به نظر تیم خسته میرسید ، بازی خیلی خوبی نبود اما ...برد خیلی خوبی بود
خدا رو شکر
(پیج ورود لنگیا ممنوع )
اگر صدر جدول در ثریا هم باشد، مردانی از باشگاه استقلالِ پارس،راه رسیدن به آن را خواهند یافت . . .
[h=1]فتحاللهزاده: وزير اعلام کمک کرده است[/h] [h=2]مديرعامل تيم استقلال گفت: بازيکنان ما غيرت کردند و اگر شده خانهام را ميفروشم تا پول بازيکنان را پرداخت کنم.[/h] |
![]() |
علي فتحاللهزاده بعد از پيروزي 2 بر صفر استقلال در ليگ قهرمانان آسيا مقابل العين گفت: العين تيم بسيار خطرناکي است و اگر در مقابل آنها غفلت کنيم دروازه تيمتان باز ميشود. استقلال امروز غيرت کرد و بازيکنان توانستند يکي از تيمهاي قدرتمند عربي را شکست بدهند. به گزارش فارس، وي در مورد اينکه بازيکنان استقلال با وجود مشکلات مالي با تعصب بازي ميکنند، اظهار داشت: ميبينيد که هيچکدام از بازيکنان اعتراض نميکنند و با غيرت در ميدان حاضر ميشوند. خيلي از آنها دچار مشکل هستند و ميدانند که چکشان برگشت خورده و يا ميخواستند خانه و يا ماشين بخرند و قراردادشان به هم خورده است. به اين بازيکنان افتخار ميکنم و اگر شده خانهام را ميفروشم تا به آنها پول بدهم. الان من را ميبينند اما رويشان نميشود به من چيزي بگويند ولي من اين موضوع را ميفهمم و سعي ميکنم تا قبل از عيد قرارداد را پرداخت کنم. خبرهاي خوشي در راه است وزير اعلام کرده که به فتحاللهزاده کمک ميکنم تا بدهيهايش را به بازيکنان پرداخت کند. مديرعامل استقلال در مورد اعتراض سپاهانيها در مورد برگزاري بازي جام حذفي در 10 فروردين سال 92، عنوان کرد: سپاهانيها اعلام کردند سازمان ليگ به استقلال خوش خدمتي کرده است. شما بگوييد آيا چنين اتفاقي افتاده است؟ آقاي رحيمي که اين صحبت را ميکند بايد بداند اگر خوش خدمتي شده به سپاهان شده است. ما بايد روز چهاردهم فروردين در عربستان با الهلال بازي کنيم و ديدار سپاهان در ايران است. دوست نداريم حريفمان هم ضرر کند، چرا که سپاهان هم نماينده ايران است و در ليگ قهرمانان آسيا با تيمهاي حاشيهاي خليج فارس بازي ميکند اين برنامه بايد به نفع هر دو تيم باشد. باز هم ميگويم اگر اصرار کنند و اين برنامه به ضرر ما باشد بازي ميکنيم اما اين شرايط منصفانه نيست. در مورد بازي با سپاهان نيز بايد با امير قلعهنويي صحبت کنيم و تصميم بگيريم که آيا در آن تاريخ به ميدان ميرويم و يا اينکه بازي نخواهيم کرد. آن زمان که ميگفتيم يک ماه يک ماه ليگ را به خاطر تيم تعطيل نکنيم به خاطر همين اتفاقات بود اما همه هزاران حرف به ما ميزدند. مديرعامل استقلال در مورد اينکه در بازي قبلي جواد نکونام به نظر ميرسيد نسبت به نيمکتنشيني ناراحت است و در اين ديدار حنيف عمرانزاده براي تعويض آماده نشده است و به نظر ميرسد در استقلال باند تشکيل شده است، گفت: شما ديديد در جنگهاي کلاسيک براي اينکه همه با يکديگر روبرو نشوند، چريکي به مصاف هم ميروند. ما باندمان عقبتر قرار گرفته و 5 تا 5 تا از بيرون به حريف ميزنند (با خنده) هيچ مشکلي بين بازيکنان ما وجود ندارد و همه آگاه هستند. فتحاللهزاده در مورد اينکه اعلام شده 20 هزار نفر در طبقه پائين حضور دارند، گفت: من 30 سالي است که در ورزش حضور دارم و ميدانم که در طبقه پائين ورزشگاه آزادي حدود 40 تا 50 هزار نفر هوادار جا ميشود چطور ميگويند 21 هزار نفر در طبقه پائين جا ميشود و شايد افرادي ديگر حاضر در ورزشگاه روح بودند. مديرعامل استقلال در مورد اينکه به نظر ميرسد پرسپوليس با مشکل مالي روبرو نيست، عنوان کرد: کاري با پرسپوليس نداريم و اگر به آنها زياد و کم پول دادهاند به ما ربطي ندارد. ما مربي خارجي نياورديم که بخواهيم دلار بدهيم و آنها اگر کاري کردند به خودشان مربوط است. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
