کلوپ آبیدلان.

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام آبیدل

ســـــــــــــلام

خوبید؟ خوشید؟

تیممون خوبه؟

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=2]با دریافت رضایت‌نامه
[/h]
[h=1] تیموریان از استقلال جدا شد !!!

[/h]
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 93100301419
چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۵

هافبک میانی استقلال به صورت رسمی و توافقی از استقلال جدا شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت باشگاه استقلال، طی درخواست کتبی آندرانیک تیموریان از مدیرعامل باشگاه استقلال مبنی بر جدایی ازتیم بزرگسالان و موافقت اعضای هیات مدیره، بهرام افشارزاده با جدایی این بازیکن موافقت کرد.
وی مدتی به دنبال گرفتن رضایت نامه اش از استقلال بود و امروز (چهارشنبه) نیز جلسه ای با مدیرعامل استقلال داشت و درخواستش را به صورت مکتوب به استقلال ارائه کرد که با موافقت صورت گرفته، وی به صورت توافقی از آبی پوشان جدا شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] اظهارنظر قلعه‌نویی درباره تیموریان، صادقی،‌ بیگ‌زاده، مسلمان و عنایتی

[/h]

کد خبر: 93100301435
چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۷

سرمربی تیم استقلال می‌گوید هر بازیکنی در تمرینات بی نظمی کند شاید از لیست خارج شود.
به گزارش ایسنا، امیر قلعه‌نویی درباره غیبت بعضی از بازیکنان تیمش در تمرینات اظهار کرد: من قبلا هم گفته‌ام و الان هم می‌گویم اگر بازیکنی به خاطر بی نظمی در تمرینات شرکت نکند از باشگاه خواسته‌ام با او برخورد کند شاید حتی از لیگ هم خارجش کنیم.
او در ادامه درباره جدایی آندرانیک تیموریان هم گفت: آندو تیموریان حدود یک ماه است در کنار تیم ما نیست اما در آخرین جلسه‌ای که با او داشتم به من گفت به خاطر توافقاتی که در ابتدای فصل با باشگاه داشته و عملی نشده است دلگیر و ناراحت است. بعد از آن هم شنیدم با باشگاه مذاکراتی انجام داده است اما بعد از آن دیگر من از وضعیت آندو تیموریان خبری ندارم. زیرا آندو در اختیار باشگاه است. حرف من این است بازیکن یا حتی مربی اگر پولش را هم نمی‌گیرد باید بیاید و با جان و دل برای تیم بازی کند. البته قبول دارم که باشگاه باید تعهداتش را نسبت به بازیکن انجام دهد. اگر تیموریان بخواهد در استقلال باشد و در حد و اندازه های خودش نباشد خوب نیست، پس بهتر است از جمع ما جدا شود.
سرمربی تیم استقلال درباره وضعیت امیر حسین صادقی هم گفت: طبق آخرین جلسه‌ای که با اعضای کادرفنی داشتم به این نتیجه رسیدم که بهتر است صادقی فوتبالش را در فضای جدیدی پیگیری کند. بهتر است جایی برود که آرامش داشته باشد.
قلعه‌نویی درباره حضور طالب لو در استقلال هم گفت: ما با طالب لو قرارداد بستیم اما باشگاه استقلال قانونمند است، شنیده ام در یکی دو روز صحبت‌هایی انجام شده مبنی بر اینکه طالب لو نمی‌تواند در تیم ما حضور داشته باشد، من می‌گویم طالب لو از نظر ما قابل تایید است اما بقیه ماجرا را به باشگاه سپرده‌ام.
وی در ادامه به هاشم بیگ زاده اشاره کرد و گفت: قبل از اینکه به نیم فصل برسیم به همه دوستان اعلام کردم اگر هر بازیکنی فکر می‌کند از استقلال جدا شود بهتر است، ما استقبال می‌کنیم، البته این موضوع درباره چند بازیکن صدق نمی‌کند که دوست ندارم نام آن‌ها را بیاورم. اگر هاشم بیگ زاده بخواهد از جمع ما جدا شود ایرادی ندارد، ما هم اعلام کرده ایم که باشگاهش‌ را معرفی کند تا استقلال با آن باشگاه وارد مذاکره شود تا در قبال صدور رضایت‌نامه بیگ زاده پول یا بازیکن بگیریم. من باز هم اعلام می کنم هر تیمی خواهان بازیکنی از تیم ما است می‌تواند نامه‌ای به باشگاه ارسال کند تا به صورت قانونی مذاکرات انجام شود.
قلعه نویی در ادامه درباره حضور محسن مسلمان در استقلال هم گفت: من از آقای آذری گله مند هستم، او با من تماس گرفت و روزی را مشخص کرد تا با هم صحبت کنیم. بعد از اینکه صحبت‌ها میان من و آقای آذری انجام شد ایشان هماهنگ کردند تا من با یحیی گل محمدی هم صحبت کنم. یحیی هم خواسته‌هایی داشت در نهایت قرار بر این شد تا خودمان مستقیما با مسلمان صحبت کنیم و در نهایت آذری به من گفت بروید و با مسلمان قرارداد داخلی امضا کنید. در حال حاضر هم تعجب می‌کنم که چرا این دوستان این قدر زود تغییر موضع داده‌اند.
امیر قلعه نویی در بخش پایانی صحبت‌های خود درباره حضور رضا عنایتی در استقلال هم اظهار کرد: رضا عنایتی از بازیکنانی است که من علاقه ویژه‌ای به او دارم اما باید بگویم او در پروسه حضورش در استقلال مرتکب اشتباهی شد. ما مذاکرات خوبی را با عنایتی انجام دادیم اما او برای گذراندن تعطیلات به مالزی رفت و این باعث شد در روند مذاکرات ما خللی ایجاد شود. مسئولان مذاکره کننده فکر می‌کردند او نمی‌خواهد در استقلال بازی کند اما پس از اینکه از مالزی بازگشت در مصاحبه ای عنوان کرد دوست دارد به استقلال بیاید، من هم به آقای نظری تاکید کرده ام که این موضوع را پیگیری کند تا هرچه زودتر تکلیف این بازیکن مشخص شود. اگر عنایتی به جمع ما اضافه شود کمی از مشکلات ما حل خواهد شد.

