موفق باشی دوست خوبم
ممنونم دوست عزیز شما هم ایشالله قبول میشید راحت میشید میرید برای مراتب بالاتر و علم بیشتر

موفق باشی دوست خوبم

گرچه من قسم خوردم که اصلا دیگه در محیط های مجازی کل کل نکنم با هیچکسهنوز تصمیم نگرفتم باید برم ببینیم شرایط دانشگاه چطوره....ولی من اومدم ارشد که برا دکترا بخونم...وگرنه ارشد به چ دردم میخوره....وقتی باهاش حقوقت افزایش پیدا نمیکنه....بعدم ارشد همش نظری و توش قرار نیست چیز خاصی یاد بگیری...ولی من بیشتر برای هیئت علمی و اینها اومد ارشد که بعدش دکترا بگیرمو به بعدشم اقدام کنم....
خوب اگه برنامه ریزی که من دارم تو هم داشته باشی جراتشو پیدا خواهی کرد![]()
به عنوان مثال عرض میکنم .... جزوه روشهای طراحی رو فقط 30 ص اولش رو بالغ بر 10 بار خوندم بازم سر جلسه یه غباری ازش تو ذهنم بود... وقتی میگن پیام نور سخته تا واقعا امتحانشو ندی با حسش نمیکنی .... نزدیک به 2 ماه روزی 4 یا 5 ساعت درس میخوندم به علاوه اینکه هفته آخر 10 تا 12 ساعت شده بود با این حال.....ش
به عنوان مثال عرض میکنم .... جزوه روشهای طراحی رو فقط 30 ص اولش رو بالغ بر 10 بار خوندم بازم سر جلسه یه غباری ازش تو ذهنم بود... وقتی میگن پیام نور سخته تا واقعا امتحانشو ندی با حسش نمیکنی .... نزدیک به 2 ماه روزی 4 یا 5 ساعت درس میخوندم به علاوه اینکه هفته آخر 10 تا 12 ساعت شده بود با این حال.....ش

بله حق با شماستدلیلش اینه که اون جزوه منسجم نیست
حت یمن که کنکور نداشتم از جزوه هایی که دوره های فراگیر و موسسات ارائه میکنند استفاده کردم برای همه دروس غیر از سیر، که اونم خلاصه نویسی کردم در طول ترم
کلا روش های درس خوندن متفاوته
درمورد جزوه باید بگم منظورم از سخت این نیست نمیتونم بفهمم منظورم اینه ک چون از منابع زیادی استفاده کرده( دکتر جهان بخش که از خودش جمله ای نداره یا اگر هم بوده توی مقدمه یا...)
دکتر میتونست وقتی این کتابارو مطالعه کرد از بیان خودش بنویسه که این بهترین روشه خصوصا کتابای ترجمه شده که هر مترجم با یک نوع ادبیات ترجه میکه
متاسفانه یه تیک از یه منبع زده یه تیک از یه منبع دیگه اما لطفی که کرده بودند مطالبو تو جداول در نهایت ارائه کردند که این خودش جای تشکر داره
در نهایت اینکه منظورم از سخت بودن اینه که ذهن نمیتونه این جزوه رو مثل فلسفه شاخه بندی کنه و یا یه تحلیلی ازش داشته باشه (چون خوندن مطالب فلسفی پیچیده ترین نوع یادگیری هست این مثالو زدم)
ممنونم دوست عزیز![]()
بهت تبریک میگم عارفه جان پیام نور تهران مسلما از خیلی دانشگاههای آزاد و حتی چند تا روزانه بهتره ایشالا دکترا خانومیثبت نام پیام نور ارشد از تاریخ 93/6/16 شروع شده....
اما من بلد نیستم یکی بیاد یاد بده...
اصلا ورود به سیستمش نمیشه شد![]()
بهت تبریک میگم عارفه جان پیام نور تهران مسلما از خیلی دانشگاههای آزاد و حتی چند تا روزانه بهتره ایشالا دکترا خانومی![]()
وا همدردی چرا خانومم؟؟من اگه میاوردم بدون تردید میرفتم امسال خودم دانش پژوهان قبول شدم که نمیرم اگه جای تو بودم یک لحظم درنگ نمیکردم یه دستی بکش رو سر ماعزیزم واقعا از همدردیت ممنونم...دوست عزیز...واقعا امیدواری بهم دادی![]()

وا همدردی چرا خانومم؟؟من اگه میاوردم بدون تردید میرفتم امسال خودم دانش پژوهان قبول شدم که نمیرم اگه جای تو بودم یک لحظم درنگ نمیکردم یه دستی بکش رو سر ما![]()

