حتما...من خودم هرکتابی پیدا کنم آپ میکنم..پس لطفا کتابایی بگین ک گیر بیاد یا اگه نه،لینک بدین
حتما...من خودم هرکتابی پیدا کنم آپ میکنم..پس لطفا کتابایی بگین ک گیر بیاد یا اگه نه،لینک بدین
مرسی...این کتاب رو من پیشنهاد میدم :
جهان هولوگرافیک (نظریه ای برای توضیح توانایی فراطبیعی ذهن و اسرار ناشناخته ی مغز و جسم)
کتاب operating system رو هم پیشنهاد میدم واسه تخصصی
پیشنهاد...؟حـــاضر!!
کتاب فوق العاده زیباییهب سوی کامیابی از آنتونی رابینز
(کتابیه برای بهتر شدن زندگی از هر لحاظ)
پ نه پ، تو پیشنهاد بده ما میخونیم، واست تعریف میکنیم خوب بود یا نهیه سوال: کتابی که پیشنهاد میدیم باید قبلش خونده باشیم یا نه؟
فرقی نداره....نخونده باشی که بهتره,واسه خودتم میشه یه تجربهیه سوال: کتابی که پیشنهاد میدیم باید قبلش خونده باشیم یا نه؟
پ نه پ، تو پیشنهاد بده ما میخونیم، واست تعریف میکنیم خوب بود یا نه
یعنی چی نخونده باش بهتره سوفی؟ من باید کتابی که خودم خوندم و لذت بردم یا چیزه جدیدی یاد گرفتم رو معرفی کنم، 1خط راجع بهش توضیح بدم، و اگر کسی خوشش اومد بخونه.فرقی نداره....نخونده باشی که بهتره,واسه خودتم میشه یه تجربه
من الان دارم بیگانه رو میخونمکتاب های البرکامو ...........
حالا جواب سوالم رو گرفتم....................فرقی نداره....نخونده باشی که بهتره,واسه خودتم میشه یه تجربه
خوب خیلی کتابا هست که ما نخوندیم اما تعریفشو شنیدیم قصد داریم بخونیم...میتونیم اینجا هم پیشنهاد بدیم که همه با هم بخونیم!یعنی چی نخونده باش بهتره سوفی؟ من باید کتابی که خودم خوندم و لذت بردم یا چیزه جدیدی یاد گرفتم رو معرفی کنم، 1خط راجع بهش توضیح بدم، و اگر کسی خوشش اومد بخونه.
یا علی!!! خفن موافقم!خب بچه ها...ممنون از استقبالتون
امیدوارم رفیق نیمه راه نباشید و تا آخرش بمونید
من این تاپیکو پارسال زدم چند ماهی هم فعالیت کردیم و خیلی خوب جواب داد...خیلی هم خوش گذشت
ولی متاسفانه خوردیم به امتحانا و بچه ها یکم شل شدند بعدشم من دیگه باشگاه نیومدم و...
ماجرا از این قراره که ما توی این تاپیک میخوایم دسته جمعی کتاب بخونیم
یعنی اینکه تو مرحله اول هرکسی میاد یه کتابی رو پیشنهاد میکنه
بعد با نظر سنجی از همه یکی از این کتابا انتخاب میشه و یکی دو هفته وقت میدیم که همگی اون کتابو بخونن و در نهایت میایم اینجا اون کتاب رو با هم نقد میکنیم و هرکسی برداشتشو از کتاب میگه
بچه ها باور کنید این کار عالیه!
یادمه پارسال اولین کتابی که خوندیم کتاب "مسخ" از کافکا بود
با این نوع کتاب خوندن واقعا دریچه های جدیدی از کتابا به روی شما باز میشه و از مطالعه لذت میبرید
حالا اگه همه موافقید شروع کنیم....
؟؟
محتواش چیه؟؟؟کتاب های البرکامو ...........
فرهنگی.... .اجتماعی........محتواش چیه؟؟؟
شبتون خوشبچه ها من فعلا دارم میرم...
همگی شب خوبی داشته باشید
پیشنهاد فراموش نشه...
تا چند روز دیگه شروع میکنیم
امیدوارم همراه باشد![]()
بچه ها من فعلا دارم میرم...
همگی شب خوبی داشته باشید
پیشنهاد فراموش نشه...
تا چند روز دیگه شروع میکنیم
امیدوارم همراه باشد![]()
نمردیمو شرارت توام دیدیماین رفت ..............
بیایین شلوغی کنیم تاپبک حذف بشه ....
فردا بیاد عصبانی بشه...........
بدجنساین رفت ..............
بیایین شلوغی کنیم تاپبک حذف بشه ....
فردا بیاد عصبانی بشه...........
خوش اومدی عزیزمنم هستم
پیشنهاد...؟![]()