کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور

کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور

• پیام نور

رای: 36 36.4%
  • آزاد

رای: 63 63.6%

• مجموع رای دهندگان
    99

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
جواب ایمیل من داده شده...ایول...چه زود هم جواب داد دستش درد نکنه....من ایمیلی به ایشون زدم در خصوص انتخاب دو موضوع برای مقاله این ترم.... به موضوعات زیر :
1-تحلیل طراحی معماری داخلی در آثار تاریخی ایران
2-اصالت مصالح پایدار در معماری داخلی بناهای تاریخی
این دو موضوع رو به این دلیل علاقه دارم که هم توی همایش گذاشته شده و هم بناهای تاریخی کشورم هست و من واقعا معماری قدیم ایرانی و اسلامی رو خیلی دوست دارم....
در پاسخ ایمیل من ایشون به این شکل جواب دادن ایمیل رو برات میزارم دختر جون ببین که همچین هم پیام نور بد نیست فقط کافیه به اساتید آویزون شی از دانششون برای پیشرفت خودت استفاده کنی و این هم استارت کار من هست و حالا پاسخ ایشون

خوبه که دانشجوهای مشتاقی مثل شما داریم، راجع به موضوعاتی که انتخاب کردی
باید بگم موضوعات خوبی هستند ولی نکته ای که باید توجه داشته باشی اینه که
فقط انتخاب موضوع خوب نمی تونه باعث بشه که یه تحقیق و مقاله خوب داشته
باشی، چراکه روی یک موضوع یکسان میشه مقالات متفاوتی کار کرد که کیفیت آنها
بسیار متفاوت باشند. اون چیزی که اونها رو متفاوت میکنه طرح تحقیقی هست که
تو براشون انتخاب میکنی، برای این بد نیست که توضیحی راجع به ساختار مقاله
بهت بدم، مفالات دو حالت کلی دارن یا پژوهشی هستن یا مروری. مقالات مروری
مقالاتی هستند که فقط با بررسی منابع موجود یه ساختار بندی و خلاصه سازی انجام
میدن که از لحاظ علمی چندان قابل توجه نیستند ( نه اینکه بی ارزش باشند ولی
نهایتا می تونن برای همایشها استفاده بشوند) ولی مقالات پژوهشی مقالاتی هستند
که بعد از این مرحله یک کار تحقیقی میدانی توسط محقق انجام میشه و نتایج اون
مسلما نو و تازه هست برای همینه که میشه گفت نتیجه اون تحقیق خاص بوده و
قابل چاپ در مجلات پژوهشین
برای شما اگه دراز مدت نگاه میکنی و میخوای به امید خدا دکتری بگیری مهمه که
هر دوی این فیلدها رو همزمان در نظر داشته باشی یعنی برای پر کردن رزومت
مقالات همایشی و برای ارزش علمی اون مقالات پژوهشی

برای همین باید فکر کنی روی هر موضوعی که انتخاب میکنی اولا میخوای چه جور
مقاله ای بنویسی و بعدش چه طرح تحقیقی داری یعنی به زبون ساده چیکار می خوای
انجام بدی راجع به موضوع که کار تو باشه؟ با داشتن این اطلاعات میشه راجع به
موضوع نظر داد

موفق باشی

پیش به سوی این....حالا به نظرم موضوع انتخاب شد و جوابی که من در ایمیل ایشون دادم این بود که بله من هر دو رو با هم میخواهم یعنی هم مقاله ام پژوهشی باشه و ارزش چاپ داشته باشه و هم در همایش شرکت کنم و این بشه برام یه رزومه....
حالا هم میخوام از فردا شروع کنم به کتاب روش تحقیق و یادگیری اصولش تا بتونم استارت کارمو از چهارشنبه که میرم سرکلاسشون بزنم....فقط امیدوارم کلاس به حد نصاب برشه الان شده 9 نفر بشه 10 تا تشکیل میشه هر هفته:)

