کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور

کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور

• پیام نور

رای: 36 36.4%
  • آزاد

رای: 63 63.6%

• مجموع رای دهندگان
    99

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
به عنوان مثال عرض میکنم .... جزوه روشهای طراحی رو فقط 30 ص اولش رو بالغ بر 10 بار خوندم بازم سر جلسه یه غباری ازش تو ذهنم بود... وقتی میگن پیام نور سخته تا واقعا امتحانشو ندی با حسش نمیکنی .... نزدیک به 2 ماه روزی 4 یا 5 ساعت درس میخوندم به علاوه اینکه هفته آخر 10 تا 12 ساعت شده بود با این حال.....ش[/QUOTE]

دلیلش اینه که اون جزوه منسجم نیست
حت یمن که کنکور نداشتم از جزوه هایی که دوره های فراگیر و موسسات ارائه میکنند استفاده کردم برای همه دروس غیر از سیر، که اونم خلاصه نویسی کردم در طول ترم
کلا روش های درس خوندن متفاوته

هنوز تصمیم نگرفتم باید برم ببینیم شرایط دانشگاه چطوره....ولی من اومدم ارشد که برا دکترا بخونم...وگرنه ارشد به چ دردم میخوره....وقتی باهاش حقوقت افزایش پیدا نمیکنه....بعدم ارشد همش نظری و توش قرار نیست چیز خاصی یاد بگیری...ولی من بیشتر برای هیئت علمی و اینها اومد ارشد که بعدش دکترا بگیرمو به بعدشم اقدام کنم....
خوب اگه برنامه ریزی که من دارم تو هم داشته باشی جراتشو پیدا خواهی کرد;)
گرچه من قسم خوردم که اصلا دیگه در محیط های مجازی کل کل نکنم با هیچکس
فک کنم به اون سطح از محتوای معماری رسیده باشم که حرف از سر احساس نزنم
اومدی ارشد که بری دکترا؟ قربون شکلت بی دعوت جایی نمیرن که
تو دیگه چرا همچین حرفی میزنی؟
اصلا اساس ورود به دوره های تکمیلی پژوهشه
اصلا مگه قراره کسی چیزی یاد بده که تو یاد بگیری؟
شما باید یک خروار منابع و مطالب پزوهشی داشته باشی به این امید که یه استاد میخاد بیاد و در اون حیطه اگه وقت کنه بهت اجازه تعامل بده
هیئت علمی شدنم کشک نیست قربونت
همین پیام نور دو سه سال دیگه دکترای فراگیرم میاره شک نکن
به همین کشکی میشه راحت وارد شد مخصوصا واسه دانشجوهای خودش
ولی دکترا اگر بخای باشی ...
امیدوارم در اعتقاداتت تجدید نظری داشته باشی و برنامه ریزیتو بر مبنای اون انجام بدی تا به وضوح درک کنی من چی میگم:gol:

و تمایل ندارم این بحثو ادامه بدم
همین
موفق باشی

arefeh

کاربر ممتاز
به عنوان مثال عرض میکنم .... جزوه روشهای طراحی رو فقط 30 ص اولش رو بالغ بر 10 بار خوندم بازم سر جلسه یه غباری ازش تو ذهنم بود... وقتی میگن پیام نور سخته تا واقعا امتحانشو ندی با حسش نمیکنی .... نزدیک به 2 ماه روزی 4 یا 5 ساعت درس میخوندم به علاوه اینکه هفته آخر 10 تا 12 ساعت شده بود با این حال.....ش

حت یمن که کنکور نداشتم از جزوه هایی که دوره های فراگیر و موسسات ارائه میکنند استفاده کردم برای همه دروس غیر از سیر، که اونم خلاصه نویسی کردم در طول ترم

و تمایل ندارم این بحثو ادامه بدم
همین
موفق باشی[/QUOTE]

