کلوپ آبیدلان.

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصن شاید رفته باشه!!!!!!!:D ولی شادی اگه هستیو ج نمیدی خعلی نامردی!!!!!!!!!:razz:

نیست ..فکر بد نکن راجع به مدیر ..نه دستیار صندلی خالی:d ...تشکر در پیش نداره این طوری ..:d
اگه باشه هم یحتمل داره رییسو از بین آشناها انتخاب میکنه ..:d:d

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیست ..فکر بد نکن راجع به مدیر ..نه دستیار صندلی خالی:d ...تشکر در پیش نداره این طوری ..:d
اگه باشه هم یحتمل داره رییسو از بین آشناها انتخاب میکنه ..:d:d

واقعا این بخش مدیر نداره؟!!!!!!:surprised: نمیدونم چرا ی حسی همش بهم میگه روح شادی اینجاسو داره ما رو تماشا می کنه !!!!!خخخخخخخخ:biggrin:

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا این بخش مدیر نداره؟!!!!!!:surprised: نمیدونم چرا ی حسی همش بهم میگه روح شادی اینجاسو داره ما رو تماشا می کنه !!!!!خخخخخخخخ:biggrin:

خدا نکشه تو رو ..:biggrin:
انقد راجه با شادی حرف مینیم ..منم احساس میکنم داره نگا میکنه میخنده بهمون ..:biggrin:

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا نکشه تو رو ..:biggrin:
انقد راجه با شادی حرف مینیم ..منم احساس میکنم داره نگا میکنه میخنده بهمون ..:biggrin:

منم همینطور دیگه دارم میترسم !!!!! نکنه شادی بخورتمون!!!!!!:surprised::biggrin: رفتی آهویی
:( منو با روح شادی تنها نذار خو!!!!!!!:D

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به خاله های گلم
خوبید؟؟!
بابا من نبودم
چرا پشت سرم حرف درمیارید؟؟!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا غریبه دیدین شادی رئیس شده؟!

سلام
بله بله
تبریکات خودم رو به ایشون ابراز نمودم ایضا" :D
خدا رو شکر یکی بیاد به این تاپیکهای مهم که اکثرا هم مهم نیستن رسیدگی کنه من هر روز ریختشون رو نبینم جای بسی تشکر داره

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بله بله
تبریکات خودم رو به ایشون ابراز نمودم ایضا" :D
خدا رو شکر یکی بیاد به این تاپیکهای مهم که اکثرا هم مهم نیستن رسیدگی کنه من هر روز ریختشون رو نبینم جای بسی تشکر داره

آری اصن براما نیز جایگاه ویژه ای دارد ک یک آبیدل رئیس این بخش است:D
راستی عکستون کوش؟

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مصدومیت حیدری و بیک‌زاده برطرف شد/ فیزیوتراپی برای مهاجم استقلال

مصدومیت دو بازیکن ملی‌پوش تیم استقلال به صورت کامل مرتفع شد.

• Tweet

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده که مدتی است به خاطر مصدومیت از تمرینات استقلال و تیم ملی دور هستند با برطرف شدن دوران آسیب‌دیدگی تمرینات بدنسازی خود را آغاز کردند. این دو بازیکن از روز پنج‌شنبه به کار بدنسازی پرداختند و با آغاز نیم فصل دوم می‌توانند در تمرینات تیم استقلال شرکت کنند.
این دو بازیکن طبق هماهنگی برای اردوی پیش از بازی با تایلند به تیم ملی دعوت نشدند.
همچنین مهدی نظری مهاجم استقلال که در جریان دیدار مقابل تراکتورسازی دچار آسیب‌دیدگی شد این روزها در شیراز به سر می‌برد. این بازیکن جهت استراحت دو روزه راهی شهر خود شده و با هماهنگی کادر پزشکی استقلال در شیراز تمرینات فیزیوتراپی خود را انجام می‌دهد.
مهدی نظری مهاجم تیم استقلال در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: از دکتر نوروزی اجازه گرفته‌ام و چند روزی باید استراحت کنم و سپس تمرینات فیزیوتراپی را انجام دهم البته بعید می‌دانم مشکلم خاص باشد.