کتاب های خوبی که تا به حال خوانده اید

aminvo

عضو جدید
سلام دوستان
این روزها توی بعضی از شهر های کشور نمایشگاه کتاب برگزار شده که انتخاب یک کتاب خوب می تونه خیلی مهم باشه. دوستان که کتابی را مفید ارزیابی کردند اگه لطف کنند اسمش، نویسندش و مترجمش را بگن که بقیه هم استفاده کنن.;)
امید وارم که بتونیم لیست خوبی از کتاب های مفید را اینجا داشته باشیم. دقت کنید که منظور کتاب درسی نیست. کتاب ها ی داستان، تاریخی، علمی و .... :)

من برای شروع کتاب جهان در پوست گردو، نوشته استفان هاوکینگ را معرفی می کنم که واقعا کتاب زیبایی هست. این کتاب علمی هست و هر خواننده ای می تونه بخونه.

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب خوب زیاد خوندم
اول از همه شازده کوچوله سنت اگزوپری
روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور
ناطوردشت دی جی سلینجر
کتابای عرفان نظرآهاری
علی حقیقتی بر گونه اساطیر شریعتی
عادت میکنیم زویا پیرزاد
شیطان و دوشیزه پریم کوئیلو
فعلا همینا یادمه:)

gagas

عضو جدید
منم کتابای زیرو پیشنهاد میکنم:
کوری ژوزه ساراماگو
اگر فردا بیایید سیدنی شلدون
عروس فرانسوی
زائر کوم پوستل کوئلو
دارالمجانین

کتاب کوری در مورد یه نوع کوریه که تو جامعه رواج پیدا میکنه و نوع انتقالشم مسریه و از طریق نگاه کردن منتقل میشه، و یه دکتر چشم پزشک به همه بیماراش منتقل میکنه، به طوری که کل جامعه کور میشن به جز زن دکتر! ویژگی جالب این کتاب اینه که شخصیت هاش اسم ندارن! مثل زن دکتر و دکتر!

کتاب بعدی هم راجع به یه زنه دزده که رو دست همه دزدا بلند شده(اینو حتماً بخونید)

بقیه کتابا هم یه سبک نو داره که اگه بخونید خوشتون میاد;)

آخرین ویرایش:

هدیه.

مدیر تالار مهندسی شهرسازی
مدیر تالار
سلام دوستان
این روزها توی بعضی از شهر های کشور نمایشگاه کتاب برگزار شده که انتخاب یک کتاب خوب می تونه خیلی مهم باشه. دوستان که کتابی را مفید ارزیابی کردند اگه لطف کنند اسمش، نویسندش و مترجمش را بگن که بقیه هم استفاده کنن.;)
امید وارم که بتونیم لیست خوبی از کتاب های مفید را اینجا داشته باشیم. دقت کنید که منظور کتاب درسی نیست. کتاب ها ی داستان، تاریخی، علمی و .... :)

من برای شروع کتاب جهان در پوست گردو، نوشته استفان هاوکینگ را معرفی می کنم که واقعا کتاب زیبایی هست. این کتاب علمی هست و هر خواننده ای می تونه بخونه.
اگر این کتاب رو دوست داشتی پس کتاب جهان هولوگرافیک رو هم حتما بخون عالیه. نوشته مایکل دالبوت. ترجمه داریوش مهرجویی.

esmikhani.m

عضو جدید
دو قرن سکوت...که همه خوندن.
شغل جدید ابلیس...علی رضا دهرویه
موسیلینی..دنیس مک اسمیت..ترجمه محمود ریاضی
آرمان شهر کیان تاجبخش..
دفاع دکتر مصدق از نفت...حسن صدر
تاریخ ایران..پیر نیا
ایران از آغاز تا اسلام..گیرشمن...شفق
آریو برزن..2 جلد بود...ثریا رجب زاده...
فتنه ترکان خاتون...منوچهر مطیعی
آناکارنینا...توولوستوی
سینوهه.....میکا والتاری
ماری آن...دافنه دو موریه
یهودی سرگردان...اوپن سو ..عادل پور
سرخ و سیاه...استاندال
تاریخ ایران از اسلام تا قاجاریه...اقبال آشتیانی
تاریخ مفصل ایران...رازی/خزایل
تاریخ پهلوی....خزایل.................اینها مال انتشارات سمیر و دبیره کتابهای توپی داره
جنگهای صلیبی...تاریخ بلوک شرق...تفتیش عقاید...جنگ سرد...انقلاب روسیه...رنسانس.....محاکمات نورنبرگ....درسهای تاریخ...چرندیات پست مدرن....اینها ماله انتشارات ققنوس هستش یه دوره 200 جلدی هستش که من اینا رو میپسندم البته چرندیات پست مدرن ماله اون دوره نیستش جداست
و کتاب زندگینامه بازرگان از دکتر برزین
و در آخر تایو ت چینگ...یا همون کتاب راه جاودانگی که به همه پیشنهاد میکنم
البته خیلی کتابهای دیگه هست که یادم نمیاد....

