کلوپ آبیدلان.

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
باشه میرم اما رسم مهمون نوازی اینجور نیستا جواب سلام واجبه
من که نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم دوست من فقط یه سلام خشک و خالی کردم
ببخشید که اومدم اینجا پسرای ابی دخترای ابی خدا نگهدارتون
از طرف پسر قرمز

علی جان والا من هم یبار اومدم تاپیکتون و نمیدونستم نباید بیام و خیلی توهینها بهم شد .. به شما که چیزی نگفتن
بعدش اومدن تاپیکه آبیدلان و باعث شدن ایت تاپیک قفل بشه

میدونم قصد بدی نداری .. ولی اینجا نیا و اگر چیزی میخوای بگی بیا تاپیک کل کل

عزیزی واسمون علی جان
شرمندم .. از من بود مشکلی نداشت :smile::gol::gol:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علی جان والا من هم یبار اومدم تاپیکتون و نمیدونستم نباید بیام و خیلی توهینها بهم شد .. به شما که چیزی نگفتن
بعدش اومدن تاپیکه آبیدلان و باعث شدن ایت تاپیک قفل بشه

میدونم قصد بدی نداری .. ولی اینجا نیا و اگر چیزی میخوای بگی بیا تاپیک کل کل

عزیزی واسمون علی جان
شرمندم .. از من بود مشکلی نداشت :smile::gol::gol:
خيالي نيس داداش من يادم مياد اون قديم مديما به افشين اس اس نميدونم بشناسينش پيشنهاد دادم و محفل دوستي قرمز و ابي رو راه انداختيم اما متاسفانه الان ميبينم كمتر كسي اونجا ميره
به هر حال خوشي باشگاه ورزشي به همينه اما توهين نه و يادمون باشه بعضي از كل كل ها فقط قصد كل كل كردنه و توهين نيست به ذاتا
بايد قبول كنيم تو جامعه ما فقط و فقط شعار فرهنگ سر داده ميشه و از خود فرهنگ اصلا خبري نيست هم از تماشاگرمون هم از بازيكنامون و ما هم ديگه به اين جو عادت كرديم بايد استانه تحملمون رو بالا ببريم و گرنه كه به همه چي به ديد توهين نگاه ميكنيم چاره اي نيست
ولي باشه اينجا نميام كار سختي نيست
موفق باشين

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
باشه میرم اما رسم مهمون نوازی اینجور نیستا جواب سلام واجبه
من که نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم دوست من فقط یه سلام خشک و خالی کردم
ببخشید که اومدم اینجا پسرای ابی دخترای ابی خدا نگهدارتون
از طرف پسر قرمز

احوال علی اقا خوبی شمااااااااا
خب همگی دوست و رفیق هستیم ناراحت نشو
خوشحال میشیم از حضور قرمز شماااااااا
شاد باشی و سرحال

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هواداران استقلال و پرسپولیس مقابل در‌های ورزشگاه آزادی

خبرگزاری فارس: هواداران استقلال و پرسپولیس از صبح امروز مقابل در ورزشگاه آزادی حضور یافتند.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، هوادارن استقلال و پرسپولیس از صبح امروز مقابل در ورزشگاه آزادی حاضر شدند. دوربین های تلویزیونی برای تهیه گزارش به وزشگاه آزادی رفتند و با هواداران حاضر در آنجا مصاحبه کردند. نکته جالب اینکه از همین حالا کری خوانی بین هواداران شروع شده است.
همچنین با همت مسئولان شهرداری منطقه 22 تهران تمامی امکانات برای پذیرایی از هواداران در منطقه خرگوش دره که روبروی در استادیوم آزادی است فراهم شده و تدابیر امنیتی و امکانات خوبی برای پذیرایی از مشتاقانی که شب قبل از بازی در به ورزشگاه می آیند فراهم شده است.
پرسپولیس و استقلال در چارچوب هفته 23 لیگ برتر فردا از ساعت 15 در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر می روند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ضربه سر طلایی پیروز قربانی و برد استقلال در دقیقه 93

