hamidsafa
اخراجی موقت
نه بابا
قدیم می گفتن ایران یعنی تهران ، اخیرا عوض شده دیگه ، ایران یعنی خوزستان![]()
اگه فکر میکنید من یه آدم ناسیونالیستم باید بگم شاید درست فکر کنین.چون ایران خیلی به خوزستان مدیونه.اینو همه میدونن
نه بابا
قدیم می گفتن ایران یعنی تهران ، اخیرا عوض شده دیگه ، ایران یعنی خوزستان![]()
به تَیبیزم مدیونه ها!!!اگه فکر میکنید من یه آدم ناسیونالیستم باید بگم شاید درست فکر کنین.چون ایران خیلی به خوزستان مدیونه.اینو همه میدونن
به تَیبیزم مدیونه ها!!!![]()
میفهمم چی می گی.قبول دارم که به خوزستان نرسیدن.اما شهر شما تو جنگ بوده.با خاک یکسان شده و حالا دوباره درست شده.چاکرتو هستم.اوم که آره.اما وضع شما الان خوبه.وقتی لوله رو باز کردی به جای آب آهک و گل و نمک اومد بیرون بهم حق میدی
eshagh_khببخشید , خ ؟
میفهمم چی می گی.قبول دارم که به خوزستان نرسیدن.اما شهر شما تو جنگ بوده.با خاک یکسان شده و حالا دوباره درست شده.
ما چی؟
ماییکه یه زمان پایتخت بودیم،بیا ببین الان چی شدیم!هم فرهنگمون و هم ثروتمونو به تاراج بردن!![]()
میدونم حاجی.حرف من اینه که اینا از اون چیزایی که باقی مونده هم نمی تونن مراقبت کنن.داداش من مگه نمیگی تو جنگ بوده؟خو باید بیشتر بهش برسن که.آلمان تو جنگ جهانی نابود شد الان بزرگترین اقتصاد دنیا نیست؟
بعدم اگه شما دیروز پریروز پایتخت بودین شهر ما زمان ساسانیان یکی از چهار شهر مهم ایران بوده.http://fa.wikipedia.org/wiki/بهبهان
برو اینو بخون تا بفهمی اسکندر مقدونی کجا شکست خورد.تا حالا اسم آریو برزن رو شنیدی؟کسی که اسکندر رو شکست داد؟
تغییر موقعیت دادی؟چرا من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا گزینه خارج از ایران رو ندارین؟؟؟؟