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیفه این تاپیک خاک بخوره
دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد آنا گاوالدا
شاهدخت سرزمین ابدیت آرش حجازی(خودم عاشششقشم.البته انتشارات کاروان که درش تخته شد ولی تو نت اگه دیدید حتما بخونیدش)

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
و من هیچ شبی چنان بیدار نبوده ام و چنان هشیار به هیچ چی . زیر سقف آن آسمان و آن ابدیت ، هر چه شعر که از بر داشتم خواندم
ـ به زمزمه ای برای خویش ـ و هر چه دقیق تر که توانستم در خود نگریستم
تا سپیده دمید .
و دیدم که تنها « خسی » است و به « میقات » آمده است و نه « کسی »
وبه « میعاد » ی .
و دیدم که « وقت » ابدیت است ، یعنی اقیانوس زمان .
و « میقات » در هر لحظه ای . و هر جا . و تنها با خویش .
چرا که « میعاد » جای دیدار توست با دیگری . اما « میقات » زمان همان دیدار
است و تنها با « خویشتن » ..........
و دیدم که سفر ، وسیله دیگری است برای خود را شناختن .
این که « خود » را در آزمایشگاه اقلیم های مختلف به ابزار واقعه ها و برخورد ها
و آدمها سنجیدن و حدودش را به دست آوردن که چه تنگ است و چه حقیر
است و چه پوچ و هیچ .

برگرفته از کتاب « خسی در میقات »
نوشته « جلال آل احمد »

جستجوی آرزو

یک شبی که هر دو به آسمان بی ماه نگاه میکردند پسرک گفت: « قلب من می ترسد که سخت رنج ببرد »
کیمیاگر گفت : « به قلبت بگو که ترس از بین بردن رنج از خود رنج بردن سخت تر
است. و اینکه هیچ قلبی وقتی در جستجوی آرزوی خویش است رنج نخواهد برد
زیرا که هر لحظه آن جستجو آشنایی و نزدیکی به خداوند و ابدیت است.»
پسرک به قلب خود گفت: « هر لحظه جستجو نزدیکی به خداوند است.»

بر گرفته از کتاب کیمیاگر
نوشته پائولو کوئیلو

aminvo

عضو جدید
دو قرن سکوت دکتر زرین کوب
فاطمه فاطمه است دکتر شریعتی
محمد پیغمبری که از نو باید شناخت از گیورگیو
اینها بهترین بودند به نظرم

خیلی ممنون. از اتفاق چند روز پیش توی نمایشگاه کتاب اصفهان بود که دو قرن سکوت را می خواستم بخرم که متاسفانه دیدم خیلی تغییرات توی کتاب دادن و مقدمه از مطهری اولش اضافه شده و یکی از دوستام که این کتاب را خونده بود قبلا گفت بعضی از قسمت های کتاب هم سانسور شده.

منم کتابای زیرو پیشنهاد میکنم:
کوری ژوزه ساراماگو
اگر فردا بیایید سیدنی شلدون
عروس فرانسوی
زائر کوم پوستل کوئلو
دارالمجانین

کتاب کوری در مورد یه نوع کوریه که تو جامعه رواج پیدا میکنه و نوع انتقالشم مسریه و از طریق نگاه کردن منتقل میشه، و یه دکتر چشم پزشک به همه بیماراش منتقل میکنه، به طوری که کل جامعه کور میشن به جز زن دکتر! ویژگی جالب این کتاب اینه که شخصیت هاش اسم ندارن! مثل زن دکتر و دکتر!

کتاب بعدی هم راجع به یه زنه دزده که رو دست همه دزدا بلند شده(اینو حتماً بخونید)

بقیه کتابا هم یه سبک نو داره که اگه بخونید خوشتون میاد;)

من کوری را در حال خوندم هستم و باید افراق کنم که کتاب خیلی جالبی هست و جایزه نوبل 98 را هم برده دوستانی که به رمان علاقه دارند می تونه کتاب خیلی جالبی باشه.