عزیزم من تنها یه چیزی میدونم و اون اینکه ادم هر چیزی بخواد یاد بگیره قرار نیست توی دانشگاه یاد بگیره اونم ایران....باید خودت دنبالش باشی...
برای رسیدن به اون چیزهایی هم که میخوای مجبوری مدرکشو داشته باشی....هئیت علمی کشک نیست ولی همونهایی هم ک گرفتن دانشمند نبودن و یا شاخ و دم اضافه تر از ما نداشتن اونها هم یه زمانی همین جایی که من و تو الان قرار داریم بودن....
به قول تو نمیشه در این موارد بحث کرد.و...هر چی باشه هر کسی یه عقیده ای داره یه هدفی داره و برای رسیدن به اون یه تلاشی رو انجام میده
تو هم موفق باشی دوست عزیز

معمار111

عضو جدید
به عنوان مثال عرض میکنم .... جزوه روشهای طراحی رو فقط 30 ص اولش رو بالغ بر 10 بار خوندم بازم سر جلسه یه غباری ازش تو ذهنم بود... وقتی میگن پیام نور سخته تا واقعا امتحانشو ندی با حسش نمیکنی .... نزدیک به 2 ماه روزی 4 یا 5 ساعت درس میخوندم به علاوه اینکه هفته آخر 10 تا 12 ساعت شده بود با این حال.....ش

درمورد جزوه باید بگم منظورم از سخت این نیست نمیتونم بفهمم منظورم اینه ک چون از منابع زیادی استفاده کرده( دکتر جهان بخش که از خودش جمله ای نداره یا اگر هم بوده توی مقدمه یا...)

دکتر میتونست وقتی این کتابارو مطالعه کرد از بیان خودش بنویسه که این بهترین روشه خصوصا کتابای ترجمه شده که هر مترجم با یک نوع ادبیات ترجه میکه
متاسفانه یه تیک از یه منبع زده یه تیک از یه منبع دیگه اما لطفی که کرده بودند مطالبو تو جداول در نهایت ارائه کردند که این خودش جای تشکر داره
در نهایت اینکه منظورم از سخت بودن اینه که ذهن نمیتونه این جزوه رو مثل فلسفه شاخه بندی کنه و یا یه تحلیلی ازش داشته باشه (چون خوندن مطالب فلسفی پیچیده ترین نوع یادگیری هست این مثالو زدم)

ممنونم دوست عزیز;)

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز

درمورد جزوه باید بگم منظورم از سخت این نیست نمیتونم بفهمم منظورم اینه ک چون از منابع زیادی استفاده کرده( دکتر جهان بخش که از خودش جمله ای نداره یا اگر هم بوده توی مقدمه یا...)

دکتر میتونست وقتی این کتابارو مطالعه کرد از بیان خودش بنویسه که این بهترین روشه خصوصا کتابای ترجمه شده که هر مترجم با یک نوع ادبیات ترجه میکه
متاسفانه یه تیک از یه منبع زده یه تیک از یه منبع دیگه اما لطفی که کرده بودند مطالبو تو جداول در نهایت ارائه کردند که این خودش جای تشکر داره
در نهایت اینکه منظورم از سخت بودن اینه که ذهن نمیتونه این جزوه رو مثل فلسفه شاخه بندی کنه و یا یه تحلیلی ازش داشته باشه (چون خوندن مطالب فلسفی پیچیده ترین نوع یادگیری هست این مثالو زدم)

ممنونم دوست عزیز;)
بله حق با شماست
منظور منم همین بود
نه اتفاقا سختیش سر همین عدم انسجامشه
درسته منابع زیاده و هر چیزی رو از یه جایی اورده
من جزوه کمک درسی نظریه ها رو گذاشتم تو همین تاپیک
یه مروری کنی متوجه میشی منظورمو
مجبور شده اسمون ریسمون ببافه تا ادم متوجه بحث اصلی بشه

arefeh

کاربر ممتاز
ثبت نام پیام نور ارشد از تاریخ 93/6/16 شروع شده....
اما من بلد نیستم یکی بیاد یاد بده...
اصلا ورود به سیستمش نمیشه شد:(