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در دربی پنجاه و هشتم پیروزی را در واپسین دقایق مقابل پرسپولیس به دست آورد.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در شرایطی روز جمعه دربی 76 را برگزار خواهند کرد که رویارویی این تیم‌ها همیشه یادآور خاطرات تلخ و شیرین بوده است.
بر این اساس، فارس یکی دیگر از دربی‌های بیادماندنی را منتشر کرد که به شرح زیر است.
در دربی پنجاه و هشتم ابتدا استقلال توسط رضا عنایتی پیش افتاد؛ اما در ادامه شیث رضایی بازی را به تساوی کشاند.
سهراب انتظاری در موقعیت مشکوک به آفساید پرسپولیس را 2 بر یک پیش انداخت، اما محمود فکری بازی را به تساوی کشاند.
در شرایطی که بازی رو به پایان بود پیروز قربانی از روی توپ ارسالی از جناح راست ضربه سر زیبایی را در دقیقه 93 به ثمر رساند تا در نهایت آبی‌ها پیروز این جدال شوند.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق است استقلال و استقلالیا رو
غمتون نباشه ، ایشالله میبریم ، هم صدر میمونیم ، هم دربی رو بردیم ، یه برد و چند تا نشون
ایشالله روز اوج بازیکنامون باشه ، نه اینکه روز بدشون

بچه ها من تشکر ندارم

mahdi26465

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیسیا هنوز بازی شروع نشده دارن میگن داور فلان و بصاره.وای به حال آخر بازی.
خودشونم میدونن حریف ما نیستن از حالا دارن بهونه هاشونو جور میکنن.
وعده دیدار ما جمعه ساعت 5 همینجا و هم تاپیک کل کل.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
فردا خط هافبک رو بگیریم که ایشالله با بازی خوب نکونام ، ساموئل ، جباری و حیدری ، میگیریم ، دیگه بردمون خیلی نزدیک میشه ، اما نباید موقعیت ها رو مفت از دست بدیم
توکل بخدا

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
از گلزنی هاشمی‌نسب به پرسپولیس تا هت‌تریک زاید

خبرگزاری فارس: حواشی چندین دربی گذشته سرخابی‌ها از طریق اسکوربورد ورزشگاه آزادی برای تماشاگران نمایش داده شد.

• Tweet

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، حواشی چندین دربی گذشته سرخابی‌ها از طریق اسکوربورد ورزشگاه آزادی برای تماشاگران نمایش داده شد. این حواشی شامل گلزنی هاشمی‌نسب به پرسپولیس تا هت‌تریک ایمون زاید مقابل استقلال بود که این موضوع تماشاگران را به وجد آورده بود و باعث شد آنها به کری‌خوانی برای هم بپردازند.
* چندین درگیری نیز بین تماشاگران روی سکوها به وجود آمد که منجر به دستگیری 3 هوادار شد. دادگاه سیار نیز در تونل ورزشگاه آزادی تشکیل شده است که به جرایم خاطیان رسیدگی می‌کند.
* مهدی تاج سرپرست کمیته لیگ وضعیت ورزشگاه و تماشاگران را بررسی کرد. چندین هزار نفر در طبقه دوم استادیوم به علت نبود جا به صورت ایستاده حضور دارند.
* اعضای تیم ملی نوجوانان همچنان بلاتکلیف بوده و به دلیل اینکه جایی برای نشستن ندارند داخل ورزشگاه سرگردان هستند.
* در حالی که کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال از اجرای برنامه‌های فرهنگی ویژه دربی خبر داده بود اما تنها شاهد رژه 30 پرچم دور زمین چمن بودیم.
* عادل فردوسی‌پور به عنوان گزارشگر دربی 76 انتخاب شد.
* دربی 76 شباهت زیادی به دربی سال 62 دارد که حدود 120 هزار تماشاگر در آزادی حضور پیدا کردند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تاج: یک دربی کم‌نقص را برگزار می‌کنیم/ تماشاگران دیگر به ورزشگاه نیایند

خبرگزاری فارس: سرپرست سازمان لیگ گفت: کارهای خوبی قبل از بازی انجام شده امیدوارم یک دربی کم‌نقص را برگزار کنیم.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی تاج در گفت‌‌وگو با شبکه خبر اظهار داشت: شرایط خوبی برای برگزاری مسابقه مهیا شده است از مردم می‌خواهم دیگر به ورزشگاه نیایند و همین نفراتی که هم اکنون در محوطه ورزشگاه هستند را در ورزشگاه جای بدهیم ظرفیت ورزشگاه آزادی تکمیل می‌شود از علاقه‌مندان می‌خواهم از طریق تلویزیون بازی را شاهد باشند.
وی ادامه داد: کارهای فرهنگی خوبی انجام شده و از ساعت 6 صبح در ورزشگاه باز است و بلیت فروشی انجام می‌شود نماز جماعت هم برگزار شده و همچنین کارهای فرهنگی را انجام دادیم تا تماشاگران تا ساعت 3 مشغول باشند. شرایط برگزاری یک دربی کم نقص را مهیا کرده‌ایم بقیه چیزها از عهده ما خارج است و به عهده دو تیم و داور مسابقه است که امیدوارم اتفاق خاصی نیافتد و دربی بی‌مسئله را شاهد باشیم.
سرپرست سازمان لیگ تصریح کرد: مجری ورزشگاه آزادی از تماشاگران خواست که به یکدیگر احترام بگذارند و از توهین خودداری کنند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پخش عکس کریمی و اعتراض هواداران/ کنایه تماشاگران استقلال به گل‌محمدی

خبرگزاری فارس: عکس‌های علی کریمی با پیراهن شماره 8 بین تماشاگران پرسپولیسی پخش شد.

