کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور

کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور

• پیام نور

رای: 36 36.4%
  • آزاد

رای: 63 63.6%

• مجموع رای دهندگان
    99

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من واقعا سخت بود نسبت به دوره های قبل...فقط سیر اندیشه ها خوب بود

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ضمن عرض سلام و يه پر انرژي باشيد گنده (به جاي خسته نباشيد) به همه دوستان گلي كه اين هفته ازمون فراگير امتحان دارين
همونطور كه ميدونين به همت بچه هاي كنكوري دانشگاه هاي سراسري ، يه تاپيك تاسيس شد به سام جزوه ها

من ميخوام بچه هايي كه براي ازموناي فراگير رفتن كلاس لطف كنن و اگه جزوات اين ازمونا رو دارن در اختيار بقيه بزارن توي همين تاپيك
و حتي اگه خلاصه هاي خودشونو نوشتن يا نمونه سوال دارن در اختيار بقيه بزارن
من خودم هر چي گشتم فقط اين نمونه سوالا رو پيدا كردم و خريدم و هر چي ميگردم دنبال نمونه سوال سير انديشه ها پيدا نميكنم
در حالي كه شايد يكي از شما داشته باشه و بتونه به من كمك كنه
من استارتشو با گذاشتن نمونه سوالاي حكمت و روش تحقيق و نظريه ها زدم
اميد كه شروع راهي باشه براي پربار شدن هممون
ممنون

خوب
امتحان فراگيرم تموم شد و ارزو ميكنم در شب يلدا ، به وقت خوردن انار دونه دونه و هندوونه ارزوي همه براورده شه
باز هم از دوستان تقاضا دارم حالا كه امتحان به سر رسيد و وقت فراغت شد اگه ميتونن از جزوه هاشون با بچه هاي كنكوري سال بعد به اشتراك بزارن
همگي موفق و مويد باشين

mehrnaz.architec

عضو جدید
اورایاد...
سلام به همگی و خداقوت،امیدوارم همه امتحانتون خوب داده باشید و انشالله که قبول میشین،حالا دیگه وقت لذت بردن از زندگی و در جمع خانواده بودنه،شب یلداتون هم پیشاپیش مبارک:gol::gol::gol:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اینجور که معلومه از ترم بعد امتحانات پایان ترم پیام نور تشریحی برگزار میشه.

این خبر رو بخونید:

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور همچنین از احتمال تشریحی شدن امتحانات پایان ترم مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: به منظور افزایش کیفیت آموزش و ارزیابی بهتر تحصیلی، به احتمال زیاد مصوبه برگزاری تشریحی تمام امتحانات پایان ترم مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور صادر می شود.

به گفته دل افکار، در صورت موافقت با این پیشنهاد تمام امتحانات پایان ترم نیمسال بعدی تحصیلی در مقطع ارشد به صورت تشریحی برگزار خواهد شد.

(نظر شخصی من اینه که اگه اینجور بشه خیلی خوبه.حداقل بهتر از این سوالات تستی غیر استانداردی هست که میدن...ولی در کل تشریحی از نظر من خوبه.خود استاد هم تصحیح میکنه دیگه بهتر)

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
يني هيچكدوم از شما نرفته بود موسسه اي جايي؟
من خيلي به تست سير انديشه ها احتياج دارممممممممممممممممممممممممم

ترنج

عضو جدید
سلام.بچه ها خسته نباشید.امیدوارم همتون جایی که میخواین قبول شین:gol:
از دوستان کسی در جریان هس کی جواب ارشد فراگیر میاد؟؟؟؟

samanamine

عضو جدید
کسی کلیدای امسال رونداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوست عزیز.
اگه میشه جوابای اون 3 تا درسا بزار که اونا خیلی واسمون مهمه.مرسییییییی:gol::gol::gol:

samanamine

عضو جدید
من ميزنم جواباي درستو ميزارم

دستت درد نکنه منم مال حکمت رو میزارم البته اونای رومیزارم که خودم زدم ومطمئنم دوسه تاش رو مطمئن نبودم واس همین نزاشتم

samanamine

عضو جدید
بچه ها روش تحقیق ونظزیه رو هم بزارین من تو هردو تاشون رو10الی 12 سوال مطمئنم واس همینم نمیزارم

memar_lahijani

عضو جدید
بچه ها روش تحقیق ونظزیه رو هم بزارین من تو هردو تاشون رو10الی 12 سوال مطمئنم واس همینم نمیزارم

سلام . ممنون که حکمت رو گذاشتین .اگه میشه لطف کنید او دو تا رو هم بذارید . همون 10 یا 12 تا رو . آخه ما همونقدر هم مطمئن نیستیم .

samanamine

عضو جدید
سلام . ممنون که حکمت رو گذاشتین .اگه میشه لطف کنید او دو تا رو هم بذارید . همون 10 یا 12 تا رو . آخه ما همونقدر هم مطمئن نیستیم .

