سلام
میشه سه تا از بهترین نرم افزارای گرافیکی رو بهم معرفی کنید؟؟؟
لطفا برام پ خ کنید![]()
سلام
میشه سه تا از بهترین نرم افزارای گرافیکی رو بهم معرفی کنید؟؟؟
لطفا برام پ خ کنید![]()
قربون شکلتون اینجا جاش نیستسلام دوست خوبم
من اطلاع چندانی ندارم ولی تاپیک های مربوط به نرم افزارای معماری هست. میتونی توی اون بخش پیگیر باشید...
موفق باشید.
قربون شکلتون اینجا جاش نیست
منم جواب دوستمون رو طوری دام تا ناراحتی به وجود نیاد.... بنشین وبتمرگ یه معنی رو میده درسته؟
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام
چه تاپیک بی بخاری.... هیچ کس نیست بگه امتحان چه طور بود؟ من که سیر رو حخیلی بد دادم .... حکمت و تحقیق خوب بود و نظریه متوسط
شما میتونی جزوه روش تحقیقو بزاری؟
من فایلشو ندارم پرینت شدشو گرفتم!!!اگه این دوستمون لطف کنند و بزارند بسیار سپاس گذاریم....
مهندس معمار111 لطفا اگر مقدور هست خواستمونو عملی کنید![]()
مرسی دوست عزیز...گفتم زودتر جزوشو داشته باشم که بتونم توو این مدت بخونم...اگه بتونی 10-15 ص هم عکس بگیری بزاری ممنونت میشیم...هنوز ما نتونستیم ثبت نام کنیم تا 1 مهر باید صبر کردراستی عارفه جان تبریک میگم ارشد قبول شدیشما از وقتیکه بهتون شماره دانشجویی میدن میتونید تو سایت دانشگاه با شماره دانشجویی جزوه ها رو دانلود کنی
تصمیم قطعی دیگه چیه قربونت برممرسی دوست عزیز...گفتم زودتر جزوشو داشته باشم که بتونم توو این مدت بخونم...اگه بتونی 10-15 ص هم عکس بگیری بزاری ممنونت میشیم...هنوز ما نتونستیم ثبت نام کنیم تا 1 مهر باید صبر کرد
من اگه تصمیمم قطعی بشه و برم حتما هر جزوه ای بگیرم براتون میزارم
چطور این ممکنهراستی عارفه جان تبریک میگم ارشد قبول شدیشما از وقتیکه بهتون شماره دانشجویی میدن میتونید تو سایت دانشگاه با شماره دانشجویی جزوه ها رو دانلود کنی
تصمیم قطعی دیگه چیه قربونت برم
راپونزل
جزوه نظریه ها رو من گذاشتم تو صفحات قبل پیدا می کنی
روش تحقیقم ما از کتاب عینی فر امتحان دادیم ولی الان منبع عوض شده
کتاب سیر اندیشه مهدوی نژاد و کتاب حکمت هادی ربیعی هم که هست تو بازار
تا به حالم من هر امتحانی دادم نمونه سوالاشو گذاشتم فدات شم
احتمالا مرخصی بگیرم یه ترم تکمیل ظرفیت شرکت کنم برا شبانه گرگان...
البته به همه دوستان پیام نوری عرض کنم امروز با دفتر شورای گسترش تهران تماس گرفتم گفتن دانشگاه پیام نور تائید شده است....ولی برای پذیرش دکترا به اون دانشگاه برمیگرده که میگیره دانشجو یا خیر....
که خوب با بهترین دانشگاه یعنی دانشگاه تهران تماس گرفتم گفتن بله ما از پیام نور هم پذیرش میگیریم و هیچ مشکلی نیست چون از طریق کنکور سراسری هم دارید میاد پس مدرکت عزیز من معتبره ....حالا دیگه نمیدونم مدارک دانشگاه آزاد رو قبول میکنند یا خیر...
میگم عزیزم میگی منبع روشهای تحقیق عینی فر عوض شده من رفتم کتابشو جلوتر خریدم کتابش چی شده؟؟؟؟اگه میدونی بگو برم با کتابفروشی صحبت کنم کتاب رو عوض کنم
چطور این ممکنه
از سایتشون؟کدوم سایت؟میشه معرفی کنید؟
ببنید دوست خوبم شما وقتی دانشجو پیام نور میشید شماره دانشجوییتون میشه رمز عبور سایت دانشگاهتون بعد اونجا گزینه هایی برای دانلود سوالات گذشته و جزوات هست (اینا همش یه روایت از خواهرم که دانشجوی پیام نور هست هستش) البته شما خودتون دانشجوی پیام نور هستید بهتر میدونید
یه سوال دارم در مورد اونایی که فراگیر قبول شدن پارسال نمره هاشون به طور متوسط چند بوده ؟
من هم کارشناسی هم ارشدم پیام نور بوده اما حرف شما لا اقل در مورد معماری تازگی داره
نمونه ی عینی همین جزوه ی جدید روش تحقیق
کجا هست من برم بگیرم؟
تا به حال هم من اگه جزوه ای دانلود کردم از هر سایتی به جز پیام نور بوده!
