ینی یا بعد...پحالا که شده روزا مث هم نیست حال من هرروز همونه...ینی خوب یا بعد!!!!!!!!!!!!!!نمیشه ک همه زندگی ادم ی شکل باشه.هر روز مثه روز قبل
ینی یا بعد...پحالا که شده روزا مث هم نیست حال من هرروز همونه...ینی خوب یا بعد!!!!!!!!!!!!!!نمیشه ک همه زندگی ادم ی شکل باشه.هر روز مثه روز قبل
ینی یا بعد...پحالا که شده روزا مث هم نیست حال من هرروز همونه...

بَـــــــــــــــــــــــــــد
اوکی

سللللللللللللللللللللللللللللاااااااااام به همهههههههه.............
من اومدم خیلی هم خوش اومدم..........بیاید یه جشن اساسی بگیرید که هفتم امام هم رد شده ؟؟؟؟نه فردا تموم میشه..........پس نیاید فردا بیاید بازگشت غرور آفرین منو از اون صندلی داغ کذایی جشن بگیریم..............2 روز بر اثر جراحات وارده ار ناحیه تهتانی و فوقانی در بیمارستان سوانح و سوختگی بستری بودم........... من قول میدم دیگه از هیچ کدومتون سوال نپرسم........
ولی هیچ کسی مثل خانم قاصدک منو نسوزونداااااااااااا...........14 سری........به نیت 14 معصوم.........رسما مارو فرستاد سینه قبرستون......خخخخخخخخ

سلاااااااااام ب همگی
ازکجا میدونید خوش اومدید!من دارم میبینم دروغ میگید خخخخ
اونقت هفت امام بتمومه احیانا جشن شرو میشه :دی
تسبیح من کو ...
استغفرالله!:|:|
دیگه چرا فوقانی؟
من ازین گل گردا ندارم دور سرتون بندازم آقای غرور آفرین :دی
همگی با ذکر ی صلوات از صندلی میاریمتون پایین:دی
ای خاک عالم تا رتبه 6 اومدم پایین.........آهای شادونه 200 پست فقط تو اون صندلی داغ دادمااااا........وردار بیار بزار روی این ببینم.........من چرا انقد اومدم پایین.......بازم عدد محبوبمم 6 وایسادما........خخخخخخخ میبینید شانسوووووو؟؟؟؟![]()
با اینکه از آواتارتون نهایت تنفر رو دارم ولی خوب اومدید :|
خوش اومدم بابا.........خودم میدونم....پا قدممو داشتی؟؟؟؟/تا اومدم هییت مسقبلین اومدن.......خخخخخخسلاااااااااام ب همگی
ازکجا میدونید خوش اومدید!من دارم میبینم دروغ میگید خخخخ
اونقت هفت امام بتمومه احیانا جشن شرو میشه :دی
تسبیح من کو ...
استغفرالله!:|:|
دیگه چرا فوقانی؟
من ازین گل گردا ندارم دور سرتون بندازم آقای غرور آفرین :دی
همگی با ذکر ی صلوات از صندلی میاریمتون پایین:دی
سلام بر شما یدونه آبی پوست کن........غیبت نیست ذکر و خیرت بود.........میگی نه برو ببین.........راستی اون سوالای خواصت رو نپرسیدیاااااا..........سلام به همه آبیا ... غیبت دارم می شنوم :|
خوش اومدم بابا.........خودم میدونم....پا قدممو داشتی؟؟؟؟/تا اومدم هییت مسقبلین اومدن.......خخخخخخ
اون گل گردا بهش میگن حلقه گل......حالا عب نداره بشین رو صندلی بهت تاج گل میبندم......خخخخخخ
آخه من روی صندلی نمی تونم مثل آدم بشینم......ملق و وارو میزنم.......خخخ
یا سین راس میگه هااااا........امشب یه چیزیت میشه تنت می خواره.......خخخخخخخ
آی قربون دنت یاشین که مثل غر باز شده....گل گفتی پسر گل گفتی.....خخخخخ
آدم خوبیه .. به دل نگیرید :| من میشناسمش ... ماسک خودمون هستش!!
نه نسبت به آواتار شما :|
نه خب شما بری گل روشی بگی از این گل گردا بده میگه اون نون تافتونه نه گل........اونک 160%:دی
حالا من ب اسمش کاری ندارم !ب شکلش کار دارم:|
شمام ک خوب جوابه امشبمو دادی ! اون بوق اولیه یادتونه ک ؟:دی
کسی ک دهنش مث عر باز میشه گل نمیگه !
بذار ادامه بده ازین حال درش نیار تازه خوشگل شده!
نه خب شما بری گل روشی بگی از این گل گردا بده میگه اون نون تافتونه نه گل........
خواهش میکنم قابلی نداشت......خب اونم 1 لقبه دیگه........گفتم یاد بگیری کاربرد داره........حالا خوشت اومد برات 1 چشمه بوق اومدم؟؟؟خخخخ
ببخشید اون اشتب تایپی بوئ نوشته بودم غار.......
خب مشکل از دماغت بوده......اصلا غیبتتو کردم فدای سرم.........خخخخخخآدم خوبیه .. به دل نگیرید :| من میشناسمش ... ماسک خودمون هستش!!
ولی من بوی غیبت شنیدم ... ینی سوالای من اینقدر سخت بود ... نگید آره که .... می خاید همین جا بپرسم ... راستی من هنوزم کلی سوال داشتم .. یه چیزی هم خواستم واسه اون پستایی که مثلا به عنوان مخاطب بودم و سوال پرسیده ب.دید بذارم که دیگه این صندلیه تموم شد و از فرمایشاتم مستحفیظ نشدید ...
نه خیر .. کاملا اشتباهه.. شما حرفتون رو با توجه به نوشته من عوض کردید :|![]()
![]()
قبول نیست ... 5 امتیاز منفی.![]()
همینی که هست........تو اون حرفو بگو منم این لقبو بهت میگم.......خخخخخحالا هر چی:دی
ازون لقبم خوشم نیمد چ برسه ب بوقش!!:|
همینی که هست........تو اون حرفو بگو منم این لقبو بهت میگم.......خخخخخ

چی گفتید : غیبتم کردید ..مگه دلتون از اینا می خاد :![]()
![]()
اگه می دونستم زیاد بود حتما 12 تا دیگه اضافه می کردم :![]()
نه خیر .. من همونجا می خوام بپرسم :مفهومه :![]()
![]()
ببین بیشتر از این چیزا می سوزیداااااااااااااااااااااااااااااااا .. خیلی اصرار نکنید . من سوال بیرون آردن برام مثل آب خوردنه ... می زنم جزغاله بشید :![]()
نچ شادی با من تو 1 تیمه تو به من بگی خودم بهش مبگم اخراجت کنه.......حالا من برم بخوابم.......شب بخیر........اون حرفو ک میگم شکی توش نیس:|
بعـــــــله
ولی اگه ی بار دیگه اون لقبو بگید همه جا اون حرفو میگم
ولی شما اگه همه جا اونو بگید شادی و روسا اخراجت میکنن![]()
اوه راست می گید :![]()
خب چه کنم... من نظر شما رو اصلا نخواستم :|![]()
![]()
.
.
.
حالا مثلا اگه منظورم جیم بود چی می شد فرضا ؟؟؟![]()
نچ شادی با من تو 1 تیمه تو به من بگی خودم بهش مبگم اخراجت کنه.......حالا من برم بخوابم.......شب بخیر........

چه بداخلاقه این :![]()
![]()
![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
|
|
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
|