کلوپ آبیدلان.

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام‌همه بر شما.خخ
سلام شمابرهمه :|
پرچمو به اهتزاز درمیارم :D

احتزازه یااهتزاز؟؟؟:D
سلام دماغ پته ای !!!
.
.
الکی دیگه مثلا من سعید پلیمرم مرض دارم، ویروس گیر دادن به قیافه ی اینو اون تو تنمه!:surprised: خخخخخخخ
خوقیافه ی من نیس که گیربده...والاو

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا میخندی؟
نکنه مثه من از ی قضیه خوشحالین؟
راستی سلوم.

سلامپ .... من همیشه از شمردن جوجه ها اونم در آخرین لحظات خوشحال میشم .....
........................................................................................................................................
پ . ن : (تقدیم آبیدلا) http://1rap3da.com/7761-Hichkas---Firooz.html

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

یک سال دیگر گذشت. سالی که برای هر کدام از ما خاطرات تلخ و شیرین زیادی را بهمراه داشته است. سال 93 هم همچون سالهای دیگر ناگزیر است که به تاریخ بپیوندد چراکه فصل زیبا و دل‌انگیز بهار در آستانه در ایستاده و منتظر خوشآمدگویی ماست. همه ما برای رسیدن این مهمان عزیز ذوق‌زده‌ایم و منتظریم تا ببینیم این بار قرار است سال نو چه اتفاقات شیرین و متفاوتی را برای ما به ارمغان بیاورد.

تقویم ما ایرانیان، بهترین مطلع را در تنظیمات خود دارد و سال نو را با فصل زیبای بهار آغاز می‌کند. همگام با تحول زمان، گل‌های رنگارنگ می‌شکفند، درختان از خواب زمستانی بیدار می‌شوند و جوانه‌هایی ریز و سبزرنگ بر شاخه‌هایشان نقش می‌بندد، باران‌های شدید و کوتاه بهاری زمین را سیراب می‌کند و به پاکیزگی هوا یاری می‌رساند، نغمه خوش بلبلان و قناری‌ها از هر کوی و برزن شنیده می‌شود، پروانگان پرنقش و نگار دور و بر گل‌ها به رقص درمی‌آیند و بدین ترتیب، زمین و زمان سرشار از رایحه خوش امید و زندگی می‌شود. در این راستا، سنت‌های خوب ما ایرانی‌ها هم از جمله خانه‌تکانی و دید و بازدید، افسون بهار را دوچندان می کند.

هفت سین، هفت واژه كه با حروف "سین" شروع می شوند از سنت های جالب و ارزشمند نوروز است و هر كدام مشخصاً معانی استعاره ای خاص خود را دارد، بدین معنی كه سیب، سنجد، سبزی، سكه، سركه، سیر، سمنو و همچنین تخم مرغ های رنگین، ماهی قرمز در تنگ آب، گلاب، طلا، آینه، شمع و … كه هر یك از این موارد سمبل و نماد زایش و تولد مجدد زندگی در سایه ی بهار دلنواز است.

و حالا در واپسین روزهای این سال، در جشن رویش و سرسبزی و در تجسم این دگرگونی عظیم طبیعت و اینك كه سال نو سوار بر مرکب آذین شده با شكوفه های بهاری، می تازد تا تازگی و شادمانی را بر سر سفره های هفت سین مان بنشاند، بار دیگر تمام امیدهایمان را گره خواهیم زد به دعای تحویــل سال و با ایمان به اینكه وجود ما لبریز شود از وجود خداوند، اندیشه هایمان نیز از این تاثیرپذیری متحول خواهد شد …