دوستان عزیز با تشکر از همه که کتاب هایی را معرفی کردند باید خدمتتون عرض کنم که نام کتاب همیشه نمی تونه بیانگر موضوع کتاب باشه، اگه لطف کنید و کتاب هایی را که معرفی می کنید موضوع کتاب و یا مقداری از کتاب را بنویسید ممنون میشم.
به امید اینکه این تاپیک مرجع خوبی برای کسانی که اهل مطالعه باشند قرار گیرند.:gol:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امین جان من تاپک زیر رو خیلی وقت پیش زدم وبچه ها کتابای خوبی رو خواستن لینک های دانلود رایگانشون هم هست اگر مایل بودی مراجعه کن موفق باشی
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ت-دارید-تا-کتابشون-رو-براتون-بذارم.?highlight=

aminvo

عضو جدید
امین جان من تاپک زیر رو خیلی وقت پیش زدم وبچه ها کتابای خوبی رو خواستن لینک های دانلود رایگانشون هم هست اگر مایل بودی مراجعه کن موفق باشی
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ت-دارید-تا-کتابشون-رو-براتون-بذارم.?highlight=

خیلی ممنون دوست عزیز. تاپیک خوب شما را هم دیدم. به نظر من این دو تا تاپیک می تونه مکمل یک دیگر باشه. چون توی تاپیک شما دوستان کتابهایی را که دوست دارند مطالعه بکنند مطرح می کنند و شما محبت می کنی و پیدا و آپلود میکنی در حالی که توی این تاپیک دوستان کتاب هایی را که قبلا مطالعه کردند را مطرح و به طور خلاصه شرح می دهند و اگر کسی از موضوع کتاب خوشش بیاد یا کتاب را تهیه می کنه و یا توی تاپیک شما درخواست میده.
دوست عزیز نظرت چیه پست اولم را ویرایش کنم و اضافه کنم که اگر کتابی را پسندید به تاپیک شما مراجعه کنند و لینک تاپیک شما را قرار بدم؟؟؟
به هر حال امید وارم که با این کار بتونیم که کتاب های خوبی را که تا به حال خوندیم به اطلاع دیگران هم برسونیم.:gol:

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
كتاب خوب زياد خوندم...
1-هزار خورشيد تابان
2-بادبادك باز
نويسنده خالد حسيني....

جديدا كتابي كه خوندم..هزار خورشيد تابان نوشته خالد حسيني بود...كه درباره زنان و اجحافي كه به اونها شده بود در كشور افغانستان نوشته شده...به خانمها پيشنهاد ميكنم بخونن تا با مفهوم حق كشي بيشتر آشنا شوند .....
كتاب رماني است تاريخي و اجتماعي كه به خوبي نوشته شده نويسنده كتاب ديگري داره تحت عنوان بادبادك باز....هردو كتاب جزء بهترينها هستند و ترجمه خوبي هم دارند...وخواننده رو با تاريخ و سرگزشت كشور افغانستان آشنا مي كنند....افغانستاني كه ما بيشتر از فقر و بيچارگي و گرفتاري اش آگاهيم...با خواندن اين كتاب مي فهميم كه همه سرزمينهاتاريخي و ابهتي و روزگاري داشته اند...

esmikhani.m

عضو جدید
من 2 تا دیگه خوندم یکی امام جسین و ایران نویسنده اش کورت فیشلر .....ترجمه ذبیح ال.....منصوری
و یکی هم نجات اصفهان که اونم متاسفانه یادم نیست

و یه راهنمایی برای کسانی که دنبال کتابهای غیر قانونی و قدیمی هستند...خیابان انقلاب نبش کار گر شمالی یه بازارچه هست که ک درش از خیابون انقلاب و در دیگش از تو کارگر شمالیه وقتی وارد میشین یه عقب نشینی هست که یه کتاب فروشی بهم ریختست که هر کتابی که بخواید داره....
من کتاب های خاص رو ازون میگیرم....
درسته انقلاب ولی دیگه اکثرا دوستان سالی یه بار انقلاب میان بد نیست یه نگاه اونجا بندازن

آخرین ویرایش:

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راز داوينچي
قلعه حيوانات-جورج اورل
در خلوت خواب و بامداد خمار نوشته فتانه حاج سيد جوادي
بيگانه اي در دهكده-مارك آنتواين
سينوهه پزشك مخصوص فرعون
ورونيكا تصميم ميگيرد بميرد و كيمياگر-پائولو كوئيلو
پدر مادر ما متهميم-دكتر شريعتي
داستانهاي پيامبران
پيشگوييهاي حضرت علي عليه السلام
گفتار حكيمانه سليمان كه از كتب مسيحيت به شمار مياد
مشكلات جنسي جوانان
كسي پشت سرم آب نريخت-نيلوفر لاري
حكايت دولت و فرزانگي
نكته هاي كوچك زندگي
كشكول شيخ بهايي
صحيفه سجاديه امام سجاد عليه السلام
گندم- م مودب پور
فعلا همين ها يادم بود اگه يادم افتاد ميگم.