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهت تبریک میگم عارفه جان پیام نور تهران مسلما از خیلی دانشگاههای آزاد و حتی چند تا روزانه بهتره ایشالا دکترا خانومی:gol:

arefeh

کاربر ممتاز
بهت تبریک میگم عارفه جان پیام نور تهران مسلما از خیلی دانشگاههای آزاد و حتی چند تا روزانه بهتره ایشالا دکترا خانومی:gol:

عزیزم واقعا از همدردیت ممنونم...دوست عزیز...واقعا امیدواری بهم دادی:redface:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم واقعا از همدردیت ممنونم...دوست عزیز...واقعا امیدواری بهم دادی:redface:
وا همدردی چرا خانومم؟؟من اگه میاوردم بدون تردید میرفتم امسال خودم دانش پژوهان قبول شدم که نمیرم اگه جای تو بودم یک لحظم درنگ نمیکردم یه دستی بکش رو سر ما:)

arefeh

کاربر ممتاز
وا همدردی چرا خانومم؟؟من اگه میاوردم بدون تردید میرفتم امسال خودم دانش پژوهان قبول شدم که نمیرم اگه جای تو بودم یک لحظم درنگ نمیکردم یه دستی بکش رو سر ما:)

این چ حرفیه؟؟؟خجالتم نده...دانش پژوهان اصفهانه؟؟؟تعریفشو شنیدم...ای کاش یه تحقیقی میکردی عزیزم...ه خودم چون میدونستم ارشد ارزش پشت کنکور موندن نداره به پیام نور راضی شدم...ولی خوب حتما خودت ی صلاحی دیدی...انشالله در هر کجا و برای هر چیزی که قدم میزاری خیر و شادی برات باشه دوست عزیزم...برات بهترین ها رو آرزو میکنم:redface::gol::heart:

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز

فک کنم نام کاربری شماره ملی و رمز عبورت همون رمز ثبت نام کنکورت باشه
تا جایی که یادمه
ثبت نام اولیه هم غیر حضوریه ها
reg.pnu.ac.ir
فقط با اکسپلورر وارد بشید

arefeh

کاربر ممتاز
فک کنم نام کاربری شماره ملی و رمز عبورت همون رمز ثبت نام کنکورت باشه
تا جایی که یادمه
ثبت نام اولیه هم غیر حضوریه ها
reg.pnu.ac.ir
فقط با اکسپلورر وارد بشید

نه بابا اینقدر ور رفتم تا فهمیدم
نام کاربری:شماره داوطلبی کنکوره اونم دو تا شماره داوطلبی داشتیم هر دو تا رو زدم تا یکیش اوکی شد ک قبل این شماره باید u931 رو وارد کنیم
رمز عبورم شماره ملی
حالا وارد شدم یسری مشخصات فردی میخواست ک اونهارو وارد کردم و ی جا ارسال مدارک بود ک اونهارو هم فرستادم.ولی نتونستم واحدها رو ببینم برا ثبت نام....
نه دختر جان گفته غیرحضوری تا ی مرحله ثبت نام کنیم بعد کسایی ک تهران قبول شدن برای تایید نهایی باید حضوری برن ک رگزی ک ما باید بریم توی سایت زده 26شهریور...
خیلی سایتش پیچیده....ب ی بدبختی ب اینها رسیدم
فقط وام رو کی باید اقدام کنیم...
اقای بیاتم ک دیر ج میده جون ادم ب لب میرسه.......

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
نه بابا اینقدر ور رفتم تا فهمیدم
نام کاربری:شماره داوطلبی کنکوره اونم دو تا شماره داوطلبی داشتیم هر دو تا رو زدم تا یکیش اوکی شد ک قبل این شماره باید u931 رو وارد کنیم
رمز عبورم شماره ملی
حالا وارد شدم یسری مشخصات فردی میخواست ک اونهارو وارد کردم و ی جا ارسال مدارک بود ک اونهارو هم فرستادم.ولی نتونستم واحدها رو ببینم برا ثبت نام....
نه دختر جان گفته غیرحضوری تا ی مرحله ثبت نام کنیم بعد کسایی ک تهران قبول شدن برای تایید نهایی باید حضوری برن ک رگزی ک ما باید بریم توی سایت زده 26شهریور...
خیلی سایتش پیچیده....ب ی بدبختی ب اینها رسیدم
فقط وام رو کی باید اقدام کنیم...
اقای بیاتم ک دیر ج میده جون ادم ب لب میرسه.......

