کاریابی و بازار کار

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
برای کسی که حرفی برای گفتن داره همیشه کار هست

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر کاربلد باشید همه به شما نیاز دارن:)

فراموش نکنید:
برنامه ریزی،اجرا،بررسی،اقدام(pdca):D

askedeh

عضو جدید
سلام
میخواستم بدونم اگه یه نفر تویه یه شهرستان کوچیک هم مهندسی صنایع بخونه میتونه به کار تویه شهرهای بزرگ امیدوار باشه ..
چون خیلی ها میگن بررو تهران درسو که خوندی میری سریع کار پیدا میکنی .. ولی من دوس ندارم برم تهران

sharifi123

عضو جدید
نا امنی مهندسی صنایع

نا امنی مهندسی صنایع

فکر کنم این تاپیک اولش خوب شروع شد ولی بعدش خراب شد. من یکسال پیش مطلبی در این مورد تو وبلاگ نوشته بودم:
اینجا: http://sharifi123.blogfa.com/post-89.aspx
نا امنی مهندسی صنايع!

/* /*]]>*/ [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]ديروز با يکی از دوستان در مورد آينده شغلی صحبت می کرديم. دوستم اصرار داشت که مهم ترين، پردرآمدترين و بهترين بخش برای مهندسان صنايع، برنامه ريزی، کنترل و مديريت پروژه است. او اعتقاد داشت که در حال حاضر بخش عمده ای از آگهی های استخدام در جرايد، مربوط به استخدام کارشناس کنترل پروژه می باشد. من تا حدودی با او مخالفت کردم. [/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]به عقيده ی من تمام مباحث مديريت پروژه را می توان با چند دوره در عرض کم تر از 6 ما فرا گرفت. البته برای حرفه ای شدن به عمری نياز است اما چرا بايد در زمينه ای سرمايه گذاری کنيم که هر فردی صرف نظر از رشته اش بتواند با گذراندن چند دوره، در آن زمينه متخصص شود؟! در حال حاضر تعداد بسيار زيادی مهندس عمران و معماری، مکانيک و... با شرکت در دروه های برنامه ريزی، مديريت و کنترل پروژه در حد يک مهندس صنايع و شايد حتی بيش تر از او، با اين مفاهيم آشنا هستند. علاوه بر اين آن ها با اصول سازه، بتن و... هم که آشنا هستند. بنابراين در شرايط برابر، يک مهندس عمران که با مباحث مديريت پروژه آشناست، نسبت به يک مهندس صنايع در اولويت قرار دارد. به عنوان مثال آقای "نادر خرمی راد" يک مهندس عمران است که کاملاً با مديريت پروژه هم آشنا می باشند. فکر کنم ديدن پروفايل برنامه ريزی و کنترل پروژه نادر خرمی راد، کدهای لازم را به شما مهندسان صنايع بدهد که بازار کار کنترل پروژه، چندان بازار امن و مطمئنی نيست![/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]هرچند دوستی می گفت که تمام زمينه های کاری مهندسی صنايعشرايط اين چنينی دارند و هر فردی از هر رشته ای با گذراندن دوره های آموزش در زمينه های کيفيت، نگهداری و تعميرات، برنامه ريزی توليد، سيستم و... می تواند جای مهندسان صنايع را اشغال کند. به هر حال اين موضوع يکی از مهم ترين چالش های پيش رو مهندسان صنايع در آينده می باشد.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اما چالش مهم تر در اين زمينه پذيرش بی حدو حصر و بدون ضابطه ی دانشجو در رشته ی مهندسی صنايع در دانشگاه پيام نور است و در حال حاضر بيش از 100 هزار دانشجو رشته ی مهندسی صنايع در دانشگاه پيام نور مشغول تحصيلند که با ورود اين افراد در سال های آينده به بازار کار، فاجعه ی  بزرگی رخ خواهد داد و به عقيده ی من وضعيتی به مراتب بدتر از رشته ی مهندسی کشاورزی را در مهندسی صنايع شاهد خواهيم بود![/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]همان طور که در مطلب "مهندسی صنايع در اروپا" اشاره کردم، در قاره ی اروپا اصلاً رشته ای به نام مهندسی صنايع وجود ندارد! البته علی رضا می گفت که يکی از اساتيد برگشته از خارج(!) فرموده اند که در کشورهايی مانند آمريکا و کانادا هم که مهندسی صنايع دارند، اين رشته در حال نابودی و انحلال است و تا چند سال ديگر اصلاً اين رشته وجود خارجی نخواهد داشت![/FONT]

sharifi123

عضو جدید
متخصص شدن، تنها راحل موقیت در بازار کار مهندسی صنایع

متخصص شدن، تنها راحل موقیت در بازار کار مهندسی صنایع

به نظر من یگانه راه حل موفقیت در بازار کار مهندسی صنایع متخصص شدن است. من دوسال پیش مطلبی در این مورد تو وبلاگ نوشتم و هنوز هم پای حرفم هستم!
لینک مطلب: http://sharifi123.blogfa.com/post-10.aspx
خود مطلب:
در يک زمينه متخصص شويد!
می خواهم يک خورده شما را نصيحت کنم. اگر اين نصيحت گری من شما را به ياد معلم اول دبستانتان يا مادربزرگ پيرتان می اندازد، هيچ ربطی به من ندارد!! حرف اصلی اين است که محض رضای خدا برويد در يک رشته و زمينه خاص متخصص شويد!
همه ما اين جمله های تکراری را بارها شنده ايم که "مهندسی صنايع، اقيانوسی به عمق 1 سانتیمتر است!" يا "مهندسی صنايع، مهندسی سالاد است!" يا اين که "مهندسان صنايع از هر علمی 2 يا 3 واحد پاس می کنند!" خب! بعد از شنيدن اين جمله ها هيچ نتيجه ايی نمی گيريد؟! يعنی واقعاً هيچ نتيجه نگرفته ايد!؟ برای خودم و شما متاسفم!
نتيجه ايی که بايد از اين جملات بگيريد اين است که شما هرگز نخواهيد توانست در تمام آن اقيانوس علمی که در دانشگاه به شما می آموزند شنا کنيد! مطمئن باشيد هنوز نصف اقيانوس را طی نکرده از خستگی غرق می شويد! شما حتی اگر مغز انيشتن! صبر ايوب و حتی قدرت رضازاده را هم داشته باشيد، هرگز نخواهيد توانست در تمام زمينه ها متخصص باشيد.
امروزه علم و صنعت و در نتيجه بازار کار روز به روز پيچيده تر می شود و نتيجه اين پيچيدگی، احتياج به تخصصی شدن مهارت هاست. امروزه بالا ترين درآمدها و بيش ترين موفقيت های شغلی در اختيار ماهر ترين و متخصص ترين افراد است. ولی امان از دست اين مهندسان صنايع! چند وقت پيش يکی از دوستانم رزومه کاری يک مهندس صنايع را به من نشان داد و بد نيست اين جا ذکری از تخصص های آن مهندس گرامی بکنيم!:
1- آشنايی کامل با امور برنامه ريزی، کنترل و مديريت پروژه و نرم افزار های مربوطه!
2- متخصص در امور برنامه ريزی و سيستم های مديريت توليد و نرم افزارهای مربوطه!
3- مسلط به امور مديريت، تضمين و کنترل کيفيت (ISO EFQM TQM QFD و ...)
4- آشنايی کامل با برنامه ريزی نگهداری و تعميرات، TPM و نرم افزارهای مربوطه!
5- متخصص در امور تحليل و طراحی سيستم های اطلاعاتی ( MIS SCM CRM ERP و ...)
6- مسلط به برنامه ريزی موجودی و انبار و نرم افزار های مربوطه!
7- آشنايی کامل با توسعه منابع انسانی و اصول مديريت!
8- متخصص در امور حسابداری و نرم افزار های مربوطه!
9- مسلط به روش های نوين فروش و بازار يابی!
10- آشنايی کامل با طراحی، استقرار و طرح ريزی واحد های صنعتی
11- متخصص در امور زمانسجی، مطالعه روش، رسم OPC و FPC و...
12- تسلط به PHOTOSHOP! ، MEDIAPALAYER! ، SOLIDWORK! ، CATIA! ، NERO!! و متخصص در تمام نرم افزارهای موجود در مجموعه های ASSISTANT و KING!
13- آشنايی با نصب ويندوز و جمع آوری سيستم و خريد فروش موبايل، خودرو و گوسفند!
14- متخصص در ماشينکاری، جوشکاری در زير آب! طراحی قالب اکستروژن!
15- تسلط به کشيدن آب حوض!!
16- تسلط در امور زايمان و مامايی!!!
17- آشنايی کامل با نحوه خفه کردن پيرزن های تنها!!!
18- متخصص در امور سرقت بانک و پمپ بنزين!!!
و ...
البته اين آخری ها را خودم نوشتم و آن مهندس صنايع، اين موارد را جزء تخصص های خود ذکر نکرده بود! ولی اين مهندس و شايد بعضی از شما خواننده های اين وبلاگ، نه تنها علاقه داريد در موارد ذکر شده متخصص و مدعی باشيد، بلکه در ساير علوم غريبه! نيز دستی بر آتش داشته باشيد!
دوستان! مطمئن باشيد شما اگر حتی فقط و فقط در يکی از موارد بالا متخصص و ماهر و مسلط باشيد، موفقيتتان تضمين شده خواهد بود. اطمينان داشته باشيد که مطالعه تخصصی در يک زمينه، گذراندن دوره های آموزشی در آن تخصص ويژه و در نهايت تجارب کاری که در آن رشته کسب می کنيد، از شما يک مهندس صنايع متخصص خواهد ساخت و همه به شما به چشم يک فرد ماهر، زبده و حرفه ايی نگاه می کنند. هيچ کارفرمايی، به يک مهندس صنايع جامع الشرايط! و متخصص در همه زمينه ها اعتماد نمی کند. زت زياد!!

