موضوع طراحی شما شبیه طرح 2 ماست .البته مال ما به این پیچیدگی نبود و 3 خانواده بودن ولی طرح ما نباید حالت اپارتمانی و مجموعه پیدا میکرد و در واقع اونا باید با هم تعامل زیادی میداشتن و ...سلام خدمت تمام دوستان خوبم ... مثل اينكه از اين تاپيك خيلي استقبال نشد اما خواهش مي كنم تو كركسيون كردن پروژم منو ياري كنيد ...
من طرح 1 دارم و بايد يه آپارتمان براي اعضاي يك خانواده كه هر كدوم جداگانه دران با هم زندگي مي كنن طراحي كنم .
مشكل اصلي من اينه كه هنوز درگيره ايده و فرم هستم ...
كانسپت من شفافيت هست ... براي يك آپارتماني كه قراره براي اعضاي خانواده ايي طراحي بشه كه پدر خانواده چشم پزشك | مادر خانواده نويسنده
داراي سه فرزند
1. پسر مهندس مكانيك | همسرش خانه دار ليسانس زبان | داراي 2 فرزند پسر 9 ساله و ديگري 6 ساله
2. دختر 30 ساله ، آرشيتكت | همسرش نيز آرشيتكت | داراي يك پسر 4 ساله
3. دختر دانشجوي پزشكي ، همسرش نيز دانشجوي پزشكي ( تازه ازدواج كرده اند )
اين خانواده داراي يك سرايدار مي باشد ، كه اين سرايدار در مطب پدر خانواده ( مطب نيز در داخل همين آپارتمان بايد طراحي شود ) به عنوان عينك فروش فعاليت دارد .
طول زمين 33 متر | عرض زمين 15 متر
شمال غربي زمين يه كوچه 6 متري
شمال شرقي از جنوب به سمت شمال 17 متر پارك محله
جنوب خيابان 10 متري
شمال هم بسته است .
من فضا هاي مورد نياز رو در آوردم دارم رو فرم و محوطه بندي و توده كار مي كنم ...
اول خواستم تو سبك نئو كلاسيك كار كنم اما پشيمون شدم هم بخاطر اينكه كانسپتم جور در نمي اومد هم دردسرش زياد بود ..
اميدوارم كمكم كنيد دوستان
به نظر من اشتباهه که بخوای برای طراحی یه خونه دنبال یک فرم یا صرفا پیروی از یک سبک باشی .مهمترین مساله در طراحی خونه اینه که به معنی واقعی باید محل سکنی و آرامش باشه .باید سعی کنی کارتو از یه کانسپتی شروع کنی که به این مساله پاسخ بده یعنی یه ایده خاص داشته باشی که جوابی باشه به اصل موضوع .
سعی کن اول از همه روی مفهوم خانه دقیق بشی