من لیسانسمو اون جا بودم
ار نظر بار علمی اساتید سازه و آزمایشگاهی چجوریه؟ خوابگاهاش کنار خوده دانشکده است یا ...؟ به دوستان شبانه تون خوابگاه داده بودن؟
ممنون میشم جواب بدین
من لیسانسمو اون جا بودم
آخیش
خدا خیرتون بده....
همش دنبال یه نفر بودم که اطلاعات بهم بده...
همدان قوی نیس؟؟؟؟
پس چرا دکتری منابع آب رو هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کارشناسی ام دانشگاه صنعتی اصفهان بودم....
اینقدر رو مخ این اساتید گرامی پیاده روی کردم که ارشد منابع رو بیارن، الان آوردن اما متاسفانه فقط مرد میگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیکار باید کرد دیگه!!!!!!!!!!!!!!!1
من فکر کنم اول تهران بعد تربیت مدرس بعد مشهد بعد شبانه تهران و تربیت مدرس بعد همدان و بعدش گرگان رو بزنم!!!!!!!!!!!! به نظرت خوبه؟؟؟؟؟
اگه از لحاظ علمی و شرایط دیگه... بررسی کنیم ، اول شبانه ارومیه ( اگر شهرتون باشه ) بهتره بعد دانشگاه گیلان که استادای خیلی خوب و باسوادی داره و در آینده ی نزدیک احتمالا دکترا هم بگیرن بعد اون اردبیل بعدش زنجان، اینو واسه این میگم آخر بزنین چون یکی از دوستام که الان همکلاسیم زیاد تعریف خوبی از زنجان نمی کنه! حالا اینم بگم شبانه ی ارومیه احتمال قبولی ضعیفه! ولی رشت و اردبیل و زنجان حتما قبول میشین ، رشت پارسال تا رتبه ی 190 هم روزانه گرفته بود، حالا تمام شرایطو در نظر بگیرین و انتخاب کنینمرسی،نزدیک باشه که خیلی بهتره،ولی خوب بار علمی دانشگاه هم مهمه،
واقعا موندم چیکار کنم!نمیدونم اول شبانه ارومیه رو بزنم یا روزانه زنجان و اردبیل و رشت؟اصلا رتبم میرسه یا نه؟
قبولیتو تبریک میگم دوست عزیز ، با این رتبه رشت حتما قبول میشین، رشت دانشگاه خیلی خوبیه و سطح علمی استاداشون هم خیلی بالاست و بسیار باتجربه هستن، پس از نظر علمی هیچ مشکلی نداره و در آینده ی نزدیک احتمالا دکترا هم بگیرن،از نظر اجتماعی هم آدمای خیلی مهربون و خونگرمی داره و در کل اونجا برین از هر نظر راضی خواهید بودممنون از راهنماییتون دوست گرامی , حالا دانشگاه رشت چطوره خوبه؟
اگه از لحاظ علمی و شرایط دیگه... بررسی کنیم ، اول شبانه ارومیه ( اگر شهرتون باشه ) بهتره بعد دانشگاه گیلان که استادای خیلی خوب و باسوادی داره و در آینده ی نزدیک احتمالا دکترا هم بگیرن بعد اون اردبیل بعدش زنجان، اینو واسه این میگم آخر بزنین چون یکی از دوستام که الان همکلاسیم زیاد تعریف خوبی از زنجان نمی کنه! حالا اینم بگم شبانه ی ارومیه احتمال قبولی ضعیفه! ولی رشت و اردبیل و زنجان حتما قبول میشین ، رشت پارسال تا رتبه ی 190 هم روزانه گرفته بود، حالا تمام شرایطو در نظر بگیرین و انتخاب کنین
خیلی ممنون از راهنماییتون،امسال یکم ظرفیتها کم شده فک نکنم روزانه رشت قبول بشم ولی بازم انتخاب میکنم
توکل به خدا
بازم ممنون به خاطر توضیحات کاملتون
دوستان اگه ممکنه من رو هم راهنمایی کنین. با رتبه ی 112 منابع کجا رو بزنم؟ خیلی سر در گمم. راه دور برام مشکل از طرفی می خوام امسال برم. گیلانیم هستم. شبانه هم می رم. به نظرتون کجا قبول می شم؟
به به agri boy عزیزسلام خدمت مهندسین عزیز
به همه تبریک میگم امیدوارم تو مقطع ارشد هم موفق باشن
منم رتبم 8 شد آبیاری زهکشی بودم
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز .قبولیتو تبریک میگم دوست عزیز ، با این رتبه رشت حتما قبول میشین، رشت دانشگاه خیلی خوبیه و سطح علمی استاداشون هم خیلی بالاست و بسیار باتجربه هستن، پس از نظر علمی هیچ مشکلی نداره و در آینده ی نزدیک احتمالا دکترا هم بگیرن،از نظر اجتماعی هم آدمای خیلی مهربون و خونگرمی داره و در کل اونجا برین از هر نظر راضی خواهید بود
موفق باشین![]()
سلام خدمت مهندسین عزیز
به به agri boy عزیزآقا قبولیتو از صمیم دل تبریک میگم ، امیدوارم در تمام مراحل زندگی سلامت و موفق و پیروز باشی، اتفاقا این روزا داشتم فکر می کردم چیکارا کردی آخر نتیجه رو فهمیدم خوشحال شدم، امیدوارم eglima هم رتبه ی خوبی آورده باشه ، برای تمامی شرکت کنندگان در کنکور و قبول شدگان آرزوی موفقیت دارم
![]()
سلام خدمت مهندسین عزیز
به به agri boy عزیزآقا قبولیتو از صمیم دل تبریک میگم ، امیدوارم در تمام مراحل زندگی سلامت و موفق و پیروز باشی، اتفاقا این روزا داشتم فکر می کردم چیکارا کردی آخر نتیجه رو فهمیدم خوشحال شدم، امیدوارم eglima هم رتبه ی خوبی آورده باشه ، برای تمامی شرکت کنندگان در کنکور و قبول شدگان آرزوی موفقیت دارم
![]()
سلام خدمت مهندسین عزیز
سلام خدمت مهندسین عزیز
سلام دوست عزیز من خودم کارشناسی بوعلی خوندم سازه رو یه 2سالی هست آوردن هنوز زیاد جا نیفتاده البته زنجان هم به مین شکل تقریبا. به قول یکی از بچه ها واسه ارشد یا برین تهران یا شهر خودتون بمونین بقیه دانشگاهها تقریبا تو یه سطح اند. تنها فرقی که این دو دانشگاه میتونن واست داشته باشن اینه که به محل زندگیت نزدیک باشن واسه رفت و آمدت و اینکه موقعیت دانشگاه بوعلی تو شهر بهترهسلام به همگی.اول از همه به دوستانی که رتبه خوبی واسه ارشد آوردن تبریک میگم
بعدش میخواستم بپرسم به نظرتون برای گرایش سازه دانشگاه زنجان بهتره یا همدان؟
اگه کسی دانشگاه هارو طبق اولویت برام بیاره خیلی خیلی ممنون میشم
دوست عزیز تبریک میگم .. میشه انتخاب دانشگاه هاتونو بدونم ؟؟
مثل اینکه دفترچه سال91 رو میفرمائید. ظرفیت امسال زهکشی دانشگاه تهران 8 نفر شدهاز اولی قبول نشید (که ایشالا حتما میشید) دومی رو قبولید .
تو دفترچه ظرفیت ها ، ظرفیت دانشگاه تهران رو 6 تا زده بود واسه روزانه . البته ظرفیت های نهایی فردا اعلام میشه که فکر نکنم خیلی تغییر بکنه ...
امیدوارم از تهران قبول بشید ...
عجب آواتاریمثل اینکه دفترچه سال91 رو میفرمائید. ظرفیت امسال زهکشی دانشگاه تهران 8 نفر شده
ممنون از راهنمایی خوبتونسلام دوست عزیز من خودم کارشناسی بوعلی خوندم سازه رو یه 2سالی هست آوردن هنوز زیاد جا نیفتاده البته زنجان هم به مین شکل تقریبا. به قول یکی از بچه ها واسه ارشد یا برین تهران یا شهر خودتون بمونین بقیه دانشگاهها تقریبا تو یه سطح اند. تنها فرقی که این دو دانشگاه میتونن واست داشته باشن اینه که به محل زندگیت نزدیک باشن واسه رفت و آمدت و اینکه موقعیت دانشگاه بوعلی تو شهر بهتره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چه درس هایی رو بالای 18 گرفتید؟ (مقطع کارشناسی) | علوم و مهندسی آب | 20 |