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جان چه واحدایی بهت دادن این ترم؟

عزیزم همش تئوری هست...
1-نظریه و روشهای طراحی
2-روان شناسی محیط
3-روش تحقیق
4-حکمت و هنر
5-سیر اندیشه
و البته روان شناسی محیط رو توی تکمیل ظرفیت قراره بردارم...استادم گفت میتونم بردارم...مجموعا 10 واحد هزینشم شد 621000 که با شهریه ثابتم که اونم 621000...مجموعا شد 1242000
میخوام تا میتونم واحدهامو توی ترم 1 و 2 بردارم که از ترم 3 فقط روی پایان نامه و طرح 2 بیشتر کار کنم

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
عزیزم همش تئوری هست...
1-نظریه و روشهای طراحی
2-روان شناسی محیط
3-روش تحقیق
4-حکمت و هنر
5-سیر اندیشه
و البته روان شناسی محیط رو توی تکمیل ظرفیت قراره بردارم...استادم گفت میتونم بردارم...مجموعا 10 واحد هزینشم شد 621000 که با شهریه ثابتم که اونم 621000...مجموعا شد 1242000
میخوام تا میتونم واحدهامو توی ترم 1 و 2 بردارم که از ترم 3 فقط روی پایان نامه و طرح 2 بیشتر کار کنم

پیشنهادم اینه که روانشناسی رو برنداری
این 4 تا درس به اندازه کافی سخت و وقتگیر هستند،اینطوری که اساتید ازت انتظار دارن مبادا تو هچل بیفتی، روانشناسی محیط واقعا سخته
نمیگم پاس نمیشی چرا پاس میشه اما میدونم که دوس نداری فقط پاس شه.توی پیج های قبل خلاصه ها رو گذاشتم
ترم دو ده واحد بردار

arefeh

کاربر ممتاز
پیشنهادم اینه که روانشناسی رو برنداری
این 4 تا درس به اندازه کافی سخت و وقتگیر هستند،اینطوری که اساتید ازت انتظار دارن مبادا تو هچل بیفتی، روانشناسی محیط واقعا سخته
نمیگم پاس نمیشی چرا پاس میشه اما میدونم که دوس نداری فقط پاس شه.توی پیج های قبل خلاصه ها رو گذاشتم
ترم دو ده واحد بردار
آخه میدونی چیه میخوام ترم 3 فقط طرح 2 بمونه که کامل وقتم آزاد باشه واسه پایان نامه....یعنی به نظرت با 17-18 نمیشه ردش کرد؟؟
کتاب باید بخونیم یا فقط خلاصه؟؟!!:(نمیدونم والاااااااا....از طرفی هم حق با تو...حس میکنم این درسها خیلی فلسفیه....و من واقعا توی این زمینه ضعیفم

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
آخه میدونی چیه میخوام ترم 3 فقط طرح 2 بمونه که کامل وقتم آزاد باشه واسه پایان نامه....یعنی به نظرت با 17-18 نمیشه ردش کرد؟؟
کتاب باید بخونیم یا فقط خلاصه؟؟!!:(نمیدونم والاااااااا....از طرفی هم حق با تو...حس میکنم این درسها خیلی فلسفیه....و من واقعا توی این زمینه ضعیفم

تو تاپیکای قبل یه سری حرفا زده شده
ترم 1 همون 8 واحد کافیه،زیادم هست
نمیدونم به سیستم پیام نور اشنا هستی یا نه
البته توی ارشد استادا به دانشجوها واقعا دارن کمک می کنن و دست نمره رو بالا میگیرن،حالا تهران نمیدونم چطوریه

نمره ی شما به 3 قسمت تقسیم میشه توی پایانی

نمره میان ترم از 6 نمره که کاملا دست استاده، حالا یه سری فقط حضور غیاب براشون مهمه و بقیه طبق نظر خودشون عمل می کنن

