سلام به همه باز من اومد..........
سلام به آبجی سمیرا.......سلام مهندس هانی.......سلام سانیی......سلام داش محمد خودم.......
سعید کوشی پس؟؟؟؟بیا بنال بینم دردت چیه؟؟؟؟؟
مجید پهلوان؟
سلام مجید
درد زایمانم بلدی درمان کنی؟
سلام....سعدی خوبی؟؟؟
آره 1 نخود مواد میدم دود کنی دردش ساکت میشه نگران نباش....خخخخخخخخخ
البته زایمان علمی رو با راه های بهتری ساکت میکنماااااا.........
هیچی فعلا که مشغول کارم......تو ازمایشگاه این هفته قرار 3 تا آنالیز جدید رو بهم یاد بدن.......دیروز یکیش رو یاد گرفتم.....ضریبنشر نور توی مواد مشخص میکردیم.........سلام
دمت خیلی مرده
چ خبر چ میکنی؟ دفترچه پست نکردی؟
یککی از رفیقات بابام که خرش میره گاوش میاد بهم زنگ زد گفت همین فنی حرفه ای اغاجاری سرباز میخان.تو رو در نظر گرفتیم.من قبول نکردم گفتم میخام درس بخونم
هیچی فعلا که مشغول کارم......تو ازمایشگاه این هفته قرار 3 تا آنالیز جدید رو بهم یاد بدن.......دیروز یکیش رو یاد گرفتم.....ضریبنشر نور توی مواد مشخص میکردیم.........
نه من وسط دی مدرکم رو میگیرم..........همون موقع هم دفترچه پست میکنم........واسه اول اسفند میرم........
سعید اگه جاش خوبه و مطمئنی به دردت می خوره به نظر من اول برو سربازی بعد بیا بخون برا ارشد.........چون اون طوری سرکارم میتونی بری......
اگه عجله ای نیست.....امتحان ارشد رو بده......بعد دفترچه پست کن........من جای تو بودم دفترچه پست میکردم........
تو اخرش همین کاری که من گفتم رو میکنی.........نظر نبود امر ولی امر بودش..........خخخخخخخکی از تو نظر خواست حالا با اون صورتت زشتت عین تابلو توفق ممنوعه
مجید بیام تهران قرار بات بذارم میای ببینیم؟
تو اخرش همین کاری که من گفتم رو میکنی.........نظر نبود امر ولی امر بودش..........خخخخخخخ
بابا من دیدن ندارم.......خخخخخخخ
کی مبخوای بیای حالا؟؟؟؟؟اگه وقت کنم که دلم میخواد بیام اون صورت انکر الصورت رو ببینم...........خخخخخخخخ
تو انکر الصوری........خخخخخخخمن انکر الصورتم؟
دیشب در مجلسی زنونه وارد شدم.زنه گردنشو با چاقو بریده بود جای پرتقال هنوز متوجه نبود.کلش افتاده بود رو زمین داشت منو نگاه میکرد
اگه وقت کنم!!1 تف ب ای رفاقت
تو انکر الصوری........خخخخخخخ
اون زن نبوده مرغ بوده.......خب تو بگو کی میای من برنامم رو ردیف کنم.......تازه به شرط اینکه ناهار و هزینه ایاب و ذهاب به عهده تو باشه.....خخخخخ
خب خساست تو خونمه چه کنم؟؟؟؟؟؟خخخخخاک بر سر خسیست
خونتون بالا شهر تهرانه.فقط توالتتون دوبرابر خونه ماست.قول میدم افتابتون هیچی که نباشه هم قد منه.بعد میگی من حساب کنم؟ تف تف ب این همه بی شرمی
خب خساست تو خونمه چه کنم؟؟؟؟؟؟خخخخ
خونه سریداری که این حرفا رو نداره بابا.......ما هم سریدار یه آپارتمانیم اینجاااااااا.........یییییی
آفتابه کجا بود...........ما اینجا آب نداریم با دسمال خودمونو پاک میکنیم آخر هفته هم میریم باتلاق ورامین مثل فیلا خودمونو تو گلا میمالیم تنمون کپ نزنه........اصلا ما آفابه رو از نزدیک ندیدیم.........خخخخخخخخخخ
بچه کی قرار بیای.........بگو می خوام برم رو این ضریب نشر 1 مطالعه ای بکنم!!!!!!!!!
ها ارواح کلت
با اب طلا خودتو میشوری چون از هاش دو اوی خالی بیذاری!
کی گفت حالا من میخام بیام؟! گفتم اگههههه
شما هم راس میگی!راس میگه!![]()
شما هم راس میگی!
همه آبیدلا راس میگن![]()

اصن همیشه راستو آبیدلا میگن![]()
و همینطور شما!
راس میگه!
اینم راس میگه!![]()
خخخخخ
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|