کلوپ آبیدلان.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
دس خودت ک نیس ک ...بچه های بالا میان دنبالت ..:d
نه عوامل رو فرستادم ورق رو محکم کنن ..شما هم برو خوب خودتو گرم کن ...:d
نبابا افراد فعال کسی نیست بیاد دنبالم.........خخخخخخخ اونایی که دستشون به من میرسه همه قدیمی هستند............
ما عوامل رو با زر ورق سرگرم میکنیم که نتونن محکم کنن.......خخخخخخ
:Dمیره صفا سیتی به جای سربازی پس
این سعید چرا نمیاد آخه...
باز من یه چیزی پشت سرش میگم ناراحت میشه ها!!!!!!!
آره دیگه سپاه همینه وقتی بری ارتش مرد میشی.......بزار من برم سربازی نشون میدم سربازی واقعی یعنی چی..........خخخخخخخ
سعید بچم نشسته عین اسب داره درس می خونه می خواد بشه رشته یک پلیمر بیاد حال این خانم حیدری رو بگیره فک نکنه مکانیک شاخه.........خخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهان پهلوان رو صندلی میبینمت ..:d
خاتون وسارا....خوشحال شدم دیدمتون ..خوشکل خانم ها .
برم سراغ زندگیم .
بای .
نمی بینی قراره بجام گل بزان.........خخخخخ
برو بسلامت خدا نگهدار فقط از کنار برو با دوچرخه تصادف نکنی..........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا این آهو چرا به شما گفت خوشگل خانما؟؟؟؟؟؟
خب حالا به منم یه چیزی میگفت تو همین مایه ها دلم نشکنه.......خخخخخخ

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نبابا افراد فعال کسی نیست بیاد دنبالم.........خخخخخخخ اونایی که دستشون به من میرسه همه قدیمی هستند............
ما عوامل رو با زر ورق سرگرم میکنیم که نتونن محکم کنن.......خخخخخخ

آره دیگه سپاه همینه وقتی بری ارتش مرد میشی.......بزار من برم سربازی نشون میدم سربازی واقعی یعنی چی..........خخخخخخخ
سعید بچم نشسته عین اسب داره درس می خونه می خواد بشه رشته یک پلیمر بیاد حال این خانم حیدری رو بگیره فک نکنه مکانیک شاخه.........خخخخخ

آخه دیگه چه خبره؟؟؟
کور میشه خب خدای نکرده!!!!

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

آخه دیگه چه خبره؟؟؟
کور میشه خب خدای نکرده!!!!
سمیرا جان داره درس می خونه کار دیگه نمیکنه که کور بسه تازه احتمال کور شدن ما پای کامپیوتر بیشتر از سعید..........به سیبیلاش قسم........خخخخخخ
خب چی بگه؟؟؟
نمیشه که.
مثلا" بگه آقا خوشگله؟؟؟ زشته اصن!!!!
نه به من همون بگه ارباب یا امیرالمومنین کافیه..............خخخخخخخخخخ
ای بی ادب آقا خوشگله که یه نفره اونم نکبت واحدیه..........خخخخخ

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سمیرا جان داره درس می خونه کار دیگه نمیکنه که کور بسه تازه احتمال کور شدن ما پای کامپیوتر بیشتر از سعید..........به سیبیلاش قسم........خخخخخخ

نه به من همون بگه ارباب یا امیرالمومنین کافیه..............خخخخخخخخخخ
ای بی ادب آقا خوشگله که یه نفره اونم نکبت واحدیه..........خخخخخ

نه بابا ما پای نت قرار بود کور بشیم تا حالا شده بودیم!!!
اسمشه میگه درس میخونم حتما" دوباره با دوستاش میرن تو بیابون داستان جدید تعریف میکنه!!! خخخخخخخخخخ

کی میگه نکبت خوشگله؟؟؟ اه اه اه

alone.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
احوال دوستان دریادلمون؟؟؟؟؟؟
چرا فرهادووووووووووو رفت:redface:
وضعمون کمی خرابه تا چند روز دیگه از 11نفر هم کمتر میشیم من میترسم بچه ها:redface:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر ابیدلان اهل دل
سلام دوست عزیز خوش اومدی........
نه بابا ما پای نت قرار بود کور بشیم تا حالا شده بودیم!!!
اسمشه میگه درس میخونم حتما" دوباره با دوستاش میرن تو بیابون داستان جدید تعریف میکنه!!! خخخخخخخخخخ
کی میگه نکبت خوشگله؟؟؟ اه اه اه
شایدم شمدیدمااااااا هنوز حالیمون شنده.........خخخخخخخخ
دیگه اونش رو من خبر ندارم.........شایدم رفته فیلم من و محمد ساوه رو بسازه محمدم رفته باهاش همکاری کنه........خخخخخ
محسنم قراره نقش منو بازی کنه............وای خدا داغون تر از محسن نبوووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟
والا من نمی دونم قبلا تو ورزشگا می گفتن واحدی خشگله دادام دادام دام.........خخخخخخ بی ادبیه نمی تونم بخونم..........

