کدبانوها دست به کار شن!

misagh gh

عضو جدید
والا من خیلی خیلی بهتر از این درست میکردم تو خابگاه و باز هم نهضت ادامه داره این که همش کنسروه
 

king_of_shomal

عضو جدید



به به عجب هنری







 
آخرین ویرایش:

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
پيچاق قيمه ( خورشت منحصر به فرد اردبيل )

پيچاق قيمه ( خورشت منحصر به فرد اردبيل )

پيچاق قيمه ( خورشت منحصر به فرد اردبيل )

مواد لازم:
گوشت خرد شدهء ( مثل حبهء قند ) گوسفند يا گوساله ( فيله بهتر است ) پخته شده با خلال پياز و مقداري زردچوبه : حدود نيم كيلو
خلال پياز (سرخ و طلايي شده) : 1ليوان
خلال بادام پخته و زغفراني شده : يك سوم ليوان
آبغوره : يك سوم ليوان
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق غذاخوري
روغن و نمك : به مقدار لازم
ادويه و فلفل (در صورت دلخواه ) : به مقدار لازم
زغفران كمي ساييده و دم شده : به مقدار لازم
تخم مرغ : به تعداد نفرات

طرز تهيه :
ابتدا رب را در كمي روغن تفت داده و گوشت (از قبل پخته شده )را را در آن ريخته و كمي ،
هم زده و آب گوشت ، ابغوره و نمك را مي ريزيم.گوشت ها را در ماهيتابه پخش كرده و خلال بادام را روي مواد مي ريزيم و مي گذاريم تا آب خورشت مقداري كم شود سپس زعفران دم كشيده و خلال پياز سرخ و طلايي شده را روي آنها ريخته تخم مرغ ها را در فواصل منظم روي خورشت مي ريزيم و سپس حرات را كم مي كنيم تا زماني كه تخم مرغ ها پخته شده و خورشت
جابيافند.
نكته : اگر مقداري از زعفران را روي زرده هاي تخم مرغ در حين پختن بگذاريم خورشت، زيباتر ديده خواهد شدو در ضمن بايد مراقب باشيم تا خورشت مقداري آب داشته باشد تا ته نگيرد.

به پختن و خوردنش مي ارزه
امتحان كنيد

 

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشینا بی ربطه ولی چرا من نمی تونم تاپیک بزنم
شماها این مشکل و ندارین...؟!
 

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهيه كله گنجشكي يا قلقلي غذاي محلي

طرز تهيه كله گنجشكي يا قلقلي غذاي محلي



مواد لازم
گوشت چرخ‌كرده - 400 گرم
پیاز رنده شده كوچك - یك عدد
سیب‌زمینی نگینی خرد شده - 150 گرم
ماكارونی فرمی یا كشیده در صورت تمایل - چند عدد
رب گوجه‌فرنگی - یك قاشق غذاخوری
پیاز داغ - یك قاشق سوپخوری
آب - دو لیوان
زردچوبه، نمك و فلفل - به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را با پیاز و نمك مخلوط كرده (می‌توانید كمی
جعفری یا گشنیز خردشده هم به این مواد اضافه كنید) سپس از آن گلوله‌هایی
به اندازه كله گنجشك درست كنید. (می‌توان این گلوله‌ها را در آرد غلطاند.)
در ظرفی پیاز داغ، رب، زردچوبه و نمك را مخلوط كرده حدود دو لیوان آب
بریزید و روی حرارت بگذارید. كله‌گنجشكی‌ها را همراه با سیب‌زمینی به آب
در حال جوش اضافه كنید. در این مرحله و درصورت تمایل می‌توانید ماكارونی
را نیز به آن بیفزائید. در ظرف را گذاشته و تا زمانی كه میزان آب حدود یك
لیوان شود صبر كنید. غذای شما آماده است.
 

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرگسي

نرگسي

مواد لازم :
1- اسفناج : یک دسته
2- پیاز : یک عدد درشت
3- تخم مرغ : دو عدد

طرز تهیه :
اسفناج را خوب شسته در آب میریزیم و به مدت نیم ساعت روی شعله میگذاریم تا بپزد، بعد پیاز را سرخ میکنیم و اسفناج پخته شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب اسفناج ها له شود ، سپس تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کرده و هم میزنیم . نرگسی شما آماده است.
 

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز


دستور تهیه پیتزا ماکارونی


مواد لازم:
ماکارونی صدفی=500 گرم
پیاز=3 عدد بزرگ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم
پنیر کرافت قوطی=1 عدد
خامه=1 پاکت(100 گرم)
پنیر موزاریلا رنده شده=1 لیوان
فلفل دلمه سبز=2 عدد
زیتون خرد شده=به مقدار لازم
کنسرو قارچ خرد شده=به مقدار لازم
سیر=1 حبه
مرغ=2 عدد ران+1 عدد سینه
طرز تهیه:
1. ابتدا ماکارونی را طبق دستور روی پاکت آن درست کرده و آبکش کنید.
2. یک عدد از پیازها را خلال کرده همراه سیر خرد شده در روغن تفت دهید و کمی ادویه به آن اضافه کنید.سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید.
3. کمی روغن در ماهیتابه ریخته،یک عدد پیاز باقی مانده را در آن تفت داده،مرغ+ادویه را به آن اضافه کرده کمی آن را در روغن تفت دهید. سپس یک لیوان آب را به آن اضافه کرده بگذارید به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد. سپس کنار گذاشته تا کمی خنک شود. مرغ ها را از استخوان جدا کرده و خرد کنید.
4. شیر+خامه را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید.
5. در ظرف مخصوص فر،ماکارونی+مرغ خرد شده+سس خامه را با هم مخلوط کنید.
6. روی مواد را پنیر موزاریلا رنده شده بریزید.
7. روی پنیر را پیاز خلال شده ریز+زیتون خرد شده+قارچ خرد شده بریزید.
8. ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا روی آن طلایی رنگ شود.
 

