:10 چهارشنبه شب در سومین بازی خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در ریاض به مصاف تیم الهلال رفتند و با ارائه یک بازی منطقی و با برنامه با نتیجه 2 بر 1 حریف خود را شکست دادند.
پژمان منتظری 80 و آرش برهانی 86 برای استقلال و سالم الدوصاری 68 برای الهلال در این بازی گل زدند.
استقلال با کسب این پیروزی با ارزش 7 امتیازی شد تا در پایان دور رفت در صدر جدول گروه چهارم قرار بگیرد.
در دیگر بازی این گروه، العین امارات برابر الریان با دو گل ژیرس اوکوکو و آلکس بروسکه در دقایق 34 و 70 برابر تک گل دقیقه 32 نیلمار برای الریان قطر به برتری رسید.

جدول رده بندی گروه D لیگ قهرمانان آسیا

ردیفتیمبازیهابردمساویباختزدهخورده+/-امتیاز
1استقلال32107437
2العین32015416
3الهلال3102561-3
4الریان3012583-1

ترکیب استقلال
سید مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی،پژمان منتظری، حنیف عمران زاده، هاشم بیک زاده(52 علی حمودی)؛ جواد نکونام، مجتبی جباری،خسرو حیدری، ساموئل، ایمان موسوی(46 سیاوش اکبرپور) و فرزاد حاتمی(69 آرش برهانی)

تبریک به همه آبیدلا...........
من هم به نوبه خودم به همه آبی دلان تبریک می گم انشالله با یاری خدا امسال قهرمانیم

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آسیا زیر گام‌های استقلال/ تراکتور پنچر شد، سپاهان بیهوش!

هفته سوم رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با برتری و صدرنشینی استقلال همراه شد.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، مرحله گروهی رقابت‌های فوتبال لیگ قهرمانان‌ آسیا با برگزاری 16 دیدار از 8 گروه از هفته سوم این رقابت‌ها پیگیری شد.
در روز اول هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا که با روز «سیزده بدر» تقارن پیدا کرده بود، نحسی این روز گریبان نمایندگان کشورمان را گرفت تا در نهایت دو شکست تلخ، حاصل کار سپاهان و تراکتورسازی مقابل حریفان عربستانی در این هفته از رقابت‌ها باشد.
در روز دوم هفته سوم این رقابت‌ها هم شب گذشته استقلال یک بار دیگر آبروداری کرد و در عربستان دست به کار بزرگی زد و مقابل حریف سنتی خود در آسیا یعنی الهلال عربستان، بازی باخته را با یک پیروزی شیرین عوض کرد تا در پایان دور رفت رقابت‌ها، آبی‌پوشان ایران یک بار دیگر به صدر جدول گروه سوم صعود کنند.
در زیر نگاهی می‌اندازیم به نتایج رقم خورده در هفته سوم رقابت‌ها:
**غرب آسیا
*گروه اول:
الشباب عربستان یک - تراکتورسازی ایران صفر
گل: الشمرانی (30)
الجیش قطر 3 - الجزیره امارات یک
*جدول رده‌بندی گروه اول:
1-الشباب 7 امتیاز
2-تراکتورسازی 4 امتیاز؛ تفاضل 1+
3-الجیش 4 امتیاز؛ تفاضل صفر
4-الجزیره یک امتیاز
*گروه دوم:
لخویا قطر 3 – پاختاکور ازبکستان یک
الشباب امارات یک - الاتفاق عربستان صفر
*جدول رده‌بندی گروه دوم:
1-لخویا 7 امتیاز
2-پاختاکور 6 امتیاز
3-الشباب 3امتیاز
4-الاتفاق یک امتیاز
*گروه سوم:
سپاهان ایران 2 - الاهلی عربستان 4
گل‌ها: سوکای (3) و طالبی (87) برای سپاهان - سیموئز (23 و 65)، سزار (39) و عمادالحسینی (46) برای الاهلی
النصر امارات 2 - الغرافه قطر 4
*جدول رده‌بندی گروه سوم:
1-الاهلی 9 امتیاز
2-الغرافه 6 امتیاز
3-سپاهان 3 امتیاز
4-النصر بدون امتیاز
گروه چهارم:
العین امارات 2 - الریان قطر یک
الهلال عربستان یک - استقلال ایران 2
گل‌ها: پژمان منتظری (80) و آرش برهانی (86) برای استقلال و سالم الدوساری (67) برای الهلال
*جدول رده‌بندی گروه چهارم:
1-استقلال 7 امتیاز
2-العین 6 امتیاز
3-الهلال 3 امتیاز
4-الریان یک امتیاز
**شرق آسیا
*گروه پنجم:
سئول کره‌جنوبی 2 - وگالتا سندای ژاپن یک
جیانگ‌سو چین 2 - بوریرام تایلند صفر
*جدول رده‌بندی گروه پنجم:
1-سئول 7 امتیاز
2-جیانگ‌سو 4 امتیاز
3-وگالتا سندای 2 امتیاز
4-بوریرام یونایتد 2 امتیاز
*گروه ششم:
اوراواردز ژاپن یک - چونبوک موتورز کره‌جنوبی 3
گوانگژو چین 4 - موانگ‌سانگ یونایتد تایلند صفر
*جدول رده‌بندی گروه ششم:
1-گوانگژو 7 امتیاز
2-چونبوک موتورز 5 امتیاز
3-اوراواردز 3 امتیاز
4-موانگ‌سانگ یونایتد یک امتیاز
*گروه هفتم:
هیروشیما ژاپن صفر - پوهانگ استیلرز یک
بنیادکار ازبکستان صفر - بیجینگ گوان چین صفر
*جدول رده‌بندی گروه هفتم:
1-بنیادکار 5 امتیاز
2-پوهانگ 5 امتیاز
3-بیجینگ گوان 5 امتیاز
4-هیروشیما بدون امتیاز
*گروه هشتم:
سنترال کوئست استرالیا 2 - گیژو رینه چین یک
سوان سامسونگ کره‌جنوبی 2 - کاشیوا ریسول ژاپن 6
*جدول رده‌بندی گروه هشتم:
1-کاشیوا ریسول 9 امتیاز
2-سنترال کوئست 4 امتیاز
3-سوان سامسونگ 2 امتیاز
4-گیژو رینه یک امتیاز
هفته چهارم این رقابت‌ها 20 و 21 فروردین سال 92 برگزار می‌شود که برنامه رقابت‌های نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:
20 فروردین:
استقلال ایران - الهلال عربستان
21 فروردین:
الاهلی عربستان - سپاهان ایران
تراکتورسازی ایران - الشباب عربستان

