گزینه1 البته زیاد پیش نمیاد این گزینه هم
یارانراد کاربر فعال تالار اسلام و قرآن , کاربر ممتاز Apr 12, 2014 #38 این سوال بقییه به منه ) کی لامپ دستشویی رو روشن گذاشته ؟ اینم سوال من به بابامه کی جورابای منو ورداشته؟
این سوال بقییه به منه ) کی لامپ دستشویی رو روشن گذاشته ؟ اینم سوال من به بابامه کی جورابای منو ورداشته؟
الهه20 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 12, 2014 #39 سلام عزیزه دلم : ) هیشششششششششششششششششششششکوم : ) تلویزیونو اینا هم که اصن روشن نمیکنیم .
*جیگر طلا* عضو جدید کاربر ممتاز Apr 12, 2014 #40 به جز گزینه ۴ و ۸ و ۱۱ همش!!!!از رایج بودن گذشته شده تکیه کلامای ما!!!خخخخخخخخ دستت طلا پروانه جون
*breath* عضو جدید کاربر ممتاز Apr 12, 2014 #43 f.mars گفت: گزینه 6 کلیک کنید تا باز شود... به سلامتی شما که مارو هم فراموش کردین فوق و گرفتین دارین کارشناسی میخونید دمتون گرم
f.mars گفت: گزینه 6 کلیک کنید تا باز شود... به سلامتی شما که مارو هم فراموش کردین فوق و گرفتین دارین کارشناسی میخونید دمتون گرم
پلیسا کاربر فعال Apr 12, 2014 #46 1 6 ولی همیشه هییییییییییی که البته چشام دروده دیگه نیازی به گفتنشم نیس
elham1985 عضو جدید Apr 13, 2014 #57 6 باز کی این شبکه رو عوض کرد(مخصوص بابام که دایم شبکه خبر میذاره وما تغییرش میدیم) جدیدا هم که هوا گرم شده:کی کولر رو خاموش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مخصوص خودم)
6 باز کی این شبکه رو عوض کرد(مخصوص بابام که دایم شبکه خبر میذاره وما تغییرش میدیم) جدیدا هم که هوا گرم شده:کی کولر رو خاموش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مخصوص خودم)