اوکی اونارو هم میزارم فقط دوستان لطف کنید اونایی که نزدم و درستش رو میدونید بگید

نظریه

آخرین ویرایش:

samanamine

عضو جدید
اوکی اونارو هم میزارم فقط دوستان لطف کنید اونایی که نزدم و درستش رو میدونید بگید

مرسی . متاسفانه من فقط همین 4 تا رو مطمئنم به جز اونایی که شما گفتید.

یک میشه چهار
12 میشه چهار
شصت دو و شصت سه هم ، میشه یک

دستت درد نکنه

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
کسی اطلاعاتی راجب ارشد سراسری داره

برو تو بخش خودش

عجبي كه بچه هاي پيام نور از خاب خرگوشي بيدار شدن
دو نفر جواب سوالا رو گذاشتن
اميدوارم اينجا رو ترك نكنين فعال باشين

yalda33

کاربر فعال

روشهای تحقیق در معماری

سوال 1 جوابش میشه تفسیر گرایی / صفحه 188

سوال 12 جوابش میشه کیفی – شخصی و غیر رسمی / صفحه 179
سوال 14 جوابش میشه عینیت گرایی کامل امری غیر ممکن است / صفحه 88
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال 27 جوابش میشه کلیسای مقبره مقدس فلسطین / صفحه 196 سیر اندیشه های معماری
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال 43 جوابش میشه چیستی رابطه موجودات با خداوند /صفحه 57 جستارهایی در چیستی هنر اسلامی
سوال 45 جوابش میشه تحلیل و تاویل پدیده های متکثر هستی در نظامی واحد/ صفحه 137
سوال 49 جوابش میشه زیرا مفاهیم باید حاوی معانی متعال الهی باشد /اخر صفحه 176 (قبلا یه نفر گزینه صحیح رو یه گزینه دیگه اعلام کرده بود)
سوال 52 جوابش میشه نظر به اخلاق افعال حرکات صنایع اعمال اصوات و نظیر انها/ صفحه 139
سوال 56 جوابش میشه استلیزه کردن / صفحه 264

سوال 62 جوابش میشه چارچوب های منطقی موضوع را ارزیابی کنید
سوال 63 جوابش میشه روح جامعه / صفحه 37
سوال 68 جوابش میشه محیط / صفحه 30
سوال 69 جوابش میشه معماری نتیجه چاره ناپذیر فرایند منطقی طراحی / صفحه 28
سوال 70 جوابش میشه اخلاقی و معنوی / صفحه 26
سوال 71 جوابش میشه داخلی و خارجی / صفحه 24
سوال 79 جوابش میشه انتزاعی / صفحه 10

samanamine

عضو جدید
[h=2]اعلام نتایج آزمون ارشد فراگیر[/h] دکتر سلیم بهرامی رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور اظهار داشت: هفته اول بهمن ماه ۹۲ نتایج آزمون کار‌شناسی ارشد فراگیر سال ۹۲ دانشگاه پیام نور اعلام می‌شود و پذیرفته‌شدگان برای بهمن ماه سال جاری به عنوان دانشجوی دانشگاه پیام نور مشغول به تحصیل می‌شوند. وی گفت: ۱۳۵۰۰نفر در هر دو شیوه “اموزش محور” و “پژوهش محور” پذیرش خواهند شد و داوطلبان نتایج را از طریق سایت سازمان سنجش دنبال کنند.
وی تصریح کرد: ۱۲۶ رشته گرایش، ۹۰۹۰ رشته محل در ۸۶ شهر کشور میزبان کنکور فراگیر کار‌شناسی ارشد بودند.
آزمون کارشناسی ارشد فراگیر سال ۱۳۹۲ دانشگاه پیام نور در ۲۹ آذرماه در سراسر کشور برگزار گردید.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام نتایج آزمون ارشد فراگیر

دکتر سلیم بهرامی رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور اظهار داشت: هفته اول بهمن ماه ۹۲ نتایج آزمون کار‌شناسی ارشد فراگیر سال ۹۲ دانشگاه پیام نور اعلام می‌شود و پذیرفته‌شدگان برای بهمن ماه سال جاری به عنوان دانشجوی دانشگاه پیام نور مشغول به تحصیل می‌شوند. وی گفت: ۱۳۵۰۰نفر در هر دو شیوه “اموزش محور” و “پژوهش محور” پذیرش خواهند شد و داوطلبان نتایج را از طریق سایت سازمان سنجش دنبال کنند.
وی تصریح کرد: ۱۲۶ رشته گرایش، ۹۰۹۰ رشته محل در ۸۶ شهر کشور میزبان کنکور فراگیر کار‌شناسی ارشد بودند.
آزمون کارشناسی ارشد فراگیر سال ۱۳۹۲ دانشگاه پیام نور در ۲۹ آذرماه در سراسر کشور برگزار گردید.

من که بیخیالش شدم...

بالا