sharifi123

عضو جدید
چالشهای پیش روی مهندسان صنایع در بازار کار

چالشهای پیش روی مهندسان صنایع در بازار کار

و در پایان برای مفرح تر شدن این تاپیک و روحیه دادن به مهندسان صنایع عزیز بازهم پست دیگری از وبلاگ را که دوسال پیش نوشته بودم اینجا میگذارم:
لینک مطلب: http://sharifi123.blogfa.com/post-8.aspx

خود مطلب:
مهم ترين چالش مهندسان صنايع
اين نوشته صرفاً بيان کننده عواطف، احساسات و اميال! شخصی اين جانب می باشد و هر گونه برداشت نادرست از منظور من، پيگرد قانونی دارد!!!
حقير معتقد است که دخالت کارشناسان ساير رشته ها در وظايف مهندسان صنايع، مهم ترين چالشی است که ما مهندسان صنايع با آن رو به رو هستيم. مهم ترين اين دخالت ها در اين موارد است:
1- کيفيت و امور وابسته به آن:
اين زمينه کاری، فراگير ترين و عمومی ترين موقعيت شغلی برای مهندسان صنايع است که البته بيش تر از همه زمينه ها مورد هجوم ساير هم ميهنان غير مهندس صنايع! قرار گرفته است! نمونه بارز اين قضيه در بحث کنترل کيفيت است. مثلاً در کارخانه های توليد مواد شیميايی يا سراميکی يا مشابه آن، مديران واحد کنترل کيفيت معمولاً مهندس شيمی، مواد يا متالورژی هستند و يا در کارخانه های قطعه سازی، مسئولان کنترل کيفيت، کارشناس رشته مهندسی مکانيک هستند. البته بگذريم که بخش عمده ايی از پست های کنترل کيفی در اشغال افراد با مدرک سيکل و يا پايين تر است! نکته مهم در اين امر اين است که، اصلاً کنترل کيفيت آماری برای واحدهای صنعتی کشور معنايی ندارد!
2- مديريت و تضمين کيفيت:
اين زمينه کاری، به خصوص آن قسمت از آن که به ISO، OHSAS، EFQM و ... مربوط می شود، به شدت مورد توجه همه اقشار جامعه است! البته من اين ادعا را ندارم که مديريت و تضمين کيفيت بايد در انحصار مهندسان صنايع باشد، ولی شما هم حتماً من را تصديق می کنيد که دانش آکادميک فارغ التحصيلان رشته های رياضی، فيزيک، شيمی، جغرافی، مامايی! و ... تقريباً هيچ ربطی به مفاهيم مديريت و تضمين کيفيت ندارد! در يک مورد جالب من يک فارغ التحصيل رشته پرستاری را می شناسم که تا کنون در 15 پروژه ISO به عنوان مشاور حاضر بوده است.
3- برنامه ريزی نگهداری و تعميرات:
اين زمينه کاری به طرز عجيبی مورد هجوم مهندسان مکانيک و برق قرار گرفته است. در واقع اين دوستان فعاليت های برنامه ريزی نگهداری و تعميرات را بين خودشان تقسيم کرده اند و هيچ مهندس صنايعی را بين خود راه نمی دهند! البته اين امر به اين دليل است که آن ها در برنامه ريزی نگهداری و تعميرات کلمه برنامه ريزی را حذف نموده و فقط تعميرات (و بعضی وقت ها نگهداری) را استفاده می کنند! از نظر اين دوستان مدل ها و نظريه هايی که ما مهندسان صنايع در مورد برنامه ريزی نت خوانده ايم، به درد لای جرز می خورد!!!
4- برنامه ريزی و کنترل پروژه:
اين قسمت از مهندسی صنايع هم، مثل بخش های قبلی مورد هجوم مهندسان غير صنايعی! قرار گرفته است. به عنوان مثال مهندسان عمران با حضور هميشگی خود در کلاس های کنترل پروژه (چه داخل و چه خارج دانشگاه) ادعای مديريت، برنامه ريزی و کنترل پروژه را دارند و البته معتقدند به دليل اين که آن ها به مراحل و دانش فنی پروژه های عمرانی مسلطند، پس برنامه ريزی و کنترل پروژه آن را هم بايد خودشان انجام دهند! که البته حوادثی از قبيل فرو ريختن ساختمان هشت طبه در سعادت آباد تهران هم، زير سر مهندسان صنايع نفوذی است که در امر خطير کنترل پروژه های عمرانی فضولی می کنند!!!
از همه اين مطالب بگذريم، ظريفی می گفت: ساير کارشناسان در حوزه مهندسی صنايع دخالت نمی کنند. بلکه اين شما مهندسان صنايع هستيد که در همه امور دخالت می کنيد! و به عبارتی نخود هر آش هستيد!! البته اين من اين موضوع را به شدت تکذيب می کنم! و بايد اين جا يک جمله معروف ذکر کنم که می گويد:
"مهندسان صنايع، حرف مفت زياد می زنند، ولی مفت حرف نمی زنند!!!"