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه کتابا خوبن
ولی کتاب "خاکهای نرم کوشک" واقعا آدم از خوندنش حیرت زده میشه که این شهید عبدالحسین برونسی واقعا انسان بوده یا از اسمون اومده بوده

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا من کتابای طنزو دوست دارم یه چیزی تو مایه های جلال ال احمد
کسی سراغ داره بگه

aminvo

عضو جدید
راز داوينچي
قلعه حيوانات-جورج اورل
در خلوت خواب و بامداد خمار نوشته فتانه حاج سيد جوادي
بيگانه اي در دهكده-مارك آنتواين
سينوهه پزشك مخصوص فرعون
ورونيكا تصميم ميگيرد بميرد و كيمياگر-پائولو كوئيلو
پدر مادر ما متهميم-دكتر شريعتي
داستانهاي پيامبران
پيشگوييهاي حضرت علي عليه السلام
گفتار حكيمانه سليمان كه از كتب مسيحيت به شمار مياد
مشكلات جنسي جوانان
كسي پشت سرم آب نريخت-نيلوفر لاري
حكايت دولت و فرزانگي
نكته هاي كوچك زندگي
كشكول شيخ بهايي
صحيفه سجاديه امام سجاد عليه السلام
گندم- م مودب پور
فعلا همين ها يادم بود اگه يادم افتاد ميگم.

دوست عزیز خیلی ممنون بخاطر کتاب هایی که معرفی کردین ولی در صورت امکان در مورد هر کدوم توضیحی بدین که موضوعش چی هست و یا داستانش چه سبکی هست تا دوستان بتونن انتخاب راحت تری داشته باشن.

esmikhani.m

عضو جدید
اقا من کتابای طنزو دوست دارم یه چیزی تو مایه های جلال ال احمد
کسی سراغ داره بگه

من کتابهای جمالزاده رو بهت پیشنهاد میکنم....
یه نمونش رو هم حتما خوندی....
کباب غاز یا همون رساله از ماست که بر ماست...

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

سرود کریسمس;)
اخلاق
جنایت و مکافات (هنوز تموم نشده)!
نامه های عاشقانه ی یک پیامبر;)
خوبی خدا
کوری

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتابهای جمالزاده رو بهت پیشنهاد میکنم....
یه نمونش رو هم حتما خوندی....
کباب غاز یا همون رساله از ماست که بر ماست...
ایول عاشقشم خوب معرفی کن خووووو؟
لینک دانلودشم که بدی من میشم غلامت

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظام حقوق زن در اسلام، استاد شهید مرتضی مطهری، راجب تمامی مسائل مربوط به ازدواج، خواستگاری، ازدواج موقت، مهریه، و .... و تحلیل و مقایسه بین دیدگاه غرب و اسلام

خاطرات عزت شاهی، در مورد فردی با نام عزت شاهی از عناصر و اعضای سازمان مجاهیدن خلق که یکی از فعالین سیاسی قبل از پیروزی انقلاب بوده، سالها در ساواک بدترین شکنجه ها رو شده و بعد از انحراف مجاهدین خلق ازشون جدا شده و اسرار و برنامه هاشون رو افشا کرده...

پسران مریخی دختران ونوسی، کتاب معروفیه نویسندش جان گری در مورد اصول و نحوه ارتباط بین دختر و پسر

مطلع مهر، نوشته امیرحسین بانکی پور ، راجب تمامی مطالب مورد نیاز برای ازدواج، از قبیل نحوه انتخاب، نحوه خواستگاری، موضوعاتی که در تحقیقات ازدواج مهمه، راه نمایی هایی در مورد تعیین مهریه، چگونگی تحقیق پیش از خواستگاری و و و که این کتاب بسیار به من کمک کرد، در اانتخاب همسرم و میتونم بگم بی نظیره....