بله بعد از ارسال مدارک بطور غیر حضوری یه روز باید حضوری برین مدارکو ببرین
البته من روزه اعلام شده رفتم ولی یادمه یکی بود اخر ترم تازه مدارکشو اورد

سایتش پیچیده نیست، توی صفحه ی هوم همه چی توضیح داده شده
هر وقت مشکلی بود اگه فک میکنی میتونم ، خبر بده کمک کنم

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
قابل توجه پذيرفته شدگان كارشناسي ارشد سال 1393
تاريخ انتشار :1393/06/16

قابل توجه پذيرفته شدگان كارشناسي ارشد سال 1393
كليه پذيرفته شدگان ميبايست از تاريخ 16/06/1393 جهت پذيرش غير حضوري به سيستم مراجعه نمايند.

خلاصه مراحل پذيرش :
تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"
1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:​
- شناسه كاربري: شماره داوطلبي u931 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال : شناسه كاربري: u931600707
گذرواژه: 0061111111
2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
3-بعد از پذيرش نهايي ،مي بايست با شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه از تاريخ 30/06/1393 الي 05/07/1393 جهت ثبت نام و انتخاب واحد به سيستم مراجعه نماييد.
تذكر : قبول شدگان استان تهران بايستي جهت پذيرش نهايي مطابق با اطلاع رساني آن استان به مراكز مربوطه مراجعه نمايند .
4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 163(فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور)اقدام نماييد:
منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها--> فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
پرداخت شهريه از 3 طريق الكترونيكي، دستگاه خودپرداز و مراجعه به شعب بانك صادرات مقدور مي باشد.
تذكر2: در صورت موفقيت تراكنش پرداخت پس از حداكثر 2 ساعت، وضعيت دانشجو از حالت بدهكار به فعال تبديل خواهد شد.
تذكر3: شايان ذكر است در صورت عدم موفقيت تراكنش (در پرداخت غير حضوري) و برگشت وجه شهريه، وضعيت دانشجو مجدد به غير فعال تبديل خواهد شد.
5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"
جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به پورتال اطلاع رساني دانشگاه به آدرس www.pnu.ac.ir مراجعه و سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نماييد. در هنگام اخذ درس رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس ) الزامي است .

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]واحدهای پیام نور صلاحیت پذیرش دانشجو دکتری را ندارند [/h]

وی به پذیرش دانشجو در مقطع دکتری در دانشگاه پیام نور اشاره کرد و افزود: پذیرش دانشجو و گذراندن مقطع دکتری در دانشگاه پیام نور بی‌کیفیت است که هم اکنون این امر در حال انجام است. تا حدی که آموزش دولتی برای دانشجویان این مقطع ارائه نمی‌شود و واحدهای آن صلاحیت لازم جهت پذیرش و آموزش مقطع دکتری را ندارند.

وی خاطر نشان کرد: بنابراین تصمیمی در خصوص کاهش پذیرش دانشجو در مقطع دکتری دانشگاه پیام نور اتخاذ شده است، چراکه دانشگاه‌ها باید کیفیت لازم جهت پذیرش و آموزش دانشجویان پیام نور را داشته باشند.

منبع خبر:http://www.yjc.ir/fa/news/4974630/واحدهای-پیام-نور-صلاحیت-پذیرش-دانشجو-دکتری-را-ندارند

arefeh

کاربر ممتاز
واحدهای پیام نور صلاحیت پذیرش دانشجو دکتری را ندارند

وی به پذیرش دانشجو در مقطع دکتری در دانشگاه پیام نور اشاره کرد و افزود: پذیرش دانشجو و گذراندن مقطع دکتری در دانشگاه پیام نور بی‌کیفیت است که هم اکنون این امر در حال انجام است. تا حدی که آموزش دولتی برای دانشجویان این مقطع ارائه نمی‌شود و واحدهای آن صلاحیت لازم جهت پذیرش و آموزش مقطع دکتری را ندارند.