پایانی که 7 نمره تستی که از مرکز سوال میاد و تمام تست و دو روز بعد نتیجش توی سایت اعلام میشه(از مرکز تصحیح میشه)
میمونه 7 نمره که بازم سوال از مرکزه و تشریحی

تو پیام نور نمونه سوال خیلی مهمه
من به شخصه دیدم که دو ترم متوالی یه نمونه سوال داده باشن یعنی تماما تکرار
و به شخصه هم دیدم که سوالا اینقدر سخت بوده اینقد بد سوال دادن که به اون حدی که درس خوندی نمیتونی ج بدی
پس همه ی اتفاقات ممکنه

توی 7 نمره تشریحی گاها 7 سوال 1 نمره ای میدن
و گاها 1 سوال میدن 3 نمره و 4سوال 1 نمره ای

تو پیام نور نمره با درصد اعشار زیاد داریم، مثلا 18.91 که به دلیل همون سوالات تستیه و گاها تشریحی که بعضی سوالا 1.17 نمره داره

ترم اول واقعا سخته
ترم دو روانشناسی خیلی سخت و وقتگیر بود که پروژه هم داشتیم
الان که من ترم سه هستم طرح2دارم با روش پیشرفته ساخت و مکانیابی که جزوه هست. این ترم سبکه
برای پایان نامه هم از ترم 3 خیلی دیره،چون تو اگه حتی خیلی زبل هم باشی برای یافتن استاد باید بری توی نوبت و از نوشتن پروپزال تا رساله خیلی راه هست و مکاتبات و کارای اداریش طول میکشه
اینجا که اینطوری، حالا پرس و جو کن

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
عارفه جان اون 2 تا تحقیقی که گفتی برای چه درسیه؟روش تحقیق؟ پس اونایی که از فراگیر وارد میشن چی ؟

اونایی که از فراگیر وارد میشن دیگه همون 4 تا درس به عنوان ترم 1 اونا حساب میشه و تموم
و فقط شهریه ثابتو میدن
دیگه پروژه مروژه پر

arefeh

کاربر ممتاز
ترم اول واقعا سخته
ترم دو روانشناسی خیلی سخت و وقتگیر بود که پروژه هم داشتیم
الان که من ترم سه هستم طرح2دارم با روش پیشرفته ساخت و مکانیابی که جزوه هست. این ترم سبکه
برای پایان نامه هم از ترم 3 خیلی دیره،چون تو اگه حتی خیلی زبل هم باشی برای یافتن استاد باید بری توی نوبت و از نوشتن پروپزال تا رساله خیلی راه هست و مکاتبات و کارای اداریش طول میکشه
اینجا که اینطوری، حالا پرس و جو کن
اون که درست میگی از ترم 3 دیره کسی که بخواد تا پایان ترم 4 دفاع کنه....منظورم از ترم 3 به حدی برسم که 4 شد سریع برم دنبال پرینت و ...و ارائه و دفاع......
وااااای چ استرسی یهو بهم دست داد....از خوندنی متنفرم....
در ضمن امروز ساعت 2 کلاس الکترونیگی سیر اندیشه داشتیم که به علت عدم حضور استاد برگزار نشد...خخخخخخخ با اون نوناشون....

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جان اون 2 تا تحقیقی که گفتی برای چه درسیه؟روش تحقیق؟ پس اونایی که از فراگیر وارد میشن چی ؟

به قول تیک آف ...مقاله و پروژه پر.....واقعا به نظرم بده مگر اینکه خودتون بخواهید دوباره این درس رو بردارید....فکر میکنم میشه کلاسهایی که نمره بد گرفتی رو دوباره بگذرونی تا معدلت بالاتر شه....مطمئن نیستم....

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
به قول تیک آف ...مقاله و پروژه پر.....واقعا به نظرم بده مگر اینکه خودتون بخواهید دوباره این درس رو بردارید....فکر میکنم میشه کلاسهایی که نمره بد گرفتی رو دوباره بگذرونی تا معدلت بالاتر شه....مطمئن نیستم....