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
و در پایان برای مفرح تر شدن این تاپیک و روحیه دادن به مهندسان صنایع عزیز بازهم پست دیگری از وبلاگ را که دوسال پیش نوشته بودم اینجا میگذارم:
لینک مطلب: http://sharifi123.blogfa.com/post-8.aspx

خود مطلب:
مهم ترين چالش مهندسان صنايع
اين نوشته صرفاً بيان کننده عواطف، احساسات و اميال! شخصی اين جانب می باشد و هر گونه برداشت نادرست از منظور من، پيگرد قانونی دارد!!!
حقير معتقد است که دخالت کارشناسان ساير رشته ها در وظايف مهندسان صنايع، مهم ترين چالشی است که ما مهندسان صنايع با آن رو به رو هستيم. مهم ترين اين دخالت ها در اين موارد است:
1- کيفيت و امور وابسته به آن:
اين زمينه کاری، فراگير ترين و عمومی ترين موقعيت شغلی برای مهندسان صنايع است که البته بيش تر از همه زمينه ها مورد هجوم ساير هم ميهنان غير مهندس صنايع! قرار گرفته است! نمونه بارز اين قضيه در بحث کنترل کيفيت است. مثلاً در کارخانه های توليد مواد شیميايی يا سراميکی يا مشابه آن، مديران واحد کنترل کيفيت معمولاً مهندس شيمی، مواد يا متالورژی هستند و يا در کارخانه های قطعه سازی، مسئولان کنترل کيفيت، کارشناس رشته مهندسی مکانيک هستند. البته بگذريم که بخش عمده ايی از پست های کنترل کيفی در اشغال افراد با مدرک سيکل و يا پايين تر است! نکته مهم در اين امر اين است که، اصلاً کنترل کيفيت آماری برای واحدهای صنعتی کشور معنايی ندارد!
2- مديريت و تضمين کيفيت:
اين زمينه کاری، به خصوص آن قسمت از آن که به ISO، OHSAS، EFQM و ... مربوط می شود، به شدت مورد توجه همه اقشار جامعه است! البته من اين ادعا را ندارم که مديريت و تضمين کيفيت بايد در انحصار مهندسان صنايع باشد، ولی شما هم حتماً من را تصديق می کنيد که دانش آکادميک فارغ التحصيلان رشته های رياضی، فيزيک، شيمی، جغرافی، مامايی! و ... تقريباً هيچ ربطی به مفاهيم مديريت و تضمين کيفيت ندارد! در يک مورد جالب من يک فارغ التحصيل رشته پرستاری را می شناسم که تا کنون در 15 پروژه ISO به عنوان مشاور حاضر بوده است.
3- برنامه ريزی نگهداری و تعميرات:
اين زمينه کاری به طرز عجيبی مورد هجوم مهندسان مکانيک و برق قرار گرفته است. در واقع اين دوستان فعاليت های برنامه ريزی نگهداری و تعميرات را بين خودشان تقسيم کرده اند و هيچ مهندس صنايعی را بين خود راه نمی دهند! البته اين امر به اين دليل است که آن ها در برنامه ريزی نگهداری و تعميرات کلمه برنامه ريزی را حذف نموده و فقط تعميرات (و بعضی وقت ها نگهداری) را استفاده می کنند! از نظر اين دوستان مدل ها و نظريه هايی که ما مهندسان صنايع در مورد برنامه ريزی نت خوانده ايم، به درد لای جرز می خورد!!!
4- برنامه ريزی و کنترل پروژه:
اين قسمت از مهندسی صنايع هم، مثل بخش های قبلی مورد هجوم مهندسان غير صنايعی! قرار گرفته است. به عنوان مثال مهندسان عمران با حضور هميشگی خود در کلاس های کنترل پروژه (چه داخل و چه خارج دانشگاه) ادعای مديريت، برنامه ريزی و کنترل پروژه را دارند و البته معتقدند به دليل اين که آن ها به مراحل و دانش فنی پروژه های عمرانی مسلطند، پس برنامه ريزی و کنترل پروژه آن را هم بايد خودشان انجام دهند! که البته حوادثی از قبيل فرو ريختن ساختمان هشت طبه در سعادت آباد تهران هم، زير سر مهندسان صنايع نفوذی است که در امر خطير کنترل پروژه های عمرانی فضولی می کنند!!!
از همه اين مطالب بگذريم، ظريفی می گفت: ساير کارشناسان در حوزه مهندسی صنايع دخالت نمی کنند. بلکه اين شما مهندسان صنايع هستيد که در همه امور دخالت می کنيد! و به عبارتی نخود هر آش هستيد!! البته اين من اين موضوع را به شدت تکذيب می کنم! و بايد اين جا يک جمله معروف ذکر کنم که می گويد:
"مهندسان صنايع، حرف مفت زياد می زنند، ولی مفت حرف نمی زنند!!!"

خیلی ممنون :gol:
بسیار خوب و کامل به موضوع اشاره کردید!
ولی با این صحبت هاتون یک مقدار احساس تردید به من دست داد!:cry:
امید وارم که مهندسی صنایع جایگاه اصلیش رو در صنعت ما پیدا کند!

h_adhami

عضو جدید
خیلی ممنون از این توضیح اخه من خودم صنایع هستم و خوشحام میشم اطلاعاتی درباره رشتم داشته باشم

businessman

عضو جدید
خیلی ممنون از این توضیح اخه من خودم صنایع هستم و خوشحام میشم اطلاعاتی درباره رشتم داشته باشم

همون طور که می دونی صنایع دریایی از مباحث مختلف هست که امکانش نیست در تمامش به طور کامل به تخصص رسید لذا توصیه می شه یه بحثیش رو که بیشترم مورد علاقت هست دنبال کنی و تا تهش بری و در اون بخش حرف برای گفتن داشته باشی و اینطوری برای کاریابی هم به توفیق بیشتری حاصل میشه.

امین درواخ

عضو جدید
با سلام به دوستان عزیزم
من دانشجوی مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی ارشد هستم و تمام حرف ها رو قبول دارم چون در فیلدهای مختلف صنایع از جمله کنترل کیفیت، کنتری پروژه، نگهداری تعمیرات ، ارزیابی کار و زمان کار کرده ام و به این درک رسیدم که هنوز که هنوزه جایگاه این مباحث در کشور ما جا نیافتاده و این مسئله برای ما مشکل ایجاد کرده است . اگر کنترل پروژه که در حال حاضر من در این فیلد در حال کار هستم در یک پروژه ملی نباشد به نظر شما مشکلی پیش نمی آید؟ اگر جواب شما منفی باشد که معلوم هست که هنوز در این زمینه کار نکرده اید و اگر جواب شما مثبت است پس مطمئنا..... ولی در کل اگر در ه رشته یا شاخه ای پر توان و با سواد باشید و از خود ابتکار به خرج بدید امکان نداره با این حرف ها دلسرد بشید . توکل به خدا لازم هست ولی کافی نیست همیشه بدترین شرایط رو در نظر بگیرید که وقتی برای شما اتفاق افتاد بتونید باحاش کنار بیاید . موفق باشید . ( عنصر ضروری خلاقیت، ترس نداشتن از شکست است )

