شما آهنین مگه؟
البته آهن باشی خوبه؟واسه مواقع ضروری که بخوایم پاهارو کبود کنیم بدرد میخوره.
وای یا خدا آقا من یکی انصرف دادم!!!!!!!!!!1
شما آهنین مگه؟
البته آهن باشی خوبه؟واسه مواقع ضروری که بخوایم پاهارو کبود کنیم بدرد میخوره.
خوبی داداش.
زود زود سر بزن بازیکنای جدیدی رو که از راه میرسن رو جذب کن.ناییریکا و mrk360 رو سریع جذب کن.بازیشون خوبه.
سلام.الافالدوله
مجید جان این تازه فارغ شده الاف چیه؟
نخیر من آهن ربا نیستم آدم ربا هستم..........مگی فردا بابات 2000000000000 اینقدر تومن بریزه به حسابم تا آزادت کنم....................افتاد.........اوشون آهن ربا هستن که مارو جذب کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازت دفاع کردم که.!مربی حیف الان قدرت دست تویه وگرنه میکشتمت
اشکال نداره، بامید خدا اینجا همیشه پره و بچها هستن پرچم دست بدست انتقال داده میشه.پرچم همیشه بالاست.من که این مدته بالا سره این خانواده نبودم..........به امید تو ابوالفضل ول کردم رفتم............
ازت دفاع کردم که.!
محسن دلت دوباره اخراج میخوادا !!! نه با اینکه بازیکن جدید داریم ولی تو هم خیلی بدرد میخوری.یه محسنو یه فرهاد.
اشکال نداره، بامید خدا اینجا همیشه پره و بچها هستن پرچم دست بدست انتقال داده میشه.پرچم همیشه بالاست.
چه خشن.......لنگه کفش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟چشم داداش ولی من استفا دادم دیگه نرگس مدیرعامله..........
عه پس از جمع الافان به جمع بیکاران پیوسته؟؟؟؟؟؟؟؟
نخیر من آهن ربا نیستم آدم ربا هستم..........مگی فردا بابات 2000000000000 اینقدر تومن بریزه به حسابم تا آزادت کنم....................افتاد.........
در ضمن من حال همون 3 صفحه رو هم ندارم.............
وای یا خدا آقا من یکی انصرف دادم!!!!!!!!!!1
نترس بابا زود در نرو........... حیف که دخترم نیست وگرنه نشون می داد این اعمال خشونت امیز خیلی به درد همسر داری می خوره..........تا الان یه دونه خواستگارم دره خونه ما رو نزده منو از دست این نجات بده............ کلی فنون رزمی یاد گرفته...........
انصراف چیه؟ نخواستی به اون سبک بازی بکنی بیا به یه سبک دیگه بازیت میدیم.سرمربی کاربلد درد بازیکناشو دوا میکنه غصه نخور.وای یا خدا آقا من یکی انصرف دادم!!!!!!!!!!1
یادت میاد اولا توپ جمع کن بودی؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gifای بابا تو که الان منو شرمنده مرامت کردی مربی
نه بذار من توپ جمع کنت باشم مربی
چه خشن.......لنگه کفش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم کجام خشنه؟؟؟؟؟؟؟ دست شما درد نکنه قبلا صرف شده راضی به زحمت نیستم..........چه خشن.......لنگه کفش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا این حد .........
نه این اولشه از این بدتاشو محسن چشیده..........
خدا جونانصراف چیه؟ نخواستی به اون سبک بازی بکنی بیا به یه سبک دیگه بازیت میدیم.سرمربی کاربلد درد بازیکناشو دوا میکنه غصه نخور.
یادت میاد اولا توپ جمع کن بودی؟
این یه تاکتیکه تا واسه بازیا جسور بشین.لنگه کفش نیازی نی،میبندیمت تن تیرک و با توپ شوت میکنیم سمتت،خیلی قویو نترس میشی.
اصلا خشن نیستی.......فقط فک کنم اگه یه چماق دم دستت بود می کوبوندی تو سرمنه عزیزم کجام خشنه؟؟؟؟؟؟؟ دست شما درد نکنه قبلا صرف شده راضی به زحمت نیستم..........
نه بابا تا محسن هست چرا شما؟؟؟؟؟؟!!!!!!! بعدشم من بدون سلاح مبارزه می کنم کلا تو رشته ما سلاح کابرد نداره...........اصلا خشن نیستی.......فقط فک کنم اگه یه چماق دم دستت بود می کوبوندی تو سرم
6تاییا
6تاییا
عزیزم برو تو تاپیک کل کل خودشیرینی کن.اینجا هرچی بخودت فشار بیاری دیده نمیشی.
خوب مثل اینکه همه دوستان رفتن پی کار و زندگی شون با اجازه ما هم بریم به تحقیقاتمون برسیم..........
شب همه خوش یا علی...........
در ضمن اینجا بو گند لنگی میاد............
چسب !!!داداش برو انشالله موفق وسربلند باشی مثل استقلال.
بو گند لنگی باحال بود.........
جناب لنگی دیدی دیده نمیشی بچها از رو بوت متوجه حضورت شدن...!!! برو تاپیک کل کل اعلام وجود کن.
چسب !!!
6تاییا
6تاییا
اين تشكرها واسه اينه كه دست خالي از اين تاپيك نري ...... انشالله كه ديگه روت كم شهههههههههههههه......
مزاحم نشيييييييييييييييييي.... بدووووووووووووووووو برو.....
مشقاتم جايي ديگه بنويس.....
حناي قرمزا پيش آبيها رنگ ندارههههههههههههههه..........
دو تا تشكراتم قاب كن از ما به شما هديهههههههههههههه
سلام آبیدلای گل.احوالات؟؟؟؟؟دیشب من نتونستم بیام آتیش بسوزنم الان آتیش مىسوزونم با حفظ سمت مدیریت سرمربی قول داده محسنو اخراج کنه منو بزاره فیکس هر چند ما فیکس بودیم نکته مهم اخراج محسنه:دی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | ||
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | ||
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | ||
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | ||
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12746 |