مجموعه کتاب های سیاسی شامل (جنگ روانی، نحوه تحلیل سیاسی، آمریکا شناسی، تئوری حکومت دینی، و ....)

esmikhani.m

عضو جدید
ایول عاشقشم خوب معرفی کن خووووو؟
لینک دانلودشم که بدی من میشم غلامت

دروغ چرا من چون زیاد اهل رمان نیستم دنبالش نمیرم ولی تو همون کتاب دبیرستان اسم کتابهاش رو گذاشته بود....
سرو ته یه کرباس...و.... باید صبر کنی یکی از دوستانم فقط تو کار رمان هست آمارش رو بگیرم بهت بدم....
برای لینک دانلود هم یه تاپیک هست http://www.www.www.iran-eng.ir/show...یسنده-رادوست-دارید-تا-کتابشون-رو-براتون-بذارم.

آخرین ویرایش:

esmikhani.m

عضو جدید
نظام حقوق زن در اسلام، استاد شهید مرتضی مطهری، راجب تمامی مسائل مربوط به ازدواج، خواستگاری، ازدواج موقت، مهریه، و .... و تحلیل و مقایسه بین دیدگاه غرب و اسلام

خاطرات عزت شاهی، در مورد فردی با نام عزت شاهی از عناصر و اعضای سازمان مجاهیدن خلق که یکی از فعالین سیاسی قبل از پیروزی انقلاب بوده، سالها در ساواک بدترین شکنجه ها رو شده و بعد از انحراف مجاهدین خلق ازشون جدا شده و اسرار و برنامه هاشون رو افشا کرده...

پسران مریخی دختران ونوسی، کتاب معروفیه نویسندش جان گری در مورد اصول و نحوه ارتباط بین دختر و پسر

مطلع مهر، نوشته امیرحسین بانکی پور ، راجب تمامی مطالب مورد نیاز برای ازدواج، از قبیل نحوه انتخاب، نحوه خواستگاری، موضوعاتی که در تحقیقات ازدواج مهمه، راه نمایی هایی در مورد تعیین مهریه، چگونگی تحقیق پیش از خواستگاری و و و که این کتاب بسیار به من کمک کرد، در اانتخاب همسرم و میتونم بگم بی نظیره....

مجموعه کتاب های سیاسی شامل (جنگ روانی، نحوه تحلیل سیاسی، آمریکا شناسی، تئوری حکومت دینی، و ....)

کلا به ارتباطات 2 جانبه زیاد اهمیت میدی....ایشا....که 2تاتون موفق باشید....

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین وسوسه های مسیح

البته هنوز تمومش نکردم ولی کتاب خوبیه مال نیکوس کازانتزاکیس
البته تو مغازه ها نیس باید از دستفروشا بخرید

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتابو چند سال پیش خوندم و اونموقع برام جالب بود الان رو دیگه نمیدونم
یه کتاب دو سه جلدی که داستان نیس و واقعیت داره نوشته جین ساسون

دختران شاهزاده خانم سلطانه
حلقه حمایت شاهزاده خانم سلطانه

به طور خلاصه
این کتاب به زوایای پنهان زندگی یک شاهزاده خانم عربستان سعودی در مورد عشق، ازدواج و روابط جنسی و ... می پردازد.

و به طور غیر خلاصه
کتاب ، داستان واقعیه زندگیه زنهای آل سعود که در عربستان سعودی زندگی می کنند ، بود...نویسنده ی این کتاب ، جین ساسون ، در سال ۱۹۸۳ با سلطانه آل سعود آشنا شده و شرح زندگینامه ی این شاهزاده خانم سعودی رو نوشته...احساس خشم و نفرتی که سلطانه از مردهای سعودی (منهای شوهرش) داشته...البته اسامی این کتاب به خاطر اینکه مشکلی برای این زن پیش نیاد تغییر یافته...این کتاب جلد دوم کتاب شاهزاده خانم هست...
سلطانه آل سعود مانند زنان دیگر سعودی از وقتی که به دنیا اومد و بزرگ شد با ظلمی که مردان خاندان سعودی به زنها می کردند ، آشنا شد...مردانی که خلقت زنان را فقط به خاطر سه چیز می دونستند : ۱) ارضای نیازهای ج.ن.س.ی مردان... ۲) خدمت کردن به مردان... ۳) آوردن فرزند برای مردان!!!
زنان خاندان آل سعود شاید اگر خیلی خوشبخت بودند می تونستند چند سالی تحصیل کنند!!...بعد از اون ، اونها رو وادار به ازدواج با مردانی می کردند که در بیشتر مواقع از پدرانشان هم مسن تر بودند...این زنان تا هنگام عروسی ، مردی را که قرار بود همسرشان شود را نمی دیدند و هیچ یک حق انتخاب همسر را نداشتند!!!
سلطانه در این میان دختری سرکش بود که به ظلمهایی که به زنان می شد ، اعتراض می کرد..اون برادری به اسم علی داشت که مانند پدرش مردی خود محور بود و زنان را فقط وسیله ای برای ارضای مردان می دانست...این مرد منفور هنگامی که از آمریکا به عربستان مراجعه میکرد برای تعطیلات ( خیر سرش تو آمریکا درس می خوند
) ، حتما یک زن می گرفت تا یک وقت در عربستان دچار کمبود نشود!!..سلطانه و علی همیشه با هم سر جنگ داشتند..سلطانه می جنگید تا بتواند حقوق پایمال شده خود و همجنسانش را از مردان سعودی بگیرد گرچه در بیشتر مواقع به خاطر قانون حاکم بر مملکت ناکام میماند...