امین درواخ

عضو جدید
سلام مطمئنا اگر سعی کنی و سواد خودتون رو در زمینه ای که علاقه داری بالا ببری موفق می شی . من اهل ساری هستم که شهر خیلی بزرگی نیست ولی از این نترسیدم که در شهر های بزرگ کار کنم و منم مثل شما زیاد مایل نیستم در تهران کار کنم و الان در اصفهان مشغول کار هستم و قبلش در یزد کار می کردم. هیچوقت از راهی که انتخاب کردی پشیمون نشو که اگر پشیمون بشی بزرگترین اشتباه زندگیتو مرتکب شدی . برای بهتر بودن بجنگ و بتون مثل تو در این کشور خیلی ها هستند. بزرگترین کارها با کوچکترین گامها آغاز می شود . موفق باشی;)

mahon

عضو جدید
سلام.
با اینکه این همه صبحت در مورد بازار کار صنایع شد ولی من خوب نفهمیدم بالاخره برای مهندس صنایع کار هست یا نه؟
اگه میشه منو راهنمایی کنید چون قراره من امسال صنایع بخونم برام خیلی مهمه که اینده ی شغلی خوبی داشته باشم
راست الان کسی از شما هست که پشیمون باشه که صنایع خونده؟

xlsaltolx

عضو جدید
سلام.
با اینکه این همه صبحت در مورد بازار کار صنایع شد ولی من خوب نفهمیدم بالاخره برای مهندس صنایع کار هست یا نه؟
اگه میشه منو راهنمایی کنید چون قراره من امسال صنایع بخونم برام خیلی مهمه که اینده ی شغلی خوبی داشته باشم
راست الان کسی از شما هست که پشیمون باشه که صنایع خونده؟

سلام دوست من
همونطور که بقیه هم میگن همش بستگی بخودت داره خودت باید تلاش کنی و کار یاد بگبری
دانشگاه شاید 30 تا 40 درصد کارتو راه بندازه بقیش رو باید کف کارخونه جستجو کنی متاسفانه خیلیها درسشون هم تموم میشه ولی حتی در یه کارخونه رو هم نزدن این یه فاجعه است که الان تو مملکت ما داره اتفاق میافته
خلاصه سرتو درد نیارم از همون ترمهای اول و دوم برو یه جا وایسا کار عملی بکن تا بازار برات نا مانوس نباشه
ایشالا موفق میشی

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
با سلام .
آدم این بحث ها رو می بینه سرد میشه . مخصوصا کسانی که دنیای کار رو تجربه نکردن .
البته منم تجربه نکردم ولی چند مشاهده دارم :
اولیش یکی ار آشنایانم است که مدرک دیپلم داره . اما با پشت کارش الآن مدیر عامل یه شرکت لوله نورد هستش .تو کارشم یکه این چتد روزه خونه شرکت رو تحویل داده از هرجای ایران بهش زنگ می زنن که آقا داری بیرون میای ما در خدمتیم . مثلا یکی ار کردستان براش زنگ زده بود در صورتی که تو سمنان سر کاره . ( شرکت خصوصی هستش جهت اطلاع عرض کنم 700 نفر کاگر داره) و... فقط بگم اوایل خواب و خوراک نداشت یه شانس دیگش زبان بلد بود.

دومیش داداشمه که همه می گفتن کار نیست لیسانس کامپیوتر داشت . خدمتش تموم شد آخر هفته همراه پسر داییم رفت سمنان یه دوری بزنه یهوتوی شرکتی که پسر داییم می خواست کار بگیره چمش افتاد به یه آگهی و.... سر کار رفت در صورتی که هم کلاسیاشو میشناسم هنوز با گذشت 2 سال سر کار نرفتن .
دادشم نه پارتی گرفت . نه داشگاه دولتی خونده بود . نه معدلش بالا بود . فقط و فقط درسهای کاربردیشو خوب بلد بود .
زیاد شد ببخشید .
پس میشه با تلاش به هر جایی رسید . فقط امید رو از دست ندین و تلاش رو فراموش نکنین .:warn::warn::warn:
یه نکته دیگه سعی کنید در هر زمینه ای حرف واسه گفتن حداقل داشته باشید .

آخرین ویرایش:

xlsaltolx

عضو جدید
با سلام .
آدم این بحث ها رو می بینه سرد میشه . مخصوصا کسانی که دنیای کار رو تجربه نکردن .
البته منم تجربه نکردم ولی چند مشاهده دارم :
اولیش یکی ار آشنایانم است که مدرک دیپلم داره . اما با پشت کارش الآن مدیر عامل یه شرکت لوله نورد هستش .تو کارشم یکه این چتد روزه خونه شرکت رو تحویل داده از هرجای ایران بهش زنگ می زنن که آقا داری بیرون میای ما در خدمتیم . مثلا یکی ار کردستان براش زنگ زده بود در صورتی که تو سمنان سر کاره . ( شرکت خصوصی هستش جهت اطلاع عرض کنم 700 نفر کاگر داره) و... فقط بگم اوایل خواب و خوراک نداشت یه شانس دیگش زبان بلد بود.

دومیش داداشمه که همه می گفتن کار نیست لیسانس کامپیوتر داشت . خدمتش تموم شد آخر هفته همراه پسر داییم رفت سمنان یه دوری بزنه یهوتوی شرکتی که پسر داییم می خواست کار بگیره چمش افتاد به یه آگهی و.... سر کار رفت در صورتی که هم کلاسیاشو میشناسم هنوز با گذشت 2 سال سر کار نرفتن .
دادشم نه پارتی گرفت . نه داشگاه دولتی خونده بود . نه معدلش بالا بود . فقط و فقط درسهای کاربردیشو خوب بلد بود .
زیاد شد ببخشید .
پس میشه با تلاش به هر جایی رسید . فقط امید رو از دست ندین و تلاش رو فراموش نکنین .:warn::warn::warn:
یه نکته دیگه سعی کنید در هر زمینه ای حرف واسه گفتن حداقل داشته باشید .

سلام این دوست عزیزمون درست میگه ولی‌ در مورد اینکه با خوندن این مسائل سرد می‌شه اینو قبول ندارم
چون اگه قرار باشه هنوز با واقعیت روبرو نشده بهش پشت کنی‌ که نمی‌شه
خلاصه اینکه با پشت کار واو تلاش هر کاری شدنی ایشالا همه موفق باشن

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
فکر نکنم اینو بتونی رد کنی که آدم هر چی رو که میبینه یامیشنوه روش هیچ تاثیری نذاره !
البته کمتر وبیشتر داره !

و آدم باید خودشو جوری آماده کنه که هر حرفی روش تاثیر نذاره مخصوصا در مورد ماها .