پیام نور درسته که در بین خیلی از دانشگاه ها و در نظر بچه ها هیچ جایگاهی نداره و دیدگاه همه بهش منفیه
من البته جبهه نمیگیرم و ردش نمیکنم اما میدونم که مورد تایید هست
در پذیرش دکترا هم نمیگم دانشگاه موثر نیست اما رزومه قوی تره
در مورد کتاب عینی فر برای روش تحقیق هم بله
از بدو افتتاح رشته معماری در ارشد پیام نور کتاب مرجع ماله عینی فر بوده که از این ترم جزوه دکتر عامری سیاهویی تدریس میشه
کتابی که به درد روش تحقیق بخوره کتاب ضیا الدین موحد به اسم واضح و مبرهن است خوبه
ببنید دوست خوبم شما وقتی دانشجو پیام نور میشید شماره دانشجوییتون میشه رمز عبور سایت دانشگاهتون بعد اونجا گزینه هایی برای دانلود سوالات گذشته و جزوات هست (اینا همش یه روایت از خواهرم که دانشجوی پیام نور هست هستش) البته شما خودتون دانشجوی پیام نور هستید بهتر میدونید
یه سوال دارم در مورد اونایی که فراگیر قبول شدن پارسال نمره هاشون به طور متوسط چند بوده ؟
خوب حتما با این وضعیت که خواهرتون پیام نوری بودن ، با وضعیت پیام نور کم و بیش اشنایی دارید
پیام نور سطح سوالاتش اصلا استاندارد نیست و نمیشه حتی به نمونه سوالات ده سال گذشته متکی بود
برای رشته خودمون مثلا در دوره گذشته سیر اندیشه رو بسیار اسون دادن و امسال بسیار سخت
گاها پیش میاد شما نمونه سواله یه درس رو میخونی و برای امتحان خودت، دقیقا همون سوالا میاد
گاهیم اینقد میخونی ولی اینقد سوالای بیخودی میدن که نگو
باز تو دوره ارشد اساتید هوای دانشجو ها رو دارن اما تو کارشناسی اصلا و اگه کسی نمریه بخاد باید پروژه هاش 20 باشه یا خرخونی کنه(جسارت نشه)
نمره هم همینطور که میدونین پیام نور تو مقطع ارشد به دو حالت دانشجو میپدیره
اموزش محور و پژوهش محور
نمره قبولی برای پژوهش محور ها بیشتره
و البته یونی های پیام نور به ترتیب اولویت مثلا اول تهرانه-بندرعباس، قشم که محل برگزاری کلاسا همون بندره و عسلویه که ترم قبل پذیرش نداشته
بعد نمره ها معمولا افتضاحه و حتی ممکنه دانشجو یه درسو پاس نکنه
برعکس تصور بعضیا دوره های فراگیر استقبالش چند برابر ظرفیته چرا؟ چون شما با امتحان دادنش در واقع یه ترمو پاس میکنین و سخت ترین ترم همین درساس، بعدش دو ترم جسته گریخته، یکی درمیون میان کلاس ، تازه بعضیام غیبت می کنن، ترم 4 هم که پایان نامس
بوووق ارشدو میگیرن میرن
من انچنان از نمره ها اطلاع ندارم خودم فراگیر نبودم
ولی میدونم میانگین پایینه
تا جایی که منم میدونم شما میتونی اگر هم تازه آموزش محور قبول بشی تغییر بدی به پژوهش محورمرسی دوست خوبم از اینکه کامل جواب دادید
فقط یه نکته درمورد آموزش محور و پژوهش محور باید بگم انگار دیگه پیام نور آموزش محور رشته معماری برنمیداره... حداقل تو فراگیر که اینطور بوده... کلا 15 نفر تهران برمیداره
امسال سیر خیلی سخت بود نمرم 12 یا 14 به بالا.... اگه روش تحقیق رو یه دور دیگه دوره میکردم 20 میشدم اما افسوس 16
حکمت رو 16 یا 17به بالا میشم ... نظریه 15 به بالا
تو یه سایتی میخوندم رشته معماری فراگیر با میانگین نمرات 15 تهران قبول نشده بود.... به خاطر همین اصلا امیدی ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
تا جایی که منم میدونم شما میتونی اگر هم تازه آموزش محور قبول بشی تغییر بدی به پژوهش محور
