شهاب شهابی
کاربر فعال
من کتابشو دو سال پیش واسه پیام نور خریدم.بعید میدونم که فایلی ازش موجود باشه..جواب نمیدین..............................رفتم
من کتابشو دو سال پیش واسه پیام نور خریدم.بعید میدونم که فایلی ازش موجود باشه..جواب نمیدین..............................رفتم
من سال 90 هم آزاد قبول شدم و هم پیام نور.آزاد تبریز و پیام نور هم واحد قشم.سلام ؛
ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید ؛ چون تو شَکم پیام نور رو شرکت کنم؛
*از نظر شهریه چجوریاست؟ کمتر از آزاده ؟
*و اینکه برام مهمه تو شهر خودم تحصیل کنم و خارج از اون نمیتونم ؛ تو شهرمون فقط رشته جغرافيا و برنامه ريزي شهري گرايش آمايش شهري رو داره که به معماری حدودا نزدیکتره ؛ به نظرتون این رشته رو انتخاب کنم ؟بازار کار داره ؟
* یا کلا بیخیال ارشد پیام نور بشم ؟ روزانه که سخته قبولیش آزاد هم که نرسیدم ثبت نام و کنم و بخاطر هزینه هاش نرفتم![]()
مگه پیام دور هم کنکور داره؟عجب....دوستان به نظرتون برا ارشد میشه مدیریت ام بی ای شرکت کرد؟برا بازار کار میخوام...آزاد و سراسری رو میدونم اینو نیدونم...
چرا پیام نور!!!
اگه واسه بازار کار میخوای دانشگاه تهران دوره "ام بی ای" میزاره خیلی هم معتبر هست مدرک دانشگاه تهران میده![]()
واقعا؟از کجا میتونم پیگیر شم؟لینکش میدی بهم؟
ممنون بابت راهنمایی...خب چی شد ادامه ندادی؟واتس آپم ارور میده وگرنه همونجا ارت میپرسیدمبیا اینم لینک:
http://ent.ut.ac.ir/index.aspx
خوبیش اینه که مدرک دانشگاه تهران میده..استادای تراز بالا مال دانشگاه تهران داره و...
من دوسال پیش تو سمینار MBA و DBA دانشگاه تهران شرکت کرده بودم..یه تماس بگیر کامل راهنماییت میکنن
ممنون بابت راهنمایی...خب چی شد ادامه ندادی؟واتس آپم ارور میده وگرنه همونجا ارت میپرسیدم![]()
اخر برم ارشد ام بی ای یا نرم؟اگه معماری خوندی نه.خیلی حیفه تو این رشته ها ادامه بدی.هر چند هیچ رشته ای تو ایران الان ارزشی نداره.اگه سر کاری و با ارشد میخوای ترفیع بگیدی هر چی شد برو.ولی اگه میخوای تو بازار آزاد کار کنی نروووووووو![]()
عزیزم تو منتظر کارنامه قبولی دانشگاه آزاد باش.حرص میدیااخر برم ارشد ام بی ای یا نرم؟![]()
غیر حکمت هنر بقیش یه چیز دیگه نوشته تو دفترچه -سیر اندیشه ها مثلا کتاب مهدوی نژادهمنابع بگید چی هست
اگر بتونم کمک کنم
تا جایی که من میدونم
روش تحقیق که کتاب معروفی هست ماله آقای عینی فر
حکمت هنر در معماری ماله اقای ربیعی
سیر اندیشه ها هم کتابش معروفه ماله هادی ندیمی
و جزوه نظریه و روش ها که توی نت هست اگه پیدا نکردید بگید بزارم اینجا
غیر حکمت هنر بقیش یه چیز دیگه نوشته تو دفترچه -سیر اندیشه ها مثلا کتاب مهدوی نژاده
روش تحقیق گفته جزوه حمیدرضا عامری و ساناز لیتکوهی - جزوه نظریه ها و روش ها حیدر جهانبخش که این دو تا رو گیر نیاوردم از جایی
از منابع من 2تا کتابو خریدم ولی 2تا جزوه رو گیر نیاوردم کسی نمیدونه کجا میفروشن؟؟؟ تو دفترچه زده "انتشارات دانشگاه" کسی میدونه دقیقا کجاست؟؟![]()