وی خاطر نشان کرد: بنابراین تصمیمی در خصوص کاهش پذیرش دانشجو در مقطع دکتری دانشگاه پیام نور اتخاذ شده است، چراکه دانشگاه‌ها باید کیفیت لازم جهت پذیرش و آموزش دانشجویان پیام نور را داشته باشند.

منبع خبر:http://www.yjc.ir/fa/news/4974630/واحدهای-پیام-نور-صلاحیت-پذیرش-دانشجو-دکتری-را-ندارند

با نهایت احترام آقا رضا...نمیشه گفت منبعت معتبره....از این معتبرتر نیست که بنده به دفتر شورای گسترش که از ارگانهای متصل به وزارت علوم و فناوری هست تماس گرفتم و ایشون فرموندند که تایید شده و حتی جهت اطمینان با دانشگاه تهران هم تماس گرفتم و گفتن هیچ مشکلی برای پذیرش دکترا نیست....
هر سازمانی برای اینکه بگه خودشو بالاتر نشون بده همچین جرفهایی میزنند...در ضمن این لینک شما درمورد اینه که پیام نور دکترا نمیاره...خوب نیاره این دلیل بر این نمیشه که پیام نور های ارشد دار توی دانشگاه های دیگه نتونن دکترا بخونن....
حتی مطلبی رو توی سایت گذاشته بودید که رتبه بندی رو نشون میده ولی برای دوستان شفاف سازی نکرده بودید که بر چه اساس است این رتبه بندی...
اون رتبه بندی که شما گذاشته بودید براساس تعداد دانشگاه ها و مساحت و تعداد دانشجویان و تعداد مقالات هست...فقط رتبه بندی سرشماری هست که مسلما وقتی الان همه جا آزاد گذاشته باید رتبه اول رو به دست بیاره پس نمیشه یه هیچ کدوم از این اطلاعیه ها گفت که کدوم درست تره....
من اونجا چیزی نگفتم چون دیگ این خود اشخاص هستن که برای آیندشون تصمیم میگیرند و همه ما به سنی رسیدیم که بفهمیم برای رسیدن به هرجای قبلش خوب تحقیق کنیم....
پس لطفا دگ از این پیام ها و اطلاعیه ها نزارید چون یه جورایی از نظر من یه سری از اینها دروغی بیش نیست و باعث میشه آینده یه سری دوستانی که عقلشون به عقل بقیه لینک شده و بدونه خودآگاهی دست به تصمیماتی بزنند که بعد از مدتی حسرت بخورند....
بیخیال اعتبار دانشگاه ها بشید...حداقل یه تاپیک مخصوص این بحث ها هست اونجا بحث کنیم...اینجا تاپیک کمک و ....هست نه تضعیف روحیه....
ممنونم مهندس عزیز بابت توجهتون:):gol::heart:

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
مکن موندم اقا رضا
طبق ارتباط دوستانه ای که دارم میگم
شما که پیام نور رو گذاشتی کنار
چه اصراری داری به جهانیان بفهمونی این دانشگاه بده؟

منم میگم بده
ولی نفس قرار گیریش یه چیزی دیگه بوده و به اینجا رسیده
برای کسی دعوتنامه هم نفرستاده
شما راهتو عوض کردی
منم دوست نداشتم بعد از دو سال کنکور بشینم باز تو پیام نور
با وجود اینکه کارشناسیمم پیام نور بودم
اما حالا شده
چه میشه کرد؟قرار نیست همه برن تهران
من دلیل روحیه جنگاوری شما رو متوجه نشدم مهندس!

