تبریز.اینو من نمیگم دنیا میگه
دنیا خودش بهت گفت.؟اگه من و خیلیای دیگه این باشگاه جز دنیا باشیم اینو نمیگیم.تبریز.اینو من نمیگم دنیا میگه
دنیا خودش بهت گفت.؟اگه من و خیلیای دیگه این باشگاه جز دنیا باشیم اینو نمیگیم.![]()
اما من سال ها تبریز زندگی کردما تو عالم واقعیت از این خبرام نیس و فکر میکنم اعتماد به نفس کاذب تبریزیاس که باعث شده زیبایی های تبریز به چشم غیر بومیاش نیاد.در هر صورت مام تبریزو دوست داریم و دلمون براش تنگ میشهمطمئنن شما جزو دنیا نیستین و در عالم هپروت به سر میبرین که اینو نمیگین![]()
لطفا اجازه بدین از شهرهای درست و حسابی در مورده تبریز نظر بدن .اما من سال ها تبریز زندگی کردما تو عالم واقعیت از این خبرام نیس و فکر میکنم اعتماد به نفس کاذب تبریزیاس که باعث شده زیبایی های تبریز به چشم غیر بومیاش نیاد.در هر صورت مام تبریزو دوست داریم و دلمون براش تنگ میشه![]()
لطفا اجازه بدین از شهرهای درست و حسابی در مورده تبریز نظر بدن .
درگیری با خودتا! اره چون جنگ و شیمیایی شدن و نفتش مال بود.رسیدگیهاش واسه تبریزه!شهری خوشگله که صمیمیت توش موج بزنه! همیشه از این اعتماد به نفس کاذب تون متنفر بودم.اما عاشق اهنگای ترکیم از نوع غمگینش!
درگیری با خودتا! اره چون جنگ و شیمیایی شدن و نفتش مال بود.رسیدگیهاش واسه تبریزه!شهری خوشگله که صمیمیت توش موج بزنه! همیشه از این اعتماد به نفس کاذب تون متنفر بودم.اما عاشق اهنگای ترکیم از نوع غمگینش!
متنفر؟؟؟ کرمانشاه 15 ماه سربازی بودم چیزی ندیدیم ولی شهره جالب و لی نسبتا محرومی بوددرگیری با خودتا! اره چون جنگ و شیمیایی شدن و نفتش مال بود.رسیدگیهاش واسه تبریزه!شهری خوشگله که صمیمیت توش موج بزنه! همیشه از این اعتماد به نفس کاذب تون متنفر بودم.اما عاشق اهنگای ترکیم از نوع غمگینش!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
میشه بگید کدوم شهرها ی ایران رو بیشتر دوست دارین؟ | ایرانگردی | 12 | |
![]() |
آثار باستانی و زیبایی های شهرستان دره شهر | ایرانگردی | 11 | |
![]() |
تبریز، به عنوان بهترین شهر ایران انتخاب شد | ایرانگردی | 0 | |
![]() |
10 جاذبه گردشگری برتر شهر قزوین | ایرانگردی | 0 | |
![]() |
شهر قشنگم کردستان | ایرانگردی | 47 |