موقعی که پدر سلطانه برای ازدواج با او مردی رو انتخاب کرد ، سلطانه تقاضایی کرد که موجب حیرت همگان شد...اون خواست که قبلاز ازدواج شوهرش رو ببینه و با اون حرف بزنه!!!!!!!!!!!!همسر اون جزو نادرترین مردهای سعودی بود که عاشق زنش شد و به اون احترام میگذاشت...
کتاب ، شرح کاملی از اعمال ناشایستی هست مردان سعودی در حق زنان و حتی بردگانشان انجام میدادن...مردان بی خردی که همسران متعدد و دخترانشان را از همه حق طبیعی آنها به عنوان یک انسان ، محروم می کردند...اونها حتی با عق.یم ساختن پسران کوچک ، از آنها خوا.جه هایی برای حرم.سراهای متعددشان می ساختند!!!...از هر ده یا بیست نفری که توسط آنها عق.یم می شدند شاید یک یا دو نفر زنده می ماند!!( این قسمتش واقعا کفم برید ظلم به زنا که عادی بود ولی این قسمتش جای تعجب داشت فراوان که همون یکی دو نفر چجوری زنده موندن با اون بلاها)
زنان سعودی هنگام خارج شدن از قصرهایشان باید از عبا و روبنده استفاده می کردند که حتی تا چشمهای آنها را می پوشاند...زنها اجازه ی تنهایی به خیابان رفتن و رانندگی در خیابان را نداشتند...
جایی از کتاب آمده که مردان سعودی تماس دستشان را (حتی به طور ناخواسته) با یک زن نامحرم گناهی نابخشودنی می دانستند که سزایش آتش جهنم بود...اگر دستشان به زنی برخورد می کرد سریع دست را با آب و در صورت نبودن آب با خاک تمیز میکردند تا نجاست زن!!!! برطرف شود...حتی مردی که در یک جنگ زخمی شده بود و داشت می مرد و توسط زنی ناشناس از مرگ نجات پیدا کرد ، هنگامی که حالش بهبود یافت به خاطر اینکه این زن به او دست زده بود ، حکم سنگسار اون زن رو داده بود و گفته بود که مردن بهتر از این ننگ است!!!
مردان پست و فرومایه این خاندان از فیلیپین و پاکستان و کشورهای فقیر ، زنان را به عنوان خدمتکار از خانواده هایشان می خریدند و آهنا را به قصرهایشان می آوردند و از آنها به عنوان برده های ج.ن.س.ی استفاده می کردند...زنان آنها هم حق هیچ اعتراضی نداشتند چون از نظر مردانشان اصلا آنها حق نداشتند!!!..
شب عروسیه اغلب شاهزاده خانمهای سعودی برابر با مرگ روح و احساسشان بود چون به قدری وحشیانه مورد تهاجم دامادان وحشی و بی رحم قرار می گرفتند که از زندگی سیر می شدند و اغلب آنها بعد از مدتی دچار بی تفاوتی می شدند و دیگر هیچ احساسی درشان وجود نداشت!!!
سلطانه با مشاهده تجا وز بی رحمانه ی دو خواهرزاده و یک برادرزاده اش به دخترک ۱۴ ساله ای به اسم وینا که از پاکستان به عنوان برده ی ج.ن.س.ی خریداری شده بود و نخستین تجربه ی ج.ن.س.ی اش ، تجربه ای وحشتناک و دردناک تجا وز سه مرد جوان خاندان سعودی بود ، تصمیم گرفتکه به طور جدی به مقابله با خشونت علیه زنها برخیزد و ۴ خواهر دیگرش نیز تصمیم به حمایت او گرفتند...