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دیگه اونش رو من خبر ندارم.........شایدم رفته فیلم من و محمد ساوه رو بسازه محمدم رفته باهاش همکاری کنه........خخخخخ
محسنم قراره نقش منو بازی کنه............وای خدا داغون تر از محسن نبوووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟
والا من نمی دونم قبلا تو ورزشگا می گفتن واحدی خشگله دادام دادام دام.........خخخخخخ بی ادبیه نمی تونم بخونم..........

دیگه من بی اطلاعم ولی خوشگل نیستش اصن...
اه اه
اصن به پسرا نمیگن خوشگل که
میگن خوشتیپ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
احوال دوستان دریادلمون؟؟؟؟؟؟
چرا فرهادووووووووووو رفت:redface:
وضعمون کمی خرابه تا چند روز دیگه از 11نفر هم کمتر میشیم من میترسم بچه ها:redface:
نترس پسر غمت نباشه.........استقلال خودش بزرگه بوده و خودش بزرگی کرده........جنازه استقلالم کل تیمای این لیگ رو حریفه.........اتفاقا با بودن فرهاد خیلی از مهاجما نیومدن استقلال........الان رضا عنایتی.......آرش افشین.........محمد غلامی............همه اینا می تونن واسه استقلال بیانو بازی کنن و فوق ستاره باشن..........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه من بی اطلاعم ولی خوشگل نیستش اصن...
اه اه
اصن به پسرا نمیگن خوشگل که
میگن خوشتیپ

نبابا!!!!!! راست میگی؟؟؟؟؟؟ کاستو بده ماس بگیر از زن عباس بگیر......خخخخخخخخخ
سمیرا جان با اجازه ما رفتیم..........سارا خانم و مهندس تنها هم با اجازه ما بریم الان خیابونا شلوغ میشه........
فردا شب میام صندلی داغ سارا رو جشن بگیریم.........خخخخخخخ
یا علی.........

alone.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مث غریبه ها باهام میحرفین:mad:
انگار الان اومدم
خب من تهنام یادت نیس؟؟؟؟؟
خداحافظی فرهاد رو همه تاثیر گذاشته:(

alone.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نترس پسر غمت نباشه.........استقلال خودش بزرگه بوده و خودش بزرگی کرده........جنازه استقلالم کل تیمای این لیگ رو حریفه.........اتفاقا با بودن فرهاد خیلی از مهاجما نیومدن استقلال........الان رضا عنایتی.......آرش افشین.........محمد غلامی............همه اینا می تونن واسه استقلال بیانو بازی کنن و فوق ستاره باشن..........
آخ گفتی ارش افشین داغمونو تازه کردی
واقعا جاش تو استقلال خالیه کاش بتونه بگیردش

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مث غریبه ها باهام میحرفین:mad:
انگار الان اومدم
خب من تهنام یادت نیس؟؟؟؟؟
خداحافظی فرهاد رو همه تاثیر گذاشته:(
خخخخخخخخ
خب تنها جون چطوره؟؟؟؟؟؟خخخخخ با غریبه که این جوری نمی حرفم میگم چطوری داش علی........خخخخخخ
چرا یادمه ولی نه دقیق حدودی........دیگه پیر شدم مادر هوش و حواس ندارم............
ناراحت نباش........من مطمئنم غلام رضا عنایتی میاد جای فرهاد رو میگیره..........آرش افشین که فوق العادست احتمال اینکه اونم بیاد زیاده.........خدا کنه پول برسه دست حاج فتح الله........

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نبابا!!!!!! راست میگی؟؟؟؟؟؟ کاستو بده ماس بگیر از زن عباس بگیر......خخخخخخخخخ
سمیرا جان با اجازه ما رفتیم..........سارا خانم و مهندس تنها هم با اجازه ما بریم الان خیابونا شلوغ میشه........
فردا شب میام صندلی داغ سارا رو جشن بگیریم.........خخخخخخخ
یا علی.........

به سلامت فردا منتظریم بشینید رو صندلی
نری دیگه ی مدت نیای :D

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک بانوی ایرانی در 90 دقیقه 2600 درازونشست رفت!

یکی از بانوان ورزشکار تهران موفق شد با انجام 2616 حرکت صحیح دراز و نشست به طور مداوم و در مدت 90 دقیقه رکورد جدیدی را در ایران به نام خود ثبت کند.
به گزارش شفقنا ورزشی، مژده رفیع نژاد مربی ورزش منطقه شهران تهران توانست پس از 90 دقیقه تلاش مداوم 2616 حرکت صحیح درازونشست را انجام دهد و با این رکورد بی نظیر نام خود را در کتاب ملی رکورد های فدراسیون ورزشهای همگانی ایران به ثبت برساند.
ملیکا سادات شهاب نایب رییس بانوان کمیته ثبت رکوردهای ورزشی انجمن که به عنوان ناظر فدراسیون و یکی از 4 داور خانم این رکورد گیری بود در این رابطه اظهار کرد: ثبت رکورد ها فقط مختص به آقایان نیست چرا که بانوان نیز سهم مهمی در ثبت رکورد های حرفه ای دارند کما اینکه سطح رکورد مژده رفیع نژاد بسیار نزدیک به رکورد آقایان است.
انتهای پیام

سلام به عقرب خانوم ..
آواتارو ......مبارک .

من 60 تارو به زور می رم:|

khanommohandes

عضو جدید
کاربر ممتاز
just Esteghlal