خواهش میکنم آجی حونم......قلبونت آجی جون... مرسی از دعوتت...

خواهش میکنم آجی حونم......قلبونت آجی جون... مرسی از دعوتت...
موافقم.........برای کار جای جالبیه.......![]()
برای کار خیلی عالیه
همشون باحالن.........اگه به من بود هر روز میرفتم تو یکیشون زندگی میکردم.........
تخته سنگه ک خیلی باحالهههههههه.......خعلی دوسش دارم.......واقعا جالب و طبیعی بودن مخصوصا تخته سنگ
همش برا خودت........فقط بین خودت و پروشا جون تقسیمش کن......من همشونو میخوام![]()
منم ک همینو گفتم......همش ماله تو![]()
اینو دوس دارم
![]()
خواهش میکنم............ممنون ک اومدیدممنونم دوست خوبم خیلی خونه های زیبایی بودن اولی رو تو فیلم ارباب حلقه ها دیده بودم خونه سم دوست فرودو این شکلی بود
![]()
همش برا خودت.......فقط باید با پروشا و پری یه جوری کنار بیای دیگه......من همرو میخام
حالا باید چکا کنم:|
موافقم.........به خاطر همین تصمیم گرفتم تو هر کدومش یه هفته بمونم........اگه میخوای بیا با هم بریم......این جالبه![]()
اینم انگارسرت داره گیج میره![]()
اینم امروزی تره جالب وزیبا![]()
عزیزم همشون فوق العاده زیبا بودن آدم میمونه کدومشو انتخاب کنه
شماره ی 22 عالیه!!!!!!!!![]()
این دوتا هم برای شما باشه.......فقط باید بگم من ی هفته قراره تو همشون باشم.........نگی نگفتا![]()
![]()
من این دوتاروانتخاب کردم حالاخودتون میدونین یکیشونوبم بدین
خیلی باحاله....من برای کار اینجا رو انتخاب کردم.......![]()
این رو به افتاب میچرخه . هر طبقش جدا میچرخه . عالیه
اینم حرفیست.......برو پاریس بهت میگم چیو دوست داری . این ک سهله
این دوتا هم برای شما باشه.......فقط باید بگم من ی هفته قراره تو همشون باشم.........نگی نگفتا
ممنون ک اومدی دوست گلم.......
خیلی باحاله....من برای کار اینجا رو انتخاب کردم.......واقعا جدا میچرخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ک اومدی گلم.......
اینم حرفیست.......
خواهش میشود.......نایرک باریک![]()
اینم برای شما عسیسم........
خدای مننننننننننن..........واقعا میچرخه اینو تو عکس هم میتونی ببینی ک هر طبقش چرخیده
تو نت کامل راجع بهش توضیح داده . ساختمان به عبارتی برج معروفیه اسمشو یادم نیست بگم کارتو راحت کنم
خواهش میکنم.......کارتون عالی بود.زییبابود![]()
خواهش میکنم دوست گلم........ممنون ک اومدیهمشون زیبان ممنون
یه همچین مقایسه ایو تا حالا ندیده بودم
این ساختمونا به لحاظ نوع و سبک و کاربری و ...... اینقدر با هم متفاوتن که ادم هیچ نظری نمیتونه بده
مقایسه اینا با هم مثل مقایسه یه تعداد چیز نا هم گون و غیر هم سنخه
مثل اینه که من بگم شما از بین هندونه و سیرابی و اچار فرانسه و هواپیمای اف 16 و توالت فرنگی و شکلات کاکاویی کدومو بیشتر میپسندی؟
نه خداوکیلی کدومو بیشتر میپسندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بوگو دیگهخیلی باحالهههههههههههه
من قرتر شده به مدت یک هفته در دونه به دونه شون مستقر بشم.........نه خداوکیلی کدومو بیشتر میپسندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بوگو دیگه
یه همچین مقایسه ایو تا حالا ندیده بودم
این ساختمونا به لحاظ نوع و سبک و کاربری و ...... اینقدر با هم متفاوتن که ادم هیچ نظری نمیتونه بده
مقایسه اینا با هم مثل مقایسه یه تعداد چیز نا هم گون و غیر هم سنخه
مثل اینه که من بگم شما از بین هندونه و سیرابی و اچار فرانسه و هواپیمای اف 16 و توالت فرنگی و شکلات کاکاویی کدومو بیشتر میپسندی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
لباسی برای ساختمان بیخانمان ها! +عکس | تالار عکس | 1 | |
![]() |
رابطه ماهی و ساختمان | تالار عکس | 1 | |
D | نقاشی های زیبا بر پیکر ساختمان های شهر تهران | تالار عکس | 2 | |
![]() |
ساختمان کوره ای در لندن | تالار عکس | 1 | |
![]() |
ساختمان ارواح در فرانسه | تالار عکس | 14 |