راستی فقط اون قرمزه رو من نوشتم اینا رو از یه جایی کپی نمودم

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین کتابی که خوندم......دا بود.....در مورد جنگ.......به نظرم خوب بود....متفاوت بود!

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتابو چند سال پیش خوندم و اونموقع برام جالب بود الان رو دیگه نمیدونم
یه کتاب دو سه جلدی که داستان نیس و واقعیت داره نوشته جین ساسون

دختران شاهزاده خانم سلطانه
حلقه حمایت شاهزاده خانم سلطانه

به طور خلاصه
این کتاب به زوایای پنهان زندگی یک شاهزاده خانم عربستان سعودی در مورد عشق، ازدواج و روابط جنسی و ... می پردازد.

و به طور غیر خلاصه
کتاب ، داستان واقعیه زندگیه زنهای آل سعود که در عربستان سعودی زندگی می کنند ، بود...نویسنده ی این کتاب ، جین ساسون ، در سال ۱۹۸۳ با سلطانه آل سعود آشنا شده و شرح زندگینامه ی این شاهزاده خانم سعودی رو نوشته...احساس خشم و نفرتی که سلطانه از مردهای سعودی (منهای شوهرش) داشته...البته اسامی این کتاب به خاطر اینکه مشکلی برای این زن پیش نیاد تغییر یافته...این کتاب جلد دوم کتاب شاهزاده خانم هست...
سلطانه آل سعود مانند زنان دیگر سعودی از وقتی که به دنیا اومد و بزرگ شد با ظلمی که مردان خاندان سعودی به زنها می کردند ، آشنا شد...مردانی که خلقت زنان را فقط به خاطر سه چیز می دونستند : ۱) ارضای نیازهای ج.ن.س.ی مردان... ۲) خدمت کردن به مردان... ۳) آوردن فرزند برای مردان!!!
زنان خاندان آل سعود شاید اگر خیلی خوشبخت بودند می تونستند چند سالی تحصیل کنند!!...بعد از اون ، اونها رو وادار به ازدواج با مردانی می کردند که در بیشتر مواقع از پدرانشان هم مسن تر بودند...این زنان تا هنگام عروسی ، مردی را که قرار بود همسرشان شود را نمی دیدند و هیچ یک حق انتخاب همسر را نداشتند!!!
سلطانه در این میان دختری سرکش بود که به ظلمهایی که به زنان می شد ، اعتراض می کرد..اون برادری به اسم علی داشت که مانند پدرش مردی خود محور بود و زنان را فقط وسیله ای برای ارضای مردان می دانست...این مرد منفور هنگامی که از آمریکا به عربستان مراجعه میکرد برای تعطیلات ( خیر سرش تو آمریکا درس می خوند
) ، حتما یک زن می گرفت تا یک وقت در عربستان دچار کمبود نشود!!..سلطانه و علی همیشه با هم سر جنگ داشتند..سلطانه می جنگید تا بتواند حقوق پایمال شده خود و همجنسانش را از مردان سعودی بگیرد گرچه در بیشتر مواقع به خاطر قانون حاکم بر مملکت ناکام میماند...