توی کارشناسی میشد، میرفتی به استاد می گفتی نمره منو وارد نکن
تو پیام نور نمره که وارد نشه صفر رد نمیکنن و تو معدل کلت بی تاثیره
مجدد میری امتحان میدی
اما تو حساب کن نمره ترم قبل من نیمده
کی من درسی رو که افتادم دوباره پاس کنم؟ترم 5 یا 6؟
اینقد این نمره دادناشون مشکل داره که ادم گاهی به 12 راضیه

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
اون که درست میگی از ترم 3 دیره کسی که بخواد تا پایان ترم 4 دفاع کنه....منظورم از ترم 3 به حدی برسم که 4 شد سریع برم دنبال پرینت و ...و ارائه و دفاع......
وااااای چ استرسی یهو بهم دست داد....از خوندنی متنفرم....
در ضمن امروز ساعت 2 کلاس الکترونیگی سیر اندیشه داشتیم که به علت عدم حضور استاد برگزار نشد...خخخخخخخ با اون نوناشون....
کلاس هر هفتس؟

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ترم پیش ده واحد
یه تومن شهریه متغیر
540 شهریه ثابت

ترم الان 620 شهریه ثابت و متغیر هنوز نزدن

معمار111

عضو جدید
معمار 11 جان شما اسمت چیه دوست نازم؟
شما چیکار می کنی؟

من اسمم معمار111 هست:biggrin: ...و منتظر جواب فراگیر... البته فکر میکردم هزینش یه تومن تا یک و دویست بشه ... حالا دارم یواش یواش منصرف میشم ... ترمی 2 تومن میشه !!!!

arefeh

کاربر ممتاز
من اسمم معمار111 هست:biggrin: ...و منتظر جواب فراگیر... البته فکر میکردم هزینش یه تومن تا یک و دویست بشه ... حالا دارم یواش یواش منصرف میشم ... ترمی 2 تومن میشه !!!!

نه بابااااا...ترم اولم که 8 واحد من برداشتم شد 1.240
ترم تیک آفم که 10 واحد شد من تقریبی حساب کردم که یه طرح و دو تا دو واحدی هم کنارش که تئوری عملیش باشه میشه 1.665....
2 تومن کجااا 1.670 کجااااا.....
تازه 1 تومنم که وام میدن....
بازم شما که فراگیر هستید ترم 1 هم که فقط یه شهریه ثابت میده بعدش میشینی ترم 2.....

معمار111

عضو جدید
نه بابااااا...ترم اولم که 8 واحد من برداشتم شد 1.240
ترم تیک آفم که 10 واحد شد من تقریبی حساب کردم که یه طرح و دو تا دو واحدی هم کنارش که تئوری عملیش باشه میشه 1.665....
2 تومن کجااا 1.670 کجااااا.....
تازه 1 تومنم که وام میدن....
بازم شما که فراگیر هستید ترم 1 هم که فقط یه شهریه ثابت میده بعدش میشینی ترم 2.....

همون دیگه 1و 700 + 600 تومن میشه 2و خورده ای ... بعدشم ترم 3 1و700... بعدم پایان نامه که 2و خورده ای میشه

آخه من الان خونه ام کار نمیکنم ....یه کار ویلا گرفتم که کار فرما هر دو هفته یک بار یه پلان برام ایمیل میکنه آخرش نفهمیدم میخواد من طراحی کنم یا میخواد پلاناشو با من کرکسیون کنه... والا:biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
همون دیگه 1و 700 + 600 تومن میشه 2و خورده ای ... بعدشم ترم 3 1و700... بعدم پایان نامه که 2و خورده ای میشه

آخه من الان خونه ام کار نمیکنم ....یه کار ویلا گرفتم که کار فرما هر دو هفته یک بار یه پلان برام ایمیل میکنه آخرش نفهمیدم میخواد من طراحی کنم یا میخواد پلاناشو با من کرکسیون کنه... والا:biggrin:

نه من کلا گفتم 1.700 میشه کلا شهریه ثابت +متغیر برای دو تا درس دو واحدی که یه وواحدش تئوری یه واحدش عملی و طرح که 3 واحد عملی و 1 واحد تئوری داره کلا میشه 1.700
پایان نامه هم 6واحد عملی داره که اگه شهریه اش سال بعد تغییر نکنه میشه 1.104000 شهریه ثابت هم اگه تغییر نکنه 621000 مجموعا میشه 1.725000
بعد 2 و خورده ای رو از کجا اوردی؟؟؟؟!!!!!مگه داریم آزاد درس میخونیم؟؟!!!!!!!!

معمار111

عضو جدید
نه من کلا گفتم 1.700 میشه کلا شهریه ثابت +متغیر برای دو تا درس دو واحدی که یه وواحدش تئوری یه واحدش عملی و طرح که 3 واحد عملی و 1 واحد تئوری داره کلا میشه 1.700
پایان نامه هم 6واحد عملی داره که اگه شهریه اش سال بعد تغییر نکنه میشه 1.104000 شهریه ثابت هم اگه تغییر نکنه 621000 مجموعا میشه 1.725000
بعد 2 و خورده ای رو از کجا اوردی؟؟؟؟!!!!!مگه داریم آزاد درس میخونیم؟؟!!!!!!!!

ببین عارفه جان اگه قبول بشم که بعیده... 1/700 پول ترم جدیده + شهریه متغیر دوره دانشپذیری میشه چقدر؟ میشه 2/200... ترم سوم 1/700... پایان نامه و واحد عملی پرهزینه واحدی287500 تومان هست که میشه به عبارتی1725500 +621000 شهریه ثابت +2 واحد تئوری 120000 =2466700.... که همون 2/5 ای که گفتم.... درسته؟

معمار111

عضو جدید
درسته دانشگاه آزاد نیست اما فراموش نکن ما معماری میخونیم و دروسمون عملی هست و پر هزینه ...حتما دانشگاه آزاد هزینش بیشتره... من خواهرم ارشد مدیریت IT میخونه پیام نور اما پول ترمش 1 تومن میشه....
اگه یه سری به جداول شهریه پیام نور بزنی خودت متوجه میشی...

رها راحمی

عضو جدید
سلام دوستان ، من فراگیر کیش قبول شدم ، نمی دونید که تکمیل ظرفیت داره فراگیر یا نه ؟ یا جابجایی

arefeh

کاربر ممتاز
کلاس هر هفتس؟

ببین عارفه جان اگه قبول بشم که بعیده... 1/700 پول ترم جدیده + شهریه متغیر دوره دانشپذیری میشه چقدر؟ میشه 2/200... ترم سوم 1/700... پایان نامه و واحد عملی پرهزینه واحدی287500 تومان هست که میشه به عبارتی1725500 +621000 شهریه ثابت +2 واحد تئوری 120000 =2466700.... که همون 2/5 ای که گفتم.... درسته؟
من که از اعداد ارقامت سردر نیوردم فقط میدونم که هزینه هر ترم بازم زیر 2تومنه.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
این ترم 8 واحد دارم که 4 تاش طرحه
610 شهریه ثابت
1 و 100 متغیر

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ببین من ترم اول 540 ثابت دادم یه 600 تومنی بعدش. پس شد 1و100 و خوردی

دوست عزیزمون که از فراگیر میان باید غیر از 610 ثابت و 1و100 متغیر، یه 610 دیگه بدن برای اینکه هر کی فراگیره بایستی هزینه ثابت ترمی که قبول شده رو بده
پس میشه بالای دو تومن

حالا اگه ترم دو 8 واحد برداره میشه 1و100 بعلاوه 610
ترم سه باید 10 واحد برداره که ترم 4 فقط پایان نامه بمونه
هزینه ده واحدم نزدیک 2تومن میشه
اکی؟

بالا