شیر و خورشید یک چیز دیگه است.
زیبایی،شکوه، غرور و وقتی هم کنارش سرود ای ایران بزنن که دیگه عطر وطن همه جارو پر میکنه.
اما پرچم فعلی با این سرود سر زد از افق مهر خاوران پیامت ای امام !!! خواب و خمیازه رو به چشمات میاره.
واقعا طراح پرچم و سراینده سرود ملی پس از انقلاب با خودشون چی فکر کردن؟
دوستانی که پرچم الانی رو حاصل شور اضافی و جو زدگی می دونند و به آن انتقاد دارند ک خوب این انتقاد حق شماست ولی هر انقلابی خواستگاه و نتایج و خواسته های خودش رو داره ، و قطعا با به وقوع پیوستن آن خیلی چیز ها تغییر می کنه حتی خیلی از فرهنگ ها و جنابShopenhaver مقایسه حمله مغول با انقلاب ایران ، این شائبه رو برای آدم ایجاد می کنه که گویی مطالعه تاریخی ندارید خدای ناکرده!!!! مقایسه حمله مغول با انقلاب ایران!!!!!!!!!!!!!! حمله .... انقلاب مردمی!!!!!!!
این خواست خود مردم بوده ،
گرچه موضوع کل تاپیک چیزی جز برانگیختن احساسات رو در پی نخواهد داشت ، لکن خود من نمادی که به خدا نزدیک تر باشه رو بیشتر می پسندم چون زمانی که مردم دیگر جاهای جهان در غار همدیگه رو می خوردند ایرانیان خدای یکتا رو می پرستیدند، گرچه مسلمان نبودند و دینی به نام اسلام نیامده بود!
من شماره 3 را انتخاب میکردم چون یادآور دوران شکوه مندی ایران
افسوس که از اون ایران فقط خاکسترش برای ما بجا مونده
دوستانی که پرچم الانی رو حاصل شور اضافی و جو زدگی می دونند و به آن انتقاد دارند ک خوب این انتقاد حق شماست ولی هر انقلابی خواستگاه و نتایج و خواسته های خودش رو داره ، و قطعا با به وقوع پیوستن آن خیلی چیز ها تغییر می کنه حتی خیلی از فرهنگ ها و جنابShopenhaver مقایسه حمله مغول با انقلاب ایران ، این شائبه رو برای آدم ایجاد می کنه که گویی مطالعه تاریخی ندارید خدای ناکرده!!!! مقایسه حمله مغول با انقلاب ایران!!!!!!!!!!!!!! حمله .... انقلاب مردمی!!!!!!!
این خواست خود مردم بوده ،
گرچه موضوع کل تاپیک چیزی جز برانگیختن احساسات رو در پی نخواهد داشت ، لکن خود من نمادی که به خدا نزدیک تر باشه رو بیشتر می پسندم چون زمانی که مردم دیگر جاهای جهان در غار همدیگه رو می خوردند ایرانیان خدای یکتا رو می پرستیدند، گرچه مسلمان نبودند و دینی به نام اسلام نیامده بود!
شماره 2 ................
بدون توضیح................
نظرمن گزینه دومیه ب نظرم وقتی ادم ب ی چیزی ایمان داره همه چیز دیگه غیر اون براش بی ارزشه تاریخ کشورم مهمه...ولی اون چیزی ک باورش دارم ک بوده هست و خواهد بود برام مهمتره و تاریخش از هزارتای کشورم تاریخی تره.
حالا اگه شما فک میکنید قدمت کشورتون مهمتر از افرینندشه بحثش جداس.
استارتر عزیز شما خواسته یا ناخواسته در تاپیک خودتان با حاشیه رفته اید ، علت انتخاب را خواستید نه علت عدم انتخاب !!!!با توجه به شناخت و اگاهی خودتون از تاریخ ایران،
به عنوان یک ایرانی با هر قومیت و نژاد کدام نشان را، برای پرچم ایران مناسب تر میدانید؟
علت انتخابتون رو هم توضیح بدین.
جناب بادی گراد، مردم در چه زمانی رای به تعویض پرچم دادند؟
آقای خمینی و فدائیان ایشان چنین تصمیمی گرفتند و اونزمان هم قوای مسلح دست اونها بود.
هرکاری هم دوست داشتند میکردند، پرچم یک کشور اگر بنا باشه عوض بشه، باید یک رفراندوم عمومی برگزار بشه چون متعلق به تک تک مردمه.
نه یک رهبر دینی که سوار بر موج احساسات دینی یک ملت، تمامی اندیشه های خودش رو بر تاریخ تحمیل کند.
هر نمادی هم جایی دارد، اینجوری نام همه مسلمانان باید عبدالله باشد و در همه پرچم ها الله !!!
که البته وقتی ملیت ها فراموش میشن، ایران تنها کشوری خواهد شد که زبان پرچمش زبان مردمش نیست.
و اتفاقا این نماد هم کاملا در جای خود قرار دارد ،هر نمادی هم جایی دارد، اینجوری نام همه مسلمانان باید عبدالله باشد و در همه پرچم ها الله !!!
که البته وقتی ملیت ها فراموش میشن، ایران تنها کشوری خواهد شد که زبان پرچمش زبان مردمش نیست.
