منم بیام؟؟آره داداش گلم حتما میرم

منم بیام؟؟آره داداش گلم حتما میرم
ان شالله توکل به خدا..........
والا من منطقیم نا امید نیستم........درسته فوتباله و ما هم استقلال هستیم.........
ولی باید بدونیم
1- بازیکن طراح نداریم
2- دفاع هماهنگ نداریم
3- بازیکنا به لحاط انگیزه مخصوصا انگیزه مالی زیر خط فقر هستند
4- آندو جواد محروم هستند
5- تیم سئول 18000000 یورو بسته شده استقلال 300000 یورو
6- دو هیچم که باختیم.............
عقلم حکم میکنه دلمو الکی خوش نکنم.........چون داریم به لج و لجبازی مدیرای وزارت ورزش و بچه بازی جباری تو این درد سر افتادیم.........
فقط خدا کنه ساموئل رو فرم باشه........
یعنی فک میکنی نوری رو نمی زاره؟؟؟؟؟ واقعا جمشیدیان می تونه کمک کنه اگه به شرایط ایده آل برگرده............احتمالا ساموئل ، جمشیدیان ، خسرو و اکبرپور
البته بخاظر نبودن نکونام و تیموریان احتمالات زیادی تو خط هافبک هست که امیدوارم هر کی بازی کنه خوب باشه
توکلمون به خداست..........امید داشته باشید![]()
داش علی رفتی از طرف من آرش برهانی رو شدید تشویق کن بیارنش تو زمین..........خخخخخخخخخآره داداش گلم حتما میرم
یعنی فک میکنی نوری رو نمی زاره؟؟؟؟؟ واقعا جمشیدیان می تونه کمک کنه اگه به شرایط ایده آل برگرده............
توکلمون به خداست..........
داش علی رفتی از طرف من آرش برهانی رو شدید تشویق کن بیارنش تو زمین..........خخخخخخخخخ
آهان از اون جهت........خخخخخخخخهم باید گل نخوریم هم باید 3 تا بزنیم!!!! منظورم اینه اگه نمیزنیم حداقل نخوریم !!!!!!!![]()
آره حضور خسرو خیلی مهمه..........مطمئنن برگه برنده بازی امیر خان هست.........خدا کنه جو بگیرشون...........نمی دونم تجربه تو جمعیت مسابقه دادن رو داری یا نه؟؟؟؟؟همه اینارو قبول دارم
ولی ما توهر نیمه یه گل میخوایم فقط
خسرو هم که اومده اکبرپورم رسیده
تماشاچی خیلی شرطه
ورزشگاه اونا24000 نفری بودکه نصفشم پر نشده بود
جو آزادی میگیرتشون قول میدم
میبینمت اونجا
نبینم بشینیا داش علی![]()
فردا استقلال بیشتر از همیشه به تماشاگرا و طرفدارهاش نیاز داره
شاید خیلی بیشتر از نیازش به بازیکنان میلیاردیش به ما نیاز داشته باشه
این استقلالِ ما طرفداراشه ، نه استقلال این بازیکنها و مسئولینی که امروز هستن و فردا نه ، فردا استقلال، ما رو میخواد
پس باید ورزشگاه رو پر کنیم ، این کاریه که ازمون بر میاد
همه با هم برای استقلال ....
یا علی مدد
آره حضور خسرو خیلی مهمه..........مطمئنن برگه برنده بازی امیر خان هست.........خدا کنه جو بگیرشون...........نمی دونم تجربه تو جمعیت مسابقه دادن رو داری یا نه؟؟؟؟؟
ولی به نظر من جمعیت مخالف چه 100 نفر باشه چه 600 نفر فرقی نداره.........
تو اون سطح هم 20000 با 60000 هزار نفر فرقی نمی کنه روی حریف همون تاثیر رو داره مگه اینکه کل استادیم پر باشه و همه یک صدا تشویق کنن...........
فقط خدا کنه آبرو داری کن..........چشمون به پای بازیکنا و صدای شما هاستااااااااااا.........خخخخخخخخخ
من برات دست تکون میدمخوب نگاه کنی منو میبینی
![]()
خداکنه پرشه استادیوم
من خیلیا دیدم که میخواستن بیان ولی پشیمون شدن![]()
روزهایی که تیم میبره که همه هستن ، الان نیازه به 100 هزار نفر
ایشالله بازیکنامون هم قدر بدونن و زحمت بکشن
قرارم شده فردا واسه تمرین قبل از شروع بازی ، بچه های تیم با پیراهنهای عکس فریدون زندی به زمین بیان
آره جمشیدیان اگه آماده باشه میتونه کمک کنه ، بازی رفت خوب بازی کرد ، اخرش نفهمیدیم گوران لاوره چجوریاست
انگاری فرهاد مجیدی فردا از اول بازی میکنه ، برهانی .... امان از برهانی که خیلی افت کرده ، ایشالله اگه فردا بازی کرد گل بزنه برامون
منم بیام؟؟![]()
ایشالاه همینطوره
مگه شما نمیای؟؟؟؟؟؟؟؟
حیف که نمیشه ، اگه میشد که دو تا استادیوم نیاز بود
نه قربونت داداش من بیام زود جو گیر میشم.......بازی بوریام اومده بودم طبقه دوم واسه خودم لیدری شده بود.........تاحالا تو زندگیم انقد بی ادب نشده بودم.......خخخخخخخ
برگشتم بابام می خواست بفرسته منو اصلاح و تربیت............![]()
مزش به همونه![]()
سلام نرگس جونمبله مزش ب همونه همین کارارو کردین ماها رو راه نمیدن/
سلام ب همه![]()
حیف که نمیشه ، اگه میشد که دو تا استادیوم نیاز بود
منظورم این بود که 100 هزار تا مرد ، 100 هزار تا زنالان منظورتون چی بود؟!!!!!!!!.
بله مزش ب همونه همین کارارو کردین ماها رو راه نمیدن/
سلام ب همه![]()
مزش به کدومه؟؟؟؟؟
سلام![]()
هر کدوم مگه نگفتم اینقد از من سوال نپرس![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |