به نظر من واقعا سخت بود نسبت به دوره های قبل...فقط سیر اندیشه ها خوب بود
ضمن عرض سلام و يه پر انرژي باشيد گنده (به جاي خسته نباشيد) به همه دوستان گلي كه اين هفته ازمون فراگير امتحان دارين
همونطور كه ميدونين به همت بچه هاي كنكوري دانشگاه هاي سراسري ، يه تاپيك تاسيس شد به سام جزوه ها
من ميخوام بچه هايي كه براي ازموناي فراگير رفتن كلاس لطف كنن و اگه جزوات اين ازمونا رو دارن در اختيار بقيه بزارن توي همين تاپيك
و حتي اگه خلاصه هاي خودشونو نوشتن يا نمونه سوال دارن در اختيار بقيه بزارن
من خودم هر چي گشتم فقط اين نمونه سوالا رو پيدا كردم و خريدم و هر چي ميگردم دنبال نمونه سوال سير انديشه ها پيدا نميكنم
در حالي كه شايد يكي از شما داشته باشه و بتونه به من كمك كنه
من استارتشو با گذاشتن نمونه سوالاي حكمت و روش تحقيق و نظريه ها زدم
اميد كه شروع راهي باشه براي پربار شدن هممون
ممنون
http://uplod.ir/t4ymhs2igpl9/3160_fa92.pdf.htm
دانلود سوالات ارشد فراگیر 92
بجه ها اینم از سوالات امسال امیداوارم استفاده کنید
سلام.بچه ها خسته نباشید.امیدوارم همتون جایی که میخواین قبول شین
از دوستان کسی در جریان هس کی جواب ارشد فراگیر میاد؟؟؟؟
سلام.بچه ها خسته نباشید.امیدوارم همتون جایی که میخواین قبول شین
از دوستان کسی در جریان هس کی جواب ارشد فراگیر میاد؟؟؟؟
کسی کلیدای امسال رونداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی کلیدای امسال رونداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ميزنم جواباي درستو ميزارم
بچه ها روش تحقیق ونظزیه رو هم بزارین من تو هردو تاشون رو10الی 12 سوال مطمئنم واس همینم نمیزارم
سلام . ممنون که حکمت رو گذاشتین .اگه میشه لطف کنید او دو تا رو هم بذارید . همون 10 یا 12 تا رو . آخه ما همونقدر هم مطمئن نیستیم .
اوکی اونارو هم میزارم فقط دوستان لطف کنید اونایی که نزدم و درستش رو میدونید بگید
مرسی . متاسفانه من فقط همین 4 تا رو مطمئنم به جز اونایی که شما گفتید.
یک میشه چهار
12 میشه چهار
شصت دو و شصت سه هم ، میشه یک
اوکی اونارو هم میزارم فقط دوستان لطف کنید اونایی که نزدم و درستش رو میدونید بگید
مرسی . متاسفانه من فقط همین 4 تا رو مطمئنم به جز اونایی که شما گفتید.
یک میشه چهار
12 میشه چهار
شصت دو و شصت سه هم ، میشه یک
دستت درد نکنه
کسی اطلاعاتی راجب ارشد سراسری داره
اعلام نتایج آزمون ارشد فراگیر
دکتر سلیم بهرامی رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور اظهار داشت: هفته اول بهمن ماه ۹۲ نتایج آزمون کارشناسی ارشد فراگیر سال ۹۲ دانشگاه پیام نور اعلام میشود و پذیرفتهشدگان برای بهمن ماه سال جاری به عنوان دانشجوی دانشگاه پیام نور مشغول به تحصیل میشوند. وی گفت: ۱۳۵۰۰نفر در هر دو شیوه “اموزش محور” و “پژوهش محور” پذیرش خواهند شد و داوطلبان نتایج را از طریق سایت سازمان سنجش دنبال کنند.
وی تصریح کرد: ۱۲۶ رشته گرایش، ۹۰۹۰ رشته محل در ۸۶ شهر کشور میزبان کنکور فراگیر کارشناسی ارشد بودند.
آزمون کارشناسی ارشد فراگیر سال ۱۳۹۲ دانشگاه پیام نور در ۲۹ آذرماه در سراسر کشور برگزار گردید.