سپیـده

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط گشنه پلو با خورشت دل ضعفه بلدم !!!!!..........:redface:

وای که اگه یه روز مامانم نباشه ..........:w19::w19:
 
آخرین ویرایش:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز


دستور تهیه پیتزا ماکارونی


مواد لازم:
ماکارونی صدفی=500 گرم
پیاز=3 عدد بزرگ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم
پنیر کرافت قوطی=1 عدد
خامه=1 پاکت(100 گرم)
پنیر موزاریلا رنده شده=1 لیوان
فلفل دلمه سبز=2 عدد
زیتون خرد شده=به مقدار لازم
کنسرو قارچ خرد شده=به مقدار لازم
سیر=1 حبه
مرغ=2 عدد ران+1 عدد سینه
طرز تهیه:
1. ابتدا ماکارونی را طبق دستور روی پاکت آن درست کرده و آبکش کنید.
2. یک عدد از پیازها را خلال کرده همراه سیر خرد شده در روغن تفت دهید و کمی ادویه به آن اضافه کنید.سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید.
3. کمی روغن در ماهیتابه ریخته،یک عدد پیاز باقی مانده را در آن تفت داده،مرغ+ادویه را به آن اضافه کرده کمی آن را در روغن تفت دهید. سپس یک لیوان آب را به آن اضافه کرده بگذارید به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد. سپس کنار گذاشته تا کمی خنک شود. مرغ ها را از استخوان جدا کرده و خرد کنید.
4. شیر+خامه را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید.
5. در ظرف مخصوص فر،ماکارونی+مرغ خرد شده+سس خامه را با هم مخلوط کنید.
6. روی مواد را پنیر موزاریلا رنده شده بریزید.
7. روی پنیر را پیاز خلال شده ریز+زیتون خرد شده+قارچ خرد شده بریزید.
8. ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا روی آن طلایی رنگ شود.
چه خانوم هنرمندی :w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:
 

golrokh

اخراجی موقت
مواد لازم :
1- اسفناج : یک دسته
2- پیاز : یک عدد درشت
3- تخم مرغ : دو عدد

طرز تهیه :
اسفناج را خوب شسته در آب میریزیم و به مدت نیم ساعت روی شعله میگذاریم تا بپزد، بعد پیاز را سرخ میکنیم و اسفناج پخته شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب اسفناج ها له شود ، سپس تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کرده و هم میزنیم . نرگسی شما آماده است.

شیرینم واسه همه چی ممنونم خانوم گل!!!;):gol::gol:
 

golrokh

اخراجی موقت
دستور تهیه پیتزا ماکارونی


مواد لازم:
ماکارونی صدفی=500 گرم
پیاز=3 عدد بزرگ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم
پنیر کرافت قوطی=1 عدد
خامه=1 پاکت(100 گرم)
پنیر موزاریلا رنده شده=1 لیوان
فلفل دلمه سبز=2 عدد
زیتون خرد شده=به مقدار لازم
کنسرو قارچ خرد شده=به مقدار لازم
سیر=1 حبه
مرغ=2 عدد ران+1 عدد سینه
طرز تهیه:
1. ابتدا ماکارونی را طبق دستور روی پاکت آن درست کرده و آبکش کنید.
2. یک عدد از پیازها را خلال کرده همراه سیر خرد شده در روغن تفت دهید و کمی ادویه به آن اضافه کنید.سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید.
3. کمی روغن در ماهیتابه ریخته،یک عدد پیاز باقی مانده را در آن تفت داده،مرغ+ادویه را به آن اضافه کرده کمی آن را در روغن تفت دهید. سپس یک لیوان آب را به آن اضافه کرده بگذارید به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد. سپس کنار گذاشته تا کمی خنک شود. مرغ ها را از استخوان جدا کرده و خرد کنید.
4. شیر+خامه را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید.
5. در ظرف مخصوص فر،ماکارونی+مرغ خرد شده+سس خامه را با هم مخلوط کنید.
6. روی مواد را پنیر موزاریلا رنده شده بریزید.
7. روی پنیر را پیاز خلال شده ریز+زیتون خرد شده+قارچ خرد شده بریزید.
8. ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا روی آن طلایی رنگ شود.[/QUOTE]

ورودتونو خوش امد میگممم گلم!!!!:redface:
مرسی عزیزدلم خوشحالم کردی عزیزم!
دسته گلت درد نکنه!:gol::gol::gol:
 

engineer saba

عضو جدید
کاربر ممتاز
حلوای عربی

حلوای عربی

سلاااااااام
دستور پخت حلوای عربی رو قبلا اینجا گذاشته بودم تو این لینک:
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=192432&page=16

ولی عکسشو نذاشته بودم.....اما الان پختم و اینم عکسش
در ضمن میتونید روش رو با پودر نارگیل تزئین کنید..:smile::gol:





 

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااام
دستور پخت حلوای عربی رو قبلا اینجا گذاشته بودم تو این لینک:
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=192432&page=16

ولی عکسشو نذاشته بودم.....اما الان پختم و اینم عکسش
در ضمن میتونید روش رو با پودر نارگیل تزئین کنید..:smile::gol:







اونجا که با قاشق گرفتین داغ بوده یا نه

آخرش وقتی سرد میشه همینجوری شله یا سفت میشه؟
 
بالا