موقعی که پدر سلطانه برای ازدواج با او مردی رو انتخاب کرد ، سلطانه تقاضایی کرد که موجب حیرت همگان شد...اون خواست که قبلاز ازدواج شوهرش رو ببینه و با اون حرف بزنه!!!!!!!!!!!!همسر اون جزو نادرترین مردهای سعودی بود که عاشق زنش شد و به اون احترام میگذاشت...
کتاب ، شرح کاملی از اعمال ناشایستی هست مردان سعودی در حق زنان و حتی بردگانشان انجام میدادن...مردان بی خردی که همسران متعدد و دخترانشان را از همه حق طبیعی آنها به عنوان یک انسان ، محروم می کردند...اونها حتی با عق.یم ساختن پسران کوچک ، از آنها خوا.جه هایی برای حرم.سراهای متعددشان می ساختند!!!...از هر ده یا بیست نفری که توسط آنها عق.یم می شدند شاید یک یا دو نفر زنده می ماند!!( این قسمتش واقعا کفم برید ظلم به زنا که عادی بود ولی این قسمتش جای تعجب داشت فراوان که همون یکی دو نفر چجوری زنده موندن با اون بلاها)
زنان سعودی هنگام خارج شدن از قصرهایشان باید از عبا و روبنده استفاده می کردند که حتی تا چشمهای آنها را می پوشاند...زنها اجازه ی تنهایی به خیابان رفتن و رانندگی در خیابان را نداشتند...
جایی از کتاب آمده که مردان سعودی تماس دستشان را (حتی به طور ناخواسته) با یک زن نامحرم گناهی نابخشودنی می دانستند که سزایش آتش جهنم بود...اگر دستشان به زنی برخورد می کرد سریع دست را با آب و در صورت نبودن آب با خاک تمیز میکردند تا نجاست زن!!!! برطرف شود...حتی مردی که در یک جنگ زخمی شده بود و داشت می مرد و توسط زنی ناشناس از مرگ نجات پیدا کرد ، هنگامی که حالش بهبود یافت به خاطر اینکه این زن به او دست زده بود ، حکم سنگسار اون زن رو داده بود و گفته بود که مردن بهتر از این ننگ است!!!
مردان پست و فرومایه این خاندان از فیلیپین و پاکستان و کشورهای فقیر ، زنان را به عنوان خدمتکار از خانواده هایشان می خریدند و آهنا را به قصرهایشان می آوردند و از آنها به عنوان برده های ج.ن.س.ی استفاده می کردند...زنان آنها هم حق هیچ اعتراضی نداشتند چون از نظر مردانشان اصلا آنها حق نداشتند!!!..
شب عروسیه اغلب شاهزاده خانمهای سعودی برابر با مرگ روح و احساسشان بود چون به قدری وحشیانه مورد تهاجم دامادان وحشی و بی رحم قرار می گرفتند که از زندگی سیر می شدند و اغلب آنها بعد از مدتی دچار بی تفاوتی می شدند و دیگر هیچ احساسی درشان وجود نداشت!!!
سلطانه با مشاهده تجا وز بی رحمانه ی دو خواهرزاده و یک برادرزاده اش به دخترک ۱۴ ساله ای به اسم وینا که از پاکستان به عنوان برده ی ج.ن.س.ی خریداری شده بود و نخستین تجربه ی ج.ن.س.ی اش ، تجربه ای وحشتناک و دردناک تجا وز سه مرد جوان خاندان سعودی بود ، تصمیم گرفتکه به طور جدی به مقابله با خشونت علیه زنها برخیزد و ۴ خواهر دیگرش نیز تصمیم به حمایت او گرفتند...

راستی فقط اون قرمزه رو من نوشتم اینا رو از یه جایی کپی نمودم

چه قدر وحشتناک
واقعا ادم از زندگی سیر میشه.

حالا واقعا این بهترین کتابی بود که خوانده بودید؟

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه قدر وحشتناک
واقعا ادم از زندگی سیر میشه.

حالا واقعا این بهترین کتابی بود که خوانده بودید؟

خوده کتاب رو بخونید چی میگید
نه بهترین نبود تو اون سن برام کتاب جالبی بود چون اطلاعات واقعی داشت
نمیدونم اگه الان میخوندم هم همون نظر رو داشتم یا نه ولی به هر حال به خوندش می ارزه

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتاب خوب زیاد خوندم
فقط مشکل اینجاست که هر کدوم از اونها در همان سنی که میخوندمشون برام جالب بودند و شاید الان این طور نباشند!!!

کتابهای مارک تواین بخصوص شاهزاده و گدا خیلی قشنگن.میدونم داستانش تکراریه ولی خواندن کتابش یک لطف خاصی داره.
کتاب" سوخته" این کتاب شرح زندگانی عارفی بنام ایت الله انصاری همدانی است. عرفا زندگیهای خیلی خاص و جالبی دارند.اما اون نوع زندگی خیلی دور از دسترس ماها نیست.
کتاب رو که بخونید خودتون میفهمید که چه دید گاههای جالبی به زندگی دارند.
کتاب عطش هم که شرح حال اقای قاضی است همین طور است.
این کتاب درباره زندگی عارف کامل ایت الله سید علی قاضی است که خیلی ادم بزرگی بوده. ایشون شاگردانی مثل ایت الله بهجت و علامه طباطبایی رو تربیت کردند اما شاگردانشان معروفتر از خودشون هستند.این کتاب خیلی پرطرفداره و به چاپ شانزدهم رسیده.
http://www.shsh.ir/index.php?option...10-13-58&catid=5:1388-10-22-06-24-40&Itemid=9

بالا