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
وای چه برد شیرینی!
خیلی چسبید
بعد اون دو تا باخت سنگین
این برد از عربستان تو خاک عربستان واقعا خوب بود
ایول استقلااااااااااااااااال! :D

به به احوالات ستایش خانم
به شما هم مبارکککککککککک باشه
خوش اومدین

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حضور هیئت مدیره در رختکن آبی‌پوشان/ فتح‌الله‌زاده قول پاداش داد

اعضای هیئت مدیره استقلال پس از برتری این تیم مقابل الهلال در رختکن آبی‌پوشان حضور پیدا کردند.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از برتری تیم استقلال مقابل الهلال عربستان مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال با حضور در رختکن به بازیکنان و کادر فنی این تیم تبریک گفتند.
فتح‌الله‌زاده، امیدوار رضایی، نجف‌نژاد و شهریاری اعضای هیئت مدیره تیم استقلال ضمن تعریف از عملکرد تیم استقلال به کادر فنی و بازیکنان این تیم تبریک گفتند.
مدیر عامل باشگاه استقلال نیز به بازیکنان و کادر فنی این تیم اعلام کرد به زودی به خاطر این پیروزی با ارزش پاداشی را به آنها پرداخت خواهد کرد.
تیم استقلال با برتری مقابل الهلال در ریاض صدرنشینی چند ساعته را از العین امارات پس گرفت و با 7 امتیاز در صدر جدول گروه D قرار گرفت.

alone.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، مجتبی جباری به دلیل شغل پدرش فوتبال را از تیم راه آهن شروع کرد . در تیم نوجوانان راه اهن به مدت 2 سال بازی کرد و سال بعد به جوانان اتکا پیوست. وی سپس مجدد به امید راه آهن برگشت و دراین تیم مشعول به بازی شد

جباری تاکنون ۵ بازی برای تیم ملی فوتبال ایران انجام داده‌است که بهترین بازی ملی وی مربوط می‌شود به مقدماتی جام ملتهای آسیا در بازی با تیم ملی چین تایپه در استادیوم آزادی. در آن بازی مربی تیم ملی فوتبال مکزیک که برای آنالیز تیم ایران (قبل از رقابتهای جام جهانی ۲۰۰۶) به ورزشگاه آمده بود مجتبی جباری را بهترین بازیکن تیم ایران نامید. مسلما مصدومیت نقش بسیار پر رنگی در کم بودن سوابق ملی وی داشته است.

