دوستان این نفر آخری کیه؟؟؟ چکاره هست تو استقلال؟؟؟
من چند بار تا حالا ایشونو دیدم....زمان مرفاویم بودش
مدد جباری ، سالهاست تدارکات استقلاله از وقتی من یادم میاد تقریبا از 20 سال پیش
با همه مربیا هم کار کرده و کنار تیم بوده
مدد جباری ، سالهاست تدارکات استقلاله از وقتی من یادم میاد تقریبا از 20 سال پیش
با همه مربیا هم کار کرده و کنار تیم بوده
مگه شما چند سالتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلاااااااااااااااااام....
ببخشيد با تاخير نسبتا زياد به همگي تبريك ميگم انشالله بازيهاي بهتر و بردهاي بيشتر تيم محبوبمون استقلال رو شاهد باشيم....
به افتخار تیمموناستقلال در ردۀ دوم بهترین خطوط دفاعی جهان
1-بایرن مونیخ - بهترین خط دفاع این فصل (2012-2013) لیگ برتر آلمان - 32 بازی – 15 گل خورده – میانگین 0.46 گل خورده
2-استقلال تهران - بهترین خط دفاع این فصل (2012-2013) لیگ برتر ایران - 33 بازی – 16 گل خورده – میانگین0.48 گل خورده
3- یوونتوس - بهترین خط دفاع این فصل (2012-2013) لیگ برتر ایتالیا - 35 بازی – 20 گل خورده – میانگین0.57 گل خورده
4-پاری سن ژرمن - بهترین خط دفاع این فصل (2012-2013) لیگ برتر فرانسه - 35 بازی – 21 گل خورده – میانگین0.6 گل خورده
5-اتلتیکو مادرید - بهترین خط دفاع این فصل (2012-2013) لیگ برتر اسپانیا - 34 بازی – 27 گل خورده – میانگین0.79 گل خورده
6-منچستر سیتی - بهترین خط دفاع این فصل (2012-2013) لیگ برتر انگلیس - 35 بازی – 31 گل خورده – میانگین0.88 گل خورده
لازم بذکر است تیم های بارسلونا ، رئال مادرید ، آث میلان ، اینتر میلان ، منچستر یونایتد ، چلسی، لیورپول و بورسیا دورتموند در لیگ های خود در رتبه های پایین تری برخوردار هستند .
به افتخار تیممون
یادمه تو فصل 87-88 هم که قهرمان شدیم بعد از بارسا بهترین خط حمله رو داشتیم اونم فقط با ی گل اختلاف!اگه اشتباه نکنم بارسا 63 گل بود استقلال 62 گل!
دوستان بالای شماره پرسپولیس چی نوشته دقیقا؟؟؟؟؟!!!!!!
خرس گنده؟؟؟؟!!!!!
دیگه بیچاره ها کارشون به کجا کشیده !!!!!حداقل ی جا دیگه میذاشتن این تبلیغو!دقیقا جای اسم بازیکن نوشته بدون هیچ پسوند یا پیشوندی!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | ||
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | ||
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | ||
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | ||
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12753 |