کلوپ آبیدلان.

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
بگردی پیدا میکنی تو نت ؟تو همین باشگاه؟

دارم میگردم ولی تو نت هم خیلی تابلو هست مثلا الان همه بچه ههای گروه این تحقیقو انجام میدن . بعد همه مون تو نت کپی میکنیم میبریم همه یه جور میشه:D استاد هم گفته نمره نمیده .

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دارم میگردم ولی تو نت هم خیلی تابلو هست مثلا الان همه بچه ههای گروه این تحقیقو انجام میدن . بعد همه مون تو نت کپی میکنیم میبریم همه یه جور میشه:D استاد هم گفته نمره نمیده .

نه دیگه نشد
باید یه طوری بپیچونی دیگه ..
بعدشم تو فکر میکنی استاد همه رو میخونه.....نه ب خدا اصلا نمیخونه فقط میخوان دانشجو بره تحقیق کنه..

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دیگه نشد
باید یه طوری بپیچونی دیگه ..
بعدشم تو فکر میکنی استاد همه رو میخونه.....نه ب خدا اصلا نمیخونه فقط میخوان دانشجو بره تحقیق کنه..
حالا ک فعلا تو نت هم گیر نمیاد . نه بابا نمیخونن اینو کلا بهم ثابت شده . ترم پیش واسه یه استاد گفت تحقیق رو رو سی دی تحویل بدین خودمو کشتم از بس روش کار کردم . یکی از پسرا سی دی خالی تحویل داده بود بعد به اونم نمره داد فهمیدیم اصا نگاه نکرده چی هست :biggrin:

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا ک فعلا تو نت هم گیر نمیاد . نه بابا نمیخونن اینو کلا بهم ثابت شده . ترم پیش واسه یه استاد گفت تحقیق رو رو سی دی تحویل بدین خودمو کشتم از بس روش کار کردم . یکی از پسرا سی دی خالی تحویل داده بود بعد به اونم نمره داد فهمیدیم اصا نگاه نکرده چی هست :biggrin:

:Dمن یه پروژه بیمارستان انجام دادم
بعدش یکی ازرفیقام گفت فلش میارم فایلتو برام بریز میخوام از یه سری چیزها مثل درب و پنجره و مبلمانت استفاده کنم
منم دادم بهش :smile:
رفتیم پروژه تحویل بدیم دیدم همون پروژه خودمو آورده فقط رنگ عوض کرده
بعدش به 2نفر دیگه هم داده بود
آقا استاد فهمید
اصلا یه وضی

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی بازم سرما خوردی بدون آهِ من بوده:biggrin:

از دست این بچه

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
:Dمن یه پروژه بیمارستان انجام دادم
بعدش یکی ازرفیقام گفت فلش میارم فایلتو برام بریز میخوام از یه سری چیزها مثل درب و پنجره و مبلمانت استفاده کنم
منم دادم بهش :smile:
رفتیم پروژه تحویل بدیم دیدم همون پروژه خودمو آورده فقط رنگ عوض کرده
بعدش به 2نفر دیگه هم داده بود
آقا استاد فهمید
اصلا یه وضی

وا چه کاری کرده دوستت من بودم با مشت ..... :D . منم ترم پیش واسه یه تحقیق کلی زحمت کشیدم تصورش و بکن کل طرح جامع رو مطالعه کردم به همراه طرح جامع شهر کرمانشاه یعنی چشام کور شد .بعد خلاصه کردم نشستم خودم تایپ کردم و...... بعد میبرم نشون استاد میدم گفت آره درسته. دوستام همه باهم بده ما ببریم از روش کپی بزنیم :surprised: منم ندادم :D

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وا چه کاری کرده دوستت من بودم با مشت ..... :D . منم ترم پیش واسه یه تحقیق کلی زحمت کشیدم تصورش و بکن کل طرح جامع رو مطالعه کردم به همراه طرح جامع شهر کرمانشاه یعنی چشام کور شد .بعد خلاصه کردم نشستم خودم تایپ کردم و...... بعد میبرم نشون استاد میدم گفت آره درسته. دوستام همه باهم بده ما ببریم از روش کپی بزنیم :surprised: منم ندادم :D

چه کارا :smile:

حالا استاد ما میدونست کار مال منه:D

حالا گذشته از این حرفا ما با بعضی استادامون خیییییییییییلی رفیقیم