تیم‌های باشگاهی جباري:

جوانان راه آهن

جوانان استقلال تهران

ابومسلم خراسان

استقلال تهران

جباری فوتبال را از جوانان راه آهن و زیرنظر سرمربی وقت آن شروع کرد. وی با بازیهای قابل قبولی که انجام داد توانست نظر احدی مربی وقت جوانان استقلال را به خود معطوف کند و راهی باشگاه استقلال شود. رشد جباری در فوتبال از همان سال آغاز شد و در پایان فصل و به دلیل مشمول بودن نظام وظیفه، وی برای گذراندن خدمت سربازی راهی تیم بزرگسالان ابومسلم خراسان شد. جباری در تیم ابومسلم تبدیل به یک هافبک خلاق شد و خیلی زود توانست خود را به شهرت برساند و به تیم ملی دعوت شود. در پایان فصل ۸۳ -۸۴ مجتبی جباری با گذراندن یک فصل کاملاً موفق در ابومسلم خراسان به تیم بزرگسلان استقلال تهران بازگشت و در همان فصل به همراه استقلال قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد.

افتخارات:

قهرمانی با تیم استقلال تهران در لیگ برتر سال ۱۳۸۵ - ۱۳۸۶

قهرمانی با تیم استقلال تهران در جام حذفی سال ۱۳۸۶ - ۱۳۸۷

بهترین بازیکن و پدیده ایران:

مجتبی جباری با بازیهای زیبا و موثر توانست نقش بسزایی در قهرمانی استقلال تهران در فصل رویایی ۸۴ - ۸۵ داشته باشد و از طرف کارشناسان و مسئولان به عنوان بهترین بازیکن لیگ ایران و پدیده فصل انتخاب شد .

زندگی شخصی: وی دارای ۲ خواهر و ۱ برادر است. در روز بازی فینال جام حذفی سال ۱۳۸۷ ساعاتی پیش از شروع بازی پدرش درگذشت. اما به او اطلاع ندادند و در همان بازی یک گل زد و یک پاس گل داد و بهترین بازیکن میدان شد و مهمترین نقش را در قهرمانی استقلال ایفا کرد. از سال ۸۴ متاهل می‌باشد. در حال حاضر در شهرک شهید محلاتی تهران سکونت دارد.

مجتبی جباری در فوتبال ایران خیلی زود مشهور و محبوب شد تا جایی که حتی ۱ سال دوری از فوتبال هم نتوانست وی را از محافل خبری دور کند.

زیدان آسیا:

این لقبی است که ژاپنی‌ها بر مجتبی جباری گذاشتند و از آن پس به زیدان آسیا ملقب گردید. مجتبی جباری در چارچوب باز‌ی‌های مقدماتی جام جهانی فوتبال ۲۰۰۶ در مسابقه تیم ایران برابر ژاپن بازی قابل توجهی از خود به نمایش گذاشت و باعث حیرت ژاپنی‌ها شد

مصدومیت سخت مجتبی جباری در اردوی آماده سازی تیم ملی برای جام جهانی فوتبال ۲۰۰۶ آلمان در سوئیس ضربه سختی بر روند پیشرفت جباری وارد نمود. وی که پیش بینی می‌شد یکی از بازیکنان ثابت و پدیده تیم ملی در جام جهانی باشد با این مصدومیت ۱ سال از فوتبال به دور ماند و به همین دلیل جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان، ۸۶-۸۵ لیگ برتر و جام ملتهای آسیا ۲۰۰۷ را از دست داد. اکثر کارشناسان معتقدند که اگر وی در جام جهانی بازی می‌کرد می‌توانست به لیگهای معتبر جهان بپیوندد./