ثبت نام پیام نور ارشد از تاریخ 93/6/16 شروع شده....
اما من بلد نیستم یکی بیاد یاد بده...
اصلا ورود به سیستمش نمیشه شد![]()
فک کنم نام کاربری شماره ملی و رمز عبورت همون رمز ثبت نام کنکورت باشه
تا جایی که یادمه
ثبت نام اولیه هم غیر حضوریه ها
reg.pnu.ac.ir
فقط با اکسپلورر وارد بشید
نه بابا اینقدر ور رفتم تا فهمیدم
نام کاربری:شماره داوطلبی کنکوره اونم دو تا شماره داوطلبی داشتیم هر دو تا رو زدم تا یکیش اوکی شد ک قبل این شماره باید u931 رو وارد کنیم
رمز عبورم شماره ملی
حالا وارد شدم یسری مشخصات فردی میخواست ک اونهارو وارد کردم و ی جا ارسال مدارک بود ک اونهارو هم فرستادم.ولی نتونستم واحدها رو ببینم برا ثبت نام....
نه دختر جان گفته غیرحضوری تا ی مرحله ثبت نام کنیم بعد کسایی ک تهران قبول شدن برای تایید نهایی باید حضوری برن ک رگزی ک ما باید بریم توی سایت زده 26شهریور...
خیلی سایتش پیچیده....ب ی بدبختی ب اینها رسیدم
فقط وام رو کی باید اقدام کنیم...
اقای بیاتم ک دیر ج میده جون ادم ب لب میرسه.......
| قابل توجه پذيرفته شدگان كارشناسي ارشد سال 1393 | تاريخ انتشار :1393/06/16 |
واحدهای پیام نور صلاحیت پذیرش دانشجو دکتری را ندارند
وی به پذیرش دانشجو در مقطع دکتری در دانشگاه پیام نور اشاره کرد و افزود: پذیرش دانشجو و گذراندن مقطع دکتری در دانشگاه پیام نور بیکیفیت است که هم اکنون این امر در حال انجام است. تا حدی که آموزش دولتی برای دانشجویان این مقطع ارائه نمیشود و واحدهای آن صلاحیت لازم جهت پذیرش و آموزش مقطع دکتری را ندارند.
وی خاطر نشان کرد: بنابراین تصمیمی در خصوص کاهش پذیرش دانشجو در مقطع دکتری دانشگاه پیام نور اتخاذ شده است، چراکه دانشگاهها باید کیفیت لازم جهت پذیرش و آموزش دانشجویان پیام نور را داشته باشند.
منبع خبر:http://www.yjc.ir/fa/news/4974630/واحدهای-پیام-نور-صلاحیت-پذیرش-دانشجو-دکتری-را-ندارند