یه سئوال که منو بدجور درگیر خودش کرده....اینکه میگن میتونی وقتی داری پیام نور میخونی کنکور شرکت کنی و اگه روزانه قبول شدی هر دو رو با هم بخونی؟؟؟درسته؟؟؟اگه اینجور باشه مثلا دوباره کنکور بدم برای انرژی یا تکنولوژی و همزمان هم برای دکترا....هر کدوم رو قبول شدم همونو همزمان با پیام نورادامه بدم....(البته دکترا باید صبر کنم ترم آخر امتحان بدم...ولی شاید امسال هم یه امتحانی رو بدم ببینم اوضاع دسته کیه)
حالا کسی میدونه چقدر این صحبت داره؟
رییس پیام نور حرفایی در موردش زده ولی هنوز عملی نشده .... پیام نور امتحاناش خیلی سخته تو مقطع ارشد خیلی تحت فشار قرار میگیری
امید داشته باشمرسی دوست خوبم از اینکه کامل جواب دادید
فقط یه نکته درمورد آموزش محور و پژوهش محور باید بگم انگار دیگه پیام نور آموزش محور رشته معماری برنمیداره... حداقل تو فراگیر که اینطور بوده... کلا 15 نفر تهران برمیداره
تو یه سایتی میخوندم رشته معماری فراگیر با میانگین نمرات 15 تهران قبول نشده بود.... به خاطر همین اصلا امیدی ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
یعنی من همینطور که ارشد میخونم دکترا هم میشه بخونم؟تا جایی که منم میدونم شما میتونی اگر هم تازه آموزش محور قبول بشی تغییر بدی به پژوهش محور
یه سئوال که منو بدجور درگیر خودش کرده....اینکه میگن میتونی وقتی داری پیام نور میخونی کنکور شرکت کنی و اگه روزانه قبول شدی هر دو رو با هم بخونی؟؟؟درسته؟؟؟اگه اینجور باشه مثلا دوباره کنکور بدم برای انرژی یا تکنولوژی و همزمان هم برای دکترا....هر کدوم رو قبول شدم همونو همزمان با پیام نورادامه بدم....(البته دکترا باید صبر کنم ترم آخر امتحان بدم...ولی شاید امسال هم یه امتحانی رو بدم ببینم اوضاع دسته کیه)
حالا کسی میدونه چقدر این صحبت داره؟
درسته،بعضیا میگن ما شب اخر میخونیمرییس پیام نور حرفایی در موردش زده ولی هنوز عملی نشده .... پیام نور امتحاناش خیلی سخته تو مقطع ارشد خیلی تحت فشار قرار میگیری
چاره درس خوندنهحرفهاشون فکر کنم قطعی باشه هاااا....واسه اینکه من از خود مسئول پیام نور تهران شرق پرسیدم نه تنها من خیلی ها این سئوال رو کرده بودن....
واقعا؟؟؟چاره اینکه نمره بالا بگیری چیه؟؟؟میخوام معدلم بالای 17 بشه....
نه دیگه دوست جونم توی پرانتز گفتم که برای دکترا خیر....ولی شنیده بودم که میشه همزمان برای ارشد هم روزانه بخونی یا آزاد هم پیام نور.....امید داشته باش
بستگی به وضعیت شرکت کننده ها هم داره
یعنی من همینطور که ارشد میخونم دکترا هم میشه بخونم؟
عارفه جا ن برای مدرک داری یمای؟بعد این همه کنکور دادن؟ متوجه این نشدم؟؟
قصد پژوهش که نداری نه؟یعنی چی قصد پژوهش میخوام مقاله شروع کنم دیگ اما اگه منظورت اون پژوهش محور بود خوب باید پایان نامه بدم تا بتونم دکترا شرکت کنم
درسای پیام نور حتی اگرم سنگین نباشه که هست، نمیتونی شب اخر بخونیا نه بابا شب امتحان نمیشه اون همه رو خوند
لیسانس با سواد از دکتر بی سوادم بهتره
ولی اگه شبانه گرگان قبول میشی من توصیش می کنم
نه چون اینکه کدوم بهتره
چون به خونتون نزدیکه
ضمنا من نه پیام نور رو تایید می کنم نه رد
پس جبهه نگرفتم
منم بیشتر به خاطر توی شهر خودم بودنه که دو دلم...هر چند که میگن تطبیق واحد نمیدن....ولی اونو دیگ شاید بشه با بند پارتی درستش کرد...قبول بشیم...