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
اره مربيمونه ديگ:D
من قبل مهاجم تيم بودم كفشامو اويزون كردم الان همه كاره تيمم:D
به به حله ديگ:D

ما اینجا بازیکن سالاری نداریم که هی بره بیاد
فکر نکن بری تو نود گریه کنی دوباره میذاریم بیای تو تیم ها! :D

خواستم با مدیر یه شوخ زده باشم.:D

بله خواهش میکنم.مدتی با ژوزه و جوزپه همکار بودم البته اون موقع اونا دستیار من بودن:lol::w07:
بله خوشحال هم میشیم.یه مدیر عامل (آقا مجید گل ) داشتیم والبته هست منتها الان رفته جزایر قناری.:Dشما میتونید با ایشون گروه مدیر عاملی رو تشکیل بدین .
البته باید از لحاظ مالی بشدت از تیم حمایت بکنین.امسال بعد قهرمانی لیگ هدفمون قهرمانیه آسیا هست و باید تیم رو بیشتر تقویت بکنیم.

همه جوره تیم از لحاظ مالی حمایت میشه
60 درصد قرارداد ها رو دادیم الان
کی میگه پول نگرفته؟
بگید بیاد پیش من
خواستید فیش های واریزی رو هم منتشر میکنم :D

سلام
منم تبریک می گم
برادرم تازه بهم گفت
گلللللللللل گللللللللللل
گلللللللل
ماه ماه ماه ماه

مرسی :gol: :D
آویزون نکن دادا هنو لازمت داریم، کی همچین تصمیمی گرفتی؟!

قبل از اینکه با مدیر عامل جدید اشنا بشه. :D

به به احوالات ستایش خانم
به شما هم مبارکککککککککک باشه
خوش اومدین

ممنونم :gol:

خو باشه خو دوباره ميپوشم:d

دیدید انگیزه گرفت دوباره؟ :D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر نکن بری تو نود گریه کنی دوباره میذاریم بیای تو تیم ها! :d

من بازيكن خوبيم ها باو بايد با بقيه فرق كنم:d
چ تيكه اي انداخت نگاه:d

دیدید انگیزه گرفت دوباره؟ :d

بحث پول شد خو برگشتم ببينم چ خبره:d

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کی میگه پول نگرفته؟
بگید بیاد پیش من

شما مدیر جدید تیم اید؟

به من این فصل پول ندادن،از 4 سال گذشته هم کلی طلبکارم،نقد میدین یا مزاحم آقا پلیسه بشم؟

ندین میرم فیفا 500 امتیاز کم میکنه ازتون هااااا

آخرین ویرایش:

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﺑﻨﺎﻡ ﺍﺳﺘقلال ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ
¤*¨¨*¤.¸¸…¸.¤\
\¸..ESTEGHLAL..\
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*
..\
…\☻
…..▌\
…./.\..

سلااااااااااااااااااااااااااااام..... بهههههههه همگي تبريك ميگم برد حقمون بود....:D

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز

من قبول شدم ؟
دم استقلال گرم

دگه اینقد تابلو جواب نمیدادی دیییییییی.
آقا ما دروازه بان داریم با این وجود بیا تو بازیا یکی درمیان بازی میکنین.
فکر نکن بری تو نود گریه کنی دوباره میذاریم بیای تو تیم ها!

کی میگه پول نگرفته؟
بگید بیاد پیش من

مرسی :gol: :D

قبل از اینکه با مدیر عامل جدید اشنا بشه. :D

دیدید انگیزه گرفت دوباره؟ :D

من بازيكن خوبيم ها باو بايد با بقيه فرق كنم
چ تيكه اي انداخت نگاه:d

بحث پول شد خو برگشتم ببينم چ خبره:d

محسن جان مدیر هم عین خودم دراومد. آغا کلکت کندس !!!
بحث پول شد برگشتی؟! واسه من ناز میکردی؟! حالا برو یهفته توپ جمع بکن تا ببینیم چی میشه.:d

............

بازیکنای جدید که میخوان بیان تو تیم هرکدوم بگین تو کدوم پست تخصص دارین(؟)تا ببینیم چطوری باید بچینیم.ضمنا احتیاج به پزشک تیم هم داریم اگه کسی تو این زمینه هست بگه.