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پشت پرده جدایی آندو از استقلال

. او بار اول موفق به دریافت رضایتنامه‌اش نشد اما بار دوم با دست پر و خندان از ساختمان ۵ ‌طبقه علامه جنوبی بیرون آمد و سوار اتومبیل گرانقیمتش شد

دیروز آندرانیک تیموریان دو بار در دفتر باشگاه استقلال حاضر شد. او بار اول موفق به دریافت رضایتنامه‌اش نشد اما بار دوم با دست پر و خندان از ساختمان ۵ ‌طبقه علامه جنوبی بیرون آمد و سوار اتومبیل گرانقیمتش شد!

سکانس اول
هنوز چند ساعتي از بازگشت كاروان تيم ملي از آفريقاي جنوبي نگذشته بود كه تيموريان براي ملاقات با افشارزاده وارد باشگاه استقلال شد. او با مديرعامل، منصور پورحيدري، ‌رضا صادق‌پور و نظري‌جويباري جلسه‌اي را برگزار كرد؛ جلسه‌اي كه طرفين به هيچ توافقي براي ماندن نرسيدند و تيموريان با تشريح مشكلات به وجود آمده مصرانه خواهان جدايي بود. در نهايت او درخواستش را مكتوب نوشت و افشارزاده اعلام كرد با اعضاي هيأت مديره تماس مي‌گيرم تا به دفتر باشگاه بيايند تا در اين ‌باره تصميم نهايي را بگيريم، با شما هم تماس مي‌گيريم... اين موضوع باعث شد برادران تيموريان در هنگام ترك باشگاه رو به خبرنگاران و عكاسان ورزشي جمله «هنوز بلاتكليف هستيم» را بر زبان بياورند.