درسته،بعضیا میگن ما شب اخر میخونیم
و نمرشونم خوب میشه
من باور نمی کنم
چاره درس خوندنه
مسئول پیام نور تهران شرق چی گفته؟توی سایت پیام نور تهران شرق یه آقایی هست که ما براش پیام میزاریم و هر سئوالی داریم می پرسیم و اون ج میده....البته من هنوز دانشجوشون نشدم...اما یسری بچه ها هر کاری توی سیستم اداری داشته باشند اونجا پیام میزارند و اون آقا براشون پیگیری میکنند....یه بار من سئوال زیاد گذاشته بودم گفت شماره تماس بزار بعد از اینکه شماره گذاشتم به 5 مین نشد تماس گرفت و خیلی خوش برخورد به همه سئوالام ج داد....تازه یه دونه از سئوالهایی که توی سایت ازش پرسیده بودمو جا انداختم دیدم دو روز بعد خودش دوباره ز زد و گفت یه سئوالتونو ج ندادم اینم ج اون و باز من کلی سئوال ازش پرسیدم که بنده خدا گفت خوب شد بهت زنگ زدم...این همه سئوال تو بازم داشتی
در کل سیستمشون غیرحضوریه دگ...
من ار مسئولش در مورد معتبر بودن و ...پرسیدم که تائید کرد البته دانشگاه تهران و دفتر شورای گسترش هم تائید کردن و برای دکترا ما هیچ مشکلی نداریم فقط باید مقاله زیاد بدیم....
در مورد دوره اموزشی هم بله میشه از اموزش به پژوهش رفت
نه دیگه دوست جونم توی پرانتز گفتم که برای دکترا خیر....ولی شنیده بودم که میشه همزمان برای ارشد هم روزانه بخونی یا آزاد هم پیام نور.....
واسه همین دنبالش هستم که اگه صحت داشت توی یکی دیگ از رشته ها برای ارشد امتحان بدماینو به نتیجه رسیدم حتما خبرشو بهت میدم...البته تو ک دیگه درست تموم شد...
راستی اسم استادهاتو میشه بگی؟؟؟
فکر کنم ما دکتر خوشنویس نمیاد چون میگن جز هیئت علمی همدانه و ممکنه اصلا تهران نیاد![]()
حرفهاشون فکر کنم قطعی باشه هاااا....واسه اینکه من از خود مسئول پیام نور تهران شرق پرسیدم نه تنها من خیلی ها این سئوال رو کرده بودن....
واقعا؟؟؟چاره اینکه نمره بالا بگیری چیه؟؟؟میخوام معدلم بالای 17 بشه....[/QU
به عنوان مثال عرض میکنم .... جزوه روشهای طراحی رو فقط 30 ص اولش رو بالغ بر 10 بار خوندم بازم سر جلسه یه غباری ازش تو ذهنم بود... وقتی میگن پیام نور سخته تا واقعا امتحانشو ندی با حسش نمیکنی .... نزدیک به 2 ماه روزی 4 یا 5 ساعت درس میخوندم به علاوه اینکه هفته آخر 10 تا 12 ساعت شده بود با این حال.....ش
هنوز تصمیم نگرفتم باید برم ببینیم شرایط دانشگاه چطوره....ولی من اومدم ارشد که برا دکترا بخونم...وگرنه ارشد به چ دردم میخوره....وقتی باهاش حقوقت افزایش پیدا نمیکنه....بعدم ارشد همش نظری و توش قرار نیست چیز خاصی یاد بگیری...ولی من بیشتر برای هیئت علمی و اینها اومد ارشد که بعدش دکترا بگیرمو به بعدشم اقدام کنم....واسه چی همزمان با معماری ازاد یا دولتی درس بخونی؟
بهتر نیس انرژیتو متمرکز کنی روی معماری؟
بعدش شما از دوره دکترا چی میخای؟
چرا همه دکتر دکتر می کنن؟
من معتقدم ادما کاشناس بشن، ارشد و دکتر تعطیل
دوره ارشد که خز شد، هممون رفتیم
دکترا رو یکم باید محتاطانه نگاهش کرد
خود من که جراتشو ندارم
هنوز تصمیم نگرفتم باید برم ببینیم شرایط دانشگاه چطوره....ولی من اومدم ارشد که برا دکترا بخونم...وگرنه ارشد به چ دردم میخوره....وقتی باهاش حقوقت افزایش پیدا نمیکنه....بعدم ارشد همش نظری و توش قرار نیست چیز خاصی یاد بگیری...ولی من بیشتر برای هیئت علمی و اینها اومد ارشد که بعدش دکترا بگیرمو به بعدشم اقدام کنم....
خوب اگه برنامه ریزی که من دارم تو هم داشته باشی جراتشو پیدا خواهی کرد![]()