hsaba871

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان
من مدتها است که به فروم سر نزدم. راستش علی رغم این که اسم فروم باشگاه مهندسان ایرانی است ولی اگر کسی مدت کوتاهی برخی تاپیک ها و ادبیات نگارش دوستان و مفاهیم پشت لغاتی که توسط دوستان عزیزم گزینش می شوند رو بررسی کنه متوجه می شه که اکثر دوستان دانشجو هستند و از تجربه عملی کمی برخورداراند. خواهش میکنم توان تحمل انتقاد روداشته باشید نگفتم همه اعضا ولی اکثریت مطالبی رو که مطالعه کردم حاکی از ذهن دانشجویی و دانشگاه زده است.
در مورد این تاپیک هم بگم که عنوان تاپیک به شدت نظرم رو جلب کرد و مطالب دوستان رو هم با دقت بررسی کردم.طبیعیه که این تاپیک اینقدر با استقبال دوستان دانشجو مواجه بشود.
قبل از هر چیزی یک توضیحی در مورد خودم بدهم:
کارشناس مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب ورودی سال 88
1 - نکته اول - از نظر من - : اصلا به این فکر نکنید که حتما به دلیل مهندس صنایع بودن وارد بازار کار خواهید شد؛ تجربه شخصی من رو بررسی کنید:
سمت اول: مشاور مدیر عامل - علت کسب شغل : آشنایی با فلسفه و روانشناسی (مدیر عامل به شدت به این موارد علاقه داشت.)
سمت دوم: کارشناس ارشد فن آوری اطلاعات و ارتباطات در یک شرکت معتبر با برند ملی - علت کسب شغل: حسب تصادف. به هیچ وجه با IT آَشنا نبودم ولی الان مدارک بین المللی مهندسی مایکروسافت رو اخذ کردم دوره های لینوکس و SQL رو گذروندم ودر مورد معماری سازمانی دریک کنفرانس ملی مقاله دارم.
سمت سوم: مدیر برنامه ریزی یک شرکت معتبر با برند ملی - علت کسب شغل ارائه یک مقاله در خصوص استفاده از پویایی های سیستم جهت شبیه سازی ..... در یک کنفرانس بین المللی در تهران به صورت سخنرانی. مدیر عامل شرکت به شدت فردی علمی است که در کنفرانس شرکت داشت.
سمت چهارم: مدیر تحقیقات بازار همان شرکت - علت کسب شغل: اخراج از سمت اول به علت تأکید بیش از حد بر اصول مهندسی صنایع.
نتیجه اخلاقی اول: پس یک مهندس صنایع می تونه به علت آَشنایی با فلسفه شغل پیدا کنه به علت ارائه مقاله ترفیع بگیره در رشته ای غیر از صنایع تخصص داشته باشه و در نهایت به علت مهندس صنایع بودن سمتش رو از دست بده.
2 - تجربه شخصی من میگه برای یک مهندس صنایع تخصص در خصوص IT به ویژه شبکه و تخصص در مورد یک نرم افزار مدیریت پایگاه داده بسیار ضروری است. نمی دونید این مهندسان کامپیوتر با مهندسان صنایع بی خبر از همه جا که فقط اکسل بلدند چه معامله ای می کنند. از طرفی خیلی از مهندسان کامپِیوتر می شناسم که به شبکه مسلط نیستند.
نتیجه اخلاقی دوم: در ایران هر کس دو کلمه انگلیسی در صحبت هاش سر هم کنه به نظر مهندس تره و آَشنایی با زبان IT این فرصت رو در اختیار شما قرار میده به ویژه الان که بحث IT توی ایران به ویژه شرکت های دولتی HOT هستش.
3 - توانتون در ارائه گزارش از کارهایی که انجام می دید افزایش بدهید. باید بتوانید کارهایی رو که در مدت 1 ماه انجام دادید در مدت کمتر از 5 دقیقه ارائه بدید و طرف رو تحت تأثیر قرار بدید. بله فقط 5 دقیقه چون مدیر عامل بیشتر از این وقت و شانس عرض اندام در اختیار شما قرار نمی ده. شما ممکن است برای ارائه کارتون به یک مدیر میانی 1 ساعت فرصت داشته باشید ولی مدیر میانی جز این که از اون سواستفاده می کنه هیچ فایده ای برای شما نداره.
نتیجه اخلاقی سوم: سعی کنید با ادبیاتتون مدیرهای ارشد رو INSPIR کنید نه مدیرهای دسته سوم منعفت طلب رو.
4 - به غیر زبان انگلیسی روی یک زبان سوم دیگه ای هم سرمایه گذاری کنید مثلا فرانسه. مطمئن باشید OPTION های شما به شدت افزایش پیدا می کنه. مخصوصا شرکت های بین المللی.
نتیجه اخلاقی چهارم: پس بگو کسایی که زبان سواحیلی رو در دانشگاه انتخاب می کردن مهندسان صنایعی بودند که می خواستن OPTION هاشون رو افزایش بدهند.
5 - روزانه حداقل یک مقاله در خصوص موضوعات مختلف مهندس صنایع و هر هفته یک کتاب در مورد موضوع مورد علاقتون که می خواهید تخصصی روی اون کار کنید، مطالعه کنید. بعد از فارغ التحصیلی و به پایان رسیدن رویاهای دانشجویی فرصت مطالعه رو نخواهید داشت.
6 - کشورهایی دیگه ای هم برای رشد و پیشرفت وجود دارند که اگر خوب تحقیق کنید می تونید یکیشون رو انتخاب کنید.
7 - حتی اگر قصد ندارید در زمینه IT کار کنید کمی در مورد معماری اطلاعات، معماری پایگاه داده ها، معماری سازمانی و مهندسی مجدد تحقیق کنید خیلی به شما دید سیستمی می ده.
8 - در مورد ادامه تحصیل نظری ندارم ولی اگر یک روز به این نتیجه برسم که ندونستن تئوری صف، بلد نبودن تحقیق در عملیات پیشرفته، کار نکردن روی روش کمترین مربعات و سر در نیاوردن از فرمول ها و مدل های پیچیده کنترل موجودی مانع پیشرفتم می شن حتما ادامه تحصیل می دهم و صد البته نه در دانشگاه های ایران.
9 - اینقدر دنبال دانلود جزوه ریاضی 1 و 2 و جزوه تحقیق در عملیات اشجری و ... نباشید مگه سندرم حاد جمع آوری اطلاعات دارید؟
10 - در انتخاب شرکت و فیلد تخصصی کارتون دقت کنید. حتما آینده کاری در اون شرکت و آینده کاری فیلد مورد نظر رو بررسی کنید. تن به کارهای پست ندیدها.
11 - درمورد امور مالی به ویژه مدیریت مالی و بهای تمام شده تحقیق کنید.
نتیجه اخلاقی پنجم: مهندسای صنایع برن فلسفه و IT بخونن. مقاله بدن. زیاد در مورد اصول مهندسی صنایع پافشاری نکنن، زیاد مطالعه کن، این قدر چیزهایی که استفاده نمی کنن دانلود نکن، ایده های بزرگ داشته باشن، مخ های بزرگ رو بزنن، زبان سواحیلی رو هم یاد بگیرن.