سکانس دوم
درست نيم ساعت بعد از ترك باشگاه استقلال توسط آندو، برخي از اعضاي هيأت مديره اين تيم با تماس افشارزاده راهي خيابان مديريت شدند. مدیرعامل اتفاقات افتاده در نشست صبح را تشريح كرد و خطاب به آنها گفت: اين بازيكن تحت هر شرايطي خواستار جدايي از استقلال است و نمي‌خواهد به ادامه همكاري تن بدهد. سرمربي تيم نيز موافق اين جدايي است و مخالفتي ندارد، پس بهتر است رضايتنامه‌اش را صادر كنيم. همان ‌طور كه نوشته بوديم باشگاه استقلال براي صدور رضايتنامه آندرانيك تيموريان يك شرط ويژه داشت؛ شرطي كه در ابتدا با واكنش تيموريان مواجه شد اما او در ادامه چاره‌اي جز موافقت نداشت چرا كه بايد برخلاف ميل باطني‌اش در نيم‌فصل دوم هم براي استقلال بازي مي‌كرد يا با بخشيدن طلبش به خواسته‌اش مي‌رسيد. در نهايت هم اين اتفاق رخ داد و او كتباً از طلب يك ميليارد و خرده‌اي‌اش گذشت. وقتي اين نامه از سوي افشارزاده در نشست رونمايي شد، صورت‌جلسه‌اي تنظيم شد و به امضاي اعضاي هيأت مديره رسيد تا به عنوان اسناد جدايي تيموريان در باشگاه استقلال بايگاني شود. اين صورت‌جلسه در دو نسخه تنظيم شد و يك برگه آن در اختيار آندو قرار گرفت تا براي انتخاب تيم آينده‌اش مانعي نداشته باشد. وقتي تيموريان باشگاه استقلال را ترك كرد، سعيد آذري مديرعامل ذوب‌آهن وارد باشگاه شد تا همچنان خواهان عقد قرارداد با اين بازيكن باشد اما افشارزاده گفت اين در اختيار ما نيست چرا كه او رضايتنامه‌اش را گرفت.

تراكتور مقصد احتمالي تيموريان
آندو قول داد پرسپوليسي نشود
آندرانيك تيموريان ديروز بعد از جلسه‌اي سه ساعته با مسئولان باشگاه استقلال موفق شد رضايتنامه‌‌اش را بگيرد و از جمع آبي‌پوشان جدا شود اما قبل از توافق نهايي، مسئولان باشگاه از كادر فني تيم‌شان در خصوص جدايي آندو استعلام نهايي را گرفتند و آنها تأكيد كردند به شرطي با جدايي آندو موافق هستند كه او قول بدهد به پرسپوليس نرود. آندو هم كه گفته مي‌شود مقصد بعدي‌‌اش تراكتورسازي است، در اين نشست قول داد به تيم مورد نظر كادر فني استقلال نرود و در نهايت توانست رضايتنامه‌‌اش را بگيرد. آندو تراكتور را گزينه اول خود معرفي كرده و سرژیک دیشب به خبر ورزشی گفت برادرش به ذوب آهن نمی رود..

آندو ديرتر رسيد تا با سرمربي رودررو نشود
ديروز مديرعامل و سرمربي استقلال جلسه‌اي را با يكديگر برگزار كردند. اين جلسه بيش از دو ساعت به طول انجاميد و طرفين درخصوص فصل نقل و انتقالات به بحث و تبادل نظر پرداختند. مهم‌ترين موضوع آندرانيك تيموريان بود كه سرمربي آبي‌پوشان براي چندمين بار موافقتش را با جدايي اين بازيكن ملي‌پوش اعلام كرد! در ادامه طرفين درخصوص ليست مازاد استقلال در نيم‌فصل صحبت كردند كه قرار شد امروز و پس از بررسي، تصميم نهايي را درباره‌اش اتخاذ كنند. نكته جالب اين بود كه بعد از پايان جلسه سرمربي استقلال دفتر باشگاه را ترك كرد و هنوز دقايقي از اين رفتن نگذشته بود كه آندرانيك تيموريان به همراه برادرش براي دريافت رضايتنامه رسيد و با سرمربي‌اش رودررو نشد
منبع:خبرورزشی

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] صادقی در لیست مازاد قلعه‌نویی

[/h]

کد خبر: 93100301117
چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۷

امیر حسین صادقی با نظر امیر قلعه‌نویی در لیست مازاد استقلال قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، امیر قلعه‌نویی امروز (چهارشنبه) جلسه‌ای را با بهرام افشارزاده برگزار کرد تا درباره مسائل نقل و انتقالات این تیم با وی گفت و گو کند.
ظاهرا امیرحسین صادقی نتوانسته در این فصل نظر مساعد سرمربی استقلال را جلب کند و به همین دلیل قلعه‌نویی این بازیکن را در لیست مازاد تیمش قرار داده است.
به این ترتیب امیر حسین صادقی در نیم فصل دوم در جمع آبی پوشان پایتخت حضور نخواهد داشت و در تیم دیگری توپ خواهد زد.
نکته دیگر در این میان این است که حضور امیر حسین صادقی در لیست مازاد استقلال به معنای جدایی قطعی او از آبی پوشان نخواهد بود و شاید سرمربی استقلال در روزهای آینده نظرش را در این باره تغییر دهد و کاپیتان آبی ها هم‌چنان در استقلال حضور داشته باشد.