خانم صحرا،شما اسمتون فروزان هست، اعراب حمله کنند و اسمت رو بذارند سکینه و بگن الله از این اسم بیشتر خوشش میاد، هم عربیه و هم معنی بهتری میده.
حالا اگه اسم غیر دینی رو به اسم دینی ترجیح میدین بحثش جداست.
چه عکس العملی نشون میدین؟
هرچیزی جای خودش خوبه، اینکه بگیم خدا آفریننده هست و باید همه جا بر چیزهای دیگر برتری یابد، که دیگه چیزی نمیمونه.
متاسفانه اکثرمون با خلط مبحث، کاری میکنیم که هیچ چیزی سر جای خودش نیست.
جناب نیچه ، مذاهب می آیند و اما نمی روند بلکه باقی می ماندد و جزئی از تاریخ هر کشور می شوند. بر خلاف گفته شما!مذاهب میان و میرن، چیزی که پایدار میمونه تاریخ یک کشور هست.
واژه الله رو هم فرض کنیم از نظر مسلمانان مقدس، چه دخلی به پرچم ایران داره؟
الان بریم توی تخت جمشید و بالای هر کتیبه یک سوره قرآن حکاکی کنیم که نام الله همیشه برتر باشه کار خوبیه؟
تاریخ بحثش جداست، دین هم بحثش جدا.
اتفاقا من هم مثل shopenhaver عزیز فکر میکنم.
کشیدن پرچم یک کشور به پایین و بالا کشیدن پرچمی دیگر، جز اشغال اون سرزمین معنی دیگری در تاریخ نداشته.
حالا از نظر شما این اشغال امری مقدس هست، نظر شماست.
مذاهب میان و میرن؟مذاهب میان و میرن، چیزی که پایدار میمونه تاریخ یک کشور هست.
الله به فارسی میشه خدا ، پروردگارواژه الله رو هم فرض کنیم از نظر مسلمانان مقدس، چه دخلی به پرچم ایران داره؟
الان بریم توی تخت جمشید و بالای هر کتیبه یک سوره قرآن حکاکی کنیم که نام الله همیشه برتر باشه کار خوبیه؟
تاریخ بحثش جداست، دین هم بحثش جدا.
اتفاقا من هم مثل shopenhaver عزیز فکر میکنم.
کشیدن پرچم یک کشور به پایین و بالا کشیدن پرچمی دیگر، جز اشغال اون سرزمین معنی دیگری در تاریخ نداشته.
حالا از نظر شما این اشغال امری مقدس هست، نظر شماست.
چرا بدون توضیح؟؟!!!
به نظر من هرکسی هر نظری داره، باید با اقتدار ازش دفاع کنه، خوب شما هم اگر معتقدین تاریخ ارزشی نداره و باید نشان های تاریخی ساقط و الله جای اونهارو بگیره، ایرادی نداره دلیلتون رو بگین.
میخوای بگی اینا دستای پست پرده ست؟قطعا پرچم کشور عزیزم ..........جمهوری اسلامی ایران .............نیاز به توضیح نداره
یقینا بر نام الله بوسه زدن به مراتب جاودانه تر است تا بوسه بر شیر و خورشید و امثالهم !
![]()
در ضمن ماشاالله چقدرررررررررر کاربر تازه وارد !
یکی از کاربرای تازه وارد مثلی که اخراج شده : دی ....میخوای بگی اینا دستای پست پرده ست؟
خانم صحرا،
حمله اعراب؟؟ انقلاب ایران؟؟؟ تغیر نام فروزان به سکینه؟؟؟ الله؟؟؟؟ خوشآیند الله؟؟!!!!!
اگر خدا آفریننده است که هست پس بر هر چیزی برتری دارد
خلط مبحث را هم در گفته های خود بجویید!!!!
من کاری با اینکه خدا آفریننده جهان هست یا نه ندارم.
الله چه ارتباطی با خدا داره؟
الله برداشت مسلمان ها از خداست، اینکه شما باور داری الله همون کسی هست که جهان رو خلق کرده و اینها مخلوقش هستند فقط نظر شما و بقیه مسلمان هاست.
یک کوچولو تاریخ مطالعه کرده باشین، میبنین هر کدوم از این خدایان اسم های مختلفی دارند و ویژگی های مختلف.
برای فرار از این موضوع هم هرکس میگه دین ما درسته و بقیه تحریف شدن !!!
الله فقط و فقط یک برداشت از خداست، همین.
پس برداشتتون رو به عنوان حق مطلق به همه دیکته نکنید.
شما دغدغه نام عربی رو دارین یا ذات خدا؟
وقتی خدای شما برای مسلمان ها میگه اسم من الله هست، معلوم نیست روی چه حسابی برای یهود و مسیحیت خودش رو الله معرفی نکرده !!!!
در حالیکه اسم خاص در هر زبانی خاص هست، فاطمه رو در هر زبان ها میگن فاطمه، اما الله شما !!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تاریخ به روایت شاهنامه | تاریخ ایران | 0 | |
![]() |
تاریخ قاجار | تاریخ ایران | 0 | |
![]() |
نسبت تاریخ و حماسه در حماسة ملی ایران | تاریخ ایران | 1 | |
![]() |
فیثاغورث در پناه داریوش بزرگ ماندگار تاریخ شد… | تاریخ ایران | 0 | |
![]() |
نخستین شهردارهای تاریخ ایران چه کسانی بودند؟ | تاریخ ایران | 0 |