کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور

کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور

• پیام نور

رای: 36 36.4%
  • آزاد

رای: 63 63.6%

• مجموع رای دهندگان
    99

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خلاصه ی کتاب افرینش نظریه های معماری-از دکترجهانبخش

خلاصه ی کتاب افرینش نظریه های معماری-از دکترجهانبخش

پارت 15 و 16

پیوست ها

• 15.rar
    696.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 16.rar
    698.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

darkwater

عضو جدید

از اونجا که دکتر عامری پیام نور بندرعباس تدریس میکنند احتمالا انتشاات دانشگاه کافی نت روبروی دانشگاه هست
این شمارشه

پیش شمارش0761

09179600631

5556045- 5560131

زنگ بزنید و بگید که براتون ایمیل کنن. شاید باید هزینشم مثلا کارت به کارت کنید اما ارزش داره
اگر هر کس تونست فایل رو از کافی نت بگیره و بزاره اینجا همگی ممنون میشیم

خدا رفتگانتو بیامرزه دستت درد نکنه واسه اون جزوه ای که آپلود کردی
روش تحقیق منبعی که معرفی کردن یه خانم هم اسمش ( ساناز لیتکوهی) بود همراه آقای عامری بعد این جزوه ای که گفتی همونه ؟؟
چون یه 2000 کیلومتری با بندر عباس فاصله دارم بدونم ...:d اگه اون باشه کاش ایمیل کنه :)

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ببینید جزوه ی درس نظریه ها همون که دست نویسه واسه یکی از موسسات آموزش آزاد برای فراگیر پیام نوره
جزوه ای هم که نویسندش دکتر جهانبخش هست برای امتحان فراگیر میاد
جزوه ی روش تحقیق نوشته دکتر عامری و خانوم لیتکوهی رو من ندیدم
تا جایی که اطلاع دارم ترم قبل از همون کتاب عینی فر امتحان بود
با این شماره ها تماس بگیرید و درخواست بدید براتون میل کنن
شاید یکم اذیت کنن و دیر و زود بشه اما میفرسن اگه گیر بدین

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
روش تحقیق منبعی که معرفی کردن یه خانم هم اسمش ( ساناز لیتکوهی) بود همراه آقای عامری بعد این جزوه ای که گفتی همونه ؟؟
چون یه 2000 کیلومتری با بندر عباس فاصله دارم بدونم ...:d اگه اون باشه کاش ایمیل کنه :)

رد جریان باشید ایشالا بعد قبولیتون یه سری از درس ها رو میشه بطور الکترونیکی گرفت و دیگه لازم نیست تشریف بیارید بندرعباس

و برای ازمون پایان ترم میتونین در وقت وقرر شده محل حوزه رو پیام نور شهر خودتون یا یکی از نزدیک ترین پیام نور ها رو انتخاب کنید و در اونجا ازمون بدید
سوالی بود در خدمتم

معمار111

عضو جدید

من چند تا انتشارات پیام نور تو تهران رفتم گفتن روش تحقیق هنوز نیومده... زنگ زدم انتشارات مرکزی پیام نور بهم گفتن نهایتا تا 2 هفته دیگه میاد

darkwater

عضو جدید
من چند تا انتشارات پیام نور تو تهران رفتم گفتن روش تحقیق هنوز نیومده... زنگ زدم انتشارات مرکزی پیام نور بهم گفتن نهایتا تا 2 هفته دیگه میاد

مرسی ممنونم. میشه آدزس انتشارات مرکزی پیام نور رو بگی ؟؟ جزوه نظریه ها و روش ها که عوض نشده ؟؟ همونیه که تو نت هست (177 صفحه)؟؟؟ مرسی از لطفت

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
اینم نمونه سوال اقلیم
نیمسال دوم 92-93
1عاديالفX1
2عاديدX2
3عاديالفX3
4عاديدX4
5عاديجX5
6عاديالفX6
7عاديالفX7
8عاديدX8
9عاديالفX9
10عاديجX10
11عاديبX11
12عاديدX12
13عاديالفX13
14عاديجX14
15عاديدX15
16عاديالفX16
17عاديالفX17
18عاديجX18
19عاديالفX19
20عاديبX20

اینم کلیدشهمشاهده پیوست دوم 92-93.pdf

معمار111

عضو جدید
مرسی ممنونم. میشه آدزس انتشارات مرکزی پیام نور رو بگی ؟؟ جزوه نظریه ها و روش ها که عوض نشده ؟؟ همونیه که تو نت هست (177 صفحه)؟؟؟ مرسی از لطفت

تهران فروشگاه مركزي چاپ و انتشارات دانشگاه 55502104 تهران، خيابان شهيد رجائي، شماره 6

نه دوست خوبم جزوه نظریه همون قبلیه هست که هم فایلش قابل دانلوده هم جزوه پرینت شده اون تو انتشارات پیام نور موجوده

آخرین ویرایش:

afshin360

عضو جدید
ببخشید ممکنه لینک دانلود جزوه های پیام نور ارشد معماری رو قرار بدین .
با سپاس فراوان

معمار111

عضو جدید
با سپاس فراوان

از اینجا جزوه نظریه ها و روش های طراحی رو دانلود کنید http://pnunews.net/free-books

سیر اندیشه های معماری و جستار کتاب هست که باید خریداری کنید میمونه روش تحقیق که اونم جزوه هست و هنوز نیومده.
موفق باشید.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
با سپاس فراوان

بدنیست سری به صفحات قبل بزنید
چیزای بدرد بخوری اونجا هست
ضمن اینکه از دوستانی که جزوه ی روش تحقیق رو خریداری میکنند تقاضا دارم اون رو در باشگاه قرار بدهند

معمار111

عضو جدید
سلام دوستان

امروز زنگ زدم فروشگاه مرکزی بهم گفت هنوز نیومده گفتم خبر ندارید کی میاد گفت ما هم درخواست دادیم ولی هنوز جوابی نیومده!

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلام دوستان

امروز زنگ زدم فروشگاه مرکزی بهم گفت هنوز نیومده گفتم خبر ندارید کی میاد گفت ما هم درخواست دادیم ولی هنوز جوابی نیومده!

اگه به موقع برسه ادم شک میکنه
بهتره بعد این متمرکز باشید روی همون سه درس ، تا نمره ی بسیار عالی برای قبولی کسب کنید

بالا