xlsaltolx

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان
من مدتها است که به فروم سر نزدم. راستش علی رغم این که اسم فروم باشگاه مهندسان ایرانی است ولی اگر کسی مدت کوتاهی برخی تاپیک ها و ادبیات نگارش دوستان و مفاهیم پشت لغاتی که توسط دوستان عزیزم گزینش می شوند رو بررسی کنه متوجه می شه که اکثر دوستان دانشجو هستند و از تجربه عملی کمی برخورداراند. خواهش میکنم توان تحمل انتقاد روداشته باشید نگفتم همه اعضا ولی اکثریت مطالبی رو که مطالعه کردم حاکی از ذهن دانشجویی و دانشگاه زده است.
در مورد این تاپیک هم بگم که عنوان تاپیک به شدت نظرم رو جلب کرد و مطالب دوستان رو هم با دقت بررسی کردم.طبیعیه که این تاپیک اینقدر با استقبال دوستان دانشجو مواجه بشود.
قبل از هر چیزی یک توضیحی در مورد خودم بدهم:
کارشناس مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب ورودی سال 88
1 - نکته اول - از نظر من - : اصلا به این فکر نکنید که حتما به دلیل مهندس صنایع بودن وارد بازار کار خواهید شد؛ تجربه شخصی من رو بررسی کنید:
سمت اول: مشاور مدیر عامل - علت کسب شغل : آشنایی با فلسفه و روانشناسی (مدیر عامل به شدت به این موارد علاقه داشت.)
سمت دوم: کارشناس ارشد فن آوری اطلاعات و ارتباطات در یک شرکت معتبر با برند ملی - علت کسب شغل: حسب تصادف. به هیچ وجه با IT آَشنا نبودم ولی الان مدارک بین المللی مهندسی مایکروسافت رو اخذ کردم دوره های لینوکس و SQL رو گذروندم ودر مورد معماری سازمانی دریک کنفرانس ملی مقاله دارم.
سمت سوم: مدیر برنامه ریزی یک شرکت معتبر با برند ملی - علت کسب شغل ارائه یک مقاله در خصوص استفاده از پویایی های سیستم جهت شبیه سازی ..... در یک کنفرانس بین المللی در تهران به صورت سخنرانی. مدیر عامل شرکت به شدت فردی علمی است که در کنفرانس شرکت داشت.
سمت چهارم: مدیر تحقیقات بازار همان شرکت - علت کسب شغل: اخراج از سمت اول به علت تأکید بیش از حد بر اصول مهندسی صنایع.
نتیجه اخلاقی اول: پس یک مهندس صنایع می تونه به علت آَشنایی با فلسفه شغل پیدا کنه به علت ارائه مقاله ترفیع بگیره در رشته ای غیر از صنایع تخصص داشته باشه و در نهایت به علت مهندس صنایع بودن سمتش رو از دست بده.
2 - تجربه شخصی من میگه برای یک مهندس صنایع تخصص در خصوص IT به ویژه شبکه و تخصص در مورد یک نرم افزار مدیریت پایگاه داده بسیار ضروری است. نمی دونید این مهندسان کامپیوتر با مهندسان صنایع بی خبر از همه جا که فقط اکسل بلدند چه معامله ای می کنند. از طرفی خیلی از مهندسان کامپِیوتر می شناسم که به شبکه مسلط نیستند.
نتیجه اخلاقی دوم: در ایران هر کس دو کلمه انگلیسی در صحبت هاش سر هم کنه به نظر مهندس تره و آَشنایی با زبان IT این فرصت رو در اختیار شما قرار میده به ویژه الان که بحث IT توی ایران به ویژه شرکت های دولتی HOT هستش.
3 - توانتون در ارائه گزارش از کارهایی که انجام می دید افزایش بدهید. باید بتوانید کارهایی رو که در مدت 1 ماه انجام دادید در مدت کمتر از 5 دقیقه ارائه بدید و طرف رو تحت تأثیر قرار بدید. بله فقط 5 دقیقه چون مدیر عامل بیشتر از این وقت و شانس عرض اندام در اختیار شما قرار نمی ده. شما ممکن است برای ارائه کارتون به یک مدیر میانی 1 ساعت فرصت داشته باشید ولی مدیر میانی جز این که از اون سواستفاده می کنه هیچ فایده ای برای شما نداره.
نتیجه اخلاقی سوم: سعی کنید با ادبیاتتون مدیرهای ارشد رو INSPIR کنید نه مدیرهای دسته سوم منعفت طلب رو.
4 - به غیر زبان انگلیسی روی یک زبان سوم دیگه ای هم سرمایه گذاری کنید مثلا فرانسه. مطمئن باشید OPTION های شما به شدت افزایش پیدا می کنه. مخصوصا شرکت های بین المللی.
نتیجه اخلاقی چهارم: پس بگو کسایی که زبان سواحیلی رو در دانشگاه انتخاب می کردن مهندسان صنایعی بودند که می خواستن OPTION هاشون رو افزایش بدهند.
5 - روزانه حداقل یک مقاله در خصوص موضوعات مختلف مهندس صنایع و هر هفته یک کتاب در مورد موضوع مورد علاقتون که می خواهید تخصصی روی اون کار کنید، مطالعه کنید. بعد از فارغ التحصیلی و به پایان رسیدن رویاهای دانشجویی فرصت مطالعه رو نخواهید داشت.
6 - کشورهایی دیگه ای هم برای رشد و پیشرفت وجود دارند که اگر خوب تحقیق کنید می تونید یکیشون رو انتخاب کنید.
7 - حتی اگر قصد ندارید در زمینه IT کار کنید کمی در مورد معماری اطلاعات، معماری پایگاه داده ها، معماری سازمانی و مهندسی مجدد تحقیق کنید خیلی به شما دید سیستمی می ده.
8 - در مورد ادامه تحصیل نظری ندارم ولی اگر یک روز به این نتیجه برسم که ندونستن تئوری صف، بلد نبودن تحقیق در عملیات پیشرفته، کار نکردن روی روش کمترین مربعات و سر در نیاوردن از فرمول ها و مدل های پیچیده کنترل موجودی مانع پیشرفتم می شن حتما ادامه تحصیل می دهم و صد البته نه در دانشگاه های ایران.
9 - اینقدر دنبال دانلود جزوه ریاضی 1 و 2 و جزوه تحقیق در عملیات اشجری و ... نباشید مگه سندرم حاد جمع آوری اطلاعات دارید؟
10 - در انتخاب شرکت و فیلد تخصصی کارتون دقت کنید. حتما آینده کاری در اون شرکت و آینده کاری فیلد مورد نظر رو بررسی کنید. تن به کارهای پست ندیدها.
11 - درمورد امور مالی به ویژه مدیریت مالی و بهای تمام شده تحقیق کنید.
نتیجه اخلاقی پنجم: مهندسای صنایع برن فلسفه و IT بخونن. مقاله بدن. زیاد در مورد اصول مهندسی صنایع پافشاری نکنن، زیاد مطالعه کن، این قدر چیزهایی که استفاده نمی کنن دانلود نکن، ایده های بزرگ داشته باشن، مخ های بزرگ رو بزنن، زبان سواحیلی رو هم یاد بگیرن.

hsaba871عزیز خیلی ممنون از راهنماییت
اتفاقا منم تو همون واحد مشغول تحصیلم و الان ترم آخرم
در مورد این مسائلی که بیان کردید نظرم مثبته و تاییدش میکنم .
با توجه باینکه الان اکثر دانشجویان فارغ التحصیل تو فیلدهای غیر تخصصیشون مشغول بکارند لذا یاد گرفتن علوم دیگه میتونه راه گشای کارشون باشه ولی این نکته هم چنان باقیه که باید علاقه رو فراموش نکنیم
بنظر من علاقه شرط اصلی یاد گیریه . بطور مثال اگه شما الان دوره mcsaیا mcse رو گذروندید نشاندهنده علاقه شما به این فیلد کاریه .
مشکل خیلی از دانشجویان ما اینه که با توجه به علاقشون نتونستن انتخاب رشته بکنن و اکثرا تو رشته خودشون دچار ضعف میشن
دست آخر باز هم همون مسئله که کار و درس باید با هم و مکمل هم جلو بره رو تاکیید میکنم
موفق باشید

elman13

عضو جدید
اونایی که از هشدار می ترسن جیم شن اونایی هم که هشدارو جدی نمی گیرن برن لالا

من باید اول خودمو مهندسی کنم بعد کارو بار از من اثر می گیره نه ؟؟

Amin9595

عضو جدید
آگهی استخدام شرکت تعمیرات و پشتیبانی نیروگاههای اتمی (سهامی خاص)

آگهی استخدام شرکت تعمیرات و پشتیبانی نیروگاههای اتمی (سهامی خاص)

شركت تعميرات و پشتيباني نيروگاههاي اتمي (سهامي خاص) با استعانت از خداوند متعال در نظر داد از بين متقاضيان مرد و زن واجد شرايط در مقاطع تحصيلي كارداني (فوق ديپلم) و ليسانس و بالاتر (كارشناس و كارشناسي ارشد) جهت تصدي مشاغل مورد نياز خود پس از كسب موفقيت در مراحل ذيل به منظور اشتغال در نيروگاه اتمي بوشهر به صورت قراردادي استخدام مي نمايد.
الف – مراحل استخدام داوطلبان:

1. آزمون كتبي
    2. مصاحبه فني/تخصصي و روان شناختي
    3. معاينه پزشكي و توانمندي جسمي
    4. بررسي صلاحيت عمومي و اخلاقي
    5. ارزيابي داوطلبان در دوره هاي آموزشي پيش از استخدام

برای دیدن اگهی به این ادرس مراجعه کنید
http://www.iraneep.ir/public/other/info

rashidishahram

مشاور صنعت برق
کاریابی و بازار کار

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-های-استخدام-در-پروژه-های-نفت-و-گاز?highlight=

dw.m

عضو جدید
آگهی استخدام شرکت مهندسین مشاور بهین اندیش آسیا ( اصفهان )

http://www.estekhtam.com/?p=6352#comments

شرکت مهندسین مشاور بهین اندیش آسیا فعال در زمینه مدیریت و کنترل پروژه های عمرانی و صنعتی در منطقه اصفهان از فارغ التحصیلان مهندسی صنایع با حقوق مکفی دعوت به همکاری می نماید . حداقل شرایط لازم برای احراز شغل بقرار ذیل میباشد:
۱- تسلط کامل با نرم افزارهای تخصصی برنامه ریزی و کنترل پروژه MSP,P3e -
2.آشنائی کامل با نرم افزارهای Office
3- داشتن حداقل ۲سال سابقه کار در زمینه برنامه ریزی و کنترل پروژه
افراد علاقمند میتوانند رزومه خود را به آدرس info@behinandishasia.com با subject “رزومه” ارسال نمایند .
http://behinandishasia.com/employment.htm

dw.m

عضو جدید
دعوت به همکاری پاره وقت (مهندسی صنایع)

دعوت به همکاری پاره وقت (مهندسی صنایع)

یک مرکز تحقیقاتی جهت مهندسی مجدد فرآیندها و پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت در واحدهای زیرمجموعه، به همکاری چند نفر مهندس صنایع و دانشجوی کارشناسی ارشد، آشنا با نحوه مستندسازی فرآیندها و پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر استاندارد ISO 9001:2008، با شرایط مالی مناسب نیازمند است. متقاضیان می توانند روزمه کاری و تحصیلی خود را به رایانامه makna89@gmail.com تا تاریخ 15/9/89 ارسال نمایند.

dw.m

عضو جدید
استخدام در وزارت نيــرو

استخدام در وزارت نيــرو

شركت هاي مادر تخصصي مهندسي آب و فاضلاب كشور و توانير ، در راستاي تحقق اهداف و وظايف خود و با استناد به مجوزهاي استخدامي صادره، از بين فارغ التحصيلان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي كشور از طريق برگزاري آزمون، مصاحبه و گزينش، در صورت كسب نمره حد نصاب در شركت هاي وابسته (غير دولتي) به صورت قراردادي استخدام مي نمايند.

الف) جدول نيازهاي استخدامي
براي ديدن جدول نيازهاي استخدامي اينجا كليك كنيد.
ب) داوطلبان مي بايستي متعهد به داشتن شرايط عمومي ذيل باشند:
- تابعيت ايران و متدين به دين مبين اسلام يا يكي از اديان رسمي كشور.
2- داشتن شرايط سني به شرح زير:
· حداكثر 25 سال براي مقطع كارداني (متولدين بعد از 24/10/1364 )
· حداكثر 28 سال براي مقطع كارشناسي (متولدين بعد از 24/10/1361 )‌
· حداكثر 30 سال براي مقطع كارشناسي ارشد و بالاتر (متولدين بعد از 24/10/1359 )‌
3- انجام خدمت زير پرچم يا داشتن معافيت هاي قانوني دائمي ( براي آقايان)‌
4- برخورداري از تندرستي و توانايي لازم متناسب با وظايف شغلي پست موردنظر
5- داشتن صلاحيت هاي اخلاقي و شايستگي خدمت
6- نداشتن سابقه محكوميت جزايي مؤثر
7- دارا بودن شرايط احراز شغل
8- عدم اعتياد به مواد مخدر
9- عدم منع قانوني استخدام و نداشتن تعهد خدمتي به ديگر سازمان ها
تذكر1: موارد زير به شرط ارائه تأييديه معتبر به حداكثر سن افزوده مي شود:
- داوطلباني كه در جبهه هاي نبرد حق عليه باطل به طور داوطلبانه خدمت نموده اند به ميزان مدت حضور در جبهه و همچنين مدت زمان بستري شدن و يا استراحت پزشكي رزمندگان داوطلب در اثر مجروحيت در جبهه هاي حق عليه باطل
- داوطلباني كه در طول جنگ تحميلي به اسارت دشمن بعثي و يا گروه هاي ضد انقلاب درآمده اند به ميزان مدت اسارت و حضور در جبهه
- افراد خانواده شهدا، جانبازان، آزادگان و مفقودالاثرها (همسر، فرزندان، پدر و مادر، و برادر و خواهر) تا ميزان پنج سال.
- مدت انجام خدمت سربازي، حداكثر به مدت 24 ماه.
- سابقه كار مفيد و مرتبط، مشروط به پرداخت حق بيمه به سازمانهاي بيمه معتبر، حداكثر 8 سال.
تذكر2:مدارك مربوط به وضعيت نظام وظيفه و گواهي فراغت از تحصيل داوطلبان بايستي در تاريخ 24/10/89 آماده و صادر شده باشد و به همراه تأييديه پرداخت حق بيمه در زمان دعوت از سوي شركت جهت انجام مصاحبه ارائه گردد.
ج) چگونگي ثبت نام:
داوطلبان گرامي پس از مطالعه دقيق شرايط مندرج در اين آگهي بايستي حداكثر تا ساعت 24 روز دوشنبه مورخ 13/10/1389 از طريق همين سايت اينترنتي ( در انتهاي صفحه اطلاعيه ) اقدام به ثبت نام در آزمون نمايند.
1- داوطلبان بايد نسبت به واريز مبلغ ( 50000) پنجاه هزار ريال به حساب سيبا شماره 2175199003008 به نام حساب رابط درآمد اختصاصي مؤسسه آموزش عالي صنعت آب و برق نزد بانك ملي ايران شعبه فلسطين شمالي تهران كد 604 (قابل پرداخت در كليه شعب بانك ملي ايران) اقدام و شماره پيگيري فيش بانكي(14 رقمي) را با دقت و به طور كامل در فرم ثبت نام درج نمايند.
توضيح 1: داوطلبان شركت در آزمون استخدامي استخدامي شركت آب و فاضلاب در استان هاي هرمزگان، بوشهر، سيستان و بلوچستان، خراسان جنوبي و ايلام و شركت توزيع نيروي برق خراسان جنوبي و شركت مديريت توليد برق نيروگاه هاي استان سيستان و بلوچستان از پرداخت هزينه ثبت نام معاف مي باشند.
توضيح2: مبلغ هزينه ثبت نام به هيچ وجه مسترد نمي گردد.
2- به داوطلبان محترم توصيه مي شود كه رأساً اقدام به ثبت نام در آزمون نموده و قبل از شروع به انجام ثبت نام اينترنتي،جدول نيازهاي استخدامي (جدول الف)، راهنما، نحوه ثبت نام و مدرك تحصيلي مورد نياز در رشته شغلي مربوط را كاملاً‌ مطالعه و بررسي نموده و فايل رايانه اي عكس خود را با توجه به جزئيات اعلام شده در بند (د) آماده نمايند. پيگيري مراحل بعدي ثبت نام مانند آگاهي از وضعيت پذيرش، نحوه دريافت كارت ورود به جلسه آزمون، زمان و مكان برگزاري آزمون الزامي بوده و داوطلب بايستي آن ها را شخصاً به انجام برساند.
3- ثبت نام در ساعات كم ترافيك، به مرور زمان و قبل از روزهاي پايان مهلت، سهولت بيشتري را به همراه خواهد داشت. بديهي است جهت داشتن فرصت كافي براي مشاهده وضعيت پذيرش و ويرايش اطلاعات، بهتر است ثبت نام به روزهاي آخر موكول نشود. شايان ذكر است كه ويرايش اطلاعات علاوه بر طول مدت ثبت نام،تا ساعت 11 روز سه شنبه مورخ 14/10/89 نيز امكان پذير خواهد بود.
4- به داوطلبان محترم توصيه مي شود در نگهداري اصل فيش بانكي واريزي دقت نمايند زيرا هنگام دريافت كارت ورود به جلسه آزمون، شماره پيگيري فيش بانكي (14 رقمي) با اطلاعات سامانه بانك ملي ايران مقايسه گرديده و سپس امكان چاپ كارت فراهم مي شود.
5- مهلت ثبت نام به هيچ وجه تمديد نخواهد گرديد.
تذكر: نكته مهم آگاهي از وضعيت تأييد يا عدم تأييد شرايط داوطلبان پس از انجام بررسي هاي لازم جهت حضور در جلسه آزمون مي باشد. بنابراين توصيه مي شود در مهلت مناسب پس از انجام ثبت نام با مراجعه به گزينه «وضعيت پذيرش»، از وضعيت خود اطلاع حاصل نموده و در صورت نياز و امكان، با استفاده از گزينه «ويرايش اطلاعات ثبت شده» نسبت به رفع مشكل يا تصحيح اطلاعات اقدام نمايند. داوطلبان محترم در صورت ضرورت مي توانند با شماره تلفن مجري آزمون ، مربوط به شركت انتخابي خود ، مندرج در ”جدول و” تماس حاصل نمايند .
د) راهنما و نحوه ثبت نام :
1- از تايپ لاتين اطلاعات خودداري نماييد. 2- كليد Caps Lock صفحه كليد خاموش باشد. 3- از زدن كليد (Enter) در هنگام درج اطلاعات خودداري نموده و براي جدا كردن كلمات از يكديگر، از كليد فاصله(Space) استفاده نماييد.4- تكميل اطلاعات كليه فيلدها الزامي است. 5- كد ملي را به صورت كامل ( با درج صفر) ‌و بدون خط تيره وارد نماييد. 6- براي الصاق عكس، از فايل اسكن شده عكس پرسنلي 4×3 (تمام رخ، زمينه روشن و جديد)‌، با فرمت JPG و با حجم حداكثر40 كيلوبايت استفاده نماييد. 7- پس از تكميل شدن اطلاعات، داوطلبان بايد شماره پيگيري ثبت نام ارائه شده را يادداشت نمايند. ضمناً‌ امكان چاپ اطلاعات وجود دارد. 8- شماره پيگيري فيش بانكي شامل حروف، اعداد و علائم مي باشد (14 رقم )، فيلد مربوطه را در فرم ثبت نام به همان شكل و ترتيب تكميل نماييد.
توضيح1: ايثارگران، خانواده محترم ايشان و خانواده معظم شهداء جهت استفاده از سهميه هاي مربوط، به اداره كل اشتغال بنياد شهيد و امور ايثارگران مراجعه فرمايند.
توضيح 2: معلولين محترم جهت استفاده از سهميه هاي مربوط، به اداره كل اشتغال و كاريابي سازمان بهزيستي مراجعه فرمايند.
توضيح 3: ارائه اصل مدارك مربوط در زمان مقرر، الزامي مي باشد. هر يك از داوطلبان كه به هنگام ثبت نام، اطلاعات نادرست و جعلي ارائه نموده و به سبب اين اطلاعات پذيرفته شود، هر زمان كه غير واقعي بودن اطلاعات مشخص شود، قبولي او ملغي بوده و به لحاظ طولاني نمودن فرآيند استخدام، اقدام لازم طبق قوانين به عمل خواهد آمد.
هـ) توزيع كارت ورود به جلسه و زمان برگزاري آزمون:
1- ارائه كارت ورود به جلسه آزمون به صورت اينترنتي ، از طريق همين سايت و از تاريخ 20/10/89 انجام خواهد پذيرفت.
2- آزمون در روز جمعه مورخ 24/10/89 در آدرس هايي كه در زمان ارائه كارت اعلام مي گردد برگزار خواهد شد (شهر محل برگزاري آزمون براي هر شركت در جدول ” و ” (در انتهاي همين صفحه) ذكر شده است).
3 – ارائه كارت ورود به جلسه آزمون ( چاپ شده بر روي كاغذ ) هنگام ورود به حوزه الزامي است. در غير اينصورت از ورود داوطلب به حوزه جلوگيري خواهد گرديد.
موارد قابل توجه:
1- در شرايط مساوي، اولويت استخدام با داوطلبان بومي مي باشد. 2- در هر يك از رشته‌هاي شغلي امتحاني (مشخص شده در جدول نيازهاي استخدامي) صرفاً فارغ‌التحصيلان همان رشته، گرايش و مقطع مي‌توانند شركت كنند و پذيرش ديگر رشته‌ها يا گرايش‌ها امكان‌پذير نمي باشد. 3- پذيرفته شدن داوطلب جهت شركت در آزمون با توجه به مقطع، رشته و گرايش تحصيلي ذكر شده در هنگام ثبت نام صورت مي پذيرد. مسؤوليت صحت و سقم اين موارد و ارائه اصل مدارك مورد ادعا به عهده داوطلب خواهد بود. 4 – دارندگان مدرك تحصيلي معادل، صادره از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي كشور كه در آزمون جامع سازمان سنجش آموزش كشور شركت نموده و قبول شده اند و سازمان مذكور براي آنان گواهينامه مبني بر امكان ادامه تحصيل در مقطع بالاتر تحصيلي با ارزش علمي صادر نموده، به شرط رعايت كليه شرايط و ضوابط مندرج در اين اطلاعيه مجاز به ثبت نام در آزمون مي باشند.5 - قبولي در آزمون به منزله استخدام قطعي نمي‌باشد بلكه استخدام شامل قبولي در آزمون دانشي و آزمون مهارتي (مصاحبه)‌، گزينش، معاينات پزشكي و اخذ عدم سوء پيشينـه از مراكز ذيصـلاح مي‌باشـد 6 - پذيرفته‌شدگان نهايي ” به ويژه خانم ها ” مي‌بايستي آمادگي خدمت در هر يك از شهر‌هاي استان حوزه فعاليت، به تشخيص شركت را داشتـه باشند. 7 - هر داوطلب فقط مي تواند يك بار و تنها براي يك رشته شغلي در شركت مورد نظر خود در اين آزمون ثبت نام نمايد.
و)‌ جدول مشخصات شركت ها و مجريان آزمون:
براي مشاهده مشخصات و جزئيات شركتها و مجريان آزمون اينجا كليك نمائيد .

بالا