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام چند تا دانشگاه پیام نور برای رشته معماری تو ایران هست؟

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلا دوست خوبم
تهران- عسلویه- بندر عباس- کیش

کلا مکانش سیاسی به نظر میرسه
تهران که پایتخته باید داشته باشه
بقیش جنوبه به جهت تشویق واسه اومدن اینورا
نه که بنارد جنوب به قاچاق کالا معروفن
گویا میخوان فرهنگی جلوش بدن
سیاسی شدا

arefeh

کاربر ممتاز
امروز دانشگاه پیام نور تهران بودم اتفاقاتی افتاد ک مطمئن شدم اشتباه اصلا نکردم... در در میاد... از فردا دنباله موضوع برای مقاله باید باشم.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
امروز دانشگاه پیام نور تهران بودم اتفاقاتی افتاد ک مطمئن شدم اشتباه اصلا نکردم... در در میاد... از فردا دنباله موضوع برای مقاله باید باشم.

در در میاد؟؟
چی چی میگویی راپونزل؟

arefeh

کاربر ممتاز
با گوشی میام خودش چرت و پرت میگه...
مدیر گروهمون ی خانوم منظور به نام دکتر لیتکوهی گویا خودشون ارشد پیام نور داشتن و دکتر.اون خارج گرفتن....
استاد بعدی دکتر جهان بخش ک همش میخندم اما شاگرد میگن خیلیها سخت گیره
استاد بعدی افشین مهر ک تخصصش سازه و همش ازت مقاله میخواد
بعدی غفاریان ک خانوم دکتر جهان بخش اونم هر هفته سرویس میکنه از کار زیاد و بچه ها گفتن باهاش ور ندارید درس
امروز کلاس روش تحقیق با دکتر لیتکوهی داشتیم چون دوستان دفاع داشتن برگزار نشد منم ک بیکار بودم رفتم سر دفاع دوستان. و متوجه شدم همزمان با ارائه پایان نامه دو تا مقاله هم باید همون روز تحویل بدی در صورتی ک حتی دانشگاه هنر هم دو ماه فرصت میده....
دفاع ها نسبتا خوب بود... از همه بهتر آخرین دفاع بود ک تنها دفاعی بود ک خانوم لیتکوهی نتونست سوالی بپرسم و نمیشم 19.75شد.
با خانوم لیتکوهی ک صحبت کردم گفت برو هفته بعد ی موضوع بیار ک باید این ترم مقاله بدید....
کلا بچه ها گفتن سخت نمره میدن اما پایان نامه ها ک به نظرم خوب بود تا ببینیم چی میشه....
در ضمن کلاسهام دگ الکترونیکی ک بچه ها گفت ی دفعه استاد صدا میکنه ببینم هستی یا نه بعدم ی سوالم میپرسه.....
کلا بد نبود... وام هم 1تومن قرار شده بدن.... خوبیش اآینه ک اضافیش توی صندوق میمونه میره برا ترم بعد...

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
با گوشی میام خودش چرت و پرت میگه...
مدیر گروهمون ی خانوم منظور به نام دکتر لیتکوهی گویا خودشون ارشد پیام نور داشتن و دکتر.اون خارج گرفتن....
استاد بعدی دکتر جهان بخش ک همش میخندم اما شاگرد میگن خیلیها سخت گیره
استاد بعدی افشین مهر ک تخصصش سازه و همش ازت مقاله میخواد
بعدی غفاریان ک خانوم دکتر جهان بخش اونم هر هفته سرویس میکنه از کار زیاد و بچه ها گفتن باهاش ور ندارید درس
امروز کلاس روش تحقیق با دکتر لیتکوهی داشتیم چون دوستان دفاع داشتن برگزار نشد منم ک بیکار بودم رفتم سر دفاع دوستان. و متوجه شدم همزمان با ارائه پایان نامه دو تا مقاله هم باید همون روز تحویل بدی در صورتی ک حتی دانشگاه هنر هم دو ماه فرصت میده....
دفاع ها نسبتا خوب بود... از همه بهتر آخرین دفاع بود ک تنها دفاعی بود ک خانوم لیتکوهی نتونست سوالی بپرسم و نمیشم 19.75شد.
با خانوم لیتکوهی ک صحبت کردم گفت برو هفته بعد ی موضوع بیار ک باید این ترم مقاله بدید....
کلا بچه ها گفتن سخت نمره میدن اما پایان نامه ها ک به نظرم خوب بود تا ببینیم چی میشه....
در ضمن کلاسهام دگ الکترونیکی ک بچه ها گفت ی دفعه استاد صدا میکنه ببینم هستی یا نه بعدم ی سوالم میپرسه.....
کلا بد نبود... وام هم 1تومن قرار شده بدن.... خوبیش اآینه ک اضافیش توی صندوق میمونه میره برا ترم بعد...

