ميدونم اما "قانونگزار" رو جا گذاشتي... ميتوني الان معنيش رو بنويسي... تا جوابات کامل شه...خوب من که یه سری جواب قبل از همه نوشتم ...
فعلا برای اولین بار همون رو تصحیح کنین تا بعدا حواسم و بیشتر جمع می کنم![]()

ميدونم اما "قانونگزار" رو جا گذاشتي... ميتوني الان معنيش رو بنويسي... تا جوابات کامل شه...خوب من که یه سری جواب قبل از همه نوشتم ...
فعلا برای اولین بار همون رو تصحیح کنین تا بعدا حواسم و بیشتر جمع می کنم![]()
احترام گزاردنکدام صحيح است:
احترام گذاشتن/ احترام گزاردن
سپاسگزارم/ سپاسگذارم
معني کنيد: قانونگذار/ قانونگزار
تا جايي که ميدونم تفاوت "گذاشتن" و "گزاردن" يکي از پرسشهاي ثابت کنکوره... توي مطالب بچهها هم کاربرد اشتباه اين دو تا رو زياد ديدم...![]()
ببين آرچي جان!ببخشید یه سوال! یعنی اگه یکی زودتر جواب داد و ماهم جوابمون همون بود بعدش دوباره باید بیام جواب اونو تکرار کنیم؟!!![]()
ميگذارد!سلام
گزاردن به معنای "ادا کردن " و گذاشتن ( مضارع آن : گذاردن ) به معنای " قرار دادن چیزی در جای آن "![]()
گزاشتن با "ز" و گذاردن با "ذ" غلط است و صحيح گذاشتن و گزاردن است.همون طور که راسل جان گفت،"گذاشتن" یا "گذاردن"یعنی:نهادن،چیزی را در جای خود قرار دادن؛هم چنین وضع کردن و تاسیس کردن.
معني احترام گذاشتن در ميان نيست.احترام گزاردن
سپاس گزارم
کسی که قانونی رو وضع می کنه/کسی که به قانون احترام میذاره و اجرا می کنه
بیست می شم نه؟![]()
و اما سرکار خانم cuteسلام به همگی
چه خوب تمرین بعدی و رو هم گذاشتید
منم به خاطر اعتراض به منفی دفعه ی قبل ایندفعه هم شرکت نمی کنم
(مطمئن باشید به خاطر کمبود اطلاعات نیست)
راسل: 3 امتياز
باران بهاري: 3.75
فائزه عسل: 3.75
کيوت: منفي 2 + منفي 4= منفي 6 (با 6 امتياز ارفاق به مناسبت روز دختر)=0
آرچي: 0
Paras2: چرا اينبار شرکت نکرد؟!
ببین این جا کارگاهه، کسی که پاشو بذاره تو کارگاه می شه کارگر! از حقوق و بیمه و تمام مزایای کارگری هم برخوردار میشه... منتها باید کار کنه... نه این که مثل کیوت جو کارگاه رو بهم بزنه و تشویش اذهان عمومی کنه... یا مثل تو بشینه بقیه رو تماشا کنه:
ببینم کافری هر کی تو این تاپیک پست بزنه اسمشو مینویسی و بهش نمره میدی؟!![]()
ارامش جان انگار اینو تو پست کافر ندیدی!صلام.ممنون كه براي افذايش سوات ماطلاش مي كنيد!![]()
...
بايد دليل هم بگم؟!تستي بود آخه!من عاشق سوالاي تستي م.
به نظرم بهتره واسش تو پیغام بفرستی! فکر کنم خودش بعدا جواب همه رو با توضیح میذارهپاسخها را از طريق پيغام خصوصي ارسال فرماييد.
عليک صلام! ما اصلا به خاتر همين افذايش سووات شوما اينجاهيم!صلام.ممنون كه براي افذايش سوات ماطلاش مي كنيد!![]()
بايد دليل هم بگم؟!تستي بود آخه!من عاشق سوالاي تستي م.
آرچي جان، خاله بيقرار ما از قوانين تالار مستثنان!ارامش جان انگار اینو تو پست کافر ندیدی!
به نظرم بهتره واسش تو پیغام بفرستی! فکر کنم خودش بعدا جواب همه رو با توضیح میذاره![]()
شما سروريد کامران جان... يه کارگاه ساده است با يه عده از بچههاي خاکي پاکي و بيادعا... اگه دوست داشتي، قدمت روي چشم عزيزم...سلام كافر جان. به كارگر احتياج نداري داداش؟؟![]()
دادش كافر اسم منم بنويس لطفا!شرکت کنندگان در آزمون ششم تا اين لحظه:
1. archi_arch2. ARAMESH
3. paras24. باران بهاري
پاسخها را از طريق پيغام خصوصي ارسال فرماييد.
اينجا برنده کسيه که به پرسشها پاسخ بده...سلام بر دوستان
به به مسابقه هم داشت این تالار و ما بیخبر ..
میگماااااااااااامدیر جان میشه یه تخفیفی قائل شید بخاطره اینکه اولین باره اومدم تشویق بشم منو برنده اعلام کنید
قول میدم به کسی نگم
اگه نه که برم سراغه کامران ....کتابای سال سومشو بگیرم چون من بعد امتحاات کتابامو پاره........ نه یعنی اهدا میکردم
حالا من برنده هستم
یا برنده استم![]()
اينجا برنده کسيه که به پرسشها پاسخ بده...
البته ما 20 نخواهيم داشت!
حالا بيا و مرد باش!
شرکت کنندگان در آزمون ششم تا اين لحظه:
1. archi_arch2. ARAMESHپاسخها را از طريق پيغام خصوصي ارسال فرماييد.
3. paras24. باران بهاري
5. russell
6. کامران, kamran razzaz
7. کيوت, cute
برندگان: باران بهاري و راسل
برندگان: باران بهاري و راسل