هفته دوم ليگ قهرمانان آسيا [h=1]برتري استقلال مقابل العين امارات[/h] [h=2]تيم فوتبال استقلال توانست در ورزشگاه آزادي العين را شکست دهد.[/h] |
![]() |
از هفته دوم ليگ قهرمانان آسيا در مرحله گروهي تيم استقلال از ساعت 19 در ورزشگاه آزادي به مصاف العين امارات رفت. اين بازي در نهايت با نتيجه 2 بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد. به گزارش فارس، شاگردان امير قلعه نويي در نيمه اول در شرايطي که در بعضي دقايق تحت تاثير بازي تاکتيکي رقيب اماراتي خود بودند سعي داشتند که دروازه العين را باز کنند اما حملات اين تيم به اندازه کافي خطرناک نبود و در نهايت بدون باز شدن دروازه حريف به رختکن رفتند. در جريان اين مسابقه در نيمه اول با توجه به اينکه آرزه مهاجم آبي ها بازي خوبي از خود نمايش نداد و ظاهرا هم مصدوم شده بود، در دقيقه 35 تعويض شد و فرهاد مجيدي که روي نيمکت نشسته بود به ميدان آمد. در نيمه دوم آبي پوشان و تيم العين بازي بهتري از خود نشان دادند. فرهاد مجيدي با شوت محکمي که به سمت دروازه العين در دقيقه 59 زد خطرناک ترين حمله استقلال را رقم زد. در دقيقه 65 جي لوييد ساموئل مدافع سيه چرده استقلال توانست با يک ضربه زيبا دروازه العين را باز کند. در ادامه مسابقه بار ديگر در دقيقه 73 توسط فرهاد مجيدي استقلال به گل دوم رسيد. تيم العين بعد از دريافت اين دو گل حملات مختلفي را روي دروازه استقلال ايجاد کرد که آنها را از دست داد. داوري اين مسابقه بر عهده کوالنکو از ازبکستان بود. وي به امير حسين صادقي از استقلال و کمبو و محمد الرحمان از العين کارت زرد نشان داد. تيم استقلال با اين پيروزي 4 امتيازي شد و به صدر رفت. تيم العين نيز 3 امتيازي باقي ماند. تيم هاي الريان قطر و الهلال عربستان دو تيم ديگر اين گروه از ساعت 21 به مصاف هم مي روند. تيم استقلال در بازي اول خود مقابل الريان در قطر به تساوي 3 بر 3 رسيده بود. ترکيب استقلال: سيدمهدي رحمتي، ساموئل، اميرحسين صادقي، جواد نکونام، مجتبي جباري، سياوش اکبرپور، پژمان منتظري، هاشم بيکزاده، فرزاد حاتمي( 45- آرش برهاني)، علي حمودي و آرزه(35- فرهاد مجيدي) سرمربي: امير قلعه نويي ![]() |
با عرض پوزش داداش بارسا 4 تا زد که.دی.
حیف نیست بارسایی نیستی؟
نیمه اول خیای ناراحت شدم که چرا آرزه رو تعویض کرد و چرا حاتمی تو بازی موند
با اینکه آرزه عالی بود
ولی نیمه ی بعد که حاتمی رو عوض کرد یکمی راحت شدم
آقا تبریک خعلی به آبی دل ها
همینطوری پیش بریم ایشالا مقابل رئال تو جام باشگاه های جهان بازی میکنیم :دی
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آغااااااااااااااا ااااااااااااااغآ
آغااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااغآ
آغاااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااااااااااااغآ
آغاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااغآ
آغااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااغآ
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عشق است استقلال عشقن آبیدلان اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
نصف شبی وقتی اعصاب نکشه اینطوری میشه ،یموقه نترسیا .
این آواتارت با دستش چه علامتیو نشون میده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |