..............
قیافشووووو...چرا متعجبی؟؟؟؟؟
..............
عارفه جان چه واحدایی بهت دادن این ترم؟
عزیزم همش تئوری هست...
1-نظریه و روشهای طراحی
2-روان شناسی محیط
3-روش تحقیق
4-حکمت و هنر
5-سیر اندیشه
و البته روان شناسی محیط رو توی تکمیل ظرفیت قراره بردارم...استادم گفت میتونم بردارم...مجموعا 10 واحد هزینشم شد 621000 که با شهریه ثابتم که اونم 621000...مجموعا شد 1242000
میخوام تا میتونم واحدهامو توی ترم 1 و 2 بردارم که از ترم 3 فقط روی پایان نامه و طرح 2 بیشتر کار کنم
آخه میدونی چیه میخوام ترم 3 فقط طرح 2 بمونه که کامل وقتم آزاد باشه واسه پایان نامه....یعنی به نظرت با 17-18 نمیشه ردش کرد؟؟پیشنهادم اینه که روانشناسی رو برنداری
این 4 تا درس به اندازه کافی سخت و وقتگیر هستند،اینطوری که اساتید ازت انتظار دارن مبادا تو هچل بیفتی، روانشناسی محیط واقعا سخته
نمیگم پاس نمیشی چرا پاس میشه اما میدونم که دوس نداری فقط پاس شه.توی پیج های قبل خلاصه ها رو گذاشتم
ترم دو ده واحد بردار
آخه میدونی چیه میخوام ترم 3 فقط طرح 2 بمونه که کامل وقتم آزاد باشه واسه پایان نامه....یعنی به نظرت با 17-18 نمیشه ردش کرد؟؟
کتاب باید بخونیم یا فقط خلاصه؟؟!!نمیدونم والاااااااا....از طرفی هم حق با تو...حس میکنم این درسها خیلی فلسفیه....و من واقعا توی این زمینه ضعیفم
عارفه جان اون 2 تا تحقیقی که گفتی برای چه درسیه؟روش تحقیق؟ پس اونایی که از فراگیر وارد میشن چی ؟
اون که درست میگی از ترم 3 دیره کسی که بخواد تا پایان ترم 4 دفاع کنه....منظورم از ترم 3 به حدی برسم که 4 شد سریع برم دنبال پرینت و ...و ارائه و دفاع......ترم اول واقعا سخته
ترم دو روانشناسی خیلی سخت و وقتگیر بود که پروژه هم داشتیم
الان که من ترم سه هستم طرح2دارم با روش پیشرفته ساخت و مکانیابی که جزوه هست. این ترم سبکه
برای پایان نامه هم از ترم 3 خیلی دیره،چون تو اگه حتی خیلی زبل هم باشی برای یافتن استاد باید بری توی نوبت و از نوشتن پروپزال تا رساله خیلی راه هست و مکاتبات و کارای اداریش طول میکشه
اینجا که اینطوری، حالا پرس و جو کن
عارفه جان اون 2 تا تحقیقی که گفتی برای چه درسیه؟روش تحقیق؟ پس اونایی که از فراگیر وارد میشن چی ؟
به قول تیک آف ...مقاله و پروژه پر.....واقعا به نظرم بده مگر اینکه خودتون بخواهید دوباره این درس رو بردارید....فکر میکنم میشه کلاسهایی که نمره بد گرفتی رو دوباره بگذرونی تا معدلت بالاتر شه....مطمئن نیستم....
کلاس هر هفتس؟اون که درست میگی از ترم 3 دیره کسی که بخواد تا پایان ترم 4 دفاع کنه....منظورم از ترم 3 به حدی برسم که 4 شد سریع برم دنبال پرینت و ...و ارائه و دفاع......
وااااای چ استرسی یهو بهم دست داد....از خوندنی متنفرم....
در ضمن امروز ساعت 2 کلاس الکترونیگی سیر اندیشه داشتیم که به علت عدم حضور استاد برگزار نشد...خخخخخخخ با اون نوناشون....
کلاس هر هفتس؟
معمار 11 جان شما اسمت چیه دوست نازم؟
شما چیکار می کنی؟
من اسمم معمار111 هست...و منتظر جواب فراگیر... البته فکر میکردم هزینش یه تومن تا یک و دویست بشه ... حالا دارم یواش یواش منصرف میشم ... ترمی 2 تومن میشه !!!!
نه بابااااا...ترم اولم که 8 واحد من برداشتم شد 1.240
ترم تیک آفم که 10 واحد شد من تقریبی حساب کردم که یه طرح و دو تا دو واحدی هم کنارش که تئوری عملیش باشه میشه 1.665....
2 تومن کجااا 1.670 کجااااا.....
تازه 1 تومنم که وام میدن....
بازم شما که فراگیر هستید ترم 1 هم که فقط یه شهریه ثابت میده بعدش میشینی ترم 2.....
همون دیگه 1و 700 + 600 تومن میشه 2و خورده ای ... بعدشم ترم 3 1و700... بعدم پایان نامه که 2و خورده ای میشه
آخه من الان خونه ام کار نمیکنم ....یه کار ویلا گرفتم که کار فرما هر دو هفته یک بار یه پلان برام ایمیل میکنه آخرش نفهمیدم میخواد من طراحی کنم یا میخواد پلاناشو با من کرکسیون کنه... والا![]()
نه من کلا گفتم 1.700 میشه کلا شهریه ثابت +متغیر برای دو تا درس دو واحدی که یه وواحدش تئوری یه واحدش عملی و طرح که 3 واحد عملی و 1 واحد تئوری داره کلا میشه 1.700
پایان نامه هم 6واحد عملی داره که اگه شهریه اش سال بعد تغییر نکنه میشه 1.104000 شهریه ثابت هم اگه تغییر نکنه 621000 مجموعا میشه 1.725000
بعد 2 و خورده ای رو از کجا اوردی؟؟؟؟!!!!!مگه داریم آزاد درس میخونیم؟؟!!!!!!!!
کلاس هر هفتس؟
من که از اعداد ارقامت سردر نیوردم فقط میدونم که هزینه هر ترم بازم زیر 2تومنه.ببین عارفه جان اگه قبول بشم که بعیده... 1/700 پول ترم جدیده + شهریه متغیر دوره دانشپذیری میشه چقدر؟ میشه 2/200... ترم سوم 1/700... پایان نامه و واحد عملی پرهزینه واحدی287500 تومان هست که میشه به عبارتی1725500 +621000 شهریه ثابت +2 واحد تئوری 120000 =2466700.... که همون 2/5 ای که گفتم.... درسته؟
من که از اعداد ارقامت سردر نیوردم فقط میدونم که هزینه هر ترم بازم زیر 2تومنه.
این ترم 8 واحد دارم که 4 تاش طرحه
610 شهریه ثابت
1 و 100 متغیر