کلوپ آبیدلان.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
هللللللللووووووو هللللللوووووووووو
انی بادی هیر؟؟؟؟؟
سلام دوستان کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استقلالیا گل همون جور که قبلا گفتم می خوام یه البوم استقلالی درست کنم دیگه اخرشا سعی می کنم تا اخر هفته دیگه بذارم این دوتا از
عکسایی که توش قرار دادم البته تو البوم 7 مقدس
هر کی دوست داره بهم بگه تو پروفایلم یا تو همین جا مرسی

[URL="http://www.8pic.ir/"][IMG]http://www.8pic.ir/images/71213631090655148699.jpg[/URL][/IMG]

[URL="http://www.8pic.ir/"][IMG]http://www.8pic.ir/images/24981088156704533072.jpg[/URL][/IMG]

خیلی خوب شده عسل جون :w17:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که دیگه حوصلم سر رفت رفتم ولی یکی پیگیری کنه چرا از چندتا از بچه ها خبری نیست............
1-سعید پلیمر

2- yafa 7

3- .eliii.

4-
Ahmad.Mahboubi

البته چند نفر دیگه هم کم پیدان ولی شاید چون من خودم زیاد نمیام من ندیدمشون......ان شاالله حالشون خوب باشه...........
عید همتونم مبارک.........درضمن قابل توجه همه دوستان فردا تو 122 شهر کشور نمایش واقعه غدیر داره برگزار میشه..........
تو تهران فردا و پس فردا ساعت 9 تا 2 بعد از ظهر انتهای بلوار ارتش کیلومتر دوم جاده لشگرک این نمایش برگزار میشه.......

Arch_masoud1

عضو جدید
سلام پهلووووووووون من هسسسسسسسسسسسسسستم
نرووووووووووووووووووووووو
بیاااااااااااااااااااا

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام پهلووووووووون من هسسسسسسسسسسسسسستم
نرووووووووووووووووووووووو
بیاااااااااااااااااااا
عععععه سلام داش مسعود عیدت مبارک.......خوبی؟؟؟؟؟خسته نباشی لوتی.........چه خبر؟؟؟؟؟حوصلم سر رفت.......خخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربونت پهلوون
عید توهم مبارک داداش
چه خبرها

مرسی نوکرم داداش هیچی دیگه گفتم که عید.......فردا تعطیلی برو حالش رو ببر.......خخخخخخخخ
بیا اینم اصل خبر.........
[h=1]واقعه غدیرخم در نمایشی با حضور 300 بازیگر در مساحتی 3هزار متری طی روزهای 2 و 3 آبان در منطقه لشکرک تهران بازسازی می شود/ این مراسم به همت سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) از ساعت 9 صبح آغاز می شود و تا ظهر ادامه دارد[/h]به گزارش «نسیم»، همزمان با عید غدیرخم، این واقعه تاریخی و دینی به همت ناحیه مقاومت جماران سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ، در منطقه لشکرک تهران به مدت دو روز بازسازی می شود.

حجت الاسلام طالبی، مسئول نمایندگی ولی فقیه ناحیه جماران با اشاره به لزوم پاسداشت هرچه بیشت رو بهتر عید غدیر خم، گفت: بازسازی غدیرخم امسال نیز باشکوه و عظمت خاصی در منطقه غدیر واقع در اقدسیه، انتهای بلوار ارتش، کیلومتر دوم جاده لشکرک به مدت رو روز، پنجشنبه و جمعه(2 و 3 آبان) برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه امسال، همچون سنوات گذشته برخی از ادارت و نهاها و ارگانها با این ناحیه در اجرای مراسم همکاری دارند، گفت: مراسم از ساعت 9 صبح آغاز می شود و نماز ظهر و عصر عید سعید غدیر نیز در محل برگزرای نمایش، به جماعت اقامه خواهد شد.

وی افزود: این واقعه در زمینی به مساحت 3 هزا رمتر و با حضور 300 بازیگر و تجهیزات و امکانات کامل به صورت هنرمندان به تصویر کشیده می شود.

Arch_masoud1

عضو جدید
مرسی نوکرم داداش هیچی دیگه گفتم که عید.......فردا تعطیلی برو حالش رو ببر.......خخخخخخخخ
بیا اینم اصل خبر.........
واقعه غدیرخم در نمایشی با حضور 300 بازیگر در مساحتی 3هزار متری طی روزهای 2 و 3 آبان در منطقه لشکرک تهران بازسازی می شود/ این مراسم به همت سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) از ساعت 9 صبح آغاز می شود و تا ظهر ادامه دارد

به گزارش «نسیم»، همزمان با عید غدیرخم، این واقعه تاریخی و دینی به همت ناحیه مقاومت جماران سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ، در منطقه لشکرک تهران به مدت دو روز بازسازی می شود.

حجت الاسلام طالبی، مسئول نمایندگی ولی فقیه ناحیه جماران با اشاره به لزوم پاسداشت هرچه بیشت رو بهتر عید غدیر خم، گفت: بازسازی غدیرخم امسال نیز باشکوه و عظمت خاصی در منطقه غدیر واقع در اقدسیه، انتهای بلوار ارتش، کیلومتر دوم جاده لشکرک به مدت رو روز، پنجشنبه و جمعه(2 و 3 آبان) برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه امسال، همچون سنوات گذشته برخی از ادارت و نهاها و ارگانها با این ناحیه در اجرای مراسم همکاری دارند، گفت: مراسم از ساعت 9 صبح آغاز می شود و نماز ظهر و عصر عید سعید غدیر نیز در محل برگزرای نمایش، به جماعت اقامه خواهد شد.

وی افزود: این واقعه در زمینی به مساحت 3 هزا رمتر و با حضور 300 بازیگر و تجهیزات و امکانات کامل به صورت هنرمندان به تصویر کشیده می شود.

داداشه من که تا ظهر خوابم
سعادتشو ندارم