چیزای جدید می شنوم
تا حالا هر چی از تهران شنیدم غیر این بوده
برای ما هم ظاهر کلاسا اینطری بود اما چیزی که دیدیم نه
امیدوارم برای تو عین صداقت باشه
هر هفته که میری سر کلاس برام بنویس چه خبره
هر چی باشه تو قابل اعتمادی واسم تا بچه های کلاس

arefeh

کاربر ممتاز
چیزای جدید می شنوم
تا حالا هر چی از تهران شنیدم غیر این بوده
برای ما هم ظاهر کلاسا اینطری بود اما چیزی که دیدیم نه
امیدوارم برای تو عین صداقت باشه
هر هفته که میری سر کلاس برام بنویس چه خبره
هر چی باشه تو قابل اعتمادی واسم تا بچه های کلاس

عزیز دلم من خودم دفاع رو دیدم صداقت ضبط کردم هنوز وقت نکردم انتقال بدم ب لب تاپ... ولی برات میفرستم ببینی این دکتر لیتکوهی چ میپرسید... به نظرم سوالاش هم استاد راهنما رو داغون میکرد هم دانشجو... یعنی استاد راهنماش اینقدر تابلو حرف رو عوض میکرد.... ولی خدایی مو رو ماست میکشید... من حقیقتا حال کردم چیزی ک بد باشه رو میگم.... الانم با اینکه دیروز کلاس ما تشکیل نشد اما گفت ک تا هفته بعد بفکر موضوع مقاله باشم منم میخوام همه تلاشمو بکنم چون دیدم دانشجوها چطور بودن... اونها هم نالان بودن از سختی پیام نور ولی بازم مشخص بود تنبل نبودن...
حالا گیر ی موضوع خودم میخوام یکی از این مسابقات رو شرکت کنم ک از الان ب صورت جدی یاد بگیرم مقاله نویسی رو....

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
عزیز دلم من خودم دفاع رو دیدم صداقت ضبط کردم هنوز وقت نکردم انتقال بدم ب لب تاپ... ولی برات میفرستم ببینی این دکتر لیتکوهی چ میپرسید... به نظرم سوالاش هم استاد راهنما رو داغون میکرد هم دانشجو... یعنی استاد راهنماش اینقدر تابلو حرف رو عوض میکرد.... ولی خدایی مو رو ماست میکشید... من حقیقتا حال کردم چیزی ک بد باشه رو میگم.... الانم با اینکه دیروز کلاس ما تشکیل نشد اما گفت ک تا هفته بعد بفکر موضوع مقاله باشم منم میخوام همه تلاشمو بکنم چون دیدم دانشجوها چطور بودن... اونها هم نالان بودن از سختی پیام نور ولی بازم مشخص بود تنبل نبودن...
حالا گیر ی موضوع خودم میخوام یکی از این مسابقات رو شرکت کنم ک از الان ب صورت جدی یاد بگیرم مقاله نویسی رو....