• Tweet

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم ملی نوجوانان در حالی که برای تماشای دربی در ورزشگاه آزادی حضور دارند به علت نداشتن بلیت برای حضور در ورزشگاه و نشستن با مشکل روبرو هستند.
* «احترام به داور موجب تصمیم‌گیری عادلانه است» این شعاری است که به مراتب از طریق اسکوربورد ورزشگاه آزادی برای تماشاگران به نمایش در آمد.
* برخی از تماشاگران دو تیم نیز علیه یکدیگر به فحاشی پرداختند که روحانیونی که برای امر به معروف و نهی از منکر از سوی ستاد فرهنگی فدراسیون در ورزشگاه حضور یافته‌اند با این تماشاگران به صحبت پرداختند.
* عکس‌های علی کریمی با پیراهن شماره 8 بین تماشاگران پرسپولیسی پخش شد. گفته می‌شود بازیکنان پرسپولیس قرار است با عکس کریمی وارد زمین شوند.
* صدای بلند موزیک که از بلند‌گوهای ورزشگاه پخش می‌شود موجب اعتراض تماشاگران و خبرنگاران شده است که آنها را با مشکل مواجه ساخته است.
* جلسه کانون هواداران پرسپولیس نیز با لیدر‌ها روی سکوها برگزار شد.
* هواداران استقلال با کنایه به گل‌محمدی، حمید استیلی و علی دایی را تشویق کردند و علیه سرمربی پرسپولیس شعارهایی سر دادند.
* محمد رویانیان قرار بود امروز در برنامه زنده ورزش و مردم حاضر شود، اما با وجود اینکه از 3 روز قبل با وی برای حضور در این برنامه هماهنگی‌های لازم صورت گرفته بود به ناگاه اعلام کرد امروز جلسه دارد و نمی‌تواند در این برنامه حاضر شود. دیگر میهمان برنامه امروز ورزش و مردم علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل استقلال بود که گفته می‌شود رویانیان برای رو در رو نشدن با وی در این برنامه حضور نیافته است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
رحمتی، بائو و بیک‌زاده از فهرست استقلال کنار گذاشته شدند

خبرگزاری فارس: کیانوش رحمتی، میثم بائو و هاشم بیک‌زاده از فهرست استقلال برای بازی با پرسپولیس کنار گذاشته شدند.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، کادر فنی استقلال کیانوش رحمتی، میثم بائو و هاشم بیک‌زاده را از فهرست استقلال کنار گذاشت و این نفرات در فهرست ۱۸ نفره استقلال حضور ندارند. استقلال با 21 بازیکن به اردوی شبانه‌روزی رفته بود.
* پرچمی ۲۰۰ متری در ورزشگاه آزادی در دست هواداران استقلال دیده می‌شود.
* هنگامی که هواداران استقلال امیر قلعه‌نویی را تشویق می‌کنند هواداران پرسپولیس با سوت زدن به این تشویق اعتراض می‌کنند.
* بر روی اسکوربرد ورزشگاه نوشته شده اهدای خون اهدای زندگی و از تماشاگران خواسته می‌شود در صورت تمایل خون اهدا کنند.
* آمبولانس‌هایی در ورزشگاه مستقر است که به مداوای بیماران به صورت سرپایی اقدام می‌کنند. بیرون از ورزشگاه نیز چادری به عنوان ستاد مبارزه با بیماری‌های فصل دیده می‌شود که به تماشاگران چای و نوشیدنی گیاهی به طور رایگان می‌دهد.
دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس ساعت ۱۵ آغاز می‌شود.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب بازی نکردیم ، معنی این همه احتیاط قلعه نویی رو نمیفهمم ، چرا تیم باید این همه عقب بازی کنه ، مسخره بازی تا چه حد بابا پس فردا باید با امثال الهلال بازی کنیم هم اینجوری که فایده نداره
خیلی بد بودیم ، نیمه اول هم بازی هیچی نداشت