سلام دوست خوبمسلام چند تا دانشگاه پیام نور برای رشته معماری تو ایران هست؟
سلا دوست خوبم
تهران- عسلویه- بندر عباس- کیش
امروز دانشگاه پیام نور تهران بودم اتفاقاتی افتاد ک مطمئن شدم اشتباه اصلا نکردم... در در میاد... از فردا دنباله موضوع برای مقاله باید باشم.
با گوشی میام خودش چرت و پرت میگه...
مدیر گروهمون ی خانوم منظور به نام دکتر لیتکوهی گویا خودشون ارشد پیام نور داشتن و دکتر.اون خارج گرفتن....
استاد بعدی دکتر جهان بخش ک همش میخندم اما شاگرد میگن خیلیها سخت گیره
استاد بعدی افشین مهر ک تخصصش سازه و همش ازت مقاله میخواد
بعدی غفاریان ک خانوم دکتر جهان بخش اونم هر هفته سرویس میکنه از کار زیاد و بچه ها گفتن باهاش ور ندارید درس
امروز کلاس روش تحقیق با دکتر لیتکوهی داشتیم چون دوستان دفاع داشتن برگزار نشد منم ک بیکار بودم رفتم سر دفاع دوستان. و متوجه شدم همزمان با ارائه پایان نامه دو تا مقاله هم باید همون روز تحویل بدی در صورتی ک حتی دانشگاه هنر هم دو ماه فرصت میده....
دفاع ها نسبتا خوب بود... از همه بهتر آخرین دفاع بود ک تنها دفاعی بود ک خانوم لیتکوهی نتونست سوالی بپرسم و نمیشم 19.75شد.
با خانوم لیتکوهی ک صحبت کردم گفت برو هفته بعد ی موضوع بیار ک باید این ترم مقاله بدید....
کلا بچه ها گفتن سخت نمره میدن اما پایان نامه ها ک به نظرم خوب بود تا ببینیم چی میشه....
در ضمن کلاسهام دگ الکترونیکی ک بچه ها گفت ی دفعه استاد صدا میکنه ببینم هستی یا نه بعدم ی سوالم میپرسه.....
کلا بد نبود... وام هم 1تومن قرار شده بدن.... خوبیش اآینه ک اضافیش توی صندوق میمونه میره برا ترم بعد...
چیزای جدید می شنوم
تا حالا هر چی از تهران شنیدم غیر این بوده
برای ما هم ظاهر کلاسا اینطری بود اما چیزی که دیدیم نه
امیدوارم برای تو عین صداقت باشه
هر هفته که میری سر کلاس برام بنویس چه خبره
هر چی باشه تو قابل اعتمادی واسم تا بچه های کلاس
عزیز دلم من خودم دفاع رو دیدم صداقت ضبط کردم هنوز وقت نکردم انتقال بدم ب لب تاپ... ولی برات میفرستم ببینی این دکتر لیتکوهی چ میپرسید... به نظرم سوالاش هم استاد راهنما رو داغون میکرد هم دانشجو... یعنی استاد راهنماش اینقدر تابلو حرف رو عوض میکرد.... ولی خدایی مو رو ماست میکشید... من حقیقتا حال کردم چیزی ک بد باشه رو میگم.... الانم با اینکه دیروز کلاس ما تشکیل نشد اما گفت ک تا هفته بعد بفکر موضوع مقاله باشم منم میخوام همه تلاشمو بکنم چون دیدم دانشجوها چطور بودن... اونها هم نالان بودن از سختی پیام نور ولی بازم مشخص بود تنبل نبودن...
حالا گیر ی موضوع خودم میخوام یکی از این مسابقات رو شرکت کنم ک از الان ب صورت جدی یاد بگیرم مقاله نویسی رو....
عزیزم اینها گفتن اما مشخص میشه دگ...بالاخره کلاسها از هفته آینده 100% تشگیل میشه....حتما در جریان میزارم....اما خودخوان نیست ...اگه خودخوان باشه هم هزینه اش نصف باید بشه هم مینوشت خودخوان...قربونت برم
سوء تفاهم نشه
تجربم میگه حرف هر کسی رو باور نکنم
تو یونی ما بچه های تهران زیادن و وقتی ازشون می پرسم چرا تهران رو انتخاب اولشون نزدن(اونایی که فراگیرن)، جواباشون ضد النقیضه
در مورد خوب بودن اساتید حرفی نیست قبول دارم
به همین خاطر از حرفات تعجب کردم
حتی یکی از همکلاسیام که دروس رو الکترونیکی برمیداشت اصلا همچین حرفی نزد که کلاس رسمیه و وسطش سوال میپرسن و اینا
حالا من ازت ممنون میشم اگه در جریانم بزاری دوست خوشگلم
گیسو کمند
عه

عزیزم اینها گفتن اما مشخص میشه دگ...بالاخره کلاسها از هفته آینده 100% تشگیل میشه....حتما در جریان میزارم....اما خودخوان نیست ...اگه خودخوان باشه هم هزینه اش نصف باید بشه هم مینوشت خودخوان...
بچه ها اینو گفتن اما از اون طرفم گفتن که ما نمیریفتیم و یا سرعت نت پایین بود نمیتونستیم وصل بشیم و دست آخرم جلسه آخر حضوری رفتیم گفتیم نتونستیم وصل بشین فقط میتونستیم بیایم حاضری بزنیم....حالا دقیقشو حتما بهت میگم![]()
ترم مهر چون پذیرش هم از فراگیره و هم از سراسری خودخوان نیست
اما ترم بهمن احتمال زیاد خودخوانه چون که ورودی ندارن براش کلاس بزارن ، و 80درصد بچه ها اونایی هستن که یا افتادن یا نگرفتن این درس رو ، یعنی مطمئنن یه دوره سر کلاس رفتن
برای همین خودخوانه

آهان که اینطووووور......
الان به دکتر لیتکوهی ایمیل زدم خدا کنه زود ج بده...دو تا موضوع انتخاب کردم برای مقاله این ترم...دو تا موضوع که مورد علاقه خودمه و جز موضوعات همایشه که فکر کنم تا 1-2 ماه فرصت دارم روش کار کنم.....دعا کن اوکی بده زودتر شروع کنم...![]()