قربونت برم
سوء تفاهم نشه
تجربم میگه حرف هر کسی رو باور نکنم
تو یونی ما بچه های تهران زیادن و وقتی ازشون می پرسم چرا تهران رو انتخاب اولشون نزدن(اونایی که فراگیرن)، جواباشون ضد النقیضه
در مورد خوب بودن اساتید حرفی نیست قبول دارم
به همین خاطر از حرفات تعجب کردم
حتی یکی از همکلاسیام که دروس رو الکترونیکی برمیداشت اصلا همچین حرفی نزد که کلاس رسمیه و وسطش سوال میپرسن و اینا
حالا من ازت ممنون میشم اگه در جریانم بزاری دوست خوشگلم
گیسو کمند
عه

arefeh

کاربر ممتاز
قربونت برم
سوء تفاهم نشه
تجربم میگه حرف هر کسی رو باور نکنم
تو یونی ما بچه های تهران زیادن و وقتی ازشون می پرسم چرا تهران رو انتخاب اولشون نزدن(اونایی که فراگیرن)، جواباشون ضد النقیضه
در مورد خوب بودن اساتید حرفی نیست قبول دارم
به همین خاطر از حرفات تعجب کردم
حتی یکی از همکلاسیام که دروس رو الکترونیکی برمیداشت اصلا همچین حرفی نزد که کلاس رسمیه و وسطش سوال میپرسن و اینا
حالا من ازت ممنون میشم اگه در جریانم بزاری دوست خوشگلم
گیسو کمند
عه
عزیزم اینها گفتن اما مشخص میشه دگ...بالاخره کلاسها از هفته آینده 100% تشگیل میشه....حتما در جریان میزارم....اما خودخوان نیست ...اگه خودخوان باشه هم هزینه اش نصف باید بشه هم مینوشت خودخوان...
بچه ها اینو گفتن اما از اون طرفم گفتن که ما نمیریفتیم و یا سرعت نت پایین بود نمیتونستیم وصل بشیم و دست آخرم جلسه آخر حضوری رفتیم گفتیم نتونستیم وصل بشین فقط میتونستیم بیایم حاضری بزنیم....حالا دقیقشو حتما بهت میگم;)

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
عزیزم اینها گفتن اما مشخص میشه دگ...بالاخره کلاسها از هفته آینده 100% تشگیل میشه....حتما در جریان میزارم....اما خودخوان نیست ...اگه خودخوان باشه هم هزینه اش نصف باید بشه هم مینوشت خودخوان...
بچه ها اینو گفتن اما از اون طرفم گفتن که ما نمیریفتیم و یا سرعت نت پایین بود نمیتونستیم وصل بشیم و دست آخرم جلسه آخر حضوری رفتیم گفتیم نتونستیم وصل بشین فقط میتونستیم بیایم حاضری بزنیم....حالا دقیقشو حتما بهت میگم;)

ترم مهر چون پذیرش هم از فراگیره و هم از سراسری خودخوان نیست
اما ترم بهمن احتمال زیاد خودخوانه چون که ورودی ندارن براش کلاس بزارن ، و 80درصد بچه ها اونایی هستن که یا افتادن یا نگرفتن این درس رو ، یعنی مطمئنن یه دوره سر کلاس رفتن
برای همین خودخوانه

arefeh

کاربر ممتاز
ترم مهر چون پذیرش هم از فراگیره و هم از سراسری خودخوان نیست
اما ترم بهمن احتمال زیاد خودخوانه چون که ورودی ندارن براش کلاس بزارن ، و 80درصد بچه ها اونایی هستن که یا افتادن یا نگرفتن این درس رو ، یعنی مطمئنن یه دوره سر کلاس رفتن
برای همین خودخوانه

آهان که اینطووووور......:D
الان به دکتر لیتکوهی ایمیل زدم خدا کنه زود ج بده...دو تا موضوع انتخاب کردم برای مقاله این ترم...دو تا موضوع که مورد علاقه خودمه و جز موضوعات همایشه که فکر کنم تا 1-2 ماه فرصت دارم روش کار کنم.....دعا کن اوکی بده زودتر شروع کنم...:)

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
آهان که اینطووووور......:D
الان به دکتر لیتکوهی ایمیل زدم خدا کنه زود ج بده...دو تا موضوع انتخاب کردم برای مقاله این ترم...دو تا موضوع که مورد علاقه خودمه و جز موضوعات همایشه که فکر کنم تا 1-2 ماه فرصت دارم روش کار کنم.....دعا کن اوکی بده زودتر شروع کنم...:)

:surprised:..............

بالا