راستش من طرفدار منجستر ،ابنتر و رئالم:دی
کلا داخلی نمی بینم:|
زنده باد بیرونیا
راستش من طرفدار منجستر ،ابنتر و رئالم:دی
کلا داخلی نمی بینم:|
نه بابا دل و دماغ تحلیل ندارم ، از لیگ پارسال محسن بهم بدهکاره پولمو ندادن بالا کشیدن نامرداسلام غریبه
غریبه بیا تا روز بازی تحلیلاتو بذار اینجا ببینیم تو تیم چه خبره
.
.
تشکر ندارم
البته تیموریان درسته ظاهرا هافبک دفاعی و تخریب کنه ولی واسه خودش یه پا طراحه! پاساش عالیه
آروزی موفقیت می کنم برای استقلال،ما استقلالی نیستیم ولی استقلالی ها رو دوس می داریم:دی
ایشالله قهرمان شن
نه بابا دل و دماغ تحلیل ندارم ، از لیگ پارسال محسن بهم بدهکاره پولمو ندادن بالا کشیدن نامردا
وقتی بازی مفتی نمیشه تحلیلم مفتی نمیشه
آره تیموریان یه چی بین بازیساز و هافبک دفاعیه ، بیشتر اما به نظرم برای جنگندگی خوبه و ضربات ایستگاهی ، البته اونم این یکی دو بازی خیلی خوب نبوده، بازی با ذوب آهن همه رو میزد
قربانت ، ما هم اون کسایی که استقلالیا رو دوست دارن ، دوست داریم
غریبه فقط خدا بخیر کنه از ای بوریرام رد بشیم
نباید از همو اول رو بیارن بازی دفاعی
بنظرم حتی اگه هجومی هم شروع کنن خوبه...البته ریسکی نه
اگه بتونن هجومی شروع کنن
اون تیم این 3 بازی اخیر اصلا توان بازی هجومی نداره که
مگر اینکه به خودشون بیان ، هر وقت میبازن یادشون میافته آی ما پول نگرفتیم خیلی وضمون بده ، ناداوریه ، خسته ایم ، بد شانسیم... بهونه گیریایه پرسپولیسی
بابا اصن خیلی عجیبه...ادم شاخ درمیاره
فصل پیشم همین روال بود...این همه بازیکن بود ولی حالمونو بهم میزدن باز
یادمه سالی که فیروز کریمی مربی استقلال شده بود چون تیمو خودش نبسته بود میگفت "جنسمون جور نیست"...یعنی فک کنم بازیکنامون با هم نمیخونن....شاید اینا هم اینجوری شدنه...یعنی مکمل هم نیستن
ینی میگی تیم بازیساز نداره که موقعیت گیرمون نمیاد؟؟
آره نداریم ، جرات و جسارتم باید به تیم تزریق بشه ، بازیکنا هم مدعی نباشن بیان تو زمین زحمت بکشن تلاش کنن ، بجنگن ، باید بردن بازی کنن برای بازی هجومی بیان تو ...
قلعه نویی سیستمش عوض شده ، بعضی بازیکنها هم هستن که ....اما مثلا خسرو حیدری بد هم بازی کنه آدم میبینه داره تلاششو میکنه ، جنگندگی و دوندگی داره زحمت میکشه
آندو رو فرم باشه قابل تحمل تر میشه اما نیست به نظرم ، با آندوی اصلی فرق داره و فاصله
تیم اگه با ذهنیت بازی هجومی و بردن بیاد تو زمین خیلی فرق داره تا با ادعا بیاد تو زمین که ما اومدیم
قبول داری استقلال با وجود خسرو سیستم انگلیسی(سانتر) بازی میکنه؟؟ تنبل میشن انگار
و قبول داری خسرو تنها شده؟؟ قبلا تنوع تاکتیکی بیشتری داشتیم و تعداد سانترهای خسرو بیشتر و خطرناک تر میشد ، اما الان نه ، خسرو رو میبندن و مجبور میشه از بین چند نفر به زور یه سانتری کنه
اگه کسی وسط باشه بتونه کمک کنه خسرو هم راحت تر میشه
تیم قهرمان استقلال تو سال سوم با قلعه نویی رو یادته؟؟ همون تیمی که 4-1 هفته آخر برق شیراز رو برد؟؟ نوازی تو راست ، نیکبخت تو چپ ، جباری وسط زمین ، از همه طرف حمله میکردن
یا حتی تیمی که باز با قلعه نویی پیام مشهد رو برد ، توازن بیشتری داشت تا این تیم ، جانواریو هم بود
حالا جمشیدیان و لاوره برسن ببینیم اوضاعشون چطوره ، میتونن کمک کنن یا نه
دفاعمونم وا داده ، رحمتی هم کمی افت کرده در حد پارسال نیستاره استقلال اون موقعو یادمه
بدبخت دروازبانشونو یادته؟؟ دو تا گل خورد تعویضش کردن
خو ببخشیدا دیگه ی بچه هم میتونه دست استقلالو بخونه.نیازی به فرگوسن نیست...خسرو حیدریو ببند استقلالو فلج کن....تکنیکمون نباید اینقد مسخره باشه که بازی رو پاشنه ی نفر بچرخه
نچ . من .قرعه کشی کردم اسمت دراومد البته بگم کلا دوسدارم بشینی.سمیرا جون قربونت برم بیا اینجا ببینم عزیزم !!!! من حس می کنم محمد ساوه اغفالت کرده به من رای بدی؟!!! درسته عایا؟!!!!!!
ئه مرسی . حالا تا اون روز برسه ببینم رای میدینمنم بهت رای میدم....خخخخخخ
نچ . من .قرعه کشی کردم اسمت دراومد البته بگم کلا دوسدارم بشینی.
میگم کلا آدم بد شانسیم !!!!!!!!!! ولی مرسی گلم ناراحت نشیا شوخی بود
چرا بدشانس اتفاقا خوشانسی :دی . خواهش عزیزم . نه از چی ناراحت شم !!!!!
هوچی بابا
عکس آواتارت کیه ؟
مرسی.... سخته انتخاب کرد عکس کدوم شهید رو بزاری همشون عزیزن . http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...87%D8%AF%D8%A7چه خوب
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | ||
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | ||
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | ||
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | ||
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12753 |