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مدیرعامل ذوب‌آهن به باشگاه استقلال رفت

مدیرعامل باشگاه ذوب‌‌آهن اصفهان به دیدار همتای خود در باشگاه استقلال رفت.

سعید آذری مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن به درخواست بهرام افشارزاده به باشگاه استقلال رفت.

قرار است در جلسه‌ میان آذری و افشارزاده، در مورد انتقال محسن مسلمان به استقلال و پیوستن تیموریان به ذوب‌آهن مذاکراتی صورت بگیرد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] تیم قلعه‌نویی آسیب‌پذیر در خارج از خانه

[/h]

کد خبر: 93100300795
چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۱:۴۷

آبی پوشان پایتخت در طول هفته های گذشته در رقابت های لیگ برتر در خارج از خانه به شدت آسیب پذیر بوده و در داخل خانه تیمی به مراتب قدرتمند و خطرناک نشان داده اند.

به گزارش ایسنا، در ادامه بررسی تیم های لیگ برتری بعد از نفت تهران، سپاهان، تراکتورسازی و فولاد به بررسی عملکرد استقلال، تیم پنجم رقابت های لیگ برتر می‌پردازیم.

کلیات: استقلال بعد از ناکامی در فصل گذشته که منجر به پنجمی آنها در لیگ برتر شد، تلاش داشت در این فصل تیمی برای قهرمانی جمع کند و در این امر تا حد زیادی موفق بود. استقلالی ها موفق شدند همه ملی پوشانشان را در تیم نگه دارند و با چند خرید خوب مثل فروزان، شهباززاده، کرار و ابراهیمی تیمی در حد و اندازه قهرمانی ببندند.
استقلال پیش از فصل به عنوان مدعی اصلی قهرمانی شناخته می شد و شروع بسیار خوب آنها در ابتدای فصل خیلی ها را به قهرمانی این تیم امیدوار کرد. چیزی که سرمربی آنها هم چندین بار آن را ادعا کرد اما بعد از مصاف این تیم برابر نفت تهران که به شکست دو بر صفر آبی ها منجر شد، استقلال وارد دوران افتش شد. افتی که تا پایان هفته هفدهم هم همراه این تیم بود.
استقلال در خط دفاعی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند و باید دید قلعه نویی این مشکل را در ادامه لیگ حل خواهد کرد یا نه چرا که استقلالی ها در فاز تهاجمی عملکرد مطلوبی داشته اند و شاید با ترمیم وضعیت دفاعی، آنها مثل ابتدای فصل در قامت یک قهرمان کار را ادامه دهند.

سرمربی: فصل گذشته امیر قلعه نویی بدترین نتیجه تاریخش با استقلال را گرفت و این تیم حتی نتوانست سهمیه آسیایی کسب کند. با این حال سرمربی استقلال در اظهاراتی پس از پایان فصل، کنار رفتن از این تیم را بی معرفتی دانست و گفت که تلاش دارد نتایج فصل قبل را جبران کند. این فرصت به او در این فصل داده شده و البته قلعه نویی هنوز هم معتقد است که تیمش قهرمان خواهد شد. او در کنارش زرینچه و فکری را به عنوان دستیاران اول و دوم در اختیار دارد که سالها کاپیتان این تیم بوده اند و باید دید در نهایت او در کارش موفق خواهد شد یا نه.

مدیریت: وزارت ورزش و جوانان جهت سرعت دهی به کار خصوصی شدن این باشگاه و پرسپولیس در ابتدای فصل هیات مدیره ای را برای این دو تیم منصوب کرد و در این میان بهرام افشارزاده، مدیر موفق ورزش ایران به سمت مدیرعاملی این باشگاه منصوب شد. مدیریت افشارزاده در استقلال تاکنون نسبتا موفق بوده است، هرچند که ناهمگونی در اعضای هیات مدیره این باشگاه وجود دارد اما تاکنون این مسئله موجب تفرقه و بحران و چیزی شبیه آن اتفاقی که در پرسپولیس رخ داد، نشده است.
بازیکنان: پیشتر اشاره شد که استقلال در نقل و انتقالات موفق شد که کلیه ملی پوشانش و چند بازیکن موفق در فصل گذشته را جذب کند. در این تیم جاسم کرار نقش کلیدی را ایفا می کند و شهباززاده بهترین گلزن آنها محسوب می شود. بزرگترین مشکل فعلی استقلال در بخش بازیکنان، کیفیت پایین چند ملی پوش این تیم است که حتی موجب اعتراض کادرفنی این تیم به بازیکنان و دعوتشان به تیم ملی هم شده است.
میانگین سنی بازیکنان : 26.2
تعداد برد و باخت: استقلال در 17 هفته گذشته 8 پیروزی، 4 تساوی و 5 شکست را تجربه کرده است. آمار این تیم در خارج از خانه شامل 3 برد، 3 تساوی و 3 شکست است. همچنین آمار داخل خانه این تیم هم شامل 5 برد، یک تساوی و 2 شکست است.
تعداد گل زده: استقلال در 17 هفته گذشته 29 گل به ثمر رسانده است (دومین خط حمله لیگ برتر) 16 گل این تیم در شرایط مهمان بودن و 13 گل در شرایط میزبانی به ثمر رسیده است.
میانگین ها: میانگین گل زده این تیم در هربازی 1.7 است و میانگین گل زده این تیم در شرایط مهمان 1.77 و میانگین گل زده این تیم در شرایط میزبان 1.62 است.
زمان گلزنی: اگر بازی را به 6 زمان 15 دقیقه ای تقسیم کنیم وضعیت گلزنی این تیم به شرح زیر است:
0-15 : 2
15-30 : 4
30-45 : 6
45-60 : 4
60-75 : 7
75-90 : 6
تعداد گل خورده: استقلال در هفده هفته گذشته 22 گل خورده است. ( یازدهمین خط دفاعی لیگ برتر) 15 گل خورده این تیم در شرایط مهمان و 7 گل خورده این تیم در شرایط میزبانی بوده است.
میانگین ها: میانگین گل های خورده این تیم در هر بازی 1.29 بوده است و میانگین گل خورده این تیم در شرایط مهمان عدد 1.66 را نشان می دهد و عدد 0.87 میانگین گل های خورده این تیم در شرایط میزبانی است.
زمان گل های خورده: اگر بازی را به 6 زمان 15 دقیقه ای تقسیم کنیم وضعیت گل های خورده این تیم به شرح زیر است:
0-15 : 5
15-30 : 1
30-45 : 3
45-60 : 3
60-75 : 5
75-90 : 5

تعداد کلین شیت: در 5 بازی در این فصل، دروازه استقلالی ها بسته مانده که 3 بار آن پیاپی بوده است.
گلزنان: استقلال 29 گل تا پایان هفته هفدهم به ثمر رسانده است. سهم مهاجمان این تیم 16 گل (55 درصد)، سهم هافبک های این تیم 10 گل (34 درصد) و سهم مدافعان این تیم 3 گل (11 درصد) است. سه گلزن برتر استقلال، سجاد شهباززاده (9گل)، امید ابراهیمی (6گل) و محمد قاضی (4گل) هستند.
تعداد کارت های زرد و قرمز: استقلالی ها در این فصل تنها 26 کارت زرد دریافت کرده اند و کارت قرمزی در کارنامه شان ثبت نشده است.

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکل استقلال این بازیکنا نیستش

مشکل استقلال یه نفره اونم قلعه نویی

چطور پارسال بهترین خط دفاعی رو ک داشت همین امیر حسین و حنیف و مهدی رحمتی بودن حالا مشکل اینا ک سید اول فصل میره و امیر حسین وسطش؟؟

اندو بهترینه الان شده بدرد نخور؟؟

هاشمو قبول دارم خیلی داغونه:|

مشکل این تیم فقد قلعه نویه بره راحت بشیم از شرش...قبول ک ی زمانی خیلی خوب بود و برامون قهرمانی ها اورد ولی اخه موندن به چه قیمتی؟ ب قیمت نابود کردن تیم؟ دیگ بسه تو رو خدا !! قلعه نویی دیگ ترسو شده استقلال بهترین مهره ها رو داره والا با این مربی زلاتانم بیارن تو خط حملش کاری نمیتونه بکنه تیم با ترس میره تو زمین مربی باید جسارت داشته باشه

اقای قلعه نویی لطفا به لیست مازاد باشگاه یک اسم دیگ هم اضافه کن.....امیر قلعه نویی

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
پرچمو به اهتزاز در میارم :D

یادش بخیر ..
خدایی آدم میاد اینجا بیشتر دلش می گیره تا باز شه ... اصن پارسال این موقع با همه ی بچه ها جمع بودیمااااااااااااااااااااااا .. چه دورانی داشتیم ... عهی !!:(
یادمه شما هم از اولین اهتزازکنندگان پرچم بودیداااااااااااا:D

ما هم به تبعیت از بقیه به اهتزاز در می آوریم: