کد پستی ایران

ali.a.d

عضو جدید
کد پستی ایران

کسی میدونه کد پستی 5 رقمی برای ایران چنده؟
همونی که موقعه ثبت نام توی یاهو میخواد!
من هم مشکل شما را داشتم ،العان که یاهو ایران را هم ثبت کرده .من برای یک نام کاربری جدید کد پنج رقم آخر کد پستی خودم رو وارد کردم قبول کرد.فقط پنج رقم آخر.
در ضمن من در این تالار عضو شدم تا فقط اگر احیاناً هنوز هم اون مسأله شما برطرف نشده ، جواب شما رو بدم . چون خودم هم این مشکل رو داشتم و رفع کردم.:)

ali.a.d

عضو جدید
کسی میدونه کد پستی 5 رقمی برای ایران چنده؟
همونی که موقعه ثبت نام توی یاهو میخواد!
من هم مشکل شما را داشتم ،العان که یاهو ایران را هم ثبت کرده .من برای یک نام کاربری جدید کد پنج رقم آخر کد پستی خودم رو وارد کردم قبول کرد.فقط پنج رقم آخر.
در ضمن من در این تالار عضو شدم تا فقط اگر احیاناً هنوز هم اون مسأله شما برطرف نشده ، جواب شما رو بدم . چون خودم هم این مشکل رو داشتم و رفع کردم.:)

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ایران zip code نداره

درضمن اسم ایران برگشته توی لیست yahoo

franhit

عضو جدید
من نمی دونم چرا میگن که yahoo ایران را حذف کرده من همین چند دقیقه پیش یک صندوق پستی در yahoo ساختم
در صفحه اصلی yahoo سمت راست زیر کادر عنوان با کلیک Sign Up صفحه ثبت نام باز می شود که اگر تنظیمات ویدوز یا هر سیستم عاملی که دارید مانند ساعت،زبان مکان و... برای ایران باشد در بخش I live in به طور پیش فرض Iran را قرار می دهد واگر نبود در لیست کشورها حتما موجود است در کادر بعدی Postal Code باید کد پستی 5 رقمی(5رقم آخر کد پستی 10 رقمی منزل یا هر جا که دوست دارید فقط در سیستم پست ایران وجود داشته باشد و از خودتون در نیارید)

shizoferni

عضو جدید
کد امریکا

کد امریکا

عزیز میتونی از کد 98001 استفاده کنی که مال آمریکاست و کشورتو USAانتخاب کنی جواب میده:cool:

ainali

عضو جدید
:biggrin:
در ضمن من در این تالار عضو شدم تا فقط اگر احیاناً هنوز هم اون مسأله شما برطرف نشده ، جواب شما رو بدم . چون خودم هم این مشکل رو داشتم.:)

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هميشه يا ميزنم 12345 يا اينكه 23456 هميشه هم جواب داده.... چند روز پيش يه ميل جديد ساختم بازم با 23456 هيچ مشكلي هم ندارم... امتحان كنيد.

le_ma

عضو جدید
معرفی خودم

معرفی خودم

سلام :
من تازه عضو این سایت شدم و در مورد کد پستی ایران هم می خوام بگم که فکر می کنم این اقای (یاهو)ایرانی باشه چون اونم مثل همه ما زود قول میخوره چون من به پیشنهاده یکی از بچه های همین سایت گوش دادم و12345 رو زدم واین اقاهه باور کرد .خوب اینه هنر وسرمایه ایرانی بودن ما;)

SJB PARS

عضو جدید
PARS COD

PARS COD

با سلام
امیدوارم دیگه هیچ کس مشکلی با کد پستی ایران تو سایت یاهو نداشته باشه اما اگر بود 00980 رو بزنید، این جواب میده!
